goingup Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2007 Αυτό το θέμα αναφέρεται στο κείμενο: Ξεκινάει σήμερα το τελικό τραπέζι του EPT Grand Final στο Μόντε ΚάρλοΧε χε, έχει δύο "γνωστούς" μου το τραπέζι αυτό. Ο ένας είναι ο Δανός Soren Krongsgaard, που είναι αυτός που κέρδισε τον GeoAlexo στο side event της Κοπεγχάγης όταν ο Γιώργος βγήκε δεύτερος και ο άλλος είναι ο Άγγλος Steve Jelinek, που κέρδισε εμένα στο τελικό τραπέζι του τουρνουά του Newcastle και τελικά βγήκε 1ος αφήνοντας με στην 9η θέση (αλλά μέσα στα λεφτά ευτυχώς ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2007 Φοβερή σύμπτωση πράγματι! :woohoo: Πάντως Αλέξη αυτή τη φορά ο Δανός θα τα πάρει χοντρά, αφού ακόμη συνεχίζειΤελευταία chip countsMarc Karam 4148000Gavin Griffin 3896000 Kristian Kjondal 1676000Soren Kongsgaard 845000Josh Prager => 5οςSteve Jelinek => 6οςAndy Black => 7οςRam Vaswani => 8ος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
jeune Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2007 Έντύπωση μου έχει κάνει ο σχολιασμός του "fossilman" ...χωρίς να υπάρχουν holecams.O τύπος έχει πάρα πολύ αναλυτικό μυαλό! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bosio Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2007 Παγκοσμιος πρωταθλητής είναι ο άνθρωπος . . . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts