Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έχουν μείνει 8 από τους 500.

Είστε το 3ο μεγαλύτερο stack με 115,000 περίπου.

O chipleader έχει 165,000 και το μικρότερο είναι 58,000.

Blinds 2,000-4,000 ante 500

Είστε στο small blind και παίρνεται :Qs :Qd

Όλοι fold μέχρι από θέση CO που κάθεται ο chipleader ανεβάζει στις 10,000. Το button fold.

Εσείς κάνετε reraise στις 30,000. To big blind fold. Και ο CL κάνει το call.

Pot: 68,000

Flop: :Tc :4c :Qc

Ο chipleader είναι γενικά tight όχι πολυ agressive, αλλά όποτε βρίσκει ευκαιρία κλέβει με x2-x2.5ΒΒ. Είναι η πρώτη φορά που αφού δέχεται reraise από τα blinds κάνει το call.

Μόλις πριν 2 χέρια χάρισε έναν αποκλεισμό με 1010 preflop reraise allin σε raise 12,000 ενώ καθόταν στο ΒΒ, και από 96,000 έγινε Chipleader.

Τι θα κάνατε με αυτό το board?

Αν κάνατε check ή bet και ο αντίπαλος το έβλεπε και το turn άνοιγε επίσης Club τι θα κάνετε?

Δημοσίευση

Ας εχει κοκκινο ζευγαρι πανω του λες απο μεσα σου βασικα κρατωντας κομπισκινι και προσπαθεις οσο το δυνατον πιο φθηνα να πας ως το τελος της χαρτιας για μενα σε γενικες γραμμες.

Τα υπολοιπα stack που κειμενονται? Οχι μονο το μικροτερο. Για μενα θα επαιζε ρολο αυτο + τα χρηματα ανα θεση.

J ή τριφυλλι ειναι καμπανακι μεγαλο στο turn.

Δημοσίευση

ALL-IN τώρα. Αν κάνεις κάποιο άλλο bet είτε θα είσαι δεσμευμένος στο turn και παράλληλα δε θα έχεις αρκετά από πίσω ώστε να φοβηθεί δυνατό σου ποντάρισμα στο turn, είτε θα του δίνεις πολύ καλά odds αν είναι σε draw.

Δημοσίευση

exeis 85 k left kai einai 68 mesa.den iparxei bet poy na mi se kanei commited.opote i all in opos eipe kai o sam.polles fores se paromoies periptoseis prosaptho na gino tricky kai na dokimaso to checkraise alla einai katastrofi na kanei check behind kai na xtipisei to nut xroma toy sto turn.kai ta 68 k poy einai mesa einai idi para polla gia na pareis to opoiadipote risko.

Oson afora tin erotisi soy.ennoeis na kaneis 40 k bet sto flop na kanei call kai na vgei spathi??tote to pot ginete 165 kai esi exeis 45 behind an se valei all in sto turn prepei na valeis 45 gia 210 ara prepei na kerdiseis mia stis 6 fores.exeis 10 outs apo 44 fila opote einai auto call .gia na mi mpeis omos se ayti ti diadikasia kalitero einai to megalitero bet i to all in sto flop

(an ekana kati lathos stoys ipologismous peite moy ta egrapsa poli grigora)

Δημοσίευση

Και εγώ αυτό σκέφτηκα. Αν έκανα οποιδήποτε Cbet τότε είμαι ήδη commited και επίσης θα του δώσω πιο φθηνά το turn πράγμα που δεν θέλω αν έχει Club πάνω του. Τελικά έκανα allin. Και έκανε το call.

Αυτό το χέρι με προβλημάτισε πολύ πάντως για έναν λόγο. Μήπως το check/fold είναι το καλύτερο άπο όλα? έχω 85k ακόμα άπο πίσω stack που δεν με βάζει σε άμεσο κίνδυνο από τα blinds. Αξίζει να ρισκάρω σε αυτή τη προκειμένη στιγμή όλο το Τουρ σε ένα Coinflip?

Βέβαια αν το κερδίσω σίγουρα θα είμαι σε απίστευτα καλή θέση. Όμως αν χάσω, χάνω όλο το τούρ. Άμα ήταν κάποιο shortstack είναι αλλίως βεβαίως. Όμως είναι ο chipleader.

Εγώ εκεί σκάλωσα πιο πολύ. Και το σίγουρο είναι πως αν θα έκανα check θα δεχόμουνα bet.

Τα άλλα stackes ήταν τα εξής:

Seat 1: lukaszbadbet (126,425)

Seat 2: Shaqair (59,843)

Seat 3: crazyjake5 (169,809)

Seat 4: denversteve (59,475)

Seat 5: mitsopanis (113,445)

Seat 6: wendtster (52,895)

Seat 7: MTB203 (87,172)

Seat 8: Kenny F7 (80,936)

Απο κάτω με άσπρα είναι το result.

mitsopanis bets 82,945, and is all in

crazyjake5 calls 82,945

wendtster has been disconnected

mitsopanis shows [Qs Qd]

crazyjake5 shows [Kc Kh]

wendtster has reconnected

*** TURN *** [Tc 4c Qc] [7c]

*** RIVER *** [Tc 4c Qc 7c] [Jc]

mitsopanis shows a flush, Queen high

crazyjake5 shows a flush, King high

Δημοσίευση

Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι μπορώ να αποφύγω το gambling σε αυτό το χέρι, και να περιμένω για κάποιο καλύτερο χέρι ώστε να ρισκάρω όλο το τουρνουά.

Εκει κόλλησα εγώ. Αν είχα απομείνει με 40,000 δεν θα το σκεφτόμουν κάν. Όμως εδώ με 82,000 έχω ακόμα αξιώσεις αν όχι για νίκη, μια μεγαλύτερη θέση στα χρηματικά έπαθλα. Επίσης υπάρχουν και 3 shortstacks απο τα οποία μπορώ να περιμένω αποκλεισμό άρα και μεγαλύτερη θέση στα χρήματα.