dopefromcali Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2017 ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ LG 29UM69G-B.(ultrawide 21:9 29'' 2560x1080 monitor) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΟΝΙΤΟΡ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ printscreens ΜΕ 6,8,10,12 ΤΡΑΠΕΖΙΑ tiled? ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
IntraTop Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2017 Δεν εχω τετοιο μονιτορ αλλα δεν νομιζω οτι θα σε βοηθησει καποιο print screen. Ισως σε βοηθησει να ξερεις οτι στην pokerstars χωρανε 6 τραπεζια σε περιπου default μεγεθος (τρεις σειρες απο δυο τραπεζια) και μεχρι 15 τραπεζια (πεντε σειρες απο τρια τραπεζια) στο ελαχιστο μεγεθος χωρις overlap. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
IntraTop Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2017 Υποθετω οτι καταλαβαινεις οτι σε 19" το ελαχιστο μεγεθος θα δειχνει πολυ πολυ μικρο. Το default μεγεθος με λιγο overlap (για περισσοτερα τραπεζια) θα ειναι ικανοποιητικο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dopefromcali Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2017 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά οθόνη είναι 29 ίντσες και όχι 19. Επίσης έχω δει παρόμοια Print screens από άλλες οθόνες και όντως βοηθάνε αρκετά στο να καταλάβεις πως θα είναι τα τραπέζια κτλπ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
IntraTop Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2017 Ναι, για 29" εγραψα, εκ παραδρομης το 19". Οκ αν μπορεις να εκτιμησεις απο ενα print screen, εμενα μου φαινεται δυσκολο. Αν εχεις και HUD στο ελαχιστο μεγεθος τραπεζιου δεν θα βλεπεις τιποτα. Δεν ξερω αν ηδη παιζεις σε τοσα πολλα τραπεζια η αν θελεις να παιξεις, αυτα στα γραφω για να κανεις μια εκτιμηση κατα την γνωμη μου καλυτερη απο ενα print screen αλλα αυτο βεβαια ειναι τελειως υποκειμενικο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dopefromcali Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2017 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2017 ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 6-8 ΤΡΑΠΕΖΙΑ TILED ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΙΤΟΡ. ΤΟ HUD ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ 8 ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΚΡΑ...ΟΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kaido_gr Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2017 αμα παρεις πες εντυπωσεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mrlovalova Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2017 Την εχω εδω και 1 χρονο ειναι πολυ καλη και ευρυχωρη σε φαση κανεις session με λιγα τραπεζια 4-6 και εχεις και ανοιχτο browser ικανοποιητικο μεγεθος διπλα ΜΤΤs παιζω εγω, 12 τραπεζια ειναι υπερ ανετα για σταρς λογω ευκρινειας των nicks μαζι με το hud και γενικα ποσο καθαρη εικονα εχουν τα τραπεζια αν βαζεις volume σε ipoker party etc θα προτιμουσα τα 8-10 γιατι ειδικα η Party οσο μικραινεις τα τραπεζια νομιζεις οτι εχεις στραβισμο με τα nicks που φαινονται σαν χαλασμενα πιξελς Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dopefromcali Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2018 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2018 στις On 29/12/2017 at 5:46 ΜΜ, ο/η mrlovalova είπε: Την εχω εδω και 1 χρονο ειναι πολυ καλη και ευρυχωρη σε φαση κανεις session με λιγα τραπεζια 4-6 και εχεις και ανοιχτο browser ικανοποιητικο μεγεθος διπλα ΜΤΤs παιζω εγω, 12 τραπεζια ειναι υπερ ανετα για σταρς λογω ευκρινειας των nicks μαζι με το hud και γενικα ποσο καθαρη εικονα εχουν τα τραπεζια αν βαζεις volume σε ipoker party etc θα προτιμουσα τα 8-10 γιατι ειδικα η Party οσο μικραινεις τα τραπεζια νομιζεις οτι εχεις στραβισμο με τα nicks που φαινονται σαν χαλασμενα πιξελς σου έστειλα ένα PM Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts