goingup Δημοσίευση 9 Μαίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2008 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Στη φυλακή δύο άτομα για την υπόθεση του European Poker Challenge 2007 στη ΣουηδίαΈχει "πλάκα" αυτό το τουρνουά.Καμιά 20αριά μέρες πριν γίνει, είχα γραφτεί σε ένα satelite της B2B που έδινε τη συμμετοχή και κάποια λίγα χρήματα για να πας. Το satelite ξεκινούσε στις 23:00. Γράφτηκα στις 22:55 μόνο και μόνο επειδή είδα 1 (ένα) άτομο μέσα και όχι min συμμετοχών.Με μεγάλη μου έκπληξη το τουρνουά ξεκίνησε, κατ' ευθείαν HU και 1 θέση guarantee. To buy in ήταν γελοίο. Παίζω λοιπόν με έναν Σουηδό. Μετά από 10 - 15 χέρια, πιάνουμε κουβέντα. Το παιχνίδι περνάει σε δεύτερη μοίρα και περνάμε super. Αν ήμασταν live θα είχαμε αρχίσει τα...τσίπουρα και τους μεζέδες. Τελικά του λέω:"Πήγαινε εσύ που είναι και δίπλα στο σπίτι σου. Εξ' άλλου παίζεις και καλύτερα από μένα.""Ναι", μου λέει και κείνος, "νομίζω είναι πιο δίκαιο να πάω εγώ αντι να κάνεις τόσα έξοδα. Σου δίνω το 25%.""Deal!" απαντάω και κάθομαι sit out μέχρι το τέλος. Αργότερα έμαθα ότι την ώρα της επιδρομής ο "συνέταιρος" ήταν 3ος σε chips και σε εξαιρετική κατάσταση. Άμα δε θέλει το ρημάδι... Παράθεση
Recommended Posts