Themis Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Αρχη του τουρνουα. (Multi Table, Pot Limit Omaha Hi/Lo). Starting Stack 3000 μαρκες. Blinds 25-50. Το stack μου ειναι κοντα στις 3000.Ειμαι UTG σε 9-ρι τραπεζι και παίρνω :Ad :As :5d :Js .Το μονιμό μου πρόβλημα: πως να παιξω double suited Ace με μέτριο low card, από early position.Το εχω πει κ αλλες φορες : εχω παρατηρησει ότι στο PL O8 τα μικρα raise των early positions (μικρα επειδη το μαξιμουμ pot bet δεν ειναι μεγαλο, ειδικα στα αρχικα levels) ελκύουν παρά απωθούν τους παίκτες από το pot!Αποφασιζω να κανω pot sized bet στα 175. Καλά έκανα ; Η λύση του να κανω απλο limp πως σας φαίνεται; Σε περίπτωση raise πιο κατω, είναι καλύτερο να κανω pot re-raise ή απλό call;Έχω 3 callers. Το pot είναι 775 (Τα SB και ΒΒ fold-αραν).To φλοπ ήταν :Ks :4d :9c .Μιλαω πρωτος. Δε μπορεσα να αποφασισω αν πρεπει να κανω check ή pot bet... Και τελικα επελεξα κατι το ενδιαμεσο, πονταροντας 400.Δέχθηκα ένα call.Turn, :2d Εδώ δεν το σκεφτηκα καν, πιστευω οτι ειναι μονοδρομος.. pot bet γιατι εχω nut flush draw και 2nd nut low draw. Δέχομαι το call.Το river ήταν νομιζω το :7c , έπαιξα ρεστα και δεχθηκα call.Η απορια μου στο hand βρίσκεται στο πως θα επρεπε να παιξω preflop και στο flop. Πιστευτε οτι το επαιξα λαθος;Γενικως οι μέτριοι άσσοι από early position (μετριοι : single suited ή double suited δίχως 2ρι,3ρι ή έστω 4ρι) με προβληματιζουν παρα πολυ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 themi exo kataliskei oti oi assoi den einai fillo poy thes na to paikseis postflop.etsi an einai early stages toyrnoya protimo apo call kai oxi dinato peksimo postflop.diladi pas gia deception value me top set enanti se two pair(simvainei sinexeia).an dexteis raise preflop pot reraise preflop .sisnithos an dexteis call eisai apenanti se ak2 opoy eisai 2 pros 1 ena favori.to provlima me tetoio xeri einai monoena.na tixei i partida a krivos iopos tin epaikses.dialdi de les sstack alla ipologizo 3000.kaneis raise 300 kai exeis kana dio callers.einai poti xeirotero.to fillo soy einai tis perissoteres fores face up stoys lloys(se vazoyn se aaxx i a2 xx) kai de mporeis na to paikseis kala postflop.opote se early stages protinmo safos aplo call.I dinami genikotera sto hi/lo toy aaxx einai na apomonoseis ena paikti oste na paiktei to fillo hu.Opos sosta eipes ta raise apo early proselkioyn poli kosmo sta hi/lo mtt(para poli mpainoyn me opoiadipote garbage hand 668j mpas kaiu xtipisoyn kana set.ilithio paiksimo alla to kanoyn polloi) opote den exei kaipoli noima to raise ekei.kalitera call kai mikro pot kai an dexteis raise mporeis aneta na giriseis se pot reraiseAyta kia etoimasoy gia to ftops 7 aygoystoy thelo na eimaste dinatoi Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Thanx Χρηστο. Απο τη μια το call μου φαινοταν η πιο σωστη λυση - θυμαμαι οτι καποτε και με τον Αντωνη τον Ταβερναρη το ειχαμε συζητησει λιγο (σχετικα με το Omaha High βεβαια) και ειχε πει και αυτος οτι προτιμαει να κανει απλο call με Ασσους και αν τον βοηθησει με καποιο τροπο το flop, εχει καλως...crf88 έγραψε: etoimasoy gia to ftops 7 aygoystoy thelo na eimaste dinatoiΣτην αρχη σκεφτομουν να κυνηγησω το WCOOP Event αλλα δε με βολευει το ωραριο του. To FTOPS Event , απο οτι βλεπω τωρα , ξεκιναει και αυτο στις 9 το βραδυ της Πεμπτης , και εγω την επομενη μερα ειμαι στο ποδι απο τις 6 πμ.... Κριμα και ηθελα πολυ να παρω μερος... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2008 εγω δεν έχω και μεγάλη εμπειρία απο hilo αλλα απαντώ επειδή μου το ζήτησε ο Θέμης.Συμφωνώ απόλυτα με τον Χρήστο.Βασικά κάνοντας raise απο εκεί σε τοποθετούν σε μεγάλα ΡΡ (τίποτα λιγότερο απο ΑΑ ΚΚ).Καλύτερα limp και pot reraise σε περίπτωση raise για να πας se h-u.Σε περίπτωση family pot δεν κάνω ποτέ bet σε τέτοιο flop ενω σε περίπτωση h-u οπωσδήποτε c-bet.Υ.Γ. στο ftops Εαν βρω χρόνο (λόγω κόρης) θα παίξω σίγουρα το omaha hi και φυσικά οποιο HOLDEM μπορέσω. gl σε εσας που θα παίξετε το πιο δύσκολο hilo στο οποίο απαιτείται περισσότερη ποκερική σκέψη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
zorbasovoudas Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 θΈΜΗ ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΜΑΧΑ ΧΑΙ ΛΟΟΥ,ΣΤΟ ΚΑΣ ΕΠΑΙΞΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΧΑΙ ΛΟΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΣ ΣΤΟΥΣ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΟΧΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ STO TOURNUA HI LO ΕΙΝΑΙ Ο MIKE MATUSOW.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ WSOP 10.000 BYUIN OMAHA HI OΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΕΜΠΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ DAVID BENDAMIN ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΣ ΧΑΙ ΣΤΑΚΕ ΕΝΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΥΧΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΠΌ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΣ.ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ(ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΛΙΜΠ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΦΛΟΠ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΛΙΤ ΠΟΤ . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 ONE TIME NA EIMAI TIXEROS SE AYTO TO KOLOPAIXNDO.60 ROI EXO KAI 5 K KERDOS sinolika alla sta wcoop kai sta ftops les kai exokatara .oyte sto proto break de ftano Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts