Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

GeorgeSadoor έγραψε:

Για παιχνίδι σε 4 τραπέζια ταυτόχρονα το bankroll που απαιτείται πρέπει να είναι 4πλάσιο από το συνηθισμένο?Δηλ 80-160 buy in ή δεν παίζει κάποιο ρόλο?

to bankroll pou xreiazesai exartatai apo to win rate sou (4/h) kai to standard deviation per hour( tetragoniki riza tou variance).

Logika me to multitabling an eisai winning player to win rate tha auxithei, eno to standard deviation tha meiothei i tha einai stathero. Prepei na vreis vevea meta apo polles dokimes kai kali basi dedomenon to maximum ton trapezion pou mporeis na antapexelteis kai to win rate sou einai sto max xoris na megalonei to variance.

Ara i apantisi einai oti gia enan winning kai ikano multitabler to apaitoumeno bankroll tha einai to idio kai mallon mikrotero.

Tora to variance exartatai apo to styl tou paixnidiou sou, an as poume paizeis LAG me polles blofes i semi bluffs with draws k.l.p

tha xreiasteis megalitewro bankroll apo enan TAG me pio sintiritiko stil paixnidiou, Akoma diladi kai an oi dio paixtes exoun to idio win rate, autos me to megalitero variance thelei kai pio megalo bankroll giati ta downsings mporei na einai megalitera logo pio sixnon showdown. To multitabling den allazei to apaitoumeno bankroll efoson den epireazei arnitika to win rate kai to variance tou kathe paixti.

Δημοσίευση

Αν χανεις σταθερα, δεν σε βοηθαει το bankroll management. Παίξε όσο πιο χαμηλά μπορείς.

Αν κερδίζεις σταθερά, 25-30 byu-ins ειναι καλά στα μικρά stakes, για να μην κινδυνευεις απο κάποια "αρνητική διακύμανση".

Αν είσαι "αναποφάσιστος", δηλαδη χανεις-κερδίζεις τότε βάλε κάτι ακόμα (40-50 bi) για να αντεξεις τα σκαμπανεβάσματα.

Όσο για το multitabling, ακρως θεωρητικά χρειάζεσαι το ίδιο bankroll ασχετα με τον αριθμό των τραπεζιών.

Επειδή όμως αποκλείεται να διατηρεις την ιδια απόδοση όσο προσθέτεις τραπέζια, βάλε 5-10 bi παραπάνω για να είσαι σίγουρος.

Εννοείται ότι αυτά αφορουν ενα συνηθισμενο tight-aggresive στυλ.

Αν εισαι πιο επιθετικός.... βάλε κατι ακόμα!

Δημοσίευση

GeorgeSadoor έγραψε:

Για το win rate και το standard deviation χρειάζομαι πρόγραμμα για να το μετρήσω έτσι?

Ευχαριστώ!

to win rate to exei to poker tracker, to ooio epivaletai gia multitabling, oso gia to st.dev to prosthesan sto teleutaio update all nomizo oti exei bug. Akoma kai an exeis auta omos xreiazontai arketes formules kai ypologismoi gia na exeis kapia basika statistika stoixeia, opos hourly win rate me rakeback, ores pou xreiazontai gia na eisai 99.7% sigouros oti eisai kerdoforos sto sigkekrimeno orio, confidence bands 95% kai 99.7% mesa sta opoia perimeneis na keimenetai to kerdos sou meta apo x ores, maximum loss pou perimeneis me 99.7% sigouria (to opoio tha sou dosei to apaitoumeno bankroll) kai to c.o.v to opoio to einai to coefficient of variation kai mporeis na to xreisimopieiseis gia na sigkrineis tis apodoseis sou se diaforetika oria paixnidiou, diladi mporei na auxaneis to win rate sou alla logo auxisis tou variance mporei to apaitoumeno bankroll na min sou epitrepei na paizeis sto neo orio me asfaleia tou 0.3% risk of ruin.

Ego exo ftiaxei ena excel pou to mono pou xreiazesai einai na valeis ta session results profit, hands, time in hours kai mgr (rake ) apo to poker tracker kai to excel mou vgazei olous tous parametrous pou proanefera.

Vevea einai prosarmosmeno stis dikes mou orexeis gia risko pou einai poli mikres diladi tis taxeos to 0.3 % risk of ruin.

An to theleis omos mporo na sto steilo, me ena e mail se pm.

Kai opoios allos cash player to thelei mou lete

Δημοσίευση

nanasta......

Μέσα στη λασπολογία και την ατελείωτη ανοησία που έχουν μερικά ποστ τον τελευταίο καιρό, με την προθυμία σου έδειξες ότι οι ανώτεροι παίκτες (όχι στην κερδοφορία ή τα stakes) δεν έχουν ανάγκη να μαλλιοτραβιούνται σαν κάτι κατίνες, αλλά αντίθετα αγαπούν αυτό που κάνουν και διατίθενται να βοηθήσουν και κανεναν άλλο.

:)