gumbler888 Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 :laugh: :laugh: :laugh: Ti nomizoun oti einai kai tha 3ana gemisei? :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Δεν έχουν να χάσουν τπτ.Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε κάποιος να δοκιμάσει διάφορους κωδικούς και να <<περάσει>> χρήματα.Κάποιοι χακεράδες μπορούν να φορτώσουν κάρτες κινητών έτσι απλά.Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και σε αυτή την περίπτωση....χμ....:silly: Παράθεση
timakos Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 diladi pedes den axizi na sxolitho etsi opos mou ta lete afou tolei kai o koumparos o TSINT!!!den pistebo na einai to so efkola na ipoklepsis tous kodikous giati bgenoun ekini tin ora pao to mixanima kai den einai kartes pou xinonte!!!!!!!! Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Λογικό μου ακούγεται. Παράθεση
Dimitris84 Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 TSINT έγραψε:ME KATI TETOIA THEMATA GINOMAI POLI XALIA......KOUMPARE TIMAKO,AYTI H APODIKSI EINAI I PAY SAFE!PROSOXH STHN BETFAIR AMA KANEIS KATATHESI ME PAYSAFE META GIA NA PAREIS TO LEFTO SOU PREPEI NA STEILEIS LOGARIASMO OTE DEH KAI TAYTOTHTA KAI DIPLOMA PODILATOU AMA EXEIS!PROSOXH DEN KANO PLAKA!KALITERA EINAI NA KANEIS KATATHESIS ME VISA ELECTRON PANTOS GIA NA EISE XALAROS!TWRA AMA MENEIS SE NHSI -KERONISI-FARO PIO PERIPTERO?POU NA KSEREI I KAIMENI XRISOULA TIN PAYSAFE!!!A KALA.......MHN SFIGKESE!PANE ENA FINIX NA PAIKSEIS SAN ANTHROPOS!!!Entaxei eisai ligo ypervolikos. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 baskont έγραψε:Είμαστε όμως πρώτοι με διαφορά σε χασούρα, αφού σε γενικές γραμμές δεν ξέρουμε να παίζουμε ούτε στοίχημα, ούτε πόκερ ούτε γενικά τζόγο.Σε συζήτηση μου με Manager εταιρείας, μου είχε πει ότι ένα μεγάλο ποσσοστό Ελλήνων παικτών (3-4 στους 10 ας πούμε) μόλις κάνει κατάθεση με μια paysafe, προσπαθεί αμέσως να ξανακάνει με την ίδια paysafe! Μήπως και πιάσει το σύστημα κοιμώμενο και του ξαναβάλει λεφτα, πράγμα που φυσικά δε συμβαίνει ποτε... :laugh:+3.Απο προσωπικη, δυστυχως, εμπειρια θα προσθεσω στα σχολια σου την κλασσικη αντιμετωπιση νεων ατομων που ασχολουνται με το στοιχημα ή το ποκερ που εχω αντιμετωπισει κατα περιοδους.Κλασσικος διαλογος που ζω συχνα μιας και δεν το κρυβω και γενικα προσπαθω να διαδωσω το ποκερ και καποιες ιδεες συστηματικου στοιχηματισμου και πανω απο ολα ελεγχομενου:- Μιχαλη (το ονομα μου), δηλαδη μπορω να παω στο περιπτερο να παρω μια paysafe και να γραφτω στην betfair (για παραδειγμα, οχι διαφημηση) και να βαλω τα λεφτα;-Φυσικα.-Και αν τα 20 δολλαρια τα κανω 500 απο το ποκερ σε μια βδομαδα (ονειρα και ελπιδες αναμενόμενες απο ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με τον χωρο παρα μονο οτι εχει δειξει το Mega καποια βραδυα) μπορω να τα βγαλω ε; Δεν θα με κλεψουν.-Φυσικα, φτανει να αποδειξεις με καποιον στην εταιρια οτι εισαι δεκατοκτω ετων.-Σιγουρα μπορω να τα βγαλω ε;-Ναι.