ΑΑgeorgeKK Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2009 Μπορει καποιος φιλοτιμος γνωστης του προγραμματος να κανει ενα tutorial βημα βημα για το πως δουλευει -χρησιμοποιουμε το προγραμμα?Το κατεβασα σπασμενο αλλα δεν καταλαβαινω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2009 Περιέργο μου φαίνεται που κανένας δε μπορεί να βοηθήσει το φίλο μας και εμένα που έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stakaman Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2009 Κατέβασε το κανονικό (έχει trial 60 ημερών)και θα βρείς και τις οδηγίες . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2009 Μα υπάρχουν στο σάιτ όλες οι οδηγίες free:http://www.pokertracker.com/products/PT3/docs/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tavou Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2009 re paidia exei kaneis link gia na to katevaso kai ego?to psaxno to psaxno alla mono skoupidia arxeia vrisko Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2009 katevasa to trial.otan paw na to ksekinisw mou zitaei kodiko port kwdiko prosvasis ktl.sto port gap mou exei etoimo kwdiko opws k sto code.xreiazetai na ta allaksw i na ta afisw opws einai?episis na egkatastisw to postgreql.gnwrizei kapoios ti einai?thanks. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
marios_521 Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2009 Να πας και να κατεβάσεις την έκδοση που έχει και postrgreSQL.Είναι κάτι σαν το Microsoft Access. Βάση δεδομένων με περισσοτερες δυνατοτητες.Στην ουσία ο pokertracker είναι το "εργαλείο" με τον οποίο τη διαχειρίζεσαι. Κάπως έτσι το καταλαβαίνω εγω.Μόλις κάνεις εγκατάσταση, δοκίμασε να βάλεις....server: localhostport: 5432service user: postgrespassword: svcpassdatabase user: postgrespassword: dbpassTo πιο πιθανό είναι να δουλέψει.Αν όχι.. Χρειαζόμαστε και άλλη γνωμη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dusan Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2009 Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω import τα hand histories από το καινούργιο λογισμικό της Ongame τα οποία δν είναι σε μορφή database file όπως ήταν με το παλιό λογισμικό?Τον φάκελο με τα hand histories τον έχω βρει αλλά έτσι χύμα που είναι δν μου τα ανγνωρίζει το pokertracker,μπορεί κάποιος γνώστης να με βοηθήσει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Erev0s Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Dusan, Νομιζω οτι με την τελευταια εκδοση την οποια εβγαλαν χθες Κυριακη 5 Ιουλιου προσθεσαν το auto-import απο την νεα πλατφορμα της ongame.Αν κανω λαθος συγνωμη..απλα στο update κατι εγραφε περι ongame.Version 3.00 Beta 28.4 νομιζω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
marios_521 Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Και η προηγούμενη έκδοση εγραφε κατι για ongame κλπ, αλλα εμένα μου έβγαζε πολλή κοκκινίλα!!Σε εσάς?θα δοκιμάσω την τελευταία εκδοση που λες και θα γράψω νεότερα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
marios_521 Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Λοιπον...Με την προηγούμενη έκδοση προλάβαινα να παίξω καμμια δεκαριά χέρια σε 4 τραπέζια.Κόλλαγε πάντα το καψερο το laptop μου.Με την τελευταία.... Το πάει οριακά το θέμα. Ακούω τα ανεμιστηράκια και τρελαίνονται. Επίσης αργεί να αποκριθεί ο υπολογιστής.Δεν ξερω τι συμβαίνει.Ρε παιδια... Σε εσάς δουλεύει κανονικά? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nickakis! Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 υπάρχει και η επιλογή του Holdem Manager που κάνει και αυτό καλά τη δουλειά του και το χρησιμοποιώ κατά κόρον! Δοκίμασε αυτό αλλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο καλύτερα να το αγοράσεις! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts