Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σας παραθέτω το link με το βίντεο του hand και θα ηθελα τις απόψεις σας με το τι εκανα λάθος σε αυτο το hand!!!! Εγώ πιστεύω ότι στο turn που μου εκανε bet 6$ επρεπε να είχα παει all in για να μην δει φτηνα το river αμα πηγαινε για χρώμα http://www.youtube.com/watch?v=cxX8QDsLDbY

Δημοσίευση

Preflop θα έκανα raise στα 75-85c. Εγώ προσωπικά δεν κάνω ποτέ min raise, και δεν βλέπω και τον λόγο για κάτι τέτοιο. Ούτε καν με monster. Ίσως μόνο στο button για καθαρά steal attempt. Με 55 στο cutoff κάνω raise pot για να πάρω τα blinds κατευθείαν ή να πάρω το pot με continuation bet στο flop.

Στο turn θα πόνταρα παραπάνω μιας και ανοίγει και straight draw. Γύρω στα 2.80$.

Στο turn. εφόσον σου κάνει raise σκέφτομαι ότι έχει 2 pair ή σετ ή κάποιο draw (flush / straight) πιθανότατα combo draw. Πιστεύω ότι το μικρό σου bet στο turn του επέτρεψε να παίξει έτσι. Αν είχες ποντάρει κοντά στα 3$ πιο δύσκολα θα έκανε raise. Θα έπρεπε να βάλει 7,5$ minimum με combo draw εκτός θέσης και δεν νομίζω ότι θα το έκανε.

Τώρα εφόσον βλέπουμε ότι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το ποτ, δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι το πιο σωστό line. Σίγουρα πάντως όχι το minimum reraise. Εδώ κοιτάς το stack σου και το δικό του και αποφασίζεις πόσο θα κάνεις reraise. Αν κάνεις το standard γύρω στα 15-17$ θα σου μείνουμε στο river 13-15$. Ότι και να σκάσει στο river θα νοιώθεις pot committed, οπότε εγώ θα έκανα allin από τώρα και αν έχει σετ 9αρια θα τον πληρώσω (JJ τα αποκλείω γιατί θα έκανε reraise preflop). Εύχομαι να έχει 2ρια ή J9 που πιστεύω θα με δει. Θα έκανα allin λοιπόν και μετά θα έβλεπα στο pokerstove τι equity είχα εναντίον του draw του και αν ήταν σωστό ή όχι.

Δημοσίευση

Μετά το reraise που κάνεις,ο αντίπαλος έχει ένα πανεύκολο call.Επίσης απ'ότι κατάλαβα,ό,τι κ να βγει στο river είσαι διατεθειμένος να παίξεις όλο το stack σου.Οπότε πρέπει να κάνεις ένα τέτοιο raise ώστε να μη δώσεις τα σωστά odds(expressed+implied)στον αντίπαλο να κάνει call.

To pot χωρίς να το reraise σου έχει 15,25$,αν κάνεις reraise x(4<x<26) τότε ο αντίπαλός σου καλείται να βάλει x για (15+χ)(Pot odds)

και (26-x)(Implied odds)

άρα για 41$

Ο αντίπαλος έχει 22,73% να κερδίσει ή 1 προς 3,4

Κάνοντας τις πράξεις καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το reraise πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 12$,δλδ να τον γυρίσεις στα 18$ το minimum.

Πρακτικά τώρα εγώ θα πήγαινα all-in,το reraise του μου δείχνει τεράστια δύναμη στο turn,κ δν θέλω από μία κούπα στο river να μην πληρωθώ το J9 του

Δημοσίευση

κατ΄αρχην η raise στα 0,50 preflop είναι αρκετα καλη. το ίδιο και το bet στο flop και το αρχικό στο turn. Το πρωτο λάθος το κάνεις στην reraise στα 10 $ . Το αρνητικό για σενα είναι οτι του δίνεις καλα odds. Το θετικό για σένα είναι οτι σου έχει ξεβρακώσει τελείως το φύλο του που δεν σου έκανε νεα reraise. Έτσι έπρεπε να πασάρεις σε bet του αν έβλεπες κουπα. Αυτο είναι και το βασικότερο λάθος αυτου τοy hand έτσι όπως εξελιχτηκε- ειδικά αν σκεφτεις οτι ως τότε είχες δεσμεύσει στο pot μόνο 11,5 απο τα 26,5 $ που τελικά εχασες.

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας!!!! Στο Turn με το raise που μου εκανε σκεφτικα ότι ειχε η set J η κυνηγαγε το χρώμα!!! Βασικά στο τραπέζι αυτο ήταν πολυ tight οι παίχτες !!! Μετα το λάθος με το reraise στα 10 που πιστεύω επρεπε να έκανα all in ερχέτε απανοτο λάθος στο river που κάνω call τα 15$... Δεν είχα αυτοσυγκρατηση ενω ήμουν σχεδον σιγουρος οτι δν είχε straight αλλα η σετ J και το ποιο πιθανο να είχε χρώμα!!!