-Σιγουρα δηλαδη οταν κερδισω θα μπορω να τα βγαλω; (Παρατηρειστε οτι το μονο που ενδιαφερει τον κοσμο σε γενικες γραμμες ειναι το κερδος, οχι την διαδικασια που θα το κερδισει ή αν κερδισει).-100%, δεν εχουν λογω να μην σου δωσουν τα χρηματα πισω εφοσον και εσυ εισαι ενταξει απο την πλευρα σου με αυτα που απαιτουνται και αναγραφονται στους ορους που πατας accept, ασχετα αν δεν τους διαβαζεις.-Οκ, σε πιστευω αλλα αν μου τα φανε εσυ θα φταις.-Ναι εγω θα φταιω φιλε, τιποτα αλλο;-Οχι. Εφοσον μπορω να τα βγαλω με το που κερδισω. Τα λεμε.Εστω οτι περνανε 2 μερες (που καποιες φορες ειναι μερικες ωρες).Τηλεφωνο:-Φιλε ακου να δεις τι επαθα....Μπηκα στο .10-.20 και σε μια ωρα τα 20 δολλαρια τα εκανα 70!!! Μετα μπηκα στο .25-.50 και ακου να δεις οι κλεφτες τι μου εκαναν...Ειχα Α9 και το φλοπ ανοιξε Α-5-5 ολα κουπες. Κανει ενας raise, μετα ο αλλος re-raise, τον βλεπει ενας στην συνεχεια και μετα εγω κανω all-in! Μας ειχαν στημενους στον τοιχο!!! Με βλεπουν 2 και ο ενας ειχε ηδη χρωμα και ο αλλος πενταρι!! Αν ειναι δυνατον οι κλεφτες! Τα εχασα ολα.-Γιατι μπηκες σε τραπεζια .10-.20 εξ αρχης; (Αυτο ηταν το αρχικο αμαρτημα, την παρτιδα φυσικα δεν υπαρχει λογος να την σχολιασω ουτε για πλακα). -Και που να παιξω; Στα 0.04 - 0.08 που μου ειπες; Και πως θα βγαλω λεφτα μετα, αφου εχω δει ποκερ στην τηλεοραση, ξερω σου λεω! Ηταν στημένο! Να σε ρωητησω...Αριθμους απο paysafe εχεις; Δεν γινεται στο Ιντερνετ καπως να βρω αριθμους; Προσπαθω εδω και μια ωρα να βαλω αλλα δεν μου καθονται αυτοι που βαζω. Α..Επισης ο Γαυρος παιζει εντος εδρας στο 1.35, να βαλω τα υπολοιπα 50 ευρω που εχω για τον μηνα; Τι λες...- . . . .Και πανε λεγοντας οι κουβεντες που ακουω εγω και φυσικα αντιμετωπιζετε ολοι απο την γενικη νοοτροπια που υπαρχει, δυστυχως, σε γενικες γραμμες. Παράθεση
batman Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 ενα αλλο κλασικο παραδειγμα απο γραφικοτατο τύπο στο προ-πο της γειτονειας μου.Γραφικος: Νίκο το 426 να το παιξεις ανατροπη.Διπλό ημιχρονο, Ασσο τελικό.Εγω: Γιατί ρε Κώστα? Έχεις έμπνευση?Γραφικός: Οχι έχω πληροφορίαΕγώ: Και ποια ειναι η πηγή σου?Γραφικός: Ο ξαδερφός μου δουλεύει στην Γερμανία.Εγώ: Τη δουλειά κάνει?Γραφικός: ΣερβιτόροςΕγώ: Και αφού έχει τετοιες πληροφορίες γιατί δεν τα παιζει και να μην δουλεύει?Γραφικός: Ε δεν έρχονται και παντα.Υπαρχει και η μαφια του στοιχηματος που δινει λάθος πληροφοριες για να κονομησουν οι μπουκ. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 η παρεα μου μαθαινοντας τα καλα αποτελεσματα μου στο online ποκερ για μικρο διαστημα νομιζε οτι ανακαλυψε (η ανακαλυψαμε) την κοτα με τα χρυσα αυγα..αδικως προσπαθουσα να τους πεισω οτι ακομα κ γω (που το κατεχω ως ενα βαθμο) μαλλον τυχαια βρεθηκα εκει που βρεθηκα και ισως ειμαι το πολυ break even παικτης.Αποτελεσμα δυο εκ των μελων της παρεας να προχωρησουν σε καταθεση για να..τα κονομησουν!Ενω απο τη μια με συμβουλευτηκαν για τα διαδικαστικα,δηλ.πως να βαλουν τα λεφτα,πως να τα παρουν μολις τα πιασουν(!?lol) απο την αλλη θεωρησαν περιττο να ακουσουν τις συμβουλες μου για καποια βασικα θεματα οπως τι stakes να παιξουν κλπ.