LUADARKO Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 den einai ypervoli i protasi:8 stis 10 xanw me 98% ?anyway. Παράθεση
nanasta Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 madmax έγραψε:Εγω φιλε μου παιζω επιγειο οχι ενα και δυο αλλα δεκα χρονια και αν χανω η κερδιζω το ξερω πολυ καλα...Εσυ τωρα αν εχεις αξιωσεις απο το on line,η καρδουλα σου και η τσεπη σου το ξερουν καλυτερα απ'ολους μας!!!!well played DONK! Παράθεση
Checkor7 Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 Mε αφορμη ολο αυτο το ποστ και το οτι καποια στιγμη ειχα ποσταρει και εγω κατι παρομοιο καποτε και πιστεψτε με δεχτηκα αρκετα σκληρη κριτικη απο εδω μεσα θα ηθελα να πω και εγω μια ιστορια.Παιζω καποια Χ χρονια online εχω μπει με λαθος λεφτα σε μεγαλο τραπεζι cash και εχω χασει,εχω ξαναμπει παλι με λαθος λεφτα και εχω κερδισει.Νομιζω ολοι εχουν κανει και ξανακανει τα ιδια λαθοι κατα καιρους και ισως ειναι τελικα λαθοι απειριας.Με εκανε να βελτιωθω πιστευω.Θυμαμαι λοιπον πως αφου προσπαθησα και καταφερα τελικα να φτιαξω ενα ικανοποιητικο bankroll(για την δικη μου,τοτε λογικη) ειπα:Δεν παω να παιξω στο 3$-6$???Παω λοιπον και μολις καθομαι ειμαι ΒΒ και παιρνω Q5 of...Πασο,πασο,πασο,πασο ολοι...Ο Dealer raise 30$.Ειπα πως παει να τα κλεψει αλλα ημουν τρελαμενος απο κατι τραπεζακια νωριτερα και ηθελα να τα δω(το ξερω λαθος και αυτο) και το μεγαλυτερο ακομη το οτι εκανε και το call kai to SB επρεπε να φυγω.Παρολα αυτα εγω εκει.Να τα δω ο ξεροκεφαλος.Τα βλεπω!!!FLOP:5 , 5 , J (rainbow)SB checks.All-In 270$ εγωCall απο το Dealer ButtonCall και ο SB (All-In και αυτος)JK o Dealer ButtonJQ o SBTURN:KRIVER:KΜενω με το στομα ανοιχτο!!!Εμεινα εκει,δεν το περιμενα με τιποτα.(Μην ασχοληθειτε με την παρτιδα.Καταλαβα ολα τα λαθη που εκανα δεν ειναι αυτο που εχει σημασια)Μετα απο μια εβδομαδα εχω βγει για ποτο.Πετυχαινω τον Ταραμας στο κολωνακι στα EVEREST.Δεν τον ειχα παρει γραμμη στην αρχη και μου λεει η φιλη μου :Αυτος δεν ειναι οοοοο,δεν θυμοταν το ονομα του και μου λεει...Το στοιχειο σου.Και λεει την λεξη POKER...ΤΑΡΑΜΑΣ(Το μουτρο μολις ακουσε ποκερ:laugh: ):Παιζεις ποκερ???ΕΓΩ:Ναι.ΤΑΡΑΜΑΣ:Σε τι οριο?κτλ,κτλκαι τον ρωταω...Υπαρχει περιπτωση να κλεβουν???Ρωταει το γιατι και του εξηγω την παρτιδα...ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Απλα δεν σε πιστεψαν!!!Ησουν ομως ατυχος...Λοιπον ημουν ατυχος και πλεον το εχω πιστεψει.Δεν ειμαι τοσο καλος παιχτης On-Line,εχω βελτιωθει ομως και που θα παει θα μαθω ακομη!!!Εχω βγαλει χρηματα αλλα οχι τρελα...Γιατι δεν εχω τα τρελα χρηματα να πονταρω οσο θα ηθελα ισως.Παιζω πλεον μονο απο PAYSAFE και αν κερδισω σε καποιο οριο που εχω βαλει στοχο απο την αρχη πριν καν καθισω,τα βγαζω την ιδια ωρα γιατι ακομη δεν εχω τον σωστο αυτοελεγχο.Αν τα αφησω μεσα μπορει να τα κανω φυλλο και φτερο μεσα σε ενα δευτερολεπτο και εννοω να τα χασω εντελως μαλακισμενα.Εχω ξαναχασει απο παρομοιες καταστασεις που βρωμανε κυρολεκτικα.Αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν μπορω να βγαλω χρηματα επειδη μου φταινε τα Bad beats.Μπορω να βγαλω,αρκει να γινω ακομη καλυτερος παικτης και οχι μονο στο παιχνιδι μου,αλλα στην διαχειρηση και σε πολλλα αλλα!!!Στο δια ταυτα...Δεν ξερω αν κλεβουν και το χειροτερο δεν ξερω αν το πιστευω κιολας,αλλα μην ξεχασουμε πως πιασανε καποιον πριν καποιο διαστημα να βλεπει τα φυλλα ολων των αντιπαλων του και να εχει βγαλει κερδος ουτε εγω δεν ξερω ποσα εκατομυρια$$$???Eνταξει κυριε Ταραμας???Ισως επρεπε να το κανω αρθρο τελικα... Παράθεση
bouklinio Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 dionisis έγραψε:panta PAOK se genikes grammes tha simfoniso mazi sou... Παράθεση
madmax Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 Η υπεροψια και ο σαρκασμος αγαπητε διονυση ειναι δυο πολυ δυνατα στοιχεια για να σιγουρεψουν την απολυτη καταστροφη στο ποκερ αλλα και στην ζωη γενικοτερα!!!! Α, και αντι για Paok καλυτερα να γραφεις OUG ταιριαζει καλυτερα σε καποιον που δειχνει οτι τα τελευταια 600.000 χρονια εξελιξης περασαν και δεν ακουμπησαν. Καλη τυχη και καλα μυαλα! Παράθεση
Themis Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 dimagrec έγραψε:A OK OPOTE TO OLNLINE PREPEI NA EINAI EPOURANIOΒοηθεια μας.YΓ Απορώ πως δεν εχει γραψει ο TSINT ακομα στο thread. Μονο αυτος λειπει. Εχω λιωσει στα γελια. Παράθεση
TOREADOR Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 LUADARKO έγραψε:den einai ypervoli i protasi:8 stis 10 xanw me 98% ?anyway.e twra eisai ypervolikos luadarko Παράθεση
TOREADOR Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 bouklinio έγραψε:dionisis έγραψε:panta PAOK se genikes grammes tha simfoniso mazi sou...[/quote:3pobd2zh]telika h pwlhsh tou melissh htan +ev? Παράθεση
dionisis Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 MADMAX simfono mazi sououg ke pali oug tetia post me thematologia "to online ine riged"mono me oug antimetopizonte Παράθεση
Provatos Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 Kai egw Paokara kai ta myala sta kagela, mono min ginei kamia stravi kai ksefilistoume oloi mazi edw exoun ginei alla kai alla, proswpika den evaza to xeri mou stin fwtia. :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση
Recommended Posts