Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας, είμαι νέος παίκτης του on line poker με λογαριασμούς σε πολλά internet cazino.

Πρίν 2 ημέρες παίζοντας σε cash table του poker. gr και ενώ είχα μπάγκα 20 , για κάποια αιτία ( δεν ξέρω ποια ) αποσυνδέθηκα απο το τραπέζι μετα απο 2-4 λεπτα ( απαραίτητος και αναγκαίος χρόνος για να ξανασυνθεθώ και να βρώ το τραπέζι - Ναι έψαξα να το ΒΡΩ!!!!!- Το υπόλοιπο μου ήταν 0 ΧΆΘΗΚΑΝ 20 φανταστείτε να είχα 5.000 (!!!!).

Για να μην τα πολυλογό επικοινώνησα με το suport και τι μου απάντησαν οτι δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα απο τους Τενικούς τους.

Λες και ήμουν κανείς Γυφτουλας να κάνω θέμα για 20!!!!

Ντροπή σας και Αισχος σας.

Δημοσίευση

nekt1974 έγραψε:

Μη λες μεγάλες κουβέντες.

Πίστεψε με ΚΑΝΕΝΑ site (της προκοπής) δεν πρόκειται να σου φάει $20. Κανένα!

Μου 'χει συμβεί και μένα αυτό -και μάλιστα ήταν $400 buyin- και μετά από αρκετή έρευνα (Pokertracker, hand histories κλπ) αποδείχτηκε ότι δε χάθηκε ούτε σέντ.

Ειδικά για το poker.gr μπορεί να τους κατηγορήσεις για οτιδήποτε άλλο (πχ το software klp) αλλά το support είναι από τα καλύτερα (if not the best) που μπορείς να έχεις σαν Έλληνας

Και όποιος πει ότι είμαι υπάλληλος του poker.gr:

"die in a grease fire mf!"

Δημοσίευση

nekt1974 θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου δώσεις το username σου στο Poker.gr για να ερευνήσω τόσο το περιστατικό με το cash game που αναφέρεις όσο και την απάντηση που έλαβες από το support μας.

Σε κάθε περίπτωση θέλω να σε διαβεβαιώσω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιλυθεί δίκαια το θέμα. Περιμένω την απάντηση σου.

Φιλικά,

PHIL

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

nekt1974 έγραψε:

Μη λες μεγάλες κουβέντες.

Πίστεψε με ΚΑΝΕΝΑ site (της προκοπής) δεν πρόκειται να σου φάει $20. Κανένα!

Μου 'χει συμβεί και μένα αυτό -και μάλιστα ήταν $400 buyin- και μετά από αρκετή έρευνα (Pokertracker, hand histories κλπ) αποδείχτηκε ότι δε χάθηκε ούτε σέντ.

Ειδικά για το poker.gr μπορεί να τους κατηγορήσεις για οτιδήποτε άλλο (πχ το software klp) αλλά το support είναι από τα καλύτερα (if not the best) που μπορείς να έχεις σαν Έλληνας

Και όποιος πει ότι είμαι υπάλληλος του poker.gr:

"die in a grease fire mf!"[/quote:1bkrymcu]

Καταρχήν αγαπητέ μου φίλε δε σε κατηγόρησα ότι είσαι υπάλληλος του συγκεκριμένου site.

Εγώ απλώς ανέφερα ένα γεγονός που μου συνέβη προκειμένου να ενημερώσω το site για αυτό μου μου συνέβη -να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας και προστασίας του παίκτη. Αντι γ΄αυτό μου ανέφεραν γενικές απαντήσεις κλπ. Εγώ τους ανέφερα και τη συγκεκριμένη ώρα που έπαιζα. Σήμερα μου έστειλαν πάλι γενικόλογες απαντήσεις που μέσα απο αυτές τις απαντήσεις εντόπισα το τραπέζι που έπαιζα - ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ -.........ΔΕΝ είμαι ούτε δραχμοφονιάς- ούτε και ηλίθιος να κάθομαι να ασχολούμαι για 15 ευρώ - 1 ποτό της ημέρας είναι.

Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.........

Δημοσίευση

Αγαπητέ Νεκτάριε,

Αν και μάλλον δεν πρόσεξες το post μου λίγο νωρίτερα καθώς δεν απάντησες στο ερώτημα για το username σου, έψαξα μετά και το τελευταίο σου post όλο το σημερινό μας mailbox και μάλλον εντόπισα το ζήτημα που αναφέρεις. Προφανώς παίζεις στο Poker.gr με τον κωδικό zorbi.

Διαβάζοντας λοιπόν τα email που έλαβες αλλά και κάνοντας ο ίδιος έρευνα επί του θέματος, ομολογώ πως μου φαίνεται περίεργο που εξέλαβες όπως την περιγράφεις/χαρακτηρίζεις την απάντηση μας (γενικόλογα, κτλ), αφού ο συνάδελφος μου ο Πέτρος όχι απλά δεν σου απάντησε πρόχειρα, αλλά εξέτασε ένα προς ένα όλα τα sessions σου (κάτι που μπορείς να κάνεις και ο ίδιος για επαλήθευση αν έχεις ενεργοποιημένα τα στατιστικά στο download λογισμικό μας) και σου εξήγησε πόσα κέρδισες/έχασες σε καθένα από αυτά και πως το υπόλοιπο σου έφτασε στο μηδέν.

Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει το γεγονός πως σε θεωρούμε δραχμοφονιά, ηλίθιο ή οτιδήποτε τέτοιο. Όταν όμως υπάρχουν ένα προς ένα τα sessions και οι παρτίδες στις οποίες έχασες τα εν λόγω χρήματα, δεν είναι δυνατόν και να σου απαντήσουμε διαφορετικά. Τώρα αν αυτό καθιστά το Poker.gr απαράδεκτο όπως τιτλοφορείται το post σου, αυτό το αφήνω στην κρίση των μελών του Pokerland να το κρίνουν.

Με όλο τον σεβασμό πάντως, θα έλεγα πως λίγη διαλλακτικότητα καμιά φορά δεν βλάπτει. Συγχύσεις συμβαίνουν σε όλους μας και δεν είναι ντροπή. Είμαι σίγουρος πως δεν είσαι δραχμοφονιάς και ότι δεν πας να κοροϊδέψεις κανέναν με τα 20 ευρώ, είμαι όμως εξίσου σίγουρος ότι το ίδιο ισχύει και για εμάς. Όχι για 20 αλλά ούτε 2020 ευρώ δεν θα ριψοκινδυνεύαμε την υπόληψη μας σαν η πρώτη και μεγαλύτερη ελληνική αίθουσα πόκερ.

Μακάρι να μπορούσες να καταλάβεις ότι για μένα, τον Πάνο, τον Πέτρο και όλα τα άλλα παιδιά του team μας, οι παίκτες μας είστε σύμμαχοι και προσπαθούμε πάντα να σας εξυπηρετούμε και να σας βοηθάμε, πάντα μέσα στα πλαίσια της λογικής. Αν προσπαθήσεις να έρθεις στη θέση μας, ελπίζω ότι ίσως θα το καταλάβεις αυτό. Λυπάμαι που αισθάνεσαι όπως περιγράφεις για την αίθουσα μας και ελπίζω να μην είναι αυτή η αιτία για να παρεξηγηθείς μαζί μας, γιατί κάτι θα ήταν κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Φιλικά

Φίλιππος

Δημοσίευση

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και σε μένα σε τραπέζι cash. Πατούσα και το κουμπάκι του refresh που υπάρχει στο poker lobby δίπλα από εκεί που λέει τα διαθέσιμα χρήματα που έχεις σε μάρκες $ και μετά από ορισμένα log in στο site του PokerGr και κάποια ακόμη refresh εκεί ξεκόλλησε και μου έβγαλε τελικά το σωστό υπόλοιπο. Πρέπει να έπαθε κάποιο κόλλημα η πλατφόρμα της Ongame. Μια άλλη φορά δε γίνονταν σωστά οι μετατροπές από € σε μάρκες τραπεζιών $ και είχε γενικότερα το site πρόβλημα, το οποίο σε λίγες ώρες λυνόταν.

