moderator Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2007 Χαιρετώ και απευθύνομαι σε όλα τα μέλη του Pokerland, και θα παρκαλούσα όλους όσους συμμετέχουν στο φόρουμ να εκφράσουν τη δική τους άποψη, πάνω σε αυτά που θα πω παρακάτω.Διαπίστωσα με λύπη, όπως και αρκετοί από εσάς ότι πολύ συχνά - για να μην πω σχεδόν συνέχεια - οι συζητήσεις καταλήγουν σε πεδίο προσωπικής αντιπαράθεσης και αντιπαλότητας.Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό - μπορεί να είναι το ίδιο της φυλής μας ότι είμαστε εριστικοί και δε σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας - και ούτε πρόκειται να το αναλύσω. Εκείνο όμως που με ενδιαφέρει και θέλω να πιστεύω και τους περισσότερους από εσάς είναι να ΜΗΝ ρίχνουμε το επίπεδο του διαλόγου με χαρακτηρισμούς, κόντρες και διαπληκτισμούς.Το πως θα εφαρμοσθεί ακριβώς αυτό στην πράξη είναι το αντικείμενο αυτού του θέματος. Μία γρήγορη σκέψη που έκανα είναι η εξής:Κάθε θέμα ή απάντηση που θα αναφέρεται σε κάποιο άλλο μέλος με έντονο, προσβλητικό, υποτιμητικό κλπ ύφος θα διαγράφεται αυτομάτως, ούτως ώστε να μην υπάρχει η αντίστοιχη επιθετική απάντηση και καταλήγουμε σε κοκορομαχίες.Δεν ξέρω πως αλλιώς μπορούν να αποφευχθούν τα ...μαχαιρώματα, και περιμένω με ενδιαφέρον και αγωνία να ακουσω και τις δικές σας απόψεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
KSpoker.gr Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2007 Καλησπέρα,Δεν είναι κακό να υπάρχουν αντιπαραθέσεις αλλά όταν αυτές οι αντιπαραθέσεις ξεπερνούν τα όρια ή καταντούν κουραστικές και επαναλαμβανόμενες, καλό είναι να γίνονται παρατηρήσεις-συστάσεις. Και όταν κάποιος συμπληρώσει για παράδειγμα 3 συστάσεις να μην μπορεί να κάνει post για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.Όταν το μέλος συνδεθεί, θα βλέπει (μόνο αυτός) ότι έχει 1, 2 ή 3 συστάσεις. Σε περίπτωση υποτροπής το μέλος, δεν θα μπορεί να κάνει post για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2007 Προς θεού δεν εννοώ να μην υπάρχουν δημουργικές αντιπαραθέσεις, αυτές άλλωστε είναι που ζωντανεύουν το διάλογο. Ο φόβος μου είναι όμως να μην αναλώνουμε το χρόνο μας εδώ πέρα για να εντοπίσουμε ένα αξιόλογο ποστ, μέσα από δεκάδες αντεγκλήσεις.Αυτή η πρόταση με τις συστάσεις έχει κάποιο ενδιαφέρον, και θα μπορούσε να λειτουργήσει. Ας δούμε τι έχουν να προτείνουν και τα υπόλοιπα μέλη.Το θέμα φυσικά είναι να ορίσουμε τι θα επιτρέπεται και τι όχι όσον αφορά τις δημοσιεύσεις. Πρσωπικά θεωρώ ότι η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει πάντα όταν γυρίζει σε προσωπικό επίπεδο. Εκεί πρέπει να προσέξουμε.) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2007 η λογοκρισία ειναι δημιουργία άλλων καθεστώτων.Θυμηθείτε το αρχαιο ρητό."ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.... ΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ"Εξάλλου ο καθής κρίνεται απο τα λεγομενά του.εγω δικαιολογώ τους πάντες ιδίως οταν ερχονται να γράψουν υστερα απο ενα bad beat.ομως καλό ειναι να σταματήσουμε τις στείρες αντιπαραθέσεις και να προχωρήσουμε σε πιο ουσιαστικό διάλογο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2007 poliscas έγραψε:Προς θεού δεν εννοώ να μην υπάρχουν δημουργικές αντιπαραθέσεις, αυτές άλλωστε είναι που ζωντανεύουν το διάλογο. Ο φόβος μου είναι όμως να μην αναλώνουμε το χρόνο μας εδώ πέρα για να εντοπίσουμε ένα αξιόλογο ποστ, μέσα από δεκάδες αντεγκλήσεις.Αυτή η πρόταση με τις συστάσεις έχει κάποιο ενδιαφέρον, και θα μπορούσε να λειτουργήσει. Ας δούμε τι έχουν να προτείνουν και τα υπόλοιπα μέλη.