Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

to tournoua einai to step2 gia to ept tou pokerstars...de tha sxoliasw to skeptiko mou akoma alla tha ithela na akousw apopseis...

PokerStars Game #19589358059: Tournament #101924620, $25+$2 Hold'em No

Limit - Level I (10/20) - 2008/08/13 - 14:39:52 (ET)

Table '101924620 1' 9-max Seat #3 is the button

Seat 1: ph59 (1500 in chips)

Seat 2: IL DEMONE (1480 in chips)

Seat 3: Karlos112233 (1866 in chips)

Seat 4: GJEEPHE (1480 in chips)

Seat 5: DenjoMC (1540 in chips)

Seat 6: milldollbaby (1500 in chips)

Seat 7: arourel (1134 in chips)

Seat 8: AC10DC (1500 in chips)

Seat 9: ScorpianP (1500 in chips)

GJEEPHE: posts small blind 10

DenjoMC: posts big blind 20

*** HOLE CARDS ***

Dealt to arourel [Qh Jd]

milldollbaby: folds

arourel: raises 20 to 40

AC10DC: folds

ScorpianP: folds

ph59: folds

IL DEMONE: folds

Karlos112233: folds

GJEEPHE: raises 60 to 100

DenjoMC: folds

arourel: calls 60

*** FLOP *** [9h 9c Qc]

GJEEPHE: checks

arourel: bets 20

GJEEPHE: raises 120 to 140

arourel: calls 120

*** TURN *** [9h 9c Qc] [7h]

GJEEPHE: bets 1240 and is all-in

arourel: calls 894 and is all-in

Uncalled bet (346) returned to GJEEPHE

*** RIVER *** [9h 9c Qc 7h] [Ks]

*** SHOW DOWN ***

GJEEPHE: shows [Tc Jc] (a straight, Nine to King)

arourel: shows [Qh Jd] (two pair, Queens and Nines)

GJEEPHE collected 2288 from pot

*** SUMMARY ***

Total pot 2288 | Rake 0

Board [9h 9c Qc 7h Ks]

Seat 1: ph59 folded before Flop (didn't bet)

Seat 2: IL DEMONE folded before Flop (didn't bet)

Seat 3: Karlos112233 (button) folded before Flop (didn't bet)

Seat 4: GJEEPHE (small blind) showed [Tc Jc] and won (2288) with a

straight, Nine to King

Seat 5: DenjoMC (big blind) folded before Flop

Seat 6: milldollbaby folded before Flop (didn't bet)

Seat 7: arourel showed [Qh Jd] and lost with two pair, Queens and Nines

Seat 8: AC10DC folded before Flop (didn't bet)

Seat 9: ScorpianP folded before Flop (didn't bet)

Δημοσίευση

ekopsa 0.5 anti 0.8!!!!! den eixa alla psila me kati 100dollara imoun. :laugh: afou vrizomoun 1.5 wra me 2 mpatsonia kai 3 kwloel

ektes pira taksi kai gyrisa.

the symmary?:0.5(to eisitirio)

48(to prostimo)

7(to tarifoni)

:55.5 eyro to mpagioko...

sxedon oso pige to straight draw mou:silly:

aaa...twra pou xtipisa to pitwgira lew oti ekanes xontri vlakeia.. se full ring table mpaineis xwris thesi me toso mikro raise??

h' xwse h' foldare kai perimene mexri na sou katsoun oi kings allwste to katexeis autou tou typou paixnidiou...

Δημοσίευση

αφου τελειωσατε τα αψωγα σχολια,αντε να πω κι εγω μια αποψη,καθως τα στεπς τα εχω ψιλοφαει με το κουταλι και εχω και καποιες προκρισεις...κωλοφαρδες παντα..

λοιπον φιλε,οχι το φυλλο σου δεν παιζετε σε αυτο το σταδιο...απαγορευεται.Για την θεση δεν ασχολουμαι καν...Τραγικος.Και απαγορευεται να εχεις τις μαρκες που εχεις σ αυτο το σταδιο εκτος κι αν μπηκες με ΚΚ πιο πριν και τους πεταξες στην μεση...Επρεπε να χεις 1450...ισα να χανες τα μπλαιντς...Αλλα πρωφανως κανεις κολ σε οτι μαλακια σου κανουν ραις...αλλα 5 φορες να δεις το φλοπ εδω και μια να κυνηγησεις κεντα απλα εχεις τελειωσει...Αρα...δεν μπαινουμε ποτε με βλακωδη φυλλα,ποτε δεν κυνηγαμε τιποτα,απολυτως τιποτα,ουτε κεντα-χρωμα πανω κατω...Αν μπουμε σε πασα,ειμαστε ετοιμοι να παιξουμε την προκριση εδω και τωρα...Αρα δεν επιτρεπετε τοσο νωρις να πεις π.χ.ρεστα πρεφλοπ με βαλεδες.Αφου δυναμωσουν τα μπλαιντς και μπουν τα ΑΝΤΕ ορμα...Ολ ιν με 7-2ο οταν μιλας τελευταιος...απο μεσαια θεση και περα.....Η απολυτη εναλλαγη παιχνιδιου στο συντομοτερο διαστημα...Ενα ΕΠΤ σε 40 λεπτα...δεν ειναι ευκολο...αλλα παλευεται...ΟΡΜΑ.

Δημοσίευση

ακριβως αυτα του ειπα και εγω νικ,

να σε ρωτησω κατι αλλο πανω στα στεπς αφου οπως λες τα εχεις φαει με το κουταλι.

Πιστευεις οτι αξιζουν γενικα σαν σατελιτε για μεγαλα τουρ? Γιατι απο 'σο ξερω στα τελευταια στεπ μαζευει αρκετους regulars απο τα high stakes sng.

Δημοσίευση

ontws htan xalia paiksimo,asxeta an diavasa oti hmnoun mprosta sto turn k ekana to call..

apla htan apotelesma ths prospathias mou na arxizw na paizw arketa loose empistewvomenos ta reads mou...

ap'oti syneidhtopoiw den aksizei na ksefevgeis kai poli apo to protipo tou solid poker sta sit n go's idiws sta arxika stadia...

oson afora ta steps 1 ,2 kai 3 pou exw peksei ws twra,oi pektes einai gia to xavale--idiws to step 1...apo kei kai pera de kserw ti ginete...(apokleistika sto step 3 me ton eksis tropo: pianw AA STO CUT OFF sthn prwth kiolas partida!!!eixe proigithei ena raise sta 120 kai ena call opote anevazw sta 280...call kai oi dyo ....to flop 7 10 3 rainbow...check oi 2 k travaw all in na teleiwnw edw th partida..kai dexomai call apo j,8...turn 9!! ..)..apo ayta simperainw pws nai aksizei na kinigas ta steps afou mia ependisi 7,5$ k ligh tyxh mporoun na sou dwsoun ticket gia main event.....

Δημοσίευση

για μενα ειναι ενας πολυ καλος τροπος για να παρεις προκριση.Εγω ξεκιναω παντα απο στεπ 3 ή 4.Απο εκει και πανω δυσκολευει το επιπεδο.Και ειδικα το στεπ 6 εχει διπλασιο στακ και οι παικτες παιζουν υπερβολικα σφιχτα.

Αξιζει τον κοπο ,αλλα οχι για τοσο μεγαλο τουρνουα οπως η μπαρτσα.Για πιο μικρα,ουτως ωστε να περνανε οι δυο απο τους 9 στο μαιν.Δεν ειναι και τοσο ευκολο να ερθεις πρωτος,χρειαζεσαι μπολικη τυχη,αντιθετος αν περναει και ο δευτερος,αλλαζεις στρατηγικη.

Εννοητε οτι εχει και παιχταραδες μεσα,οι μεγαλοι του ποκερσταρς απο κει κυνηγανε προκριση.Εχω παιξει και με την κατια θατερ και με μπολικους αλλους...o stevie444 αν παρατηρησετε γραφετε απευθειας σε ολα τα στεπ 5 και 6...σε ολα.κυνηγαει πολαπλες προκρισεις,αρα w$..

Δημοσίευση

Σωστά τα σχόλια του nikthegr και θα προσθέσω και κάποια άλλα ανεξαρτήτου του αποτελέσματος αυτής της παρτίδας. Σε τουρνουά γενικά στοχεύεις να απομονώνεις αδύναμους παίχτες preflop και να βλέπεις πολλά flops όταν εμπλέκονται γενικά αδύναμοι παίχτες σε pots, όσο πιο φθηνά γίνεται, αν πρόκειται για drawing hands σαν αυτό που κρατάς εδώ, αλλά ME POSITION. Βασικά εδώ αυτός απομόνωσε εσένα, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Επίσης το flop bet που κάνεις δε σε προστατεύει ούτε από K hi ούτε από straight/flush draws. Απλά επειδή από την εξέλιξη της παρτίδας, αλλά κι από άλλες δικές σου που έχω δει φαίνεται ότι κάνεις καλά reads κυνήγα να παίζεις πολλές παρτίδες με αδύναμους αντιπάλους, αλλά κατά προτίμηση με position. Εδώ, εκτός της κακής θέσης έναντι του αδύναμου αντιπάλου, δε σου εγγυάται κανείς ότι θα είσαι heads-up μαζί του στο flop γιατί είναι να μιλήσουν κι άλλοι πόσοι παίχτες preflop. Άρα pick your spots better next time...

Δημοσίευση

ξεκινησα απο step 1 για wcoop και πηγα στο 4 για 215$.

τι με συμβουλευεται να κανω , να σταματησω και να παιξω σε ενα event 215 η να συνεχισω?

αν ειχα τη δυνατοτητα θα επερνα το buy in καθως δεν εχω την εμπειρια να παιξω τοσο ψηλα stakes και γενικα δεν ειμαι πολυ καλος σε τουρνουα πολλων ατομων , παιζω κυριως cash

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Μετά την τελευταία αναβάθμιση του pokerstars μου βγάζει error 2/-79.

Εκανα απεγκατάσταση και ξανα εκγατάσταση αλλα πάλι το ιδιο. Ειχε κάνεις άλλος το ιδιο πρόβλημα? Χρησιμοποιώ vista.

den exw to idio problhma, alla mhpws exeis AVG antivirus? an nai dokimase na to apenergopoihseis k ksanadokimase. emena to sygkekrimeno eftaige gia polla paromoia errors se diafora programmata...

Δημοσίευση

gsbets έγραψε:

ξεκινησα απο step 1 για wcoop και πηγα στο 4 για 215$.

τι με συμβουλευεται να κανω , να σταματησω και να παιξω σε ενα event 215 η να συνεχισω?

αν ειχα τη δυνατοτητα θα επερνα το buy in καθως δεν εχω την εμπειρια να παιξω τοσο ψηλα stakes και γενικα δεν ειμαι πολυ καλος σε τουρνουα πολλων ατομων , παιζω κυριως cash

VEVAIWS NA SYNEXISEIS,POTE DEN XEREIS?

Δημοσίευση

empags έγραψε:

Antonis έγραψε:
Μετά την τελευταία αναβάθμιση του pokerstars μου βγάζει error 2/-79.

Εκανα απεγκατάσταση και ξανα εκγατάσταση αλλα πάλι το ιδιο. Ειχε κάνεις άλλος το ιδιο πρόβλημα? Χρησιμοποιώ vista.

den exw to idio problhma, alla mhpws exeis AVG antivirus? an nai dokimase na to apenergopoihseis k ksanadokimase. emena to sygkekrimeno eftaige gia polla paromoia errors se diafora programmata...[/quote:2e8y28k4]

τι ειναι το AVG antivirus? Εχω kaspersky.

Tι εννοεις να απενεργοποιήσω το antivirus? Αποκλείεται. :)