willow Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2008 Καλημερα σας!Παιζω εδω και 3 περιπου εβδομαδες στο mansion poker,εχοντας περασει απο μπολικες πλατφορμες online poker.Ο λογος ηταν ενα 50$ bonus που εδινε καποιο σιτε και λεω καλη φαση!Κανω και μια μικρη καταθεση για να νιωθω οτι παιζω με δικα μου λεφτα και το παιχνιδι ξεκιναει!Μετα απο 2 εβδομαδες λοιπον μαθαινω οτι το mansion ΔΕΝ σου επιτρεπει να κανεις αναληψη αν δεν μαζεψεις 1500 mansion points (που δεν εχουν σχεση με τα 50$ bonus,ισχυει για ολους τους καταθετες) που τα δινει μεσω rake απελπιστικα αργα!!Και ρωταω:τα 50$ που εδινε ως bonus το σιτε,μην σωσω και τα τραβηξω..τα δικα μου λεφτα ομως,ειναι δυνατον να μου τα περιοριζουν ετσι?!?Αν γουσταρω,βαζω 50ευρο,παιζω ενα χερι δεν γουσταρω τα τραβαω και τελειωνω!Ειναι δυνατον να παιζω 2-3 μηνες για να μαζεψω 1500 points?Ουτε επενδυση εκανα,ουτε το προιον τους αγορασα,και σε καθε hand τσουπ βαζουν στην τσεπη αυτοι το διολου ασημαντο σε μερικες περιπτωσεις rake.Μου φανηκε πρωτοφανης αυτη η φαση κ ειπα να το σχολιασω εδω να μου πειτε αν υπαρχουν πολλα τετοια poker rooms. Παράθεση
willow Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2008 Λαθος στο αρχικο μου Post.δν ειναι 1500 οι ποντοι που χρειαζονται,ειναι 1000:P Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2008 Αυτό που ξέρω από στοίχημα είναι ότι μπορείς να κάνεις ανάληψη ανά πάσα στιγμή εκτός του ποσού που χορηγήθηκε ως bonus, δηλ. τα 50$ θα μείνουν μέσα μέχρις ότου κάνεις τζίρο πχ 10 φορές αυτό και σε στοιχήματα με αποδόσεις άνω του 1.30. Για τα sites πόκερ δεν παίρνεις συνήθως το bonus αν δεν κάνεις κάποιο rake, δηλαδή δεν έχω δει κάπου αλλού να παίρνεις bonus εγγραφής πριν καν παίξεις. Παράθεση
Recommended Posts