madmax Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αγαπητοί φίλοι, ειλικρινά βρίσκω διασκεδαστικό τον απεγνωσμένο και απελπιστικά ατάλαντο τρόπο που κάποιοι ιθύνοντες μεσώ αυτού του φόρουμ,προσπαθούν να πείσουν κάποιους ταλαίπωρους που περιγράφουν bad beats που πόνεσαν, οτι η συχνότητα τους είναι θεμιτή και μαθηματικά συναρτόμενη με τις πραγματικές τιμές πιθανότητας εμφάνισης τους,Προκειμένου να εξυπηρετήσουν προσωπικά τους συμφέροντα!!! Κατ'αρχάς απορώ πώς είναι δυνατόν ένας παίχτης που σέβεται τον εαυτό του μπόρει να διατυμπανίζει την εφαρμογή στρατηγικών στο On line Poker, την στιγμή που οτάν Δεν έχεις τον αντιπαλό σου απενάντι για να τον <<διαβάσεις>>,τα μόνα όπλα που έχεις είναι το bankroll managment,τα hand charts,το position,και γενικότερα το poker by the book.Δηλαδη να παίζεις τα φύλλα σου με τον καλύτερο μαθηματικό τρόπο. Μόνο που στο πόκερ ο καλός παίχτης παίζει τα φύλλα του αντιπάλου και ΟΧΙ τα δικά του!!! Ο παράγοντας ψυχολογία, η συναίσθηση του χώρου και του χρόνου, η παυσή και η χροία της φωνής στο call ή το raise,η οπτική επαφή με τον αντίπαλο είναι τα κλειδιά του καλού παίχτη. Τα μαθηματικά είναι αλάνθαστα αλλά και ίδια για όλους, άπαξ και τα μελετήσεις τα εφαρμόζεις, αλλά υπόλοιπα ειναι θέμα ταλέντου!!! Δεν εχω μπεί καν στην διαδικασία να πώ οτι το on line poker ειναι rigged,προκειμένου να αποδείξω οτι επαγγελματίες του είδους υπάρχουν μόνο στο επίγειο. Στο on line υπάρχουν δυο κατηγορίες, τα κοροίδα και τα λαμόγια!!! Εγω δεν ανήκω σε καμμιά απ΄τις δυο!!!Σε τελική ανάλυση το on line poker είναι σαν το cyber sex.Καλή κι η μαλακία άλλα με το γαμήσι γνώριζεις και κόσμο!!!! Ειλικρινά δικός σας. Παράθεση
arourel Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 madmax έγραψε: Στο on line υπάρχουν δυο κατηγορίες, τα κοροίδα και τα λαμόγια!!! Εγω δεν ανήκω σε καμμιά απ΄τις δυο!!!.τα δεκάδες παραδείγματα σταθερά κερδισμένων ελλήνων παικτών σου φαίνονται για λαμόγια; Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Κάνεις μεγάλο λάθος το ότι δεν μπορείς να διαβάσεις τον αντίπαλο σου.Το read βασίζεται στην παρακολούθηση του μέσα στο τραπέζι.Δεν χρειάζεται να διαβάσεις την γλώσσα του σώματος (που πρέπει να έχεις διαβάσει και βιβλία κιόλας γι αυτό).Επίσης πολλοί χρησιμοποιούν προγράμματα για να βλέπουν στατιστικά για τους παίκτες όπως πχ to range χεριών που κάνει raise ,re raise,fold και άλλα.Δεν μπαίνεις καν στον κόπο να πείς ότι είναι rigged αλλά αυτό υπονοείς.Επαγγελματίες του είδους υπάρχουν και στο online poker και Έλληνες ανάμεσα σε αυτούς.Επίσης:arourel έγραψε:madmax έγραψε: Στο on line υπάρχουν δυο κατηγορίες, τα κοροίδα και τα λαμόγια!!! Εγω δεν ανήκω σε καμμιά απ΄τις δυο!!!.τα δεκάδες παραδείγματα σταθερά κερδισμένων ελλήνων παικτών σου φαίνονται για λαμόγια;[/quote:3eh9nyhn]Οι οποίοι έχουν σημειώσει και επιτυχίες σε επίγεια τουρνουα.Εκτός αν και εκεί παίζονται <<λαμογιές>>. Παράθεση
madmax Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Δεν αναφέρομαι σε όποιον παίζει και κερδίζει άλλα σε όποιον προσπαθεί να με πείσει οτι σε 27 φορες (σε διάστημα 3 μηνων)all in preflop με AA,οι άσσοι έχασαν 22, ΚΚ all in flop, preflop στις 15 έχασαν 11.(Εγκύρα στάτιστικα πλατφόρμα on game)οτι αυτο είναι στα πλάισια του στατιστικά αποδεκτού!! Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 ειναι πολυ μικρο το δειγμα,σιγουρα δεν ειναι το αναμενομενο αποτελεσμα αλλα δεν ειναι κ απιθανο Παράθεση
arourel Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 madmax έγραψε:Δεν αναφέρομαι σε όποιον παίζει και κερδίζει άλλα σε όποιον προσπαθεί να με πείσει οτι σε 27 φορες (σε διάστημα 3 μηνων)all in preflop με AA,οι άσσοι έχασαν 22, ΚΚ all in flop, preflop στις 15 έχασαν 11.(Εγκύρα στάτιστικα πλατφόρμα on game)οτι αυτο είναι στα πλάισια του στατιστικά αποδεκτού!!έχω χάσει 7 φορές σερι preflop allin me kk σε τουρνουα στο pokerstars και σε 18man sitngo εχω μεινει εκτος itm 25 σερι φορες...το δειγμα σου ειναι απελπιστικα μικρό και δεν είναι ικανό να επαληθεύσει την στατιστική ομαλότητα...Φαινεται ότι η πλεοψηφια στερείται βασικών γνώσεων risk analysis και των στοιχείων που την διεπουν(variance,EV,risk of ruin etc..)Η εταιρία ΟΠΑΠ δεν έχει κανένα λόγο να στήνει το κίνο διοτί δεν γίνεται να βγεί χαμένη ποτέ...Το ίδιο συμβαίνει και με τη ρουλέτα...Δε χρειάζεται να στησει τπτ το καζίνο καθώτι μακροχρόνια θα βγαίνει κερδισμένο..ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!!!..΄Οσο για το πόκερ ,οι επαγγελματίες με σωστη γνώση μαθηματικών και καλες βασεις (χωρις να είναι πεκταράδες) μπορούν να βγάζουν κέρδος με μικρότερο ρίσκο σε σχέση με άλλες μορφές τζόγου καθώτι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα edges...ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑΚΟ ΣΥΓΓΡΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ RISK ANALYSIS,ΒΑNKROLL MANAGEMENT ΚΤΛ...ΟΣΟΙ ΕΝΕΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΝ 6 ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕ ΑΑ PREFLOP ALLIN AΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΝΙΔΕΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΦΙΛΙΚΑ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Arourel) Παράθεση
dionisis Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 mono ena prama exo na poektos apo PAOKmadmax OUG ke pali OUG 0 ekselikse oute se mena oute ke sto mialo sou Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 madmax έγραψε: Στο on line υπάρχουν δυο κατηγορίες, τα κοροίδα και τα λαμόγια!!!"Nothing can stop the man with the right mental attitude from achieving his goal; nothing on earth can help the man with the wrong mental attitude." Thomas Jefferson Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 arourel.... +1madmax....Θα μιλήσω στο ύφος που ξεκίνησες εσύ σε αυτό το ποστ.Έχεις δικαίωμα να πιστεύεις ό,τι θέλεις.Σέβομαι τις ενστάσεις σου και οφείλω να πω ότι είναι υποχρέωση σου αν νοιώθεις ότι αντιλαμβάνεσαι κάτι που βλάπτει τους άλλους, να το δημοσιοποιείς ώστε να προφυλάξεις (κατά τη γνώμη σου πάντα) κάποιους που έχουν άγνοια.Δεν είναι καθόλου όμως όμορφο (για να μην πω αντρίκιο), να χαρακτηρίζεις έτσι κάποιους που καταθέτουν χρήμα, χρόνο και μεράκι, σε κάτι που τους γεμίζει ψυχολογικά (αν όχι τις τσέπες).Είσαι τόσο αφελής και κουτοπόνηρος, που το χαμηλό επίπεδο σκέψης σου δεν επαρκεί ώστε να σκεφτείς ότι αν η εταιρίες ήθελαν να σε "στήσουν" δεν το έκαναν τόσο κραυγαλέα και κατ΄ εξακολούθηση στους περίφημους άσσους σου, που μετράς με τόση επιμέλεια και μετά απασχολείς εμάς με την καταπληκτική έρευνα των 7-8 χιλιάδων παρτίδων που υπολογίζω ότι μέτρησες.Κλείνοντας....Πριν 2 μέρες σε site που παίζω, ανοίγοντας ένα τραπέζι είδα κάποιον που έβριζε ότι το συγκεκριμένο site είναι "riged" και το στόλιζε με διάφορα κοσμητικά. Στο πρώτο χέρι που μου μοιράστηκε, ό τύπος πήγε all-in στο button χωρίς να έχει ποντάρει κανένας άλλος.Κρατούσα AQs και επειδή είδα ότι ήταν υπερβολικά tiltαρισμένος, έκανα call.Είχε ΑJo και έχασε.Έκανε αμέσως re-buy, και στο επόμενο χέρι πήγε πάλι all-in. Έκανα call με ΑΤο και τον πήρα γιατί κρατούσε 85ο.Αμέσως μετά έκανε το ίδιο και του πήρα το 3ο buy in. Δεν είδα τι κρατούσε γιατί εγώ είχα άσσους και δεν ασχολήθηκα καν. (multitabling).Ένας άλλος παίκτης στο ίδιο τραπέζι είχε οκταπλασιάσει το buy in του όταν μπήκα.Αυτός λοιπόν ό τύπος, θα κατηγορεί κι εμένα τώρα γιατί πήρα συνεχόμενα τρία (κατά τη γνώμη του) monsters.Τα συμπεράσματα δικά σου.Χτες το βράδυ τον συνάντησα πάλι τρελαμένο και έχανε τα πακέτα το ένα πίσω από το άλλο....Εσύ πόσα έχεις χάσει? Παράθεση
arourel Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2009 dionisis έγραψε:mono ena prama exo na poektos apo PAOKmadmax OUG ke pali OUG 0 ekselikse oute se mena oute ke sto mialo souθεωρω ηθικη υποχρεωση να σταθω στο ποστ του Διονυση....Ειναι σπουδαια τα νοηματα που περικλειονται σε μια μονο λεξη..Αυτα που με τόσο κόπο καθόμαστε και αναλυουμαι μπορουν να συνοψιστουν στο εξης:PAOK....Και το OUG αποτελεί πλεονασμό... Παράθεση
mousatos Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Καλησπέρα,Μιλώντας σοβαρά και έχοντας αφιερώσει πέντε χρόνια στο online poker έχοντας χάσει 100.000 ευρώ θα πρέπει να αναφέρω κάτι πολύ βασικό που δεν έχει ειπωθεί εδώ και είναι πραγματικότητα. Κανένα πρόγραμμα πόκερ που χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή δεν είναι random σε σχέση με τον τρόπο με τον οποίο ποντάρουν και παίζουν οι παίκτες, σε αντίθεση μάλιστα είναι εντελώς προβλέψιμα. Λέγοντας αυτό απευθύνομαι στους παίκτες που χάνουν και ξαναχάνουν με Άσσους, Ρηγάδες και τα συναφή και όχι σ' αυτούς που είναι κερδισμένοι όπως ο φίλος που έγδυσε αυτόν που ήταν τιλταρισμένος (φρικαρισμένος θα έλεγα εγώ από την πιθανή ανακάλυψή του, διότι ο εγωισμός του δεν τον αφήνει να το δεί ξεκάθαρα και ενδόμυχα κατακρίνει τον εαυτό του για λάθη χειροτερεύοντας την κατάστασή του) με call σε all in έχοντας AQ και ο οποίος προφανώς ξέρει πως από τη θέση που ήταν (πράγμα που δεν μας το αναφέρει καθόλου) ότι και να είχε ο αντίπαλός του αυτός θα κέρδιζε και δεν πρόκειται να έχανε ούτε μια παρτίδα για όσο διάστημα ο τιλταρισμένος φίλος θα έκανε την ίδια κίνηση. Θέλω εδώ να τονίσω πως αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο σταμάτησα να παίζω online πόκερ. Απευθύνομαι επαναλαμβάνω και πάλι σε εκείνους τους παίκτες που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι δυνατον να χάνει και να ξαναχάνει κανείς συνεχώς με τόσο δυνατά φύλλα και τους προτείνω να αφήσουν κάτω τον εγωισμό τους και την τρέλα που έχει δημιουργήσει στον εγκέφαλό τους η συνεχής χασούρα και να φτιάξουν ένα τραπέζι με άλλους εννιά φίλους ποντάροντας σε κάθε παρτίδα με τον ίδιο τρόπο πχ κάθεστε τέρμα δεξιά και κάνετε raise ο αμέσως επόμενος φίλος σας κάνει call και την βγάζετε έτσι μέχρι το river. Όσες φορές και να το επαναλάβετε αυτό πάντα θα βγαίνει το ίδιο αποτέλεσμα, αν όμως αλλάξετε ένα ενδιάμεσο ποντάρισμα το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό αλλά το ίδιο και πάλι εφόσον κάνετε τις ίδιες ακριβώς κινήσεις στην επόμενη παρτίδα (το συγκεκριμένο φαινόμενο ισχύει επαναλαμβάνω για όλα τα προγράμματα πόκερ που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο, έχω δοκιμάσει δώδεκα διαφορετικά site και το PKR, το υποτιθέμενο ρεαλιστικό). Βέβαια για να το πείς με βεβαιότητα αυτό θα πρέπει να έχεις δεί κάποιες χιλιάδες παρτίδες φτασμένες στο river και να έχεις υποστεί ανάλογα υποτιθέμενα bad beats, να έχεις γράψει με screen recorder σε video τις παρτίδες σου και να έχεις στείλει email στο Pokerstars εξηγώντας τους το ακριβές πρόβλημα του προγράμματός τους καθώς επίσης να έχεις λάβει email από εκείνους πως έπιασαν δύο παίκτες να συνεργάζονται σε τουρνουά οπότε τους έκλεισαν τους λογαριασμούς και μου επέστρεψαν 300 ευρώ ως εξιλέωση της ατυχίας μου να έχω πέσει θύμα τους!!! Τώρα για όποιον θέλει περισσότερες λεπτομέρειες ή για όποιον θέλει να μας έχει κοροιδάκια του εμείς δεν μασάμε πλέον. Τα 100.000 ευρώ είναι περιουσία μιας ζωής και όποιος θέλει να με πείσει πως ήμουν κακός παίκτης ας μου ζητήσει να του στείλω τα video από τα χέρια που έχω παίξει και να του εξηγώ παράλληλα τον τρόπο με τον οποίο θα χάσω την παρτίδα των 5.000 ευρώ κρατώντας άσσους (προσοχή παρτίδα παιγμένη στο Poker.gr) ότι κι αν κάνω!!!! Τέλος για την ιστορία να αναφέρω πως η Pokerstars μετά το email που τους έστειλα σχετικά με τη λειτουργία του προγράμματός τους δεν με άφησε να ξανανοίξω τον λογαριασμό μου. Τυχαίο γεγονός και αυτό βεβαίως.