Guest Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 18/19 AVGOUSTOU FILE NANASTA THA DEIS KAI STO FORUM TOU POKER GR TIS LEPTOMEREIES.GIA NA DOUME XEREIS POKER? Παράθεση
Guest Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 hardelefsina έγραψε:gia ton ilio.den einai proswpiko pros theou.apla ontws eisai high profile paiktis.an se seira heads up xaseis to diavasma pou proteineis tha einai mallon ligo akompho.filika aceleeds13AN XASEIS ILIE TO DIAVASMA POU PROTEINEIS THA EINAI LIGO AKOMPHO,DEN SYMPHWNEIS? Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 hardelefsina έγραψε:DILADI SE ENA50K4 TOURNA PRWTO XERI EXOUME AJ/JQ SUITED DIAMONDS.EGW RAISE 250 O NANASTA ALL IN SE FLOP J 2 ALLA SUITED DIAMONDS.EGW EIPA OTI ME ARXIKO RAISE 100 PREFLOP STO PRWTO XERI TOU TOURNA IPIRXE MEGALI PITHANOTITA NA EIXA JK/AJ STIN XEIROTERI PERIPTWSI.STIN KALITERI THA EIXA ENA SET.EPISIS MPOREI NA EIXA A KATI DIAMONDS I K KATI DIAMONDS.GIA AVTO THEWRISA PTI TO ALL IN TOY NANASTA PERA APO EKVIASTIKO ITAN KAI IPERVOLIKO AFOU IPIRXE NOMIZW MIA ARKETA MEGALI RANGE APO XERIA POU THA TON KANANE NA XASEI.GIATI SONEI KAI KALA EPREPE NA EPAIZA STO TIPOTA. KATALAVES TWRA FILE NANASTA TI ENNOW.AS APOFANTHOUNE KAI OI EIDIKOI GIA AVTA POU LEEW.ACELEEDS13Κάτσε ρε Διονύση γιατί δεν μας τα λες καθόλου καλά!! Κατηγορείς το Νίκο για το all in του (που παρεπιπτόντως βρίσκω ψιλο-στάνταρντ) και κάνεις ένα call το οποίο είναι πολλές φορές χειρότερο!! Εσύ δηλαδή τι έχεις και κάνεις call; Ένα ζεύγος έχεις, σιγά τα ωά! Δηλαδή, εσύ γιατί δεν θεώρησες ότι έχει αυτός το σετ; Θα ήταν περίεργο δηλαδή να έχει 66 ή 88; Τι θα έλεγες τότε; Ότι έκανες κακό call, σωστά; Γιατί, μην μου πεις ότι ήξερες ότι είσαι μπροστά την ώρα που κάνεις το call!! Άσχετα λοιπόν με το αν ήσουν μπροστά ή όχι, το λάθος παιχνίδι είναι το δικό σου και όχι του Νίκου... Εκείνος έχει και folding equity, εσύ τι έχεις; Παράθεση
Guest Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 safesteps έγραψε:hardelefsina έγραψε:DILADI SE ENA50K4 TOURNA PRWTO XERI EXOUME AJ/JQ SUITED DIAMONDS.EGW RAISE 250 O NANASTA ALL IN SE FLOP J 2 ALLA SUITED DIAMONDS.EGW EIPA OTI ME ARXIKO RAISE 100 PREFLOP STO PRWTO XERI TOU TOURNA IPIRXE MEGALI PITHANOTITA NA EIXA JK/AJ STIN XEIROTERI PERIPTWSI.STIN KALITERI THA EIXA ENA SET.EPISIS MPOREI NA EIXA A KATI DIAMONDS I K KATI DIAMONDS.GIA AVTO THEWRISA PTI TO ALL IN TOY NANASTA PERA APO EKVIASTIKO ITAN KAI IPERVOLIKO AFOU IPIRXE NOMIZW MIA ARKETA MEGALI RANGE APO XERIA POU THA TON KANANE NA XASEI.GIATI SONEI KAI KALA EPREPE NA EPAIZA STO TIPOTA. KATALAVES TWRA FILE NANASTA TI ENNOW.AS APOFANTHOUNE KAI OI EIDIKOI GIA AVTA POU LEEW.ACELEEDS13Κάτσε ρε Διονύση γιατί δεν μας τα λες καθόλου καλά!! Κατηγορείς το Νίκο για το all in του (που παρεπιπτόντως βρίσκω ψιλο-στάνταρντ) και κάνεις ένα call το οποίο είναι πολλές φορές χειρότερο!! Εσύ δηλαδή τι έχεις και κάνεις call; Ένα ζεύγος έχεις, σιγά τα ωά! Δηλαδή, εσύ γιατί δεν θεώρησες ότι έχει αυτός το σετ; Θα ήταν περίεργο δηλαδή να έχει 66 ή 88; Τι θα έλεγες τότε; Ότι έκανες κακό call, σωστά; Γιατί, μην μου πεις ότι ήξερες ότι είσαι μπροστά την ώρα που κάνεις το call!! Άσχετα λοιπόν με το αν ήσουν μπροστά ή όχι, το λάθος παιχνίδι είναι το δικό σου και όχι του Νίκου... Εκείνος έχει και folding equity, εσύ τι έχεις;[/quote:1z53verg]NIKO(SAFESTEPS) NOMIZW PWS KATAFERES NA TETRAGWNISEIS TON KIKLO.TA THERMA MOU SYGXARITIRIA. Παράθεση
gkap13 Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Den tetragwnise kanenan kyklo o nikos aceleeds. Apla ekane tin analysi pou eprepe na exeis kanei esy. To semibluff tou ntsikal exei apeiro folding equity. Mporeis na foldareis kai na meineis me 1150chips sto 1o level... Pragmatika ekei poses fores pisteueis tha eisai brosta ap to range enos kalou paixti? Den einai bad beat auto pou epathes... ekanes ena oriako call isoun ligo brosta kai den kratise to xeri sou. Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Amfivalw an oi olympiakoi agwnes tha xoun epityxia , oloi tha blepoun ta HU sng Παράθεση
Guest Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 gkap13 έγραψε:Den tetragwnise kanenan kyklo o nikos aceleeds. Apla ekane tin analysi pou eprepe na exeis kanei esy. To semibluff tou ntsikal exei apeiro folding equity. Mporeis na foldareis kai na meineis me 1150chips sto 1o level... Pragmatika ekei poses fores pisteueis tha eisai brosta ap to range enos kalou paixti? Den einai bad beat auto pou epathes... ekanes ena oriako call isoun ligo brosta kai den kratise to xeri sou.EPEIDI IPARXREI MIA TASI NA ISOPEDWNOUME TA PANTA,PWS MPOREI ENA CALL POU EINAI MPROSTA NA EINAI ORIAKO? MIPWS TO FOLDING EQUITY KATARGEI TA MATHIMATIKA? Παράθεση
Guest Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 PAIDIA DEN THA ASXOILITHW ALLO APLWS NA KANW MIA PARATIRISI.TO OTI KAPOIOS KANEI ALL IN ME ENA PAIR DEN SIMAINEI OTI PAIZEI KAI KALA,OTI EINAI KALOS PAIKTIS.EGW THEWRISA TO FLUSH DRAW MIA PITHANOTITA KAI GIA AVTO EKANA CALL.TO ANOIGMA TWN FILLWN DIAKAIWSE TIN KRISI MOU ALLA OXI KAI O RIVER.TO ALL IN TOU NITSIKAL ITAN ENDEIXI ADINAMIAS KAI I TIXI TWN VOITHISE.AN DIAFWNEITE KAI ME AVTO,TOTE TI NA PW? Παράθεση
skoty1000 Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 1.50 mono ego pistevo 2.20-2.50kai 6 gia split Παράθεση
taratata13 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Επαναφέρω αυτό το ποστ καθώς διέκρινα μεγάλη προσπάθεια διαστρεβλωσής του.Το πραγματικό ερώτημα είναι αν υπάρχουν πλατφόρμες στημένες η όχικαι όχι αν παίζει καλά ο κάθε χρήστης.Γνώμη μου μετά από 20000Ε rake σε διάφορες πλατφόρμες είναι ότι "ναι" υπαρχει στήσιμο σε κάποιες.Στήσιμο όχι να χάσει ο τάδε και να κερδίσει ο δίνα παίχτης,Αλλά στήσιμο εξουδετέρωσης του πλεονεκτήματος του κάλυτερου παίκτη(σε κάθε πάσα).Έτσι ένα πλεονέκτημα του 80% π.χ ΑΑ το κάνουν περίπου 60%.Τώρα γιατί να το κάνουν αυτό;H απάντηση είναι εύκολη, για το rake.Για παράδειγμα άλλο είναι το rake για την εταίρια όταν ένας καλός παίκτης κερδίζει έναν χειρότερο σε 100 χέρια και άλλο σε 1000.το 10% rake μπορεί να γίνει 40%.Ετσι όμως μειώνονται τα κέρδη ενός κερδοφόρου παίκτη καθώς τα τρ'ωει το rake(η εταιρία δηλαδή).Αποδείξεις φυσικά και δεν έχω γιατί αν είχα θα ήμουν πλούσιος γιατί θα τα είχα πάρει από την εταιρία για να μην τις βγάλω στη φόρα.Και όλα τα άλλα περί γίνε καλύτερος κτλπ είναι άλλα λόγια να αγαπιώμαστε.Η συμβουλή μου "διάλεξε προσεκτικά που παίζεις".Ευχαριστώ.Όποιος θέλει να διαπιστώσει ανα είμαι άσχετος με το παιχνίδι και λέεω λαλακίες ας στείλει πμ να του πω που παίζω να έρθει να με δει. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 taratata13 έγραψε:Επαναφέρω αυτό το ποστ καθώς διέκρινα μεγάλη προσπάθεια διαστρεβλωσής του.Το πραγματικό ερώτημα είναι αν υπάρχουν πλατφόρμες στημένες η όχικαι όχι αν παίζει καλά ο κάθε χρήστης.Γνώμη μου μετά από 20000Ε rake σε διάφορες πλατφόρμες είναι ότι "ναι" υπαρχει στήσιμο σε κάποιες.Στήσιμο όχι να χάσει ο τάδε και να κερδίσει ο δίνα παίχτης,Αλλά στήσιμο εξουδετέρωσης του πλεονεκτήματος του κάλυτερου παίκτη(σε κάθε πάσα).Έτσι ένα πλεονέκτημα του 80% π.χ ΑΑ το κάνουν περίπου 60%.Αν ησουν παρον στο τελευταιο GPC (νομιζω τοτε ειχε παρατηρθει αυτο το σκηνικο ...) θα εβλεπες οτι στις αρχες του Main Event (ή του AISOPOS? Δεν θυμαμαι...) σε preflop all-ins με 2 αντιπάλους εκ των οποίων ο ένας είχε Άσους, οι Άσσοι είχανε χάσει στη συντριπτικη πλειοψηφία των περιπτωσεων.Ειλικρινα πιστευω οτι αν ΔΕΝ εχεις προκαταληψη μεσα σου (οχι ειδικα εσυ, ο καθενας μας) και καθησεις σε live poker table για λιγες ωρες, θα διαπιστωσεις οτι το να κερδιζουν τα Underdogs δεν ειναι τελικα και τοσό... "σπανιο".Αν φυσικα εχεις προκαταληψη τοτε θα λες οτι και το live poker table ειναι rigged, οτι ο dealer και ο αντιπαλος σου τα εχουνε κανει πλακακια κλπ κλπ κλπ... :cheer: Παράθεση
taratata13 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Ειλικρινα πιστευω οτι αν ΔΕΝ έχεις συμφέρον (οχι ειδικα εσυ, ο καθενας μας)θα πρόσεξες ότι γράφω για ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ εταιρίες και τους ΑΑ ΤΟΥΣ ΦΈΡΝΩ ΣΑΝ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200000 ΧΕΡΙΩΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ.Και για κάποιον που ξέρει από πιθανότητες γνωρίζει ότι όσο μεγαλώνη το δείγμα μειώνεται η πιθανότητα στατιστικού λάθους.Επίσης δεν μου απάντησες στο γιατί το κάνουν οι εταιρίες.Επίσης απάντησε μου γιατί κάποιες εταίριες δεν έχουνε πελάτεσ σε μεγάλα stake; Παράθεση
Themis Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 taratata13 έγραψε:Ειλικρινα πιστευω οτι αν ΔΕΝ έχεις συμφέρον (οχι ειδικα εσυ, ο καθενας μας)θα πρόσεξες ότι γράφω για ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ εταιρίες Το προσεξα. Εξακολουθω να πιστευω τα οσα σου εγραψα. Μια νεα εταιρεια στο χωρο, αν θελει να καθιερωθει, το 1ο πραγμα που πρεπει να κανει ειναι να ειναι "ενταξει" απεναντι στο πελατειακο της κοινο.