zorbasovoudas Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2008 Πρώτη φορά γράφω για το παιχνίδι μου στο ΄Ιντερνετ.Κατ' αρχάς είμαι ένα ψάρι που όμως κάνει πλέον προπόνηση μόνο.΄Εχω χάσει 8.000 Ευρώ σε 18 μήνες,και αποφάσισα να σταματήσω για 3 μήνες.Ξαναξεκίνησα πριν 2 μήνες παίζοντας 0.2-0.5 σεντς omaha high. Εδώ και μία βδομάδα κρατάω στατιστικά και μετά από 10 συνεχόμενες winning season με μέσο όρο 120 bb ανά ώρα ανέβηκα όριο 05-0.10 σέντς.Ξαφνικά μετά από πολύ γκίνια και βρισίδι βρίσκομαι κάτω -50.Ανεβαίνω όριο 0.10-0.25 σεντς και χάνω πλέον -80.Ξανανεβαίνω όριο 0.25-0.50 παίζοντας πολύ tight.Αυτό μου έκανε καλό καθώς χαλάρωσα και δεν με ενδιέφερε εάν μου ξέφευγε κάποιο κόλπο εάν έκανα πάσο.΄Ετσι σε μία ώρα βρέθηκα στο +8.Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό στην εβδομάδα όταν στα 0.2-0.5 σεντς έχανα αρκεά ,έφτασα να χάνω -70 και ανεβαίνοντας συνεχώς όρια κέρδισα ένα δολλάριο.Θέλω να πω ότι δεν είναι ο σωστός τρόπος να ανεβαίνεις όριο όταν χάνεις αλλά να μην κολλάς ότι ίσως σου ξεφύγει κάποιο καλό κόλπο.΄Ετσι γίνεσαι tilt παίζεις σχεδόν όλα τα κόλπα και δεν θα πιστεύεις τα bad beats σου.Χαλαρά λοιπόν ακόμα και αν έχασες καρέ επειδή πήγες πάσο υπάρχει άφθονος χρόνος και πολλά κόλπα ακόμα.Μην εκβιάζουμε τα πράγματα.Αυτά και ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω την προπόνηση στο 0.5-0.10. Επίσης πάω πολύ καλά στα heads up no blind increase όπου κερδίσω σίγουρα 3 στα 4. Παράθεση
Vatal Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2008 Prosexe ligo me tous dekadikous Παράθεση
zorbasovoudas Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2008 Δεν με ενδιαφέρουν οι δεκαδικοί αλλά το πως βοηθάει η καλή ψυχολογική κατάσταση στο παιχνίδι. Παράθεση
Recommended Posts