Ο ενας(που εχει και καποιοες ικανοτητες) τα χασε σε τρεις μερες,ο αλλος(τρελο fish,αλλα πολυ tight)την κουτσοπαλευει εδω και ενα μηνα στα λεφτα του,παιζοντας κυριως τουρνουα double or nothing και μολις(αν προλαβει κ δεν τα χασει μεχρι τοτε)ολοκληρωσει το bonus 1ης καταθεσης θα τα σηκωσει απο "το στημενο παιχνιδι,που μας δουλευουν κλπ..."Οσο για το ποσο ο Ελληνας κατεχει τον τζογο...κοιταξτε τι γινεται με το KINO το παιχνιδι-ληστεια με τρελη γκανιοτα που ακομα και οι πρακτορες λενε οτι παιχνιδι σαν αυτο(δηλ. με τετοια ληστρικη γκανιοτα) μονο στην Ελλαδα θα επιβιωνε! Παράθεση
Vatal Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Erev0s έγραψε:Ειχα Α9 και το φλοπ ανοιξε Α-5-5 ολα κουπες. hahahahahah Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Provatos έγραψε:kai i analipsi apo to periptero ginetai palihahahahaahahahahahahahahahahaahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahaPETHANA!! Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Ki alles istories paidia. Apisteyto gelio!Mallon den yparxei kammia elpida gi'ayto to lao Παράθεση
Themis Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 crf88 έγραψε:Provatos έγραψε:kai i analipsi apo to periptero ginetai palihahahahaahahahahahahahahahahaahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahaPETHANA!![/quote:1vwl2m97]LOL Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Erev0s έγραψε:baskont έγραψε:-Οκ, σε πιστευω αλλα αν μου τα φανε εσυ θα φταις.Εστω οτι περνανε 2 μερες (που καποιες φορες ειναι μερικες ωρες).Τηλεφωνο:-Φιλε ακου να δεις τι επαθα....Μπηκα στο .10-.20 και σε μια ωρα τα 20 δολλαρια τα εκανα 70!!! Μετα μπηκα στο .25-.50 και ακου να δεις οι κλεφτες τι μου εκαναν...Ειχα Α9 και το φλοπ ανοιξε Α-5-5 ολα κουπες. Κανει ενας raise, μετα ο αλλος re-raise, τον βλεπει ενας στην συνεχεια και μετα εγω κανω all-in! Μας ειχαν στημενους στον τοιχο!!! Με βλεπουν 2 και ο ενας ειχε ηδη χρωμα και ο αλλος πενταρι!! Αν ειναι δυνατον οι κλεφτες! Τα εχασα ολα.-Γιατι μπηκες σε τραπεζια .10-.20 εξ αρχης; (Αυτο ηταν το αρχικο αμαρτημα, την παρτιδα φυσικα δεν υπαρχει λογος να την σχολιασω ουτε για πλακα). -Και που να παιξω; Στα 0.04 - 0.08 που μου ειπες; Και πως θα βγαλω λεφτα μετα, αφου εχω δει ποκερ στην τηλεοραση, ξερω σου λεω! Ηταν στημένο! Να σε ρωητησω...Αριθμους απο paysafe εχεις; Δεν γινεται στο Ιντερνετ καπως να βρω αριθμους; Προσπαθω εδω και μια ωρα να βαλω αλλα δεν μου καθονται αυτοι που βαζω.[/quote:2wp6r7wk]Για γέλια και για κλάματα μαζί.Δυστυχώς. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 birbilisgr έγραψε:η παρεα μου μαθαινοντας τα καλα αποτελεσματα μου στο online ποκερ για μικρο διαστημα νομιζε οτι ανακαλυψε (η ανακαλυψαμε) την κοτα με τα χρυσα αυγα..αδικως προσπαθουσα να τους πεισω οτι ακομα κ γω (που το κατεχω ως ενα βαθμο) μαλλον τυχαια βρεθηκα εκει που βρεθηκα και ισως ειμαι το πολυ break even παικτης.Αποτελεσμα δυο εκ των μελων της παρεας να προχωρησουν σε καταθεση για να..τα κονομησουν!