Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

PLACING ODDS FOR WINNING BIG TOURNAMENTS

Guest

Recommended Posts

TA PAIDIA STO FORUM TOU POKERGR THIXANE ENA POLY ENDIAFERON THEMA.

TO THEMA TOY NA TOPOTHETISEIS ODDS FOR WINNING MEGALA TOYRNA(PX GRAND PRIX,BIG DEAL KAI GRAND TOURNAMENT)SE ELLINES PAIXTES.

PARAKATW EINAI TA ODDS POU EGW NOMIZW OTI YPARXOUN GAI ELLINES PAIXTES NA KERDISOUN ENA MEGALO TOYRNA.

SIGOYRA I APOPHI MOU EINAI IPOKEIMENIKI KAI DEN THELW NA PAREXIGITHEI KANENAS.

PAIXTIS APODOSI

ANT546 2.5/1

GRECO 4/1

CRF88 6/1

VLADAN 10/1

ANTONIS2005 12/1

YEEPKAYE 14/1

ACESPIR77 20/1

ACELEEDS13 40/1

SIGOURA EXW XEXASEI POLLOUS.PWS DEN THA MPOROUSA ALLWSTE.

PLEASE AN KAPIOS DIAFWNEI AS MIN PAREXIGITHEI,EPISIS MILAW GIA ENA SYGEGKRIMENO PLATFROM POU XERW.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε νομιζεις οτι το 2.5 / 1 για εναν συγκεκριμενο παικτη (οποιος και αν ειναι αυτος) για να κερδισει ενα μεγαλο τουρνουα ποκερ ειναι πολυ μικρο;

Προφανως εννοεις : Πονταρω 1 ευρω και αν ο παικτης κερδισει, θα παρω 2.5 ευρω...

Μπα, μου φαινεται απειροελαχιστο!

το μικροτερο πρεπει να αρχιζει απο (100-80)- 1

τουλακιστον ,ειδικα αν μιλαμε για μεγαλα τουρνουα .

Νομιζω εδω περα ειχα διαβασει τα οντς για να φτασοει καποιος στο τελικο τραπεζι του wsop main event και αρχιζαν απο 100 ολα αν θυμαμαι καλα.

Έτσι και υπολογίσει κανείς την γκανιότα θα βγει 1000%+.Δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά ή αν κάνεις πλάκα(ελπίζω το δεύτερο) αλλά αν το εννοείς καλύτερα είναι να ρωτάς κανέναν ειδικό αν είσαι άσχετος με κάποιες διαδικασίες(όπως τις αποδόσεις).

Υ.Γ.:Η απόδοση στον εαυτό σου πάντως είναι όλα τα λεφτά...Αλήθεια από που προκύπτει το 40/1?

paidia milousa gia arketo xroniko diastima px 6 mines i ena xrono.fysika se avton ton xrono kapios tha paixei arketa apo ta tourna avta.

den kanw plaka pantws. den apomenei na doyme an vgw swstos i lathos.

perisoterros eidikos apo mena den iparxei nomizw.smile

Για να ορισεις αποδοσεις πρεπει να γινεις πολυ πιο συγκεκριμενος για χρονικο διαστημα, ειδος τουρνουα, buy in και αν τους συμμετεχοντες τους απασχολει απλα η πρωτια για να κερδισουν το στοιχημα ή αν παιζουν ας πουμε κανονικα.

Οι αποδοσεις ειναι ελαχιστες κατα την γνωμη μου. Οποιαδηποτε αποδοση κατω του του 1/80 τουλαχιστον εστω και για διαστημα 3 μηνων ειναι τραγικη. Κερδισμενος θα βγει μονο ο μπουκ με αυτα που γραφεις.

gia na min nomisete pws eimai tragikos to prwto favori pou edwsa paizei syxna to grand prix opws kai to BD. malista exei 2 grand prix ft se diastima triwn evdomadwn.O TROPOS POU PAIZEI KAI I EMPEIRIA POU EXEI SE DIASTIMA ENOS XRONOU KANEI TO 2,5/1 SXETIKA REALISTIKO.

PX KAPIOS AN ITHELE NA FTIAXEI ODDS ASTIRA MATHIMATIKWS THA KOITAGE TO EXIS PRAGMA.

ODDWANTED=

RATIO= TOURNAMENTS WON/TOURNAMENTS PLAYED

AVTO SIMAINEI AN ENAS PAIXTIS EXEI PAIXEI 100 TOURNA KAI EXEI KERDISEI 5 TO RATIO EINAI

5/100.

DILADI KERDIZEI ENA STA 20 DILADI TA ODDS THA EINAI 20/1.

META APO TO RATIO TO EPOMENO POU KOITAS EINAI TO POINT SPREAD.

POINT SPREAD EINAI ENAS STATISTIKOS OROS POU ZITA TA SIMEIA(EDW TOURNAMENT WINS)NA EINAI SXETIKA OMALOPOIMENA.

DILADI ME APLA LOGIA SE MEGALO XRONIKO DIASTIMA TA SIMEIA OMALOPOIOUNTAI.

AVTO MEIWNEI TA PROSFEROMENA ODDS KATA ARKETO POSOSTO.

DILADI EAN ENAS PAIXTIS EXEI 5 NIKES SE SOVARA TOURNA KAI KAMIA KAPOU ALLOU(SE ENA ALLO TOURNA) TO POINT SPREAD THA SYMVOULEVE

TON ODDS MAKER NA KATEVASEI TA ODDS. DILADI TO 20/1 POU LEGAME PARAPANW THA MEIWNOTANE KATA 4 MONADES TOULAXISTON.THA GINOTANE 16/1.

nanasta έγραψε:

kai esy pou xereis ti kataferes? na xaseis polla lefta mipos?

Εμ αμα βγαίνεις στα forum και την "λες" στον κόσμο με τέτοιον τρόπο, είσαι εριστικός και τσακώνεσε, πως θες να σε συμπεριλάβουν σε τέτοιες λίστες? :laugh:

Μάθε επιτέλους λίγο απο εμένα που είμαι διπλωμάτης και δεν την "λέω" σε κανένα.

ΓΙαυτό και είμαι αγαπητός και με συμπεριλαμβάνουν σε όλες τις λίστες αποδόσεων. :laugh:

Υ.Γ. thanks hardeleysina, αλλα αμα πίστευα οτι είχα 1/20 odds για να κερδίσω GT, BD, 100KG, 70K GP τον χρόνο, θα είχα ήδη παρατήσει την δουλειά μου.

pros antoni,

gia pes liga parapanw parakalw.

einai i douleia sou oddsmaker?

20/1 einai ligo i poli ti nomizeis?

px na pw kati

se ena xrono an kaneis buy in grand prix kai bd einai 500$x52=26,000$ to grand prix win den se kalyptei enw to bd tha sou afisei kerdos 13,000$

Είμαι εντελώς άσχετος. Δεν παίζω ποτε μου στοιχημα κ.λ.π.

Η αλήθεια είναι οτι εαν πάρω ενα απο τα δύο μαζί με κάποια πλασαρίσματα στα λεφτά θα έχω θετικο απολογισμό. ΤΟ Θέμα είναι........ θα το παρω?

hardelefsina έγραψε:

eisai o antonis2005,den eisai

Είμαι και ετσι και βγουν αληθινες οι προβλέψεις σου, θα χρωστάω ενα μεγάλο κέρασμα οταν συναντηθούμε Διονύση.B)

• 2 weeks later...