Giorgos Tsonoulis Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2008 Η διαδικασία είναι βασικά πολύ εύκολη. Την πρώτη φορά που θα μας επισκεφτείς, θα πάρεις τα βανάκια του Απολλώνια Καζίνο που βρίσκονται 200 μέτρα μπροστά μετά τα ελληνικά σύνορα. Μέσα στο βανάκι θα συμπληρώσεις λίγα στοιχεία και θα πληρώσεις 6€. Η ασφάλεια έχει ισχύς 1 έτους. Την επόμενη φορά χρειάζεσαι απλώς να έχεις μαζί την ασφάλεια. Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2008 Nai entaksi auta ta diabasa kai ta katalaba.Alla ti rolo paizei de katalaba.Giati na pliroso diladi ta 6 euro.Kai an de ta pliroso ti 8a ginei? 8a me fane zontano?Apo ti me asfalizei auti i asfalia auto den exw katalabei. Παράθεση
Giorgos Tsonoulis Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2008 Δεν έχω μελετήσει το θέμα βασικά, γιατί δεν έχω λάβει αυτή την ερώτηση μέχρι τώρα. Διάβασε για ταξιδιωτικές ασφάλειες, για το ίδιο πράγμα ισχύει και αυτή. Εάν δεν πληρώσεις υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσεις να περάσεις τα σύνορα, ότι δεν θα σε φάνε ζωντανό αυτό μπορώ να στο εγγυηθώ, κανίβαλοι δεν είναι οι άνθρωποι. Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2008 Den eipa pws einai kanoibaloi pros 8eou.Alla mou fainete ligo periergo to olo 8ema.Boulgaria pou piga den eixa tetoio problima. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2008 Εγώ που πήρα την κάρτα κατάλαβα ότι μάλλον αυτή η ασφάλεια είναι για να λάβεις κάποια αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία σε περίπτωση ατυχήματος, κλοπής αποσκευών ή άλλων ατομικών αντικειμένων, προσωπικής επίθεσης κλπ. Δώσε τα 6€ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση
Jimarou Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου, 2008 Τα λεωφορεια για τη μεταφορα απο 8εσσαλονικη θα κανουν δρομολογια κανονικα και κατα τη διαρκεια των γιορτων?Για παραδειγμα στις 28/12 δεν θα υπαρχει προβλημα μεταφορας? Παράθεση
Giorgos Tsonoulis Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου, 2008 Οι μεταφορές ισχύουν κανονικά, όλες της ημέρες, όλο το χρόνο. Παράθεση
Recommended Posts