ToNy Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2008 Γεια χαρα!!Χαιρομαι πολυ που βρηκα επιτελους ενα ελληνικο φορουμ γα ποκερ,μιας και κανενας φιλος μου δεν παιζει οποτε τοσο καιρο παλευα μονος!Ειμαι σχετικα νεος στο χωρο 2 μηνες περιπου, παιζω μονο ονλινε στο ultimatebet το οποιο για να ειμαι ειλικρινης δεν με ικανοποιει και πολυ .Αρχισα με 0.01-0.02 νο λιμιτ και επειτα συνεχισα με SNG 1,2$ και επειτα για 5$.Επειτα εκανα το λαθος χωρις να εχω το καταλληλο bankroll να παω στο 10$ οπου μετα απο καμποσες συνεχομενες ηττες εφτασα σχεδον στον πατο , τωρα παιζω παλι 1,2,5$ SNG αν και σκεφτομαι σοβαρα να ασχοληθω με τα cash games.Αυτη ειναι η συντομη ιστορια μου στο ποκερ.Προβλεπεται να βοβμαρδισω το φορουμ με ερωτησεις τις επομενες μερες ,οποτε δειξτε λιγη επιηκια:PKαλως σας βρηκα!! Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2008 Καλωσήρθες! Μη φοβάσαι για ερωτήσεις, εδώ θα βρεις πολλές απαντήσεις. Καλύτερα όμως να πας στον τομέα του forum που ασχολείται με βιβλία poker (ένα απλό search του forum να κάνεις θα σου βγάλει τα σχετικά). Αν και έχεις ήδη εμπειρία από παιχνίδια online θα σου πρότεινα να δεις και αυτό το link:http://www.pokerland.gr/option,com_kune ... tid,3.html Παράθεση
ToNy Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2008 σε ευχαριστω πολυ για το λινκ ,αρκετα χρησιμα βιβλια.Τα μονα που εχω διαβασει ειναι το Play poker like pros -phil helmuth (θεος)super/system -texasdolyκαι απο τα δυο εχω διαβασει μονο την κατηγορια του holdem.Πλεον ψαχνω ενα βιβλιο που να αναλυειπιθανοτητες στο holdem. να σαι καλα και παλι! Παράθεση
Recommended Posts