Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χαιρετε,

Ειμαι νεο μελος και πολυ προσφατα αρχιζα να παιζω poker online. Παιζω ποκα απο την εφηβεια μου αλλα τιποτα σπουδαιο. Θα ηθελα να περιγραψω μια παρτιδα στην οποια ενεπλακην δυο μερες πριν κι αναμενω τυχοντα σχολια.

Σε sit and go 1$+0,30$ (αληθινα) δεκα ατομων εχουμε μεινει τρεις με stacks (περιπου) 4,000 (εγω), 4,000 (αντιπαλος 1) και 7,000 (αντιπαλος 2). Ο αντιπαλος 1, ο οποιος εχει επιδειξει σημαντικη επιθετικοτητα πιο πριν με raises 10 και 15 ΒΒ, χωρις καποιος να ακολουθησει, κανει raise pre flop στις 2,000 με BB aν θυμαμαι καλα γυρω στα 100. Πασο ο αντιπαλος 2 και all in εγω με ΑΑ. Call o αντιπαλος 1 με 99. Στο flop ανοιγει το 9 και χανω την παρτιδα και τη θεση μου.

Ερωτηση: θα μπορουσα να κανω κατι καλυτερο;

Ευχαριστω εκ των προτερων για το οποιο σχολιο.

Δημοσίευση

Η καλύτερη κίνηση που μπορούσες να κάνεις preflop με τους άσσους ήταν αυτή που έκανες.

Preflop είχες 80,861% πιθανότητες νίκης έναντι των 99.Το ότι έσκασε 9 δεν σημαίνει τίποτα.Σε πιο μεγάλα limit υπάρχουν και άλλοι διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού,αλλά αν ρωτάς εαν έπρεπε να πετάξεις τους άσσους,η απάντηση είναι αρνητική,σε όποιο limit sit&go και να παιζεις.

Δημοσίευση

Στο slow play θα διαφωνήσω.Αν και σε αυτά τα όρια που παίζει το slow play είναι άχρηστο σε μεγαλύτερα όρια και όταν είσαι heads up με έναν αντίπαλο που κάνει stealing συνέχεια,πιος ο λόγος να του πάρεις το σχοινί,προτού κρεμαστεί?Mix up your play.Κάνε reraise με άσσους,κάνε all in,slow play them.Μιλωντας πάντα για preflop,γιατί το flop πρέπει να το παίξεις δυνατά και γρήγορα.

Δημοσίευση

Ναι αλλά ο Doyle μιλούσε πάντα για full table ή short handed.Heads up ή με άλλον ένα αντίπαλο αλλάζει πολύ το πράγμα.Εχω video του Doyle που κάνει slow play preflop κάνοντας απλό call και στο flop κάνει set όπως και ο αντίπαλος.Εκεί τον τσάκισε τον άλλο.Στο flop πρέπει να μην κάνεις slow play τους άσσους.Εκεί είναι που κοστίζει το παιχνίδι στη διάρκεια.