Guest Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2008 OPWS POLLA APO TA PAIDIA EDW XEROUN EXW PAIXEI POLY KAI EXW ASXOLITHEI ME TA ODDS GIA HIGH PROFITS EKTENWS.KOITAGWNTAS PROXTES TO PAYOUT TOY WSOP MAIN EVENT KAI LAMVANONTAS IPOPHIN TA EXODA KAI TO BUY IN ENOS TETOIOY TOYRNA KAI TO 30% FOROLOGIA POU EXEI STA KERDI KATELIXA STO SYMPERASMA OTI EINAI MIA MEGALI FOYSKA.O KYRIOS LOGOS GIA MENA EINAI TO FLAT PAYOUT .FETOS GIA 6844 PAIKTES PLIRWNE 666 PAIKTES. OI PRWTOI POU PLIRWNONTOUSAN PAIRNANE 21230 $ POU META TO FORO ITAN 14,860 $ KAI AN VALEIS TA XENODOXEIA KAI TA EISITIRIA SOU AFINEI ENA KERDOS PERIPOU 1000$.GIA MIA THESI KONTA STIN DIAKOSIADA (200) THA EPAIRNES 38,600$ POU META TON FORO SOU AFINE PERIPOU 27,000$.META TA XENODOXEIA KAI TA EISITIRIA SOU AFINEI KERDOS PERIPOU 12,000$.GIA MIA THESI KONTA STIN PENINTADA PLIRWNEI 135,000$ POU META TON FORO EINAI PERIPOU 95,000$ KAI SOU AFINEI ENA KATHARO KERDOS PERIPOU 90,000$.KATELIXA NA PW OTI EINAI FOUSKA GIATI TO WSOP DEN ITAN ETSI.7/8 XRONIA PRIN OI SYMMETOXES ITAN POLY LIGOTERES KAI TO PAYOUT AXIZE.TO 1999 EIXE 393 PAIKTES PLIRWNE 36 PAIKTES ME TIN MORFI ENOS KANONIKOU TOURNA.O LOGOS NOMIZW POU GINETAI AVTO SIMERA EINAI GIA NA EXIPIRETITHOUN OI ETAIRIES TOY ONLINE POKER OI OPOIES STIRIZOUN ENA SIMANTIKO POSOSTO APO TON TZIRO TOUS STO WSOP KAI TO ONEIRO POU POULANE.DEN EINAI TYXAIO POU ARKETOI KALOI PROS APEXOUN APO TO WSOP MAIN EVENT.POLLOI APO AVTOUS PROTIMANE MIKRA TOURNA 200/300 PAIKTWN ME ARKETO IPHILO BUY IN STIN IPEIRWTIKI EVRWPI OPOU EXOUN PRAGMATI KAPOIES KALES PITHANOTITES.PROSWPIKA EGW VLEPW POLLA TRWTA SIMEIA POU EINAI EMFANI STO WSOP.TOSA TRWTA POU TELIKA KAPOIOS DEN AXIZEI NA PAIZEI AFOU TA ODDS EINAI TOSO POLY EIS VAROS TOY.AS TIMISOUME TIN EVRWPI MAS.HARDELEFSINA/ACELEEDS13 Παράθεση
Guest Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2008 SYNEXIZONTAS STA PARAPANW MIA THESI STO ARXIKO PAYOUT EIPAME AFINEI ENA KERDOS PERIPOU 1000$.AVTO EVKOLA TAH MPOROUSE NA TO PAREI KANEIS PAIZWNTAS ENA MONO AGWNA ME APODOSI 1.10(TOSI EINAI I APODOSI) PX PANIWNIOS-PANELEYSINIAKOS STO KYPELLO ELLADAS).I DIAKOSIADA PLIRWNEI 12,000$ OPWS EIPAME PARAPANW DILADI APODOSI 2,2 SE ENAN MONO AGWNA.SIGOURA EINAI PIO EVKOLO NA PIASEIS ENAN AGWNA ME APODOSI 2,2 PARA NA VGEIS 200 OS STO WSOP.I KATASTASI THA VELTIWNOTANE ARKETA AN TO PAYOUT GINOTANE STEEP DILADI TOP 200 GIA TOUS 6844 PAIKTES.AVTO THA AFINE PERIPOU EXTRA 15,000,000 DOLLARIA STOYS 180 PAIKTES EXW APO TIN 20 ADA NA MOIRASTOUN.AVTO THA ITAN PERIPOU EXTRA 50 K STIS THESEIS 200 ME 163, EXTRA 70 K STIS THESEIS 163 ME 100 .PERIPOU 80 XILLIADES EXTRA STIS THESEIS 100 ME 70 KAI 100 ME 150 XILLIADES EXTRA STIS THESEI 70 ME 20. SE XRIMATA I DIAKOSIADA THA PLIRWNE 75,000 $I THESI 150 THA PLIRWNE 112,000 $, I THESI 95 THA PLIRWNE 145,000$ ENW MIA THESI PX 50 THA PLIRWNE PERIPOU 290,000$.ENW MIA THESI 30 THA PLIRWNE PERIPOU 370,000 $. I THESI 20 THA PLIRWNE PERIPOU 430,000 $.TOTE TA ODDS THA ITAN PIO EVNOIKA GIA TOYS NIKITES. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2008 EXW ADIKO PAIDIA? NA ONEIREVOMASTE ALLA ME METRO? Παράθεση
baskont Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Hardelefsinaτο συζήταγα αυτό προχτές με κάποιον και έχω την ίδια γνώμη με σένα. Η αναλογία επαθλα/συμμετοχές είναι 1/10. Αν το έκαναν 1/20 ακόμη και οι χαμηλές θέσεις θα είχαν ελκυστικό έπαθλο σε σχέση με το buy in.Η παράδοση όμως είναι κάτι που σπάει δύσκολα όταν μιλάμε για ΗΠΑ και μάλιστα για Νότια νοοτροπία. Μάλιστα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι του χρόνου το final table θα γίνει όπως γινόταν πάντα.Ο τίτλος όμως "Φούσκα του WSOP" είναι κάπως υπερβολικός, αν μου επιτρέπεις.Το WSOP είναι θεσμός ιερός για το πόκερ. Παράθεση
suckoutmaster_1 Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 dustuxws file mou afth einai h pragmatikothta...o oros fouska einai omws arketa trabhgmenos...opws allwste katalabainw ta bathutera oneira sou...EUSEBEIS POTHOI TOU KATHENOS APO EMAS... einai duskolo omws na perimeneis na BGEIS apo ena mono tournoua,giati apo oti katalabainw h poreia sou sto tzogo genikotera sou stoixise peripou FT...DUSTUXWS TO MONO POU MPOROUME NA KANOUME(BAZW KAI TON EAUTO MOU MESA)einai na bgazoume ena merokamato apo ta offline tournoua kai na anebenoume siga siga stakes etsi wste na kanoume stadiaka th zwh mas kaluterh pou toso polu mas th xalase o sklhros tzogos... KALO KOURAGIO LOIPON ...H ELPIDA PETHAINEI TELEUTAIA Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 O KANONAS GIA TOUS EPAGELMATIES INE ENAS.DEN PEZOUME TOURNOUA ME RAKE 35%.AFTOS O THESMOS DEN IPARXEI GIA TOUS ELINES.THA APOTELI PROKLHSH MOLIS STAMATHSH H PARAKRATHSH TOU 30%.EOS TOTE EPT KAI PALI EPT.MAKARIOI OI EHONTES MI ELINIKO DIAVATIRIO, OSON AFORA TO SIGEKRIMENO TOURNOUA.ILIOS KAMATAKISPOKERPROS TEAM Παράθεση
thanoslasvegas Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Αγαπητέ Hardelefsina απλα θέλω να κάνω μια διόρθωση. Αυτό για τον φόρο δεν ισχύει. Μόλις αποφοίτησα στο πανεπιστήμιο του Λας Βέγκας και η ειδικότητα μου είναι gaming. To προηγούμενο εξάμηνο είχαμε ασχοληθεί αρκετά με το θέμα φορολογίας. Όπως είπα και στα παιδία που γνώρισα εδώ, δεν σου κρατάνε φόρους εάν έχεις δύο τύπου διαβατήρια. Γερμανικό ή Ελληνικό. Αυτό συμβαίνει διότι η Ελληνική Κυβέρνηση δεν έχει κάνει αυτού του τύπου την συμφωνία με τις Η.Π.Α.. Αυτό το έχω επιβεβαιώσει με τον grave yard manager στο slots department του Venetian. Δεν θεωρώ λογικό να αλλάζει αυτό στο πόκερ. Μία εξήγηση μπορώ να δώσω μόνο. Το οποίο είναι ότι .τώρα ξεκινάν οι Έλληνες να συμμετάσχουν στα τουρνουά και να λαμβάνουν κάποιο έπαθλο. Εάν κάποιος βρεθεί σε τέτοια θέση και δεν είμαι εκεί να τον βοηθήσω μπορεί να διαφωνήσει για τον φόρο και να απαιτήσει να επικοινωνήσουν με το gaming control board για να το επιβεβαιώσει. Όσο αφορά το WSOP και αν συμφέρει να έρθει κάποιος που ασχολείται επαγγελματικά και έχει στόχο μεγάλα χρηματικά ποσά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο για δύο λόγους.1) Κατά την διάρκεια του WSOP όλα τα καζίνο έχουν πολλά και σχετικά φτηνά τουρνουά όπου ένας σχετικά καλός παίχτης μπορεί να εξασφαλίσει χρηματικά ποσά. Επίσης μην ξεχνάς και τα side events τα οποία είναι αρκετά πλέον και σου δίνουν καλές αμοιβές εάν φτάσεις στο τελικό τραπέζι.2) Αν ασχολείσαι επαγγελματικά και θέλεις να το κάνεις για να ζεις πιστεύω είναι καλό να δουν το όνομα σου στο WSOP. Όταν τα πας καλά θα είναι πιο εύκολο να πάρεις κάποιο sponsorship ή να σε αναλάβει κάποιος ατζέντης.Φιλικά Θάνος Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 GIA SOU THANO.AN EHEIS MONO ELINIKO DIAVATIRIO SOU KRATANE 30%.IPARHI KAPIOS TROPOS NA PAREIS AFTO TO 30% PISO?DEN MILAME GIA 2 DIAVATIRIA.GIA ENA,MONO ELINIKO.ILIOS KAMATAKISPOKERPROS TEAM Παράθεση
Guest Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 EGW EXEFRASA TIN APOPHI MOU ME KAPOIA EPIXEIRIMATA.AN TO 30 % FOROS DEN ISXYEI TOTE I KATASTASI EFOSON AFORA TA KERDI VELTWNETAI.PALI OMWS THEWRW OTI TO WSOP SERIES EXEI POLY FLAT PAYOUT.PRIN ANEFERA TIN APOPHI MOU GIA TO PAYOUT TIN OPOIA AKOMA IPERASPIZOMAI.TO THEMA OMWS EINAI KATI ALLO.TA ODDS ME TA OPOIA KAPOIOS KATHETAI KATW STO TRAPEZI NAQ PAIXEI.EGW PISTEVW OTI AVTA TA ODDS EINAI HEAVILY STACKED AGAINST THE PLAYER GIA MIA DIAKRISI.STIN AMERIKI ISWS AVTO THEWREITAI PROKLISI ALLA GIA KAPOION PAIKTI POU METRAEI TIS PITHANOTITES TOY PRIN PAIXEI SIGOURA DEN VOITHAEI.DILADI NA VGW 150 ANAMESA SE 6844 KAI NA PARW 38,800$ I APODOSI 3,8 EINAI XAMILO.EGW EIMAI ERASITEXNIS AN KAI PAIZW POKER LIVE APO TO 1994 KAI EMATHA POKER STIN POLI TOY BRADFORD ME SKLIROUS INDOYS KAI PAKISTANOUS SE MIA POLI POU THEWREITAI POKEROMANA.DISTIXWS TWRA DEN MPORW NA PAIXW LIVE KAI KATALIGW NA PAIZW ONLINE KAI NA TRWW TA APISTEVTA BAD BEATS.DEN PEIRAZEI OMWS POTE DEN XEREIS TI XEIMERWNEI.TO TELEYTAIO SUPER BAD BEAT.EGW KK BLIND 200/400 RAISE EGW 3600,CALL ENAS .FLOP 888 KAI EGW EIMAI ALL IN,CALL O ANTIPALOS POU EXEI 78.TI NA PEIS Παράθεση
thanoslasvegas Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Συγνώμη εάν δεν ήμουν σαφής. Δεν χρειάζεται να έχεις και τα δυο διαβατήρια αλλα είτε Γερμανικό είτε Ελληνικό. Μου το είπαν και τα παιδιά εδώ ότι τουσ πήραν ποσοστό και έμεινα άφωνος. Εάν έχουν πάρεο το ποσό είδη δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει και εάν μπορεί να γίνει κάτι. Αλλά με την γραφειοκρατία που έχει εδώ για να είμαι ειλικρινής δύσκολο το βλέπω. Θα επικοινωνήσω με τον μανατζερ του Venetian μέσα στην εβδομάδα και θα σας ενημερώσω. Φιλικά Θάνος Παράθεση
thanoslasvegas Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Αγαπητέ Hardelefsina μια χαρά έκανες και είπες την άποψη σου. Απλά μιας και ζώ εδώ και θέλωντας και μη έχω παραπάνω πρόσβαση και γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω, σας έκανα μία ενημέρωση την συμβαίνει. Το WSOP για έναν Έλληνα ή απο άλλη χώρα κοστίζει πολύ παραπάνω απο ότι σε κάποιον Αμερικανό και είναι λογικο. Ο μόνος τρόπος να έρθει κάποιος είναι με sponsorship.Φιλικά Θάνος Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 THANO KAPIOI ELINES IDANE STO AERODROMIO TOU LAS VEGASKAPIO ADVERTISEMENT APO DIKIGOROUS POU SE VOITHANE NA PAREIS AFTO TO 30% PISO.MIPOS MPOROUME NA EHOUME KAPION APO TOUS DIKIGOROUS POU ASHOLITE ME TO THEMA KAI NA EPIKINONISOUME MAZI TOU?THANK YOU IN ADVANCE.ILIOS KAMATAKISPOKERPROS TEAM Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα άρθρο σχετικά με την επιστροφή φόρου για Αμερικάνους πολίτες και τι ισχύει για επισκέπτες εκτός USA.http://www.pokerlistings.com/paying-tax ... nnings-860Νομίζω αυτό είναι. Ελπίζω κάπως να πάρεις Ήλιε (κι όποιος άλλος επαγγελματίας ενδιαφέρεται να κάνει μεγαλύτερα ανοίγματα στην πέρα όχθη του Ατλαντικού). Αν κατάλαβα καλά αυτό που λέει εν ολίγοις είναι ότι οι Αμερικάνοι πολίτες μπορούν να δηλώσουν αυτά τα κέρδη τους στην εφορία τους δηλώνοντας το ΑΦΜ που έχουν την ώρα που κάνουν cash-out στο ταμείο του καζίνο και το καζίνο θα ενημερώσει την εφορία ότι ο παίχτης με το τάδε ΑΦΜ κέρδισε τόσα λεφτά την τάδε του μηνός. Κι έτσι, τα κέρδη αλλά πιθανόν και οι χασούρες των παιχτών από τα buy-in Που έχουν ξοδέψει μπορούν να δηλωθούν στη φορολογική τους δήλωση κι αν έχουν κι άλλα εισοδήματα/έξοδα θα φορολογηθούν τελικά 30% επί του ετήσιου τους καθαρού εισοδήματος.Κάτι αντίστοιχο λέει νομίζω ότι μπορούμε κι εμείς να κάνουμε με τη χώρα μας, αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε αμερικάνικο ΑΦΜ πρώτα. Μάλλον οι δικηγόροι στο αεροδρόμιο αυτό σε βοηθάνε να κάνεις. Και πάλι για να γίνει αυτό (τουλάχιστον αυτό ίσχυε το 2005) θα πρέπει πρώτα να έχεις λόγο για να σου βγάλουνε ΑΦΜ, δηλαδή να έχεις κάνει κάποιο μεγάλο cash-out. Έτσι μπορείς από το Γενάρη της επόμενης χρονιάς να διεκδικήσεις πίσω το 30% που σου παρακράτησαν από τα κέρδη της προηγούμενης χρονιάς, αρκεί στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα να μη σου κράτησαν άλλους φόρους. Πιστεύω με βάση τη δικιά μας νομοθεσία θα μπορούσαμε να ζητήσουμε φορολόγηση του 5% (τόσο είναι νομίζω για παιχνίδια του ΟΠΑΠ) επί των cash-outs (δυστυχώς δε νομίζω να είναι εφικτό να φορολογηθούμε επί των καθαρών μας κερδών, αφού και με τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ αυτό δε γίνεται). Παράθεση
vladan Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2008 Στην έκθεση που λειτούργησε κατά την διάρκεια του Main Event, υπήρχε περίπτερο από κάποια (καναδική νομίζω) εταιρεία. Εκεί ισχυριζόντουσαν ότι μπορείς μέσω αυτών να πάρεις πίσω το 30% και αυτοί θα σου κρατήσουν 10% όσων πάρεις πίσω. Είχε τα αρχικά RMS (Refund Management Service) και το url που δίνουν είναι: www.refundmanagement.comΌταν ήμουν με τον Χρήστο -crf88- στο poker room του Caesar's, γνωρίσαμε δύο Ελληνοαμερικάνους. Ο ένας από τους δύο μας μίλησε για την συγκεκριμένη εταιρεία και ότι το έχει δει να λειτουργεί όπως αυτοί υπόσχονται. (η σύμπτωση στην υπόθεση είναι ότι ο ένας από τους δύο είχε το ίδιο επώνυμο και την ίδια καταγωγή με τον Χρήστο!!!)Απ' ότι κατάλαβα τελικά από όλες τις συζητήσεις με τον Θάνο (thanoslasvegas), με τους Ελληνοαμερικάνους και με τους εκπροσώπους της RMS, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, είτε άμεσα είτε με καθυστέρηση ενός έτους το πολύ, το 30% θα το πάρεις πίσω. ...οπότε... Ήλιε... όρμα!! Παράθεση
ConteStinis Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο, πες ότι πας σε ένα τουρνουά στο Απολλώνια και κερδίζεις ένα GPT. Σου φέρνει τα δέκα –δώδεκα χιλιάρικά ο Τσονούλης και φεύγεις... Πες ότι πας στην Βαρκελώνη σε ένα side event και το κερδίζεις. Πας στο cashier και πληρώνεσαι εκατό – διακόσια χιλιάρικα και φεύγεις...Πες ότι πας στο WSOP και κερδίζεις το main event. Τι κάνεις παίρνεις μια βαλίτσα βάζεις 15 εκ. Δολάρια από το cashier και πας στο ξενοδοχείο με την βαλίτσα?Σου δίνουν κάποια απόδειξη? Πως τα περνάς από το τελωνείο τόσα φράγκα?Είναι γελοία εύκολο να σε ληστέψουν αν ξέρουν όλοι ότι έχεις κερδίσει ένα main event και είσαι με τα λεφτά στις τσέπες και σε βαλίτσες? Σου δίνουν επιταγή? Δηλαδή άμα κερδίσεις τώρα το EPT Βαρκελώνη main event (9000 buy in περίπου) πως θα κυκλοφορείς μετά στην πόλη όταν όλοι η Βαρκελώνη θα ξέρει ότι αυτός ο άνθρωπος κουβαλάει τόσα λεφτά στην τσέπη του? Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Konte υπάρχουν τράπεζες και χρηματοκιβώτια για αυτή την δουλειά. Δεν είναι ανάγκη να τα κουβαλάς επάνω σου. Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 PEDIA SIMERA ME PIRANE APO THN EPITROPH SE 15 MERES PERNAI APO THN EPITROPH TO THEMA TOU HOLDEM.EPITELOUS.TOUS ESTILA APO TON SILOGO EPISTOLH GIA THN KANIOTA KAI TOUS KALESE OIPOURGOS!!!!TO THEMA THS KANIOTAS PIRE DIASTASHS.MOU LENE PREPI NA TO DOUME GIA NA MHN EKTETHOUME.TOUS LEO DEN THA EKTETHOUME THA PAME FILAKH...ILIOS KAMATAKISPOKERPROS TEAM Παράθεση
ConteStinis Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Άντε την χρονιά θα την αλλάξουμε δηλάδη μέσα σε κανά ελληνικό καζίνο παίζοντας πόκερ!!!Αντώνη δεν ανοίγουν έτσι εύκολα λογαριασμό σε ξένη χώρα οι τράπεζες (σπούδαζα στην Αγγλία και μου ζητούσαν ένα σωρό δικαιολογητικά για να μου ανοίξουν λογαριασμό) και άμα κάνεις ύστερα έμβασμα σε ελληνική θα σου κρατήσουν ένα σωρό λεφτά...όσο για τα χρηματοκιβώτια (του ξενοδοχείου κτλ.), εγώ μιλάω ότι είναι επικίνδυνο να βγεις έξω από το καζίνο στον δρόμο με τόσα λεφτά και να πάρεις ταξί κτλ ... είσαι στόχος ... και επίσης πως θα τα περάσεις όλα αυτά τα λεφτά χωρίς απόδειξη από χώρα σε χώρα... κινδυνεύεις με κατάσχεση στο τελωνείο... δεν ξέρω μπορεί να κάνω λάθος ... αλλά μέχρι τα λεφτά να μπούνε στην τράπεζα παραμένεις διάσημος στόχος αξία πολλών εκατομμυρίων ευρώ.... Παράθεση
ConteStinis Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Τελικά κανείς δεν βρέθηκε να μου λύσει την απορία κανείς τι θα κάνουμε με τόσα πολλά λεφτά ....Μάλλον γιατί δεν θα έχει κερδίσει κανένας Έλληνας φαίνεται main event!!!:laugh: Όσο για το 30% το παίρνεις πίσω το λιγότερο μετά από 14 μήνες μέσω της εταιρείας www.refundmanagement.comLand of opportunity μετά σου λέει ο άλλος Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Conte exeis pollous tropous na plirothis xoris metrita. Oi kirioteroi einai 1. Epitagi an theleis kai digrammi gia na eksoflite mono apo sena. Tin ferneis stin Ellada tin katatheteis se opoion trapeziko logariasmo exeis edo stin ellada kai peripou se 20-4- meres (mallon 40 epidi einai alli ipiros) ta xrimata tha einai diathesima.2. Trapeziko embasma. An ksekinisis me to aeroplano amesos meta to telos tou tournoua, otan ftaseis ellada ta lefta tha einai idi sto logariasmo sou kai tha se perimenoun .To mono arnitiko einai oi ligo psiles promithies alla ama kerdiseis 1-2000000 $ de se niazoun katholou ta 1000 $ pou tha doseis. Mprosta sto listriko eksallou 30 % foro den einai tipota, sin oti gia tetoio poso mporeis na kaneis diakanonismo kai na pliroseis mikroteri promithia (magazi einai eksallou. Παράθεση
thanoslasvegas Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Φίλε ConteStinis ο προλαλήσαν έχει απόλυτο δίκιο. Μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου όπως εσύ επιθυμείς. Κατάθεση, μετρητά, επιταγή ή και ακόμα λίγο από όλα. Για παράδειγμα κέρδισες ένα καλό side event με έπαθλο 500.000$. Μπορείς να πάρεις 30.000 μετρητά να τα γλεντήσεις στο Λας Βέγκας όπως επιθυμείς και τα υπόλοιπα είτε επιταγή είτε έμβασμα. Επίσης οι Η.Π.Α. δεν είναι Αγγλία και συμπεριφέρονται καλύτερα στους πελάτες τους ειδικά εάν θέλουν να καταθέσουν ένα μεγάλο ποσό. Δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία αλλά μπορείς να το κάνεις easy. Όσο για το 30% μόλις βρεθεί ο πρώτος Έλληνας να τους υπενθυμίσει ότι η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμία συμφωνία με την κυβέρνηση εδώ θα το ξέρουν και δεν θα τα κρατούν από μόνοι τους. Άρα δεν έχεις πρόβλημα να περιμένεις 4 ή 14 μήνες.Για να είναι λίγο πιο ξεκάθαρη η διαδικασία του 30%, σας εξηγώ παρακάτω τι ακριβώς συμβαίνει με αυτά τα χρήματα και που πάνε διότι δεν μένουν εδώ. Η εκάστοτε κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με την Αμερικανική κυβέρνηση ότι όποιος πολίτης της κερδίσει κάποιο χρηματικό ποσό φορολογείτε ένα συγκεκριμένο ποσοστό. Για παράδειγμα η Ιταλία έχει συμφωνήσει ότι φορολογεί πάνω από Χ ποσό Ψ ποσοστό. Όταν ένας ‘Ιταλός κερδίσει το WSOP ή οποιοδήποτε jackpot / χρηματικό ποσό πάνω από το όριο το εκάστοτε καζίνο ή διοργανώτρια επιτροπή (π.χ. WSOP) κρατάει το ποσό αυτό και το στέλνει στην ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, τα χρήματα δεν μένουν εδώ. Από όσο ξέρω οι 2 χώρες που δεν έχουν κάνει κάποια τέτοια συμφωνία είναι η Ελλάδα και η Γερμανία. Λογικά θα υπάρχουν και άλλες αλλά εγώ αυτές ξέρω. Αν έχετε κάποια απορία μοιραστείτε την μαζί μου και θα σας απαντήσω όσο καλύτερα μπορώ με βάση την γνώση μου και τις πηγές μου. Γενικά μπαίνουν πολλοί παράγοντες στην μέση για τους ξένους, όπως immigration εδώ τελωνεία για ξέπλυμα κλπ κλπ.Όσο για τους δικηγόρους πιστεύω ότι η διαφήμιση ήταν μόνο για την διάρκεια του τουρνουά. Αν μπορείς να βρεις όνομα δικηγόρου ή γραφείου που εκπροσωπεί ευχαρίστως να μιλήσω μαζί του να σας βοηθήσω. Swedenfish επικοινώνησε ένα θέλεις μαζί μου για την καάσταση της κανιοτάς για μπορεί να μπορώ να βοηθήσω.Φιλικά Θάνος Παράθεση
Guest Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 NOMIZW PWS TO THEMA XEFYGE LIGO APO TIN ARXIKI TOY IDDEA POU ITAN I APODOSI TIS SYMMETOXIS SE ENA TETOIO PRWTATHLIMA.APO OTI KATALAVAINW IPARXEI I ANTILIPHI OTI EINAI PRAGMATI DYSKOLO,KAI ISWS ETSI PREPEI NA PARAMEINEI ME TA KERDI NA EINAI POLLA MONO GIA TOUS TOP 10,ANAMESA SE XILLIADES PAIKTES. Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Ontos to payout afora kirios epaggelmaties paiktes. I kaliteri lisi nomizo thatan na ginoun 3-4 events tetoia oste na plirononotai isoposa ena sebasto poso oi protoi px 100-200 tou tournoua, kati pou tha ikanopoiouse tin plithora ton paikton pou pigainoun ekei meso prokrimatikon, afou kanenas the bazei stoxo ta 9000000 $ tis protis thesis alla apla to ITM diladi tis 20 kai 30000. Ena tournoua me buyin 10000 $ sto opoio tha plironotan to 10 % ton paikton me 100.000 o kathenas tha itan idaniko gia tous paiktes pou de thiathetoun to katallilo bankroll oste na ftiaksoun mia kali "magia" pou mporoun na tin ependisoun sto agapimeno tous paixnidi. Nomizo auto de tha adikouse kanenan kathos osoi exoun oneira protis thesis kai 9.000.000 $ mporoun kalista na peksoun sta megala events. Παράθεση
thanoslasvegas Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Επιστρέψτε μου να διαφωνήσω. Πιστευώ οτι καλύτερα είναι όπως είναι διότι είναι ένα πρωτάθλημα και αυτό κατα κάποιο τρόπο. Δέν μπορεί να ανταμοίβονται με το ίδιο ποσό όλοι αλλά ο καλύτερος/πιο τυχερός του τουρνουά.Γιατί θέλεις και τα δυο σε τέτοια τουρνουά. (Είναι σαν να πέρνουν το champions leage οι 4 τελευταίες ομάδες).Φιλικά Θάνος Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2008 File Thano sigoura kai then prepei na allaksei to wsop kai eidika to main event, kathos (eidika gia tous pro oi oipoi tha bariotan na paiksoun 2-3 meres gia kerdos 20-30000 $ afou polloi ap autous exoun + - 200.000 $ imerisios se cash) apotelei to megisto kinitro ploutismou kai doksas. Apla tha tan oraio na prostethoun 3-4 side events ton 5-10000 opou kata to pleiston tha pigainoun atoma meso qualifiers pou tha xoun balei ap tin tsepi tous 300 $ kai th plironei gia oles tis theseis 50-100.000 $, px an paiksoun 800 atoma me 10000 buyin na plironei 160 atoma apo 50.000 euro i 100 atoma apo 80.000 $, pisteuo oti tha afine poli kosmo ikanopoiimeno. Oso gia to oti o protos prepei na amoibete to megisto simfono apolita, omos ena tetoio tour einai ena telios diaforetiko paixnidi afou ksekinas me telios diaforetiki stratigiki (epibiosis kirios kai oxi sigkentrosis chips) opote i ennoia protos xanei ligo tin simasia tis. To kalitero paradeigma nomizo den einai to podosfairo alla o stibos opou px sta prokrimatika amoibontai oi 4 apo tous 8, opote kai blepoume telios alli statigiki treksimatos, Filika Giannis ant546 :) Παράθεση
Recommended Posts