Το θέμα φυσικά είναι να ορίσουμε τι θα επιτρέπεται και τι όχι όσον αφορά τις δημοσιεύσεις. Πρσωπικά θεωρώ ότι η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει πάντα όταν γυρίζει σε προσωπικό επίπεδο. Εκεί πρέπει να προσέξουμε.)FILE POLISCAS THERMA SE PARAKALW NA MOY STEILEIS TO PROSWPIKO SOY E-MAIL TO DIKO MOY TO KSEREISTHELW NA SE RWTISW KAPOIA PRAGMATA KAI DEN THELW NA APASXOLISW TO FORUM ME AYTAEYXARISTW EK TWN PROTERWN Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2007 Καλησπέρα,Συμφωνώ με τον poliscas ότι το forum πολλές φορές χάνει τον δρόμο - στόχο του. Προσωπικά προτιμώ έναν moderator (αν και το θεωρώ ανεφάρμοστο) από το να βλέπω κακοχαρακτηρισμούς, ειρωνείες και χλευασμούς. (Δεν έχω τίποτα με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις, αντιθέτως ΄τις πιστεύω, αρκει να είναι κόσμιες).Αλλά, βρε παιδιά, χρειαζόμαστε forum moderator γι' αυτό? Η ερώτηση "τι μορφή θέλετε να πάρει το forum" είναι πολύ εύστοχη. Από εμάς εξαρτάται τελικά τι περιεχόμενο θα δώσουμε εδώ που μαζευόμαστε 1-2 φορές την ημέρα και αφήνουμε ο καθένας το "στίγμα" του.Θέλουμε ένα forum που ο ένας κοροϊδεύει τον άλλο? Ή θέλουμε ένα forum μέσα από το οποίο θα μάθουμε 5 πράγματα? Θέλουμε ένα forum μέσα από το οποίο θα βριζόμαστε, ή ένα forum που θα γεννά νέες παρέες και συναντήσεις?Τελικά όσους moderators και να βάλουμε, αφού εμείς οι ίδιοι είμαστε το forum θα το φτιάξουμε όπως θέλουμε και όπως μας αξίζει.Ας αναρωτηθούμε λοιπόν τι θέλουμε. Και ας φροντίζουμε, ο καθένας μόνος του, να το διαφυλάξουμε για χάρη δική μας και των υπόλοιπων.Νομίζω πως όλοι μας πρέπει να αντιμετωπίσουμε το post του poliscas ως ένα κουδουνάκι κινδύνου, σαν μία σύσταση ότι κινδυνεύουμε να εκφυλίσουμε ένα μέσο επικοινωνίας που τελικά αρέσει σε όλους μας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2007 oi erwtiseis sou einai ritorikes file alexi...ennoeitai pws eimai mazi sou kai signwmi an e8ixa to ifos tou forum me mnm mou,den to ekana gia na 8ixw kapoion,alla eixa siggekrimeno stoxo,oxi atomo.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2007 Αγαπητέ poliscas και μέλη του pokerlandΠαρακολουθώ το φόρουμ από τα... σπάργανα του και κάποια στιγμή αποφάσισα να συμμετέχω. Είμαι υπέρμαχος της συλλογικότητας, της ομαδικής δουλειάς και της συνεργασίας. Εκρινα και συνεχίζω να κρίνω ότι η συμμετοχή στο συγκεκριμένο φόρουμ θα μου κάνει καλό, και ίσως, τονίζω ΙΣΩΣ μπορέσω να κάνω κι εγώ κάτι καλό σε κάποιον άλλο...Εκείνο που απολαμβάνω όμως περισσότερο, καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής μου, είναι η παρέα! Είμαι στενοχωρημένος δηλαδή από κάτι? Θα πάρω τηλέφωνο έναν φίλο και η παρέα του θα με βοηθήσει να ξεπεράσω το κακό. Εχω όρεξη να γελάσω, να διασκεδάσω? Μόνος μου πόσο θα μπορέσω να γελάσω? Βρίσκομαι λοιπόν με την παρέα μου και το γέλιο είναι... εξασφαλισμένο!!! Ναι, θεωρώ τους φίλους και την παρέα κάτι απαραίτητο στη ζωή ενός ανθρώπου. Μόνος δε μπορείς να καταφέρεις πολλά, είμαι σίγουρος γι' αυτό...Από την πρώτη στιγμή που διάβασα το φόρουμ, έτσι το εξέλαβα. Ως ένα σύνολο ανθρώπων που θα με κάνουν καλύτερο, που ίσως θα μου δώσουν την ευτυχία να κάνω εγώ κάτι καλό γι' αυτούς, αλλα κυρίως ως μια ΠΑΡΕΑ!Ειμαι, είσαι, είναι τσαντισμένος, στενοχωρημένος, ευδιάθετος, προβληματισμένος? Το εκφράζεις στο φόρουμ, και μόνο η ανταπόκριση ενός, δύο, περισσοτέρων users, με τα ίδια ενδιαφέροντα, θα σου κάνει καλό. Εχεις ανάγκη μια πληροφορία, έχεις ένα πρόβλημα? Ρωτάς το φόρουμ και μόνο ότι κάποιος θα προσφερθεί, σου δημιουργεί μια ικανοποίηση. Καλοπροαίρετα όλα, ούτε εμένα μου αρέσουν οι αντεγκλίσεις.