Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

easy call??

vergitsis

Recommended Posts

PokerStars Game #19227207678: Tournament #98287038, $20+$2 Hold'em No Limit - Level X (300/600) - 2008/07/30 - 16:46:35 (ET)

Table '98287038 34' 9-max Seat #8 is the button

Seat 1: Ice B (10820 in chips)

Seat 2: LeKnave (9170 in chips)

Seat 3: alonso88 (14598 in chips)

Seat 4: flexmasterNL (8450 in chips)

Seat 5: robert07 (13250 in chips)

Seat 6: kingviolet (25685 in chips)

Seat 7: stevistoned (10610 in chips)

Seat 8: akisss (8865 in chips)

Seat 9: veiviviivi (5575 in chips)

Ice B: posts the ante 50

LeKnave: posts the ante 50

alonso88: posts the ante 50

flexmasterNL: posts the ante 50

robert07: posts the ante 50

kingviolet: posts the ante 50

stevistoned: posts the ante 50

akisss: posts the ante 50

veiviviivi: posts the ante 50

veiviviivi: posts small blind 300

Ice B: posts big blind 600

*** HOLE CARDS ***

Dealt to akisss [9d Td]

LeKnave: folds

alonso88: folds

flexmasterNL: folds

robert07: folds

kingviolet: folds

stevistoned: folds

akisss: raises 600 to 1500

veiviviivi: folds

Ice B: calls 900

*** FLOP *** [7h 2s 5c]

Ice B: checks

akisss: checks

*** TURN *** [7h 2s 5c] [Th]

Ice B: bets 1800

akisss: calls 1800

*** RIVER *** [7h 2s 5c Th] [Kd]

Ice B: bets 6000

akisss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mallon nai efoson den kaneis raise to turn eisai ipoxreomenos na kaneis "tiflo" call ekei se ola sxedon ta river.

Polles fores ekei tha sou anoiksei set h AA.

btw to HH to eides na matheis tpt? den kserw an sou eipa alla to exw parei 2 fores auto to tournoua... :P

Proswpika fold/all in sto turn. Giati na dei ki allo fyllo an einai pisw? Mono an ksereis oti o paixtis tha blofarei se any river. Twra gia to ti kaneis sto river mallon eisai anagkasmenos logo stack/odds na kaneis call, an kai analoga tin fasi tou tournoua den einai tragiko na meineis me 9BB kai na psakseis better spots gia na pushareis prwtos.

De mporw na brw polla hands pou paizei etsi ektos apo set kai otan de mporw na brw pataw "call" (h raise all-in) - se cash

Alla den einai kalh periptwsh xwris reads gia ton antipalo kai se kammia periptwsh easy (call h fold)

Βασικά εχεις φτάσει μέχρι το river στα τυφλά.

Με βάση τα στακ και το allin που σε βάζει στο river σχεδόν ποτε δεν βλέπεις total air αλλα κάτι σε σετ ή 2 pair ή k-q k-j.

Πολύ δύσκολη απόφαση ετσι οπως παίχτηκε το χέρι.

BET STO FLOP EPREPE NA GINI GIATI AFOU EXEIS OVERCARDS(9,10)

DEN KSERIS KATHOLOU POU ISE.

IDIKA AN TA OVERCARDS SOU EXOUNE MIKRO KICKER.INE SAN NA TOU DINIS TO POT.

AN IHES A,J/A,Q/A,K EXEI LOGIKH TO CHECK GIATI AN XTIPISIS MIA APO TIS DIO KARTES SOU STO TURN DEN EXEIS KANENA

PROVLIMA NA PAS ALL IN.

TORA OMOS?

EGO PANTOS AN IMOUNA O ANTIPALOS TOU AKI OTI KAI NA IHA STO TURN THA TON PIGENA ALL IN KAI AMA THELI AS PEKSI TO TOURNOUA TOU.

EKANE CHECK STO FLOP?

MONO APO A,10/K,10 HANO.

OLA TA IPOLIPA THA TA PETAKSI.

TORA OSON AFORA THN APOFASH STO RIVER EINAI CALL.

THA VALI 6K GIA 11K KAI MPORI NA INE POLI MPROSTA O AKIS.

SIMPERASMA.

PARTE SOFES APOFASIS NORIS GIATI OI APOFASIS ARGOTERA INE PIO DISKOLES.

ILIOS KAMATAKIS

POKERPROS TEAM

Το average ειναι περιπου 22κ.Εχουμε πολύ δρόμο γιά τα χρήματα,είμαστε 240 και πληρώνονται οι 70 or sth.

Η πάσα μπορει να φαίνεται παιγμένη λάθος σε flop και turn,αλλά αυτός είναι και ο λόγος που την πόσταρα,το παίξιμο μου είναι έτσι καθαρά λόγο στακ.

Στο flop:δεν μου αρέσει το c bet γιατι το ποτ έχει μέσα 4κ και εγώ έχω πίσω μου 7κ.

Στο Turn:δεν θέλω να κάνω raise(δηλαδη all in).Έχει κάτω 2 draw και θέλω με το call μου να με βάλει σε draw ισως.

Ναι είναι λίγο ανορθόδοξο το παιχνίδι μου αλλά δειτε λίγο το board προσεκτικα και τα effective stack και ίσως αλλάξετε γνώμη.Αν μιλαγαμε για >30ββ τοτε το παιχνίδι μου είναι διαφορετικο φυσικα.(c bet στο flop)

Kαι για να γίνει λίγο πιο σαφες.Αν βάλουμε το range με το οποίο παίζει έτσι ως το τurn θα δουμε ότι είμαστε πάνω από 50%,ενα coinflip δηλαδη,που με χαρά θα παίζαμε όταν έχουμε 8bb.

Νομίζω λοιόν ότι αυτο είναι καλo σημειο για να ρισκάρουμε το τουρνουα μας με ένα call sto turn.

Ακουω γνώμες... ;)

vergitsis έγραψε:

Το average ειναι περιπου 22κ.Εχουμε πολύ δρόμο γιά τα χρήματα,είμαστε 240 και πληρώνονται οι 70 or sth.

Η πάσα μπορει να φαίνεται παιγμένη λάθος σε flop και turn,αλλά αυτός είναι και ο λόγος που την πόσταρα,το παίξιμο μου είναι έτσι καθαρά λόγο στακ.

Στο flop:δεν μου αρέσει το c bet γιατι το ποτ έχει μέσα 4κ και εγώ έχω πίσω μου 7κ.

Στο Turn:δεν θέλω να κάνω raise(δηλαδη all in).Έχει κάτω 2 draw και θέλω με το call μου να με βάλει σε draw ισως.

Ναι είναι λίγο ανορθόδοξο το παιχνίδι μου αλλά δειτε λίγο το board προσεκτικα και τα effective stack και ίσως αλλάξετε γνώμη.Αν μιλαγαμε για >30ββ τοτε το παιχνίδι μου είναι διαφορετικο φυσικα.(c bet στο flop)

Kαι για να γίνει λίγο πιο σαφες.Αν βάλουμε το range με το οποίο παίζει έτσι ως το τurn θα δουμε ότι είμαστε πάνω από 50%,ενα coinflip δηλαδη,που με χαρά θα παίζαμε όταν έχουμε 8bb.

Νομίζω λοιόν ότι αυτο είναι καλo σημειο για να ρισκάρουμε το τουρνουα μας με ένα call sto turn.

Ακουω γνώμες... ;)

Egw nomizw oti to epaikses poly kala. Sto flop mporeis na kaneis kai cbet alla kai to check einai mia xara opws kai to skeptiko pou kaneis check

Sto turn to raise AI mou fainetai poly kako kathws metatrepeis ena kaloutsiko hand se bloffa

OK diorthesh: Ypothetw den einai toso kako to raise logw stacks alla pali to call einai kalytero kathws to range tou einai arketa polarised imo

Gia to river ta eipame. Se cash tha ekana instacall.

holdemgr έγραψε:

De mporw na brw polla hands pou paizei etsi ektos apo set kai otan de mporw na brw pataw "call" (h raise all-in) - se cash

Με το call συμφωνώ ασφαλώς. Mε το raise allin ποια χέρια κερδίζεις απο αυτά που κάνουν call?

Θες να μας πεις την χρησιμοτητά του στο river?

SWEDENFISH έγραψε:

MONO APO A,10/K,10 HANO.

OLA TA IPOLIPA THA TA PETAKSI.

TORA OSON AFORA THN APOFASH STO RIVER EINAI CALL.

THA VALI 6K GIA 11K KAI MPORI NA INE POLI MPROSTA O AKIS.

Αν όλα τα υπόλοιπα τα πετάει, τότε πως είναι call η απόφαση στο river με "ένα από τα υπόλοιπα"?

Άκη δε μου αρέσει αυτό το "μισοκλέψιμο - μισό value" raise preflop. Δίνεις odds σε άπειρα χέρια να σε δουν και το χέρι σου δεν είναι για ΗU. Θα έκανα AI ή fold preflop (μάλλον AI, ανάλογα με τους αντιπάλους). Αλλά το raise δε μου κάθεται καλά. pot 2850 και πρέπει να βάλει 900. Σχεδόν με any 2 σε βλέπει, αλλά είναι μεγάλο και το range που σε βάζει εκείνος πλέον AI.

Έτσι όπως παίχτηκε, μάλλον θα έκανα cbet, αλλά με έπεισες ότι δεν είναι η καλύτερη τακτική. Στο turn ομως raise ΑΙ σίγουρα. Αν είναι καλύτερος δε τη γλυτώνεις έτσι κι αλλιώς, αν είναι χειρότερος και σε πάρει για draw θα μπουν τα λεφτά με πλεονέκτημά σου. Αλλιώς συνήθως θα έρχεσαι σε αυτή τη θέση αφού συνήθως δε θα κάθονται τα draws ώστε να φοβηθεί.

Η παρτίδα σου αυτή είναι και στο λεξικό. Εξηγεί τον όρο "crying call" :)

goingup έγραψε:

Άκη δε μου αρέσει αυτό το "μισοκλέψιμο - μισό value" raise preflop. Δίνεις odds σε άπειρα χέρια να σε δουν και το χέρι σου δεν είναι για ΗU. Θα έκανα AI ή fold preflop (μάλλον AI, ανάλογα με τους αντιπάλους). Αλλά το raise δε μου κάθεται καλά. pot 2850 και πρέπει να βάλει 900. Σχεδόν με any 2 σε βλέπει, αλλά είναι μεγάλο και το range που σε βάζει εκείνος πλέον AI.

Με 15 bb δεν θα κανω all in με αυτα τα φυλλα,ναι συνηθως ειναι fold αλλα ενα mix play αναλογα με το image σου ειναι αποδεκτο.

goingup έγραψε:

Έτσι όπως παίχτηκε, μάλλον θα έκανα cbet, αλλά με έπεισες ότι δεν είναι η καλύτερη τακτική. Στο turn ομως raise ΑΙ σίγουρα. Αν είναι καλύτερος δε τη γλυτώνεις έτσι κι αλλιώς, αν είναι χειρότερος και σε πάρει για draw θα μπουν τα λεφτά με πλεονέκτημά σου. Αλλιώς συνήθως θα έρχεσαι σε αυτή τη θέση αφού συνήθως δε θα κάθονται τα draws ώστε να φοβηθεί.

Οποτε ο συνιθισμενος παιχτης δε φοβαται αφου δεν πιασαμε ενα απο τα 2 draw σωστα????και κανει bet me total air....

goingup έγραψε:

Η παρτίδα σου αυτή είναι και στο λεξικό. Εξηγεί τον όρο "crying call" :)

Στο river εγω κάνω call σε αυτο το bet και μαλλον κερδιζω... :)

Antonis έγραψε:

holdemgr έγραψε:

Με το call συμφωνώ ασφαλώς. Mε το raise allin ποια χέρια κερδίζεις απο αυτά που κάνουν call?

Θες να μας πεις την χρησιμοτητά του στο river?[/quote:u5mce8qx]

Lol oxi sto sygkekrimeno hand kai sigoura oxi se donkament.

Apla elega oti an kapoios de me peisei sto river kai tyxei na mhn exw tipota kai den einai donkey kai exoume megala stack pataw to all-in. Sigoura poly kakh kinhsh giati synithws exoun ta nuts :woohoo: