vladan Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2008 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Κουβεντιάζοντας με το Γιάννη Μπουζαλά στην Ελληνική Γωνιά - Β ΜέροςΔιαβάζοντας την συνέντευξη έκανα copy/paste στα κομμάτια που μου άρεσαν ιδιαίτερα, για να τα παραθέσω σε αυτό το σχόλιο. Το αποτέλεσμα ήταν μια σελίδα word!Από όλη αυτή τη σελίδα, θα παραθέσω τα τρία πλέον ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης κατά την δική μου γνώμη (με τη σειρά που εμφανίζονται στη συνέντευξη)"Φιλοσοφώντας την όλη υπόθεση θεωρώ ότι βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε ένα σωστό μονοπάτι. Αυτό του επαγγελματικού ερασιτεχνισμού. Σκεφτείτε πόσο προτιμότερο είναι αυτό σε σύγκριση με έναν ερασιτεχνικό επαγγελματισμό που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στην καταστροφή…""Το πόκερ είναι μια αλληλουχία δράσης και αντίδρασης που στηρίζεται στο ότι εσύ ξέρεις, ότι ο αντίπαλος σου γνωρίζει ότι εσύ ξέρεις ότι αυτή τη στιγμή γνωρίζει ότι εσύ προσποιείσαι ότι….. κοκ… Σημασία έχει πόσα βήματα πιο μακριά θα καταφέρεις να φτάσεις σε αυτό το ακατάπαυστο παιχνίδι εικασιών και υποθέσεων.""Tο πόκερ δεν είναι ένα παιχνίδι χαρτιών που παίζεται από ανθρώπους, αλλά ένα παιχνίδι ανθρώπων που παίζεται με χαρτιά"Πολύ ενδιαφέρουσα η οπτική γωνία του Γιάννη σε βασικά θέματα και πολύ ωραία δομημένη η σκέψη του. Χαίρομαι πολύ που τον γνώρισα και στις επόμενες συναντήσεις μας, θα επιδιώξω σίγουρα εκτενέστερες συζητήσεις μαζί του. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2008 vladan έγραψε:"Το πόκερ είναι μια αλληλουχία δράσης και αντίδρασης που στηρίζεται στο ότι εσύ ξέρεις, ότι ο αντίπαλος σου γνωρίζει ότι εσύ ξέρεις ότι αυτή τη στιγμή γνωρίζει ότι εσύ προσποιείσαι ότι….. κοκ… Σημασία έχει πόσα βήματα πιο μακριά θα καταφέρεις να φτάσεις σε αυτό το ακατάπαυστο παιχνίδι εικασιών και υποθέσεων."Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με αυτήν την πεποίθηση, καθώς πιστεύω ότι σημασία έχει να είσαι καριβώς ένα βήμα μπροστά σε επίπεδο σκέψης από τον αντίπαλο. Αν προχωρήσεις 2 επίπεδα πιο μπροστά κάνεις σαφέστατα μεγάλο λάθος που μπορεί να αποβεί καταστροφικό για το παιχνίδι σου. Κατά τα άλλα αυτή η άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και ευχαριστήθηκα πάρα πολύ την ανάγνωση... Παράθεση
nikthegr Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2008 Η ουσια ειναι αυτη που ανεφερε ο Βλανταν.Οτι ο Γιωργος ειναι ενα σεμνο, μορφωμενο, ευγενικο παιδι με ολο το μελλον μπροστα του...Μικρη εικονα εχω απ αυτον απο το Γευγελι,αλλα εβγαλα συμπερασμα πολυ ευκολα... Παράθεση
nikthegr Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2008 τα χω κανει σαλατα με τα ονοματα τωρα τελευταια...Τον Φειδια Γεωργιου τον ειπα Γιωργο Φειδιου,ε,τον Γιαννη κοντα τον πηγα...:laugh: ψωφιος ειμαι ακομα ... Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2008 SamGreek έγραψε:Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με αυτήν την πεποίθηση, καθώς πιστεύω ότι σημασία έχει να είσαι καριβώς ένα βήμα μπροστά σε επίπεδο σκέψης από τον αντίπαλο. To pio shmantiko einai na ksereis se poio epipedo einai o antipalos sou.Fysika, gia n'afhsoume tis filosofies, sto 99% tou poker pou paizoume oi perissoteroi edw, de mas apasxolei kai idiaitera. O antipalos einai sto level 0 kai mas arkei na maste sto 1Exw ki egw mia ataka Oi polles filosofies einai -EV sto poker Παράθεση
Guest Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2008 PIGANE KAPOTE STON WNASI ENA PAIDI GIA DOYLEIA.TOY LEGANE MPLA MPLA POSO KALOS EINAI,MORFWMENOS KLP.STO TELOS OMWS O WNASIS RWTAEI.OLA KALA TIXI EXEI? Παράθεση
Recommended Posts