Μην ανησυχείς, θα τα βρεις τα λεφτά σου, δεν πρόκειται να τα χάσεις.

Εκτός κι αν πια σου έχει κλέψει κάποιος hacker το username+password και μπήκε και σου τα έπαιξε και ταχασε όλα τόσο γρήγορα. Αλλά γιατί να πάρει τα 20$ τα δικά σου και να μην κυνηγήσει άλλους πιο "ζουμερούς" λογαριασμούς.

Πάντως θα βοηθούσε πολύ να έχεις ενεργοποιημένα τα στατιστικά ώστε να βλέπεις τι σου γίνεται ανά πάσα στιγμή και να μιλάς εκ του ασφαλούς.

Δημοσίευση

Poker.gr έγραψε:

Αγαπητέ Νεκτάριε,

Αν και μάλλον δεν πρόσεξες το post μου λίγο νωρίτερα καθώς δεν απάντησες στο ερώτημα για το username σου, έψαξα μετά και το τελευταίο σου post όλο το σημερινό μας mailbox και μάλλον εντόπισα το ζήτημα που αναφέρεις. Προφανώς παίζεις στο Poker.gr με τον κωδικό zorbi.

Διαβάζοντας λοιπόν τα email που έλαβες αλλά και κάνοντας ο ίδιος έρευνα επί του θέματος, ομολογώ πως μου φαίνεται περίεργο που εξέλαβες όπως την περιγράφεις/χαρακτηρίζεις την απάντηση μας (γενικόλογα, κτλ), αφού ο συνάδελφος μου ο Πέτρος όχι απλά δεν σου απάντησε πρόχειρα, αλλά εξέτασε ένα προς ένα όλα τα sessions σου (κάτι που μπορείς να κάνεις και ο ίδιος για επαλήθευση αν έχεις ενεργοποιημένα τα στατιστικά στο download λογισμικό μας) και σου εξήγησε πόσα κέρδισες/έχασες σε καθένα από αυτά και πως το υπόλοιπο σου έφτασε στο μηδέν.

Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει το γεγονός πως σε θεωρούμε δραχμοφονιά, ηλίθιο ή οτιδήποτε τέτοιο. Όταν όμως υπάρχουν ένα προς ένα τα sessions και οι παρτίδες στις οποίες έχασες τα εν λόγω χρήματα, δεν είναι δυνατόν και να σου απαντήσουμε διαφορετικά. Τώρα αν αυτό καθιστά το Poker.gr απαράδεκτο όπως τιτλοφορείται το post σου, αυτό το αφήνω στην κρίση των μελών του Pokerland να το κρίνουν.

Με όλο τον σεβασμό πάντως, θα έλεγα πως λίγη διαλλακτικότητα καμιά φορά δεν βλάπτει. Συγχύσεις συμβαίνουν σε όλους μας και δεν είναι ντροπή. Είμαι σίγουρος πως δεν είσαι δραχμοφονιάς και ότι δεν πας να κοροϊδέψεις κανέναν με τα 20 ευρώ, είμαι όμως εξίσου σίγουρος ότι το ίδιο ισχύει και για εμάς. Όχι για 20 αλλά ούτε 2020 ευρώ δεν θα ριψοκινδυνεύαμε την υπόληψη μας σαν η πρώτη και μεγαλύτερη ελληνική αίθουσα πόκερ.