Και μια τελευταία σημείωση δεν σας έχει κάνει εντύπωση το γεγονός πως και η Pokerstars και η Partybets καθώς και άλλα site πλέον σου δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξεις τη θέση που έχεις στο τραπέζι κάνοντας ανάλογο rotate σε όλους τουw παίκτες και όχι αλλάζοντας θέση με τον παίκτη που καθόταν στην καρέκλα που πας εσύ? Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Emeina afwnos me to filo mas to mousato. Elpizw na pareis ola ta lefta sou pisw twra pou brhkes to systhma pou kerdizei sto online. Παράθεση
ased13 Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 και να φτιάξεις και ένα βίντεο tutorial να πάρουμε κι εμείς οι φτωχοί κανένα φράγκο!:woohoo: Παράθεση
dred_13 Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 mousatos:Και μια τελευταία σημείωση δεν σας έχει κάνει εντύπωση το γεγονός πως και η Pokerstars και η Partybets καθώς και άλλα site πλέον σου δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξεις τη θέση που έχεις στο τραπέζι κάνοντας ανάλογο rotate σε όλους τουw παίκτες και όχι αλλάζοντας θέση με τον παίκτη που καθόταν στην καρέκλα που πας εσύ?Καμία εντύπωση. Ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο εργαλείο για αυτούς που παίζουν σε πολλά τραπέζια ταυτόχρονα και μπορούν και βάζουν τον εαυτό τους έτσι ώστε να βλέπουν αναπάσα στιγμή σε όλη την οθόνη τι cards πέρνουν. Εμένα μου σπάει τα νεύρα γιατί οταν αλλάζω θέση, δεν το καταλαβαίνει το pt και αλλου νταλού τα κουτάκια μετά.Φιλικά και Παναθηναϊκα :silly: , dred_13 Παράθεση
kostas100skg Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 εγω φιλε μουσατε δεν καταλαβα ακριβως το συστημα,αν εχεις την καλοσυνη να το εξηγησεις καλυτερα Παράθεση
empags Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 solid first post.mousate eisai swstos or8ografika, alliws 8a pontara oti prokeitai gia to 8ryliko hard..... Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Μουσάτε....Δεν θα πάρω θέση για όσα σχολίασες σχετικά με τα λεγόμενα μου, για δυο λόγους...1. Νομίζω ότι οι υπόλοιποι με έχουν καλύψει με την αντίδρασή τους.2. Δεν έχεις καταλάβει τί εννοούσα και θα ήθελα να ξαναδείς το ποστ μου.Υ.Γ. Καλό το σύστημα που ανακάλυψες αλλά απαρχαιωμένο. Εγω ξέρω καλά ότι τις Δευτέρες και τις Πέμπτες στα sites που έχουν μονό αριθμο παικτών, κερδίζουν όσοι κάθονται σε ζυγές θέσεις. Παράθεση
dred_13 Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 marios_521 έγραψε:Υ.Γ. Καλό το σύστημα που ανακάλυψες αλλά απαρχαιωμένο. Εγω ξέρω καλά ότι τις Δευτέρες και τις Πέμπτες στα sites που έχουν μονό αριθμο παικτών, κερδίζουν όσοι κάθονται σε ζυγές θέσεις.όπα :woohoo: ... καινούριο είναι αυτό ;;; γιατί δεν το πες χθες που ήταν Πέμπτη; Είδες λάθη που κάνεις τώρα; Άντε να έρθει η Δευτέρα τώρα... :lol: :lol: Παράθεση