Κακα τα ψεμματα, οπως εσυ δεν εχεις αποδειξεις για το οτι ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ εταιρειες "στηνουν" τα hands, ετσι κ εγω δεν εχω αποδειξεις για το οτι ΔΕΝ τα στηνουν. Η μονη λυση ειναι η εξης : Πιστευεις οτι η ταδε εταιρεια σου δινει fair game; Συνεχιζεις να παιζεις. Δεν το πιστευεις; Τα μαζευεις και φευγεις.taratata13 έγραψε:και τους ΑΑ ΤΟΥΣ ΦΈΡΝΩ ΣΑΝ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20000 ΧΕΡΙΩΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ.Το αναγνωριζω οτι τους εφερες σαν παραδειγμα. Απλα σχολιασα το παραδειγμα σου, επειδη θυμηθηκα αυτο το , αρκετα δυσκολο πιθανοτικα (κατι ξερω κ απο πιθανοτητες, μη νομιζεις, αν και αυτη τη συνδυαστικη ποτε μου δε τη χωνεψα, ειχε μπει τοτε για πρωτη φορα στην υλη της δεσμης και καταριομουνα την τυχη μου), γεγονος στο GPC, και ολοι στο τραπεζι φωναζανε γελωντας "RIGGED!"taratata13 έγραψε:Επίσης δεν μου απάντησες στο γιατί το κάνουν οι εταιρίες."Στο γιατι το κανουν οι εταιρειες" - αναφερεσαι απο οτι καταλαβα στην ερωτηση σου :taratata13 έγραψε:Αλλά στήσιμο εξουδετέρωσης του πλεονεκτήματος του κάλυτερου παίκτη(σε κάθε πάσα).Έτσι ένα πλεονέκτημα του 80% π.χ ΑΑ το κάνουν περίπου 60%.Τώρα γιατί να το κάνουν αυτό;Απαντησα λεγοντας σου οτι πιστευω οτι ΔΕΝ το κανουν και οτι ειναι απλα η ιδεα σου.taratata13 έγραψε:Επίσης απάντησε μου γιατί κάποιες εταίριες δεν έχουνε πελάτεσ σε μεγάλα stake;Καταρχην , οι high stakes players ειναι ενα μικρο ποσοστο του συνολου. Λογικο δεν ειναι η συγκεντρωση τους απο εταιρεια σε εταιρεια να διαφερει;Επειδη ομως φανταζομαι οτι δε θα σε ικανοποιησει η παραπανω απαντηση, θα σου δωσω και μια ακομα. Αν εσυ ειχες 100.000 ευρω και ηθελες να τα βαλεις σε ενα poker room, που θα κοιταξεις να τα βαλεις; Προσωπικα, και μονο που μια εταιρεια εχει κατα μεσο ορο 100,000 παικτες μεσα να παιζουν , μου εμπνεει εμπιστοσυνη. Και επειδη θα ηθελα (οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι high stakes παικτες) να επικεντρωθω σε 1-2 το πολυ 3, εταιρειες, θα κοιτουσα να επιλεξω μια πολυδιαφημισμενη που χαιρει της εμπιστοσυνης της πλειοψηφιας των παικτων. Παράθεση
taratata13 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 THEMIS εγραψεΕπειδη ομως φανταζομαι οτι δε θα σε ικανοποιησει η παραπανω απαντηση, θα σου δωσω και μια ακομα. Αν εσυ ειχες 100.000 ευρω και ηθελες να τα βαλεις σε ενα poker room, που θα κοιταξεις να τα βαλεις; Προσωπικα, και μονο που μια εταιρεια εχει κατα μεσο ορο 100,000 παικτες μεσα να παιζουν , μου εμπνεει εμπιστοσυνη. Και επειδη θα ηθελα (οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι high stakes παικτες) να επικεντρωθω σε 1-2 το πολυ 3, εταιρειες, θα κοιτουσα να επιλεξω μια πολυδιαφημισμενη που χαιρει της εμπιστοσυνης της πλειοψηφιας των παικτων.Mε κάλυψες απόλυτα.Ευχαριστώ Παράθεση
