Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Μία ελληνικής καταγωγής παίκτρια στον τελικό του Late Night Poker 2008

Recommended Posts

Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Μία ελληνικής καταγωγής παίκτρια στον τελικό του Late Night Poker 2008

Βασίλη ειναι η δημοσιογράφος της Πράγας?

Ξέρεις αυτή που μου ειχε πάρει την παρτίδα με το φούλ που έγινε στο river (εγω είχα nuts κέντα απο το flop και την είχα βάλει all-in) και φώναζε ενθουσιασμένη:

Οοοοοοοο yeeeessssss I bit you yeeeeeessssss :laugh:

Αυτή πρέπει να είναι σίγουρα, και είναι Κυπριακής καταγωγής.

Καλή παίκτρια απίθανη ως τύπος γυναίκας.

Ε, Βασιλη? :laugh: :laugh:

Υ.Γ. Μην στεναχωριέσαι που δεν ήρθες Κοπενχάγη. Στην Δανία δεν ήταν.:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασίλη ειναι η δημοσιογράφος της Πράγας?

Ξέρεις αυτή που μου ειχε πάρει την παρτίδα με το φούλ που έγινε στο river (εγω είχα nuts κέντα απο το flop και την είχα βάλει all-in) και φώναζε ενθουσιασμένη:

Οοοοοοοο yeeeessssss I bit you yeeeeeessssss

Αυτή πρέπει να είναι σίγουρα, και είναι Κυπριακής καταγωγής.

Καλή παίκτρια απίθανη ως τύπος γυναίκας.

Θα ήθελες σίγουρα να συμμετέχει στο gpt3 ,πρέπει να έχει ωραίο σώμα αυτη.

Πάντως Χαράλαμπε για troll δεν μοιάζει αυτό είναι σίγουρο!

Όπως επίσης σίγουρο είναι ότι το μάτι του Αντώνη δεν αφήνει ποτέ να περάσει απαρατήρητη μία ωραία γυναίκα...

Τώρα πως τα καταφέρνει (αν τα καταφέρνει) να μην επηρεάζεται το παιχνίδι του από τις γυναικείες παρουσίες αυτό είναι άλλου παππά ευαγγέλιο που θα πρέπει να μας το εξηγήσει ο ίδιος. :)

Πάντως για να συνδέσω αυτή την κουβέντα και με την άλλη που είχατε για την Ανέτ, μπορεί και οι δύο να έχετε δίκιο, δηλαδή η αλήθεια να βρίσκεται κάπου στη μέση.

Και η εξωτερική εμφάνιση μετράει σε μία γυναίκα (όχι μόνο για την πρώτη προσέγγιση), αλλά σίγουρα ναι τα ψυχικά και νοητικά προσόντα είναι εκείνα που μας κάνουν να χαρακτηρίσουμε ένα πλάσμα χαρισματικό.

Τι θαυμάσιο όμως που είναι όταν συνδυάζονται όλα τα παραπάνω!!

Nαι Αντώνη, αυτή είναι. Η μητέρα της είναι από την Κύπρο. Εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία (εργαζόταν για το blondepoker.com), έγινε επαγγελματίας παίκτρια και συχνάζει στο Dusk Till Dawn. Ο ιδιοκτήτης του blondepoker είναι και μέτοχος εκεί, με το 40%.

Μια συνέντευξη της πριν λίγους μήνες:

http://www.dusktilldawnpoker.com/newsitem.php?id=222

baskont έγραψε:

Nαι Αντώνη, αυτή είναι. Η μητέρα της είναι από την Κύπρο. Εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία (εργαζόταν για το blondepoker.com), έγινε επαγγελματίας παίκτρια και συχνάζει στο Dusk Till Dawn. Ο ιδιοκτήτης του blondepoker είναι και μέτοχος εκεί, με το 40%.

Μια συνέντευξη της πριν λίγους μήνες:

http://www.dusktilldawnpoker.com/newsitem.php?id=222

Νομίζω οτι πρέπει να φιλοξενήσουμε μια συνέντευξη της απο το pokerland.B)

Ειδικά γιαυτή την συνέντευξη μπορώ να σε βοηθήσω.... :P

Ωραία λοιπόν,ας κάνουμε κάτι όλοι μαζί ,ώστε να την πείσουμε να έρθει στο επόμενο GPC. Η ρωσίδα καλλονή του καλλιτεχνικού πατινάζ Ροκσάνα Ντόμνινα (χρυσό μετάλλιο στον χορό στον πάγο στο ευρωπαικό του 2008) συνδυάζει και εμφάνιση και ψυχικά - νοητικά χαρίσματα,αλλά μόνο στο όνειρό μου θα βγω ραντεβού μαζί της.Με την annette ίσως έχω κάποια τύχη,αν ανοίξουμε συζήτηση για τα troll.Σταύρο θα τα πούμε στο απολλώνια.

Φίλε zorbasovoudas με αφορμή το δικό σου πόστ θα πω κάτι που το εχω ξαναδεί στο pokerland.