Ενω απο τη μια με συμβουλευτηκαν για τα διαδικαστικα,δηλ.πως να βαλουν τα λεφτα,πως να τα παρουν μολις τα πιασουν(!?lol) απο την αλλη θεωρησαν περιττο να ακουσουν τις συμβουλες μου για καποια βασικα θεματα οπως τι stakes να παιξουν κλπ.Ο ενας(που εχει και καποιοες ικανοτητες) τα χασε σε τρεις μερες,ο αλλος(τρελο fish,αλλα πολυ tight)την κουτσοπαλευει εδω και ενα μηνα στα λεφτα του,παιζοντας κυριως τουρνουα double or nothing και μολις(αν προλαβει κ δεν τα χασει μεχρι τοτε)ολοκληρωσει το bonus 1ης καταθεσης θα τα σηκωσει απο "το στημενο παιχνιδι,που μας δουλευουν κλπ..."Οσο για το ποσο ο Ελληνας κατεχει τον τζογο...κοιταξτε τι γινεται με το KINO το παιχνιδι-ληστεια με τρελη γκανιοτα που ακομα και οι πρακτορες λενε οτι παιχνιδι σαν αυτο(δηλ. με τετοια ληστρικη γκανιοτα) μονο στην Ελλαδα θα επιβιωνε!Δυστυχώς αυτό περιμένουν όλοι.Να τα κονομήσουν.Ο κάθε παίκτης νομίζει ότι είναι ο καλύτερος και ο εξυπνότερος στο τραπέζι και θα τους τα πάρει.Δυστυχώς έτσι είναι τα πράματα και όταν χάνουν το site ειναι rigged.Όσο για το κινο το οποίο είναι απίστευτα εθιστικό παιχνίδι λίγες διαφορές έχει από την ρουλέττα. Παράθεση
arourel Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:Δυστυχώς αυτό περιμένουν όλοι.Να τα κονομήσουν..Η συμβουλή μου είναι κρατήστε μακρυά τους φίλους σας από το παιχνίδι..Η νοοτροπία του μέσου έλληνα κρίνεται απαγορευτική για να τα οικονομήσει απο το πόκερ και γενικώς απο κάθε μορφή επένδυσης βλ.χρηματηστηριο κτλ.....Εμφησήστε το χαρακτήρα της διασκέδασης σε αυτούς και μην τους αφήνετε να χάνουν πέρα από μικρά ποσά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΚΑ!!!Όσο για το κινο το οποίο είναι απίστευτα εθιστικό παιχνίδι λίγες διαφορές έχει από την ρουλέττα.Η ρουλέτα έχει γκανιότα 2,7% ενώ το κίνο 40%!!!!!καθαρή απάτη απο μέρος του ΟΠΑΠ!!! Παράθεση
arourel Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 holdemgr έγραψε:Mallon den yparxei kammia elpida gi'ayto to lao +1 Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Δεν είναι μόνο η γκανιότα.Είναι και η <<λογική>> του παιχνιδιού.Άσε που είναι και στημμένα τα νούμερα κι αυτό το λένε και οι πράκτορες προπο. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 γιατι να ειναι στημενα?δεν χρειαζεται.αφου παιζεις στην καλυτερη με πιθανοτητα νικης 1 προς 4 και πληρωνεσαι 1 προς 2,5!πλακα εχουν καποιοι που οταν κερδιζουν σου αναλυουν και την στρατηγικη τους και πως καταφεραν να κοροιδεψουν το συστημα! Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 to kino exei 40 tis ekato epistrofi panelinios.apo osa xrimata paizontai se kathe partida to mixanima vgazei etsi ta numera oste 40 tis ekato na epistrfei stous paiktes.ti allo na einai stimeno???? Παράθεση
clickys Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 pedes iste tromeroi hahahhaha kitaksete apo ti thema ksekinise to paidi me tin erotisi kai pou ftasame ahhahahah +1 Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 baskont kane to thread sticky na to vlepoume se kana xrono na gelame.apo ta pio asteia ever 3 fores to exo diavasei !!!!! Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 clickys έγραψε:pedes iste tromeroi hahahhaha kitaksete apo ti thema ksekinise to paidi me tin erotisi kai pou ftasame ahhahahah +1Έχεις ακούσει για την θεωρία του χάους? Παράθεση
batman Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Μου φενεται πρεπει να ερθει το ΞΥΣΤΟ πάλι...εκει να δειτε αναλυσεις για την τακτικη που θα πρεπει να ξυσεις το καρτελακι για να σου βγαλει 3 φορες το 10χιλιαρο και να κερδισεις!!!!! Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Εγώ έχω ακούσει ότι ο ΟΠΑΠ επιστρέφει ως κέρδη στους παίχτες το 80% των χρημάτων που παίζονται. Ανεξάρτητα από το πόσο % βγαίνει η γκανιότα με βάση τα είδη των δελτίων που παίζονται (πχ παιχνίδι 1 αριθμού, ή 2 αριθμών κ.ο.κ.). Άρα παραδέχονται εμμέσως ότι στήνουνε τα αποτελέσματα έτσι ώστε αυτοί να έχουν γκανιότα 20%. Κι είναι πολύ εύκολο αυτό, μιας και από τις στήλες που έχουν παιχτεί μπορούν αφού τις συγκεντρώσει ένας κεντρικός υπολογιστής να βγάλουν στην κλήρωση που ακολουθεί τέτοιους αριθμούς ώστε (αν όχι σε κάθε κλήρωση ανεξάρτητα, αλλά έστω σε κάποιο βάθος χρόνου) να επιστρέψουν στους παίχτες το 80% του τζίρου ως κέρδη. Είναι όλα θέμα λογισμικού. Αυτού που βγάζει τα νούμερα.Όσο για τζόκερ, λόττο κλπ. Εκεί να δεις απάτη. Προκαθορίζουν το 1,50€ που θα βγάλει η κατηγορία 2+1 πριν καν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός. Το ίδιο και με το jackpot. Και πού ξέρουν πόσα ακριβώς λεφτά θα παιχτούνε; Αν φοράνε παντελόνια ας θέσουν ένα στάνταρ ποσοστό από τα παιγμένα κάθε κλήρωσης ως γκανιότα (πχ 25% του τζίρου) κι ας μοιράσουν τα κέρδη στις κατηγορίες ΠΡΟΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Ένα πράμα όπως η ανακοίνωση των επάθλων σε ένα τουρνουά πόκερ μόλις ολοκληρωθεί το prize pool. Έτσι θα έπρεπε μετά το 8πλό jackpot να είναι + EV για τους παίχτες να παίξουν τζόκερ. Αλλά είναι άπληστοι, έχουν μονοπώλιο κι εκμεταλλεύονται την άγνοια του κοσμάκη... Παράθεση
billynet Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Εγω παντως στο ΚΙΝΟΕΖΟ γνωριζω οτι εχει 37,5% προμηθεια , τωρα πως επιστρεφουν το 80% στον παιχτη το ξερουν μονο αυτοι Οσο για το << Παμε στοιχημα-φυλακη>> εκει γινεται το μεγαλο παρτυ. Επι εποχης θειου Σωκρατη η γκανιοτα για καθε παιχνιδι που προσφερονταν ξεκινησε απο 115% και σταδιακα ειχε φτασει μεχρι 120% διοτι ο θειος σωκρατης επληρωνε 40% χαρατσι στο Ελληνικον κρατος οποτε παρε τριαδες , τετραδες και αυστηρα τετραδες στο τελος των πρωταθληματων , οποτοτε παρε πετσοκομμα τις αποδοσεις , και με τι πιθανοτητα να πας να κερδισεις με τετραδα? Κι αν επιανες τετραδα και ξεπερνουσες τα 150 ευρω σου λεει δωκε και 5% φορο. Αφοτου ανελαβε πληρως ο ΟΠΑΠΑΣ τη διοργανωση του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ φυλακη εκανε μονα δυαδες αλλα η γκανιοτα στα δυσθεωρητα υψη. Ειναι μεγαλο το χαρτοφυλακειο που εχουν κανει απο τον κοσμακη. Και εχει και συνεχεια το πραγμα.... Παράθεση
Recommended Posts