Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

O Μannerboy μέτοχος σε poker skin!

Recommended Posts

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: O Μannerboy μέτοχος σε poker skin! **

Ήταν αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό ο MannerBoy είχε σχεδόν εξαφανιστεί! Αυτό σήμαινε δύο πράγματα: 'Η ότι θα είχε αφοσιωθεί στο πόκερ, χτίζοντας έναν ακόμη πιο υψηλό στόχο στο bankroll του, ή κάτι άλλο θα ετοίμαζε, αφού από καιρό είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να ασχοληθεί και επιχειρηματικά με το πόκερ! Και πράγματι! Ο MannerBoy έγινε μέτοχος της εταιρείας Liipoker.com, η οποία στις 8 Μαϊου έκανε το ντεμπούτο της στην πλατφόρμα του CakePoker!

Ο αγαπητός μας φίλος είναι συνέταιρος με 4 Δανούς, φίλους από τα οnline τραπέζια του πόκερ, oι οποίοι ίδρυσαν το LiiPoker.com με έδρα την Μάλαγα της Ισπανίας! Το LiiPoker είναι η μοναδική εταιρεία από την Ευρώπη που συνεργάζεται με το δίκτυο του Cake, το οποίο είναι γνωστό στον online χώρο κυρίως στους παίκτες από τις Η.Π.Α. και τη Ρωσία! To LiiPoker.com θα γιορτάσει την έναρξη της λειτουργίας του, με ένα freeroll $2.000, στις 15 Μαϊου, ώρα 19:00 GMT (22:00 Ελλάδος). Ο Γιώργος υποσχέθηκε ότι σύντομα θα υπάρξουν και Ελληνικά Freerolls (σύντομα θα ανακοινωθεί ένα $500άρι).

Να ευχηθούμε στον Γιώργο, καλή σταδιοδρομία στον χώρο των επιχειρήσεων γύρω από το πόκερ! Καλή αρχή στο LiiPoker.com και Γιώργο να είσαι σίγουρος ότι θα μας δεις όλους μας στα τραπέζια σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια Γιώργο! Εύχομαι όλα να πάνε καλά σε αυτό το πρώτο σου βήμα, αυτή τη φορά στα "επιχειρηματικά" του πόκερ.

Τον χώρο το γνωρίζεις, το παιχνίδι το ίδιο, ξέρεις τι ζητάνε οι παίκτες, ελπίζω όλη αυτή η εμπειρία να σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Εμείς και όλοι οι φίλοι σου θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια!

Φίλε Γιώργο,

Αν και δεν σε ξέρω,ευχαριστήθηκα παρα πολύ για αυτή την κίνησή σου.Μου ερέσει που νέοι σαν κι εσένα βουτούν σε επιχειρηματικά νερά.Σου εύχομαι ολα να πάνε καλά κι αέρα στα πανιά σου.

Μπράβο Γιώργο!

Τώρα επιτυχίες ΚΑΙ επιχειρηματικές.

Α! να μην το ξεχάσω. Ευχαριστώ για το superuser password. Μια διευκρίνηση μόνο, μου είπες να το δώσω στον holdem ή να ΜΗΝ το δώσω, δεν κατάλαβα καλά...:)

Γιώργο καλή επιτυχία και απο μένα... Όσο το είδα το room τολμώ να πω ότι μου φάνηκε εξαιρετικό - ισάξιο με το asteria που μου αρέσει πάρα πολύ. γρήγορη απόκριση, εύκολα pot-sized bets :)Καλή επιτυχία και καλό rake :)