JeanJK Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ!!!!!Στέλνω αυτό το γιατι πραγματικά μου φάνηκε πολυ αστείο... Πολλές φορες η τύχη..Χτες έτυχε να κερδισω κάτι ψιλα σε ένα freeroll και είπα να χάσω (κυριολεκτικά) κάποια απο αυτά κάνοντας χαβαλέ σε πολυ μικρά όρια (νομιζω ήταν 0.05-0.10).. Βάζω 5$ και περιμένω.. (Απο τις ελάχιστες φορές που έχω παίξει no-limit)Λοιπόν παίρνω στο χέρι :7h :2s και κάνω raise 1$ (!!!!)O dealer (αν θυμαμαι καλά) κάνει reraise και φυσικά κάνω call (!!!!!!)Και σκαει το flop: :7c :7d :4s (!!!!!)Πιάνω το βελάκι του raise το πάω δεξιά (!!!) και κάνω ένα bet... Toτε ο άλλος κανει δυνατό reraise και εγώ αναγκάζομαι να κάνω all in...Αυτός είχε: :As :AhΚαι έρχεται το turn :2d .......Το river δεν το θυμάμαι πάντως σίγουρα δεν ήταν ΑΣΣΟΣΜετα απο αυτο εφυγα απο το τραπέζι με ανεβασμένο bankroll;) P.S. Αν το διαβάσει κανείς ως bad beat σε ξένο forum να με ενημερώσει για κανω καποιο post εκεί να υποστηρίξω τις θέσεις μου :P :P Παράθεση
goingup Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 Καλό!Πρόσεξε μόνο μη σου γίνει συνήθειο...:laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
POMPOUI Δημοσίευση 16 Μαίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαίου, 2007 AXXXX AXXX AXXX MOU SINEVIKE MIA FORA KE SEMENA. TA AA OMOS TA IXA EGO...... THATS POKER Παράθεση
Recommended Posts