Αυτή τη μορφή θέλω να έχει το φόρουμ... Δε συμφωνώ με τις απόψεις πολλών από εδώ. Ποτέ δεν υποβίβασα κάποιον επειδή έχει μια άποψη, όσο ακραία είναι αυτή, που δε συμφωνεί με τη δική μου. Προτιμούσα να μη μιλήσω, ή να αντιπαρατεθώ χωρίς να προσβάλω, με τα δικά μου επιχειρήματα. Παρακολουθώ όμως καιρό κάποιους χρήστες, να χαρακτηρίζουν αρνητικά κάποιους άλλους, είτε γενικά, είτε συγκεκριμμένα, επειδή έχουν μια γνώμη! Και μάλιστα με τον πλέον αλαζωνικό τρόπο, του στυλ "δε συζητάω μαζί σου, αυτοί που τα λένε αυτά είναι losers".Τέτοιες συμπεριφορές η προσωπικότητα μου μπορεί να τις ανεχτεί σε μια ΠΑΡΕΑ, μια, δυο, πέντε, δέκα φορές. Μετά από κάποιο όριο, θα αρχίσω να αντιδρώ, γιατί, βρε αδελφέ, βλέπω μια αδικία. Τι σημαίνει "έχεις υποψία ότι σε κλέβουν? Εισαι loser! Είσαι κακός παίκτης, είσαι fish!". Mπορεί να σταθεί ένας τέτοιος χαρακτηρισμός? Είναι ή δεν είναι αδικία?Εξηγούμαι λοιπόν για το "χλευαστικό" μου post, το οποίο σε καμμιά περίπτωση δεν ήταν προσωπική επίθεση, φίλε holdemgr, poliscas και μέλη του pokerland. Χιούμορ ήταν, λίγο καυστικό, το δέχομαι, γεμάτο υπερβολή, ανάλογη όμως με τη δική σου holdemgr, όταν a priori χαρακτηρίζεις κάποιον "ψάρι" επειδή έχει μια ακραία γνώμη... Και το έχεις κάνει πάρα πολλές φορές και άλλοι το έχουν κάνει.Οταν κάοποιος σε μια ΠΑΡΕΑ, κοιτάζει τους υπολοίπους αφ΄ υψηλού, δεδομένο είναι να δημιουργήσει αντιπάθεια. Και όταν μονίμως έχει αυτή τη συμπεριφορα, τότε κάποια στιγμή θα επέλθει η αγανάκτηση. Ο holdengr έχει ενοχλήσει πολλές φορές κι άλλους χρήστες εκτός από μένα, με την αφ' υψηλού συμπεριφορά του. Εδώ είναι τα ποστ διαμαρτυρίας, γραμμένα, μπορεί να τα διαβάσει κανείς. Το ίδιο έκανα κι εγώ, λίγο πιο καυστικά, ώστε να πιάσει τόπο, ελπίζω... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2007 Diafwnw me thn "epishmh" logokrisia sto forum. Ektos an kapoia post ginoun poly prosblhtika den yparxei logos. Kai nomizw oti mexri twra den eidame kati pou ksepernaei ta oria.Sigoura katannow oti oi proswpikes apsimaxies katantoun koyrastikes alla den einai logos na arxisoume na logokrinoume, ektos bebaia an kapoioi ksperasoyn ta oria eyperpeias.Kai gia to filo baskont: Egw den exw prothesh na ypobibasw kanenan. To antitheto. Prospathw na parakinhsw osous theloun na beltiwsoun to paixnidi tous na doulepsoyn pros ayth thn kateythinsi. Aksizei ton kopo. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2007 Diafwnw me thn "epishmh" logokrisia sto forum. Ektos an kapoia post ginoun poly prosblhtika den yparxei logos. Kai nomizw oti mexri twra den eidame kati pou ksepernaei ta oria.Sigoura katannow oti oi proswpikes apsimaxies katantoun koyrastikes alla den einai logos na arxisoume na logokrinoume, ektos bebaia an kapoioi ksperasoyn ta oria eyperpeias.Kai gia to filo baskont: Egw den exw prothesh na ypobibasw kanenan. To antitheto. Prospathw na parakinhsw osous theloun na beltiwsoun to paixnidi tous na doulepsoyn pros ayth thn kateythinsi. Aksizei ton kopo. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 8 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Μαίου, 2007 Είχα καιρό να ασχοληθώ με το forum και μπορώ να πω με σιγουριά ότι συνεχώς βελτιώνεται, "μεγαλώνει" όμορφα... Όλες οι πλήροφορίες που αφορούν τους έλληνες παίκτες, τόπος συνάντησης για τους ενδιαφερόμενους, νέα και ειδήσεις από τον χώρο, εύχρηστο interface, βήμα υπεράσπισης των θέσεων των παικτών -όπως το θέμα που βλέπω ότι προέκυψε με την Boss Media-. Πραγματικά εξαιρετική προσπάθεια. Νομίζω ότι το ελληνικό πόκερ και το Pokerland είναι έννοιεσ συνηφασμένες πια.. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτευξή του..Αυτό που θα ήθελα προσωπικά είναι η δημιουργια μιας league με buy in σε κάποιο καλό poker room και η οργάνωση heads up τουρνουά για τα μέλη του Pokerland.Ελπίζω και στα 2..!Καλή συνέχεια! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts