Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βραχυπρόθεσμα σίγουρα όχι. Μακροπρόθεσμα σίγουρα ναι. Αυτή είναι η εκτίμηση μου για το αν το site βγήκε κερδισμένο από τον χειρισμό μου (δηλ. την πολιτική του) μιας και έθιξες αυτό το σημείο Αντώνη. Και νομίζω πως έχει γίνει αντιληπτό εδώ και 20 μήνες ότι δεν σκεπτόμαστε ποτέ βραχυπρόθεσμα ως team στο Poker.gr.

Εύχομαι να'σαι και εσύ καλά και να συνεχίσεις με ακόμα περισσότερες επιτυχίες στα τραπέζια.

PHIL

Δημοσίευση

hardelefsina έγραψε:

giati den to teleiwnoume edw to thema?

aceleeds13

hardelefsina έγραψε:

SKOPOS MAS EINAI NA PROWTHISOUME TO POKER POU EMEIS AGAPAME.EPISIS AN MPOROUME NA KERDISOUME LIGA LEFTA.

EGW SPANIA KERDIZW ALLA EIMAI KAI ATYXOS.

EIRINI,EIRINI.

ANTONI I SIMMETOXI SOU STO FORUM EINAI SIMANTIKI.PREPEI NA YPARXEI.

SE OLA IPARXEI LOGOS KAI ANTILOGOS.

O PHILLIPAS EINAI OPWS LEEI IPALLILOS TOY POKER GR.KALWS I KAKWS PREPEI NA KANEI TIN DOULEIA TOU.

AS KANOUME EIRINI/

Συμφωνώ πάρα πολύ μαζί σου!

Και για να σου κάνω το χατήρι θα επιχειρήσω να δώσω ένα αίσιο τέλος σε όλη αυτή την ιστορία (ελπίζω να τα καταφέρω).

Επειδή λοιπόν ο στόχος όλων των forum είναι να ανταλλάζουμε απόψεις για το αγαπημένο σε όλους μας πόκερ, να προσπαθούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο (κι όχι να τον θάβουμε) και να συμβάλλουμε στην καλύτερη δυνατή εξέλιξη/διάδοσή του στην Ελλάδα βοηθώντας ανάλογες online και live διοργανώσεις (ο καθένας με τον τρόπο του) έχω να κάνω μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Αντώνη αν νομίζεις ότι κάποιες φορές επιτέθηκα προσωπικά σε σένα με τα σχόλιά μου στο leaderboard ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν ήσουν εσύ ο στόχος. Στόχος μου ήταν η συμβολή μου στη διεξαγωγή ενός δίκαιου leaderboard, μιας κίνησης που από ότι λες ήταν δικιά σας έμπνευση και σας συγχαίρω γι' αυτό, καθώς και το PokerGr που στοχεύει στην υλοποίησή του και τη βελτίωσή του. Στο ίδιο στοχεύω κι εγώ. Ουσιαστικά υπέρ σου λειτούργησα αλλά η προκατάληψή σου εναντίον μου σε τύφλωσε. Θα σου άρεσε περισσότερο να μην έλεγα τίποτα τώρα που είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο το Leaderboard και κατόπιν εορτής να έβγαιναν όλοι και να έλεγαν: "Ε, σιγά το leaderboard μωρέ... αφού έβγαλε πρώτο έναν παίχτη που βγήκε $2200 χαμένος για το μήνα, δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο με το leaderboard". Ειλικρινά πες μου, θα σου άρεσε αυτό; Καλύτερα να κερδίσεις κάτι δίκαια και με την αξία σου χωρίς να γίνεσαι system abuser και μετά να τα ακούς από όλους τους άλλους.

Antonis έγραψε:

Σου έλεγα λοιπόν οτι βασική διαφορά με όλους αυτούς τους παίκτες είναι οτι εμείς παίζουμς πόκερ και εσύ με κομπιουτεράκι ανάμεσα στα πόδια σου.

Το προσωπικό μου αρχείο μού λέει ότι μόνο για το μήνα Ιούνιο έχω παίξει 117 τουρνουά. Α, και κάθε φορά που χρειάζεται να πιάσω κομπιουτεράκι το σκουπίζω από τη σκόνη, και η αιτία είναι ο υπολογισμός αποδόσεων στο στοίχημα (εντελώς ειλικρινά τώρα).

Antonis έγραψε:

Ποκερικά είσαι το απόλυτο μηδενικό και προσπαθείς να κοντραστείς με παίκτες που είναι κάποιοι.

Νομίζω πως είσαι ο μοναδικός που το πιστεύει αυτό το πράγμα (κι αυτό μάλλον θα έπρεπε να σε προβληματίσει). Δεν έχει πει κανείς κάτι ανάλογο, αντίθετα έχω δεχτεί πολλά κοπλιμέντα από πολλούς για τις ποκερικές μου γνώσεις και ικανότητες.

Antonis έγραψε:

Εαν κάποιος ΄δεν ξέρει και διαβάσει τα ποστ μου θα νομίζει οτι είμαι κάποιος καβαλημένος κ.λ.π.

Συγγνώμη τώρα, αλλά όταν λες ότι ο John Juanda, που καθαρίζει $8.000.000 ετησίως μόνο από τουρνουά, δεν έχει το κεφάλαιο για να καθίσει στα τραπέζια που παίζει κι είναι scare money, τι περιμένεις να πιστέψουν όσοι διαβάζουν αυτά που λες;

Antonis έγραψε:

Ομως η αλήθει είναι εντελώς διαφορετική.

Το απόλυτο μηδενικό (ποκερικά)έχει καβαλήσει το καλάμι προσπαθεί να μας το παίξει καθηγητής και μάλιστα απένατι σε παίκτες με τεράστια εμπειρία.

Βέβαια δεν φταίς απόλυτα εσύ.

Φταίνε αυτοι που σου δημοσιεύουν αρθρα ως 'pro' :laugh: "δικά" σου (κακή αντιγραφή) και νομίζεις οτι έγινες κιόλας pro.

ΜΟυ αρέσει κιόλας που ο pro Samgreek σημειώνει οτι για να παιχτούν σωστά oi suited connectors χρειάζεται εμπειρία. :laugh:

Γενικά αυτά που λες δεν στέκουν ειναι μπούρδες κ.λ.π. και τέτοια μπορείς να πουλάς σε ιθαγενείς και οχι σε καλούς παίκτες.

Aν και δεν ήμουν υποχρεωμένος να σου απαντήσω ειδικά σε αυτό, στο e-mail που είχα στείλει στο poker.gr με το εν λόγω άρθρο των suited connectors τους είπα ότι θα προτιμούσα να εμφανιστεί είτε με την υπογραφή SamGreek, ή, αν θεωρούν ότι είναι τόσο καλό το άρθρο ώστε να μπει στη σειρά των άρθρων του PokerPro να το "χτενίσει" ο πιο έμπειρος από μένα PokerPro και να μη φανεί πουθενά η υπογραφή μου, καθώς δε θεωρώ τον εαυτό μου Pro. Αν λέω ψέματα Φίλιππε μπορείς να το διαψεύσεις, μπορεί να είπα λάθος κάποια λεπτομέρεια, αλλά είμαι σίγουρος ότι πάνω-κάτω αυτά έγραψα.

Antonis έγραψε:

Ο άλλος κάνει μηδενικό rake δεν έχει την παραμικρή εμπειρία από πόκερ και αντί να προσπαθήσει να την αποκτήσει παίζοντας, προτιμεί να αρθρογραφεί στα site γράφοντας αρκετές φορές ανακρίβειες (λόγω άγνοιας) που πιθανόν να οδηγήσει και σε λάθος αποφάσεις οι συμπεράσματα άλλους αμαθείς (νέους) παίκτες του poker.

Και να έρθω στην πρότασή μου:

Επειδή είμαι συζητήσιμος και πρόθυμος να αναγνωρίσω πιθανά λάθη/ανακρίβειες που λες ότι έχω κατά καιρούς πει, έλα στο GPT που θα είμαι κι εγώ την Κυριακή να κουβεντιάσουμε σαν άνθρωποι, να μου υποδείξεις ενδεικτικά κάποιες από τις ανακρίβειες που πιστεύεις ότι έχω πει και να σου εξηγήσω τι εννοούσα (μπορεί να μην εξήγησα επαρκώς). Γιατί ποτέ δε θέλω να οδηγήσω σε λάθος αποφάσεις κανέναν. Πάντως θα ήταν προτιμότερο να τις είχες υποδείξει τις ανακρίβειες τότε που τα άρθρα ήταν πιο φρέσκα, forum δόξα τω Θεώ υπάρχουν πολλά και δεν είναι ντροπή να ρωτήσεις κάποιον: "τι εννοείς εδώ;" Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να σου πω: "Καλά ρε άσχετε, δεν καταλαβαίνεις αυτό το απλό;". Αν πάλι έκανα κάπου λάθος, με χαρά μου θα σου ζητήσω να μου εξηγήσεις ακριβώς το λάθος μου και να μάθω κι εγώ μέσα από αυτή τη διαδικασία (γενικά έχω μάθει κι έχω εμπεδώσει πάρα πολλά γράφοντας άρθρα).

Γενικά ελπίζω έτσι να τελειώσει αυτή η αντιπαράθεση γιατί αδικείς τον εαυτό σου όσο την τροφοδοτείς.

Δημοσίευση

Phil το μοτο μου "σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε" και για το οποίο τόσο με 'εχεις κατακρίνει έχει εφαρμογή σε ολους τους τομείς της ζωής μας, εκτός απο την δουλειά μας. Εκεί σκύβουμε το κεφάλι και κάνουμε οτι αρέσει στους άλλους. ;)

Επίσης θερμά συγχαρητήρια γιατί στην σκληρή εποχή του κέρδους, εσυ βάζεις πάνω απ΄ όλα την ψυχική ηρεμία ενός συνανθρώπου μας.:)

Υ.Γ. Και εας έχω χάσει εγώ την δική μου. :unsure:

Δημοσίευση

Αντώνη ειλικρινά ελπίζω να μην έχεις χάσει την ψυχική σου ηρεμία, γιατί δεν ξέρω τι λες για την εποχή του κέρδους, αλλά προσωπικά θεωρώ την υγεία (σωματική και ψυχική) ότι πολυτιμότερο διαθέτουμε και δεν νομίζω πως συγκρίνεται με τίποτα.

Ευελπιστώ πάντως πως δεν τίθεται θέμα ψυχικής ηρεμίας στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά απλά ηρεμίας. Νομίζω δε ότι αν το σκεφτείς καλά και εσύ ο ίδιος θα καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να τα παίρνεις τόσο πολύ για τέτοια θέματα (ακόμα και άσχετος να ήμουν και να πίστευα πως είχες και 100% δίκιο στη συζήτηση που έγινε, το ίδιο θα σου έλεγα). Την ηρεμία σου μόνος σου τη χάνεις. Δεν είναι δυνατόν να την χρεώνεις στον SamGreek επειδή λέει τις ιδέες του για για το leaderboard στο φόρουμ ή σε εμένα επειδή εφαρμόζω την πολτική του φόρουμ του Poker.gr, για την οποία είχαμε μάλιστα συζητήσει και σε είχα ενημερώσει πριν λίγες εβδομάδες.

Δεν θα ήταν προτιμότερο πολύ απλά να μας μιλήσεις όπως σου μιλάμε (χωρίς να σε μειώνουμε/προσβάλουμε) και να μας εξηγήσεις τη διαφωνία σου; Αν δε μια διάσταση απόψεων παραμένει, δεν πρέπει να συγχύζεσαι τόσο. Είναι ανθρώπινο να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το ίδιο θέμα. Δεν χρειάζεται να γίνεσαι Τούρκος επειδή εγώ ή κάποιος άλλος κάνει ή υποστηρίζει κάτι που εσύ πιστεύεις ότι δεν είναι σωστό.

Ο Sam είπε κάποιες απόψεις χωρίς ποτέ να σε μειώσει ούτε στο ελάχιστο. Εγώ δεν λέω αν είναι σωστές ή λάθος, ούτε πήρα θέση για τις απόψεις του αυτές αν έχεις παρατηρήσει. Λέω πως τις συζητάει ήρεμα και πολιτισμένα. Τώρα σου προτείνει βλέπω μάλιστα να τα πείτε από κοντά την άλλη εβδομάδα στο GPT4 και να συζητήσετε/λύσετε τις διαφορές/διαφωνίες σας. Μια χαρά μου ακούγεται αν δείξετε και οι δύο καλή διάθεση.

Τέλος, σχετικά με το μότο "σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε", ποτέ δεν είπα ότι το εφαρμόζω στη δουλειά όπως υποστήριξες με το τελευταίπ ποστ σου. Αντιθέτως, έχω εξηγήσει πολλές φορές στο παρελθόν στο φόρουμ μας ότι είμαστε μία (1) ομάδα και έχουμε κάποιες χιλιάδες μέλη να ικανοποιήσουμε. Δεν είναι λοιπόν δυνατό να σας ευχαριστούμε πάντα όλους με την πολιτική και τις επιλογές μας (αν και προσπαθούμε).

Στην προκειμένη περίπτωση δε νομίζω πως με την πολιτική μας στο φόρουμ μένει ικανοποιημένη η συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας αφού διεξάγονται στο φόρουμ συζητήσεις μόνο για πόκερ ή θέματα που αφορούν την κοινότητά μας χωρίς αντεκλίσεις και υψηλούς τόνους, με αποτέλεσμα στο επίκεντρο να βρίσκεται πάντα το πόκερ και όχι οι προσωπικές διενέξεις. Μπορεί αυτό να μην ικανοποιεί τα προσωπικά σου γούστα, αλλά όπως εξήγησα και πριν δεν είναι δυνατόν με τις αποφάσεις και τις πολιτικές μας να τους ικανοποιούμε όλους.

PHIL

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Επίσης θερμά συγχαρητήρια γιατί στην σκληρή εποχή του κέρδους, εσυ βάζεις πάνω απ΄ όλα την ψυχική ηρεμία ενός συνανθρώπου μας.:)

Υ.Γ. Και εας έχω χάσει εγώ την δική μου. :unsure:

Εύχομαι να υπερβάλεις Αντώνη και να μην έχεις χάσει την ψυχική σου ηρεμία επειδή έχεις πέσει έξω στις εκτιμήσεις σου για έναν παίχτη, αφού ο Phil (και όχι μόνο) δε συμμερίζεται την άποψή σου. Το ίδιο έχει συμβεί και σε μένα σε άλλες δραστηριότητες και πιστεύω σχεδόν στον καθένα μας. Γιατί δεν κοιτάς να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου παιχνίδι χωρίς να χαρακτηρίζεις "απόλυτο μηδενικό του πόκερ" ή απλά "πεπόνι" κάποιον άλλον που εκφέρει την άποψή του. Εγώ με τη σειρά μου θα σου πω ότι ουδέποτε επιχείρησα συνειδητά να ξεκινήσω ένα ποστ για να σε μειώσω (ήμουν πάντα αμυνόμενος στις ριπές σου) κι αν τυχόν καμιά φορά το έκανα ζητώ συγγνώμη, αλλά ελπίζω με τόσα που μου έχεις σούρει να καταλαβαίνεις πως είναι φυσιολογικό να παραφέρθηκα κι εγώ μια φορά σαν άνθρωπος. Κι ούτε σκοπεύω φυσικά στο μέλλον να επιτεθώ από μόνος μου εναντίον σου προσωπικά.

Όσο για το leaderboard (που υποτίθεται είναι και το θέμα μας) σου εύχομαι να κερδίσεις όσο πιο πολλά γίνεται ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.

Όσο για την πρότασή μου ποια είναι η απάντησή σου; Εγώ πάντως δε θέλω να υπάρχουν άτομα που να έχω κομμένη την καλημέρα, γιατί από την παντελή άγνοιά σου για την πρότασή μου πολύ φοβάμαι ότι αυτό σκοπεύεις να κάνεις, σε παρακαλώ διάψευσέ με.

Υ.Γ.: Για την ψυχική σου ηρεμία κακώς έχεις αφήσει μία τόσο ασήμαντη ιστοριούλα να την επηρεάσει. Κοίτα να χαρείς το παιχνίδι και μεταξύ μας όλα συζητιούνται. Ίσως ένα μέρος του εγωιστή εαυτού σου να μη σε αφήνει να "καταδεχτείς" να μιλήσεις μαζί μου. Αν τον ακούσεις μόνο χαμένος θα βγεις, σκέψου το καλά αυτό που σου λέω. Κράτα τον εγωισμό σου για τα τραπέζια του πόκερ όπου πρέπει να πιστεύεις ότι είσαι ικανός να τους κερδίσεις όλους για να έχεις καλά αποτελέσματα.