Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η διαδικασία είναι βασικά πολύ εύκολη. Την πρώτη φορά που θα μας επισκεφτείς, θα πάρεις τα βανάκια του Απολλώνια Καζίνο που βρίσκονται 200 μέτρα μπροστά μετά τα ελληνικά σύνορα. Μέσα στο βανάκι θα συμπληρώσεις λίγα στοιχεία και θα πληρώσεις 6€. Η ασφάλεια έχει ισχύς 1 έτους. Την επόμενη φορά χρειάζεσαι απλώς να έχεις μαζί την ασφάλεια.

Δημοσίευση

Δεν έχω μελετήσει το θέμα βασικά, γιατί δεν έχω λάβει αυτή την ερώτηση μέχρι τώρα. Διάβασε για ταξιδιωτικές ασφάλειες, για το ίδιο πράγμα ισχύει και αυτή. Εάν δεν πληρώσεις υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσεις να περάσεις τα σύνορα, ότι δεν θα σε φάνε ζωντανό αυτό μπορώ να στο εγγυηθώ, κανίβαλοι δεν είναι οι άνθρωποι.

Δημοσίευση

Εγώ που πήρα την κάρτα κατάλαβα ότι μάλλον αυτή η ασφάλεια είναι για να λάβεις κάποια αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία σε περίπτωση ατυχήματος, κλοπής αποσκευών ή άλλων ατομικών αντικειμένων, προσωπικής επίθεσης κλπ. Δώσε τα 6€ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.