Themis Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 ...το προβλημα σου δηλαδη δεν ηταν το αν ειναι μια αιθουσα rigged αλλα γιατι δεν παιζουν εκει οι High stakes Παικτες; EDIT : Μιλώντας για "εμπιστοσυνη" αναφερομαστε σε θεματα εγκαίρων cashout, προστασιας λογαριασμων κλπ κλπ. Η μεγαλυτερη αιθουσα online poker σημερα, η Pokerstars, ειναι επισης γνωστη μεταξυ των παικτων με το ονομα "RiverStars" ή "Jokerstars".Παρολαυτα, εχει 100.000 παικτες κατα μεσο όρο online και αριθμο μελών μεγαλύτερο από τον πλυθυσμό της Δανίας... Πολυ απλα γιατι αυτα τα εκατ/ρια των παικτων δινουν σημασια στα αντικειμενικα κριτηρια που καθοριζουν την αξιοπιστια μιας εταιρειας - και οχι στο αν εχασαν με Ασσους... Παράθεση
taratata13 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 EDIT : Μιλώντας για "εμπιστοσυνη" αναφερομαστε σε θεματα εγκαίρων cashout, προστασιας λογαριασμων κλπ κλπ. Eπιστσύνη το έγκαιρο "cashout" δηλ. παίζει ρόλο αν πάρουν τα λεφτά τους σε 2 η 3 ώρες;Έχω για λίγο πιό σοβαρούς τους παίκτες με ένα σεβαστό bankroll για τα κριτηριά τους.Επίσης εμένα γιατί πάει αλλού το μυαλό μου και όχι στο stars?Ποιός ξέρει άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου. Παράθεση
taratata13 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Themis έγραψε:Πολυ απλα γιατι αυτα τα εκατ/ρια των παικτων δινουν σημασια στα αντικειμενικα κριτηρια που καθοριζουν την αξιοπιστια μιας εταιρειας - και οχι στο αν εχασαν με Ασσους...Υπάρχει μεγαλύτερο κριτήριο από την υποψία μια αίθουσα να είνα rigged; Παράθεση
snk Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 παιδες θελω να κανω 1 ερωτηση και μια παρατηρηση.ερωτηση: Τελικα παιξατε τα "κεφαλια πανω" πριν 5 μηνες? και αν ναι ποιος κερδισε?εχω αναφερει ξανα οτι το poker.gr εμενα προσωπικα μου βρωμαει, και μαλιστα πολυ. Πολυ απλα αλλαξα site.Μπορει να μην υπαρχουνε αποδηξεις οπως πολυ σωστα αναφερουν τα αλλα 2 μελη, αλλα υπαρχει κινητρο! Και μαλιστα ισχυρο.Δεν θελω να μπω καν στην διαδικασια να σχολιασω περι Call σε All in πριν ακομα ερθει το flop, ειναι τοσο γελια κινηση οσο να το συζηταμε. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 snk έγραψε:παιδες θελω να κανω 1 ερωτηση και μια παρατηρηση.ερωτηση: Τελικα παιξατε τα "κεφαλια πανω" πριν 5 μηνες? και αν ναι ποιος κερδισε?εχω αναφερει ξανα οτι το poker.gr εμενα προσωπικα μου βρωμαει, και μαλιστα πολυ. Πολυ απλα αλλαξα site.Μπορει να μην υπαρχουνε αποδηξεις οπως πολυ σωστα αναφερουν τα αλλα 2 μελη, αλλα υπαρχει κινητρο! Και μαλιστα ισχυρο.Δεν θελω να μπω καν στην διαδικασια να σχολιασω περι Call σε All in πριν ακομα ερθει το flop, ειναι τοσο γελια κινηση οσο να το συζηταμε.ελα pokerstras , plz Παράθεση
snk Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2009 gsbets έγραψε:snk έγραψε:παιδες θελω να κανω 1 ερωτηση και μια παρατηρηση.ερωτηση: Τελικα παιξατε τα "κεφαλια πανω" πριν 5 μηνες? και αν ναι ποιος κερδισε?εχω αναφερει ξανα οτι το poker.gr εμενα προσωπικα μου βρωμαει, και μαλιστα πολυ. Πολυ απλα αλλαξα site.Μπορει να μην υπαρχουνε αποδηξεις οπως πολυ σωστα αναφερουν τα αλλα 2 μελη, αλλα υπαρχει κινητρο! Και μαλιστα ισχυρο.Δεν θελω να μπω καν στην διαδικασια να σχολιασω περι Call σε All in πριν ακομα ερθει το flop, ειναι τοσο γελια κινηση οσο να το συζηταμε.ελα pokerstras , plz[/quote:24u3qdet]τι σχεση εχει αυτο με τα υπολοιπα threads? Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2009 Ο φιλος gsbets θελει να σου πει οτι με χαρα θα σε αντιμετωπισει μιας και αυτα που λες τον κανουν να πιστευει οτι υστερεις σε επιπεδο γνωσεων ..και καλα κανει!!!ειναι δυνατον να πιστευεις οτι πισω απο ενα bad beat κρυβονται συνομωσιες???δεν εχω διαθεση να σε ειρωνευτω ομως με αυτα που λες εκτιθεσαι Παράθεση
omniwargreymon Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2009 Re paidia eleos pia me tis synomosies kai ta stimena!An paizeis lathos H troos bad beat de sou ftaiei kanenas.Itan prin ligo ena palikari sto chat tou poker.gr kai afou tous eyxaristise stin arxi,meta tous pethane sta vrisidia.Gia iremiste epitelous!Kai se ena home game me filous efaga bad beat runner rigades se turn kai river.Prepei na plakoso meta sto ksylo to fylo mou pou ekane dealer?Gia na iremisoume ligo oloi kai na doume ta lathi prin milisoume.Kai ta bad beat kai ta suckouts kai ta running cold mesa sto programma einai Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 omniwargreymon έγραψε:Kai se ena home game me filous efaga bad beat runner rigades se turn kai river.Prepei na plakoso meta sto ksylo to fylo mou pou ekane dealer?Ασφαλως!!! Να το θυμαται μια ζωη να βαλει μυαλο!!!!:laugh: :laugh: :laugh: Περα απο την πλακα τωρα...Ρε παιδια? Οταν εχετε για κατι αμφιβολιες ή υποψιες στις καθημερινες σας δραστηριοτητες (εκτος ποκερ), πως λειτουργειτε?"Μακρια κι αγαπημενοι" δεν λετε?Ε...αυτο θα κανετε και με το ποκερ και αφηστε εμας τα "κοροιδα" που ειμαστε ανυποψιαστοι να τους πληρωνουμε αβερτα! Παράθεση
snk Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 birbilisgr έγραψε:Ο φιλος gsbets θελει να σου πει οτι με χαρα θα σε αντιμετωπισει μιας και αυτα που λες τον κανουν να πιστευει οτι υστερεις σε επιπεδο γνωσεων ..και καλα κανει!!!ειναι δυνατον να πιστευεις οτι πισω απο ενα bad beat κρυβονται συνομωσιες???δεν εχω διαθεση να σε ειρωνευτω ομως με αυτα που λες εκτιθεσαιοτι ναναι λες.. εγω δεν ειπα πουθενα οτι εφαγα bad beat. εγω ρωτησα τι εγινε με εκεινον τον αγωνα προ 5μηνων, συμφωνησα στο οτι αμα κατι σου βρωμαει φευγεις και αυτο εκανα. και οτι ειναι λογικο οτι φυλλο και να εχεις πριν το flop να φας beat και δεν χαρακτηριζεται bad beat...αμα εσυ ειδες να γραφω ή εννοω κατι αλλο κανε μου υποδειξη για να καταλαβω το υφος του site.thanks. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 ωραια εκανα λαθος χρησιμοποιωντας τον ορο bad beat, αλλα αυτο που πιστευω πως προκαλεσε το σχολιο του gsbets ηταν αυτο που ειπες για call σε all in pre flop και το χαρακτηρισες γελοια κινηση.καθολου γελοια κινηση,οχι επειδη το λεω εγω αλλα γιατι χρησιμοποιειται πολυ συχνα απο ολων των επιπεδων τους παιχτες.συγγνωμη για το υφος μου στο προηγουμενο post ισως ημουν λιγο υπερβολικος Παράθεση
Recommended Posts