Μακάρι να μπορούσες να καταλάβεις ότι για μένα, τον Πάνο, τον Πέτρο και όλα τα άλλα παιδιά του team μας, οι παίκτες μας είστε σύμμαχοι και προσπαθούμε πάντα να σας εξυπηρετούμε και να σας βοηθάμε, πάντα μέσα στα πλαίσια της λογικής. Αν προσπαθήσεις να έρθεις στη θέση μας, ελπίζω ότι ίσως θα το καταλάβεις αυτό. Λυπάμαι που αισθάνεσαι όπως περιγράφεις για την αίθουσα μας και ελπίζω να μην είναι αυτή η αιτία για να παρεξηγηθείς μαζί μας, γιατί κάτι θα ήταν κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Φιλικά

Φίλιππος

Προκειμένου ο τίτλος μου να είναι ποιο αντιπροσωπευτικός τον όσον ισχυρίζομαι - και να μην θίγει κανένα ( αφού αυτό δεν ήταν στις προθέσεις μου ) . Τον αλλάζω.............

Πρέπει να καταλάβετε κάτι ποτέ δεν είπα οτι δεν έχετε την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση του παίκτη, αλλά πρέπει να είναι και ουσιαστική. Συγκεκριμένα ενώ εγώ ανέφερα ενα προβλημα που μου παρουσιάστηκε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα - μου στειλε το suport poker.gr όλες μου τις κινήσεις ( απο την ημέρα εγγραφής μου ) Αυτο δεν το ζήτησα. Εγώ ανέφερα πώς γίνεται σε μια αποσύνδεση ηθελημένη ή αθέλητη σε μικρό τραπέζι( 0,25/0,50? και για μικρό χρόνο 5 λεπτά max

να " εξαφανίζεται '' ενα ποσό 40 φορές του big blaid.

Εγώ είχα όλες τις καλές προθέσεις αφού σε μήνυμα που αποστείλατε και μου ζητήσατε να επικοινωνήσουμε μαζί δίνοντας σας τα τηλεφώνα μου. Ενώ εγώ σας έστειλα και τηλ και ώρες ποτέ δεν μου τηλ. σας στέλνω το μήνυμα μου για να το τσεκάρετε

13 Μαρ (2 μέρες πριν)

προςsupport@poker.gr

ημερομηνία 13 Μαρ 2008 1:31 μμ

θέμα PROVLHMA

στάλθηκε-από gmail.com

Kalhmera sas oi vres pou mporeite na epikoinvnhsete mazi mou einai gia

shmers apo tis 11 pm evs 14:00 sto thlegvno tis ergasias mou

282102......

h sto kinhto 69448..... oti vra epithimeite.

--

Νεκτάριος Ζορμ.....

69448.......

28210........

έπειτα απο όλα τα παραπάνω- kαι αφού ποτέ δεν επικοινωνήσατε μαζί μου δημοσιοποίησα το πρόβλημα μου μέσα από ένα site το pokerland που εμπιστεύομαι και πάντοτε μέσα απο αυτό ενημερώνομαι.

Σας ευχαριστώ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Δημοσίευση

:huh::( :( Παιδιά σε σχέση με το αρχικό μου post. Εχω να απολογηθώ στα εξής.

α) ποτέ μα ποτέ μην κάνεις ενέργειες βεβιασμένες.

β)Ποτέ μην κατηγορήσεις εαν.... δεν ακούσεις και τον αντίλογο.

γ)Ποτέ μην ενεργείς συναισθηματικά ( χαρά, λύπη, αγανάκτηση)

Γιατι τα λέω όλα αυτά? Μετά την παράθεση του προβλήματος που αντιμετώπισα ΟΛΟ το ΤΕΑΜ του poker.gr ΞΕΣΚΊΣΤΗΚΕ να ψάξει- για το πρόβλημα μου. Μετά και απο τηλεφωνική επικοινωνία κατάλαβα οτι μπορεί να είναι δικό μου λάθος.....

Παιδιά του poker.gr.............

ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά να ξέρετε οτι με την υπεύθυνη στάση σας ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.