Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

τώρα τελευτέα παίζω με κάποια άτομα οι οποίοι είναι τελίως τζογαδόροι.κάνω raise me :As :Kh px kai autoi me :2c :7d κάνουνε call.μέχρι το river έχουνε βγάλει 2 ζεύγη και εγώ χάνω 100 ευρα κάθε φορά γιατί είναι τυχεροί και τζογάρουνε...με ποιό τρόπο να παίξω αυτά τα άτομα??αφού οι κλασικ "rulles" του poker δεν υσχύουν...θα ήθελα να ακούσω απόψεις.

Δημοσίευση

το θεμα ειναι αν γινεσαι κ εσυ τζογαδορος κ παρασυρεσαι απο το παιχνιδι τους , και προφανος το κανεις , γιατι αλλιως δε θα εγραφες αυτο το ποστ. υπομονη θελει , το αποτελεσμα θα ερθει μονο του.

(μη νομιζεις οτι εγω τα κανω , κ εγω χανω , αφου προτιμω να κανω raise τον φιλο μου και μετα να γελαμε με το κολπο , παρα να κερδισω.

αλλα το εχω μαθει το ποιημα ... και στο λεω εγω)

Δημοσίευση

kata th gnwmh moy se tetoia trapezia dn isxyei to gnwsto akiwma(tou Doyle??)

when the table is agressive, play tighter, when the table is tight play agressive.
Ekei prepei pistevw na pas me ta nera tous. Paikse perissotera pot kai apla symvivasou me thn idea oti den 8a kerdizeis toso megalo % ton hands pou paizeis. xane ta mikra pot, kerdize ta megala. Apla prepei na paizeis kalytera ap tous allous. Dhladh kalytera reads. Kai na pontareis me diaforetiko tropo, an kai dn pistevw oti ekei 8a polyprosexoun pws pontareis. A, kai mh padrevesai fylla tou styl AKo, AKs unimproved. elpizo na voh8hsa.
Δημοσίευση

Κάνε limp από position με αρκετά περισσότερα φύλλα από ότι αν έπαιζες με πιο "σχετικούς" αντιπάλους και πάντα deepstack. Μην μπλοφάρεις ποτέ. Πόνταρε πάντοτε ανάλογα με την ισχύ του φύλλου σου, εκτός από περιπτώσεις που είσαι εντελώς άχαστος οπότε κάποια πιο μικρά πονταρίσματα που θα τους κρατήσουν στο παιχνίδι είναι απαραίτητα. Και φυσικά σε περιπτώσεις που έχεις πχ full house κι έχει πολλές πιθανές κέντες και χρώματα κάτω πόνταρε πολύ γερά. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σε πληρώσει και η κέντα και το χρώμα. Κάνε μικρότερα raise preflop με φύλλα όπως ΑΚ, ΑQ κλπ αλλά μεγάλα με τα ζεύγη που είναι από QQ και πάνω.