Εχω διαβάσει κατα καιρούς, είδα την φωτο του και κατάλαβα ότι......... και διαβάζεις ότι μπούρδα φανταστείς.:laugh:

Πρόχειρες διαπιστώσεις χωρίς νόημα και ελπίζω να μην κάνετε το ιδιο και στα τραπέζια.

Στην προκειμένη περίπτωση κάνεις ένα λάθος.

Η Μαρία δεν είναι ο τύπος γυναίκας που θα σε εντυπωσει με την ομορφιά της (οχι οτι είναι άσχημη) αλλα σίγουρα είναι ο τύπος γυναίκας που θα σε εντυπωσιάσει με την παρουσία της.

Φοβερά ευθυμος άνθρωπος με τσαχπινιά και χάρη. Χαίρεσαι να παίζεις μαζί της, χαίρεσαι να μιλάς μαζί της.

Η άλλη, η Annette ειναι ενα πράμα που κάθεται πάντα σην καρέκλα με στυλ γιόγκα και φαίνεται κακόκεφη, αμίλητη και ψιλο-αγορίστικο στυλ.

Πάντως εχεις κάνει διάνα!!!!!!!! Έχεις επιλέξει την ιδανικό τύπο γυναίκας για τον κλασσικό Έλληνα. Ξέρεις:

Χοντρη και άσχημη για να μην την πειράζουν οι φίλοι σου,

κοντή για να σου παίρνει πίπα στα όρθια,

με μεγάλα αυτιά για να την κατευθύνεις έυκολα και

με πλακουτσό κεφάλι για να αφήνεις επάνω κανα μεζεδάκι το ουζάκι σου κ.λ.π.

gl και μπράβο για την επιλογή σου.

Επίσης πιστεύω οτι έχεις αρκετές ελπίδες ιδίως εαν της πεις την θεωρία σου περί trolls. Μπορεί να σκεφτεί: "Να ενας άνδρας (επιτέλους) που μου λέει την αλήθεια" και να σε ερωτευθεί.:laugh:

zorbasovoudas έγραψε:

Μόλις αποκλείστικα έβδομος από το freeroll της 888 οπότε δεν έχω και πολύ όρεξη για ...

Το αντιλαμβάνομαι φίλε μου. Με τόοοση χασούρα που όρεξη για αστεία.:laugh:

Θέλω να κλείσω αυτό τον διάλογο με το Αντώνη,επειδή τον έχουν παρακολουθήσει αρκετοί pokerlanders. Δεν έχω δει προσωπικά την annette ,και ίσως να έχει δίκιο ο Αντώνης και να μην μπω καν στον κόπο να της μιλήσω για τα troll.Αλλά στο ότι φαίνεται πάντα κακόκεφη και αμίλητη σε στυλ γιόγκα,δεν το βρίσκω καθόλου αρνητικό ,μάλλον φυσιολογικό για τους εξής λόγους.΄Εχω γυρίσει όλη την Σκανδιναυία και γνωρίζω ότι οι Νορβηγοί είναι οι πιό κλειστοί τύποι της Ευρώπης. Τους αρέσει πολύ η μοναχική ζωή και λατρεύουν την φύση.Κάθε Νορβηγός έχει το δικό του εξοχικό στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της Νορβηγίας.Λένε χαρακτηριστικά ότι ο Νορβηγός είναι ο τύπος που του αρέσει να κάνει βόλτα στο δάσος ακούγοντας μόνο τα βήματά του.Μάλιστα απαγορεύεται βάση νόμου να κάνεις πικνίκ σε ακτίνα 200 μέτρων από το εξοχικό κάθε Νορβηγού.Η annette λοιπόν αρέσκεται στους χαμηλούς ρυθμούς και τόνους(η στάση γιόγκα φέρνει χαλάρωση και νίκες στα τραπέζια του πόκερ).Δεν έχουν καθόλου κόμπλεξ για την μοναχική τους στάση(σε πολλούς φαίνεται υπεροπτική).Αντίθετα εδώ στην Ελλάδα εάν σε δουν μόνο σου σε καφετέρια της πλατείας ή αλλού σε κοιτουν με ένα παράξενο ,αξιοπερίεργο έως και αγριεμένο ύφος.Οι Νορβηγοί δεν αισθάνονται άβολα όταν τους κοιτούν έτσι ,αντίθετα γελάνε μέσα τους. Μου αρέσει λοιπόν η αντισυμβατικότητα που εκπέμπουν οι Νορβηγοί,άρα και η annette.Όσο πιό πολύ φαφλατίζεις και μιλάς ασταμάτητα με κάποιον τόσο πιό πολύ φαίνεται ότι δεν υπάρχει οικοιότητα μεταξύ σας.΄Οσο πιό πολύ ησυχία υπάρχει τόσο πιό πολύ κατανόηση υπάρχει.Αυτά βέβαια είναι όλα σχετικά και μόνο μία γνωριμία από κοντά βγάζει συμπεράσματα.Είναι όμως μία καλή βάση για διερευνητικές επαφές.

Καλή σαρακοστή σε όλους και θα πάψω να γράφω κάτι εκτός από καθαρό πόκερ.Ευχαριστώ.