nanasta Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 kai afou kaneis ola auta perna kai apo to frenokomeio gia ena check up! alla asto kalitera giati einai sigouro oti tha se kratisoun mesa gia parasthiseeis kai neuriko klonismo. nice hand, HARDELEUSINA Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 nanasta έγραψε:kai afou kaneis ola auta perna kai apo to frenokomeio gia ena check up! alla asto kalitera giati einai sigouro oti tha se kratisoun mesa gia parasthiseeis kai neuriko klonismo. nice hand, HARDELEUSINAspoiler alert!!:laugh: τα μαθηματικα για λογο ρε συ φιλε τα ανακατευεις??αφου δε τα χρησιμοποιεις μην τα αναφερεις.αν θες να μιλησουμε για μαθηματικα , μπορεις να παραθεσεις το hh σουνα το αναλυσουμε , να δουμε πια αν αυτοι οι AA εχουν θετικο winning in average bb. Παράθεση
billynet Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Καλησπερα , φιλε πως ειναι δυνατον να εχασες 100000 ευρωκαι αφου ειχες ενα τετοιο bankroll πως ειναι δυνατον η pokerstarsσε ενα τετοιον πελατη που βαζει μεγαλα ποσα να του αρνηθει να εχειλογαριασμο. Σα να παραξενευομαι λιγακι.Χασουρα 100000 δεν ειναι παιξιμοποκερ αλλα μαλλον gambling. Δεν πιστευω οτι καποια σερι αποτυχημενων ασσων η Ρηγαδων να σε οδηγησαν σε τεραστια χασουρα. Επιπλεον αλλοι δεν διαμαρτυρηθηκαν για παρομοια τυχον περιστατικα? Αν << βρωμουσε>> κατι ειμαι σιγουρος πως θα ειχε βγει στο internet , οπως εχουν δημοσιοποιηθει κατα καιρους παρομοια περιστατικα.Δεν ξερω αλλα μου φαινονται καπως παραταιρα αυτα που γραφεις. Εχω παρακολουθησεις παρα πολλες ωρες και αμετρητες παρτιδες online tour και cash games απο επαγγελματιες μεχρι απλους ακομα και στα fun και τετοιες περιπτωσεις δεν εχω διαπιστωσει. Τελος παντων , ειναι παντως κριμα αν σου συνεβηκαν αυτα που περιγραφεις Παράθεση
batman Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 ολοι οι μαθηματικοι και οι σταστισκολογοι εδω μαζευτικαν..μου αρεσει ο αλλος λεει οτι αν οι ασσοι χασουν 22 στις 27 φορες ειναι αποδεκτο και οτι το δειγμα πρεπει να ειναι πιο μεγαλο!!!!Σωπα ρε μεγαλε σοβαρα??? δηλαδη ποσες φορες θα πιασω ασσους??? ή θα παιζω 10 ωρες τη μερα ποκερ να αποβλακοθω???????Ειπαμε δεν ειμαστε κρετινοι...!!!!! Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 batman έγραψε:ολοι οι μαθηματικοι και οι σταστισκολογοι εδω μαζευτικαν..μου αρεσει ο αλλος λεει οτι αν οι ασσοι χασουν 22 στις 27 φορες ειναι αποδεκτο και οτι το δειγμα πρεπει να ειναι πιο μεγαλο!!!!Σωπα ρε μεγαλε σοβαρα??? δηλαδη ποσες φορες θα πιασω ασσους??? ή θα παιζω 10 ωρες τη μερα ποκερ να αποβλακοθω???????Ειπαμε δεν ειμαστε κρετινοι...!!!!!704 φορες... Παράθεση
dionisis Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2009 Ego pisteuo oti to palikari pou lei oti exase 100.000sas douleui omadikos ke apla kathete tora ke petheni sta gelia me to kathe post... Παράθεση
Recommended Posts