Dusan Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Hand P4-96024951-1449, Started at 13/05/2009 03:23 (GMT+3)Table 'Manchester': $1-$1 No Limit HE (Real)Seat 6: kwazner ($239.90 in chips) Seat 7: MUSEAU01 ($157.50 in chips) Seat 8: sephirothe ($100 in chips) Seat 9: Casparxx ($92.50 in chips) (on the button)*** Blind Bet Round *** : kwazner : Post Blind ($0.50)MUSEAU01 : Post Blind ($1)Dealt to sephirothe :Kc :Ac*** Pre-Flop *** : sephirothe : Bet ($4)Casparxx : Foldkwazner : Raise ($7)MUSEAU01 : Foldsephirothe : Raise ($30)kwazner : Call ($26.50)*** Flop *** :Tc :Qh :Ad kwazner : Checksephirothe : ???Ο αντίπαλος (loose-aggressive) αρέσκεται στα minraises αλλά ακόμα δν έχω παίξει πολύ μαζί του ώστε να καταλάβω τι ακριβώς σημαίνουν.Pre flop αρκετές φορές θα κάνω call με position,τώρα θέλω να τεστάρω την αντίδρασή του σ'ένα μεγάλο reraise.Πέρα από τη συγκεκριμένη περίπτωση(που για μένα δεδομένου του ποτ είναι εύκολο all-in),αν είχα 200ΒΒ πως λέτε να έπαιζα? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Σε βίντεο του holdemgr που έχω δεί μπήκε all in!Πιστεύω έπρεπε να κάνεις και μεγαλύτερο bet.Στο pot! Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 14 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Μαίου, 2009 To μεγάλο re-re-raise sou PF, μόνο σε μπελάδες μπορει να σε βάλει.To χειρότερο από όλα είναι ότι έβαλες σχεδον το μισο stack σου μέσα πριν πεσει το φλοπ και ετσι έχεις ενα ποτ ισο με τα λεφτα που σου εμειναν. Αυτο σου αφηνει πραγματικα ελαχιστες επιλογες.Θα προτιμούσα ενα πιο μικρό raise στα 18 (αν θελεις να τον τεσταρεις)Οπως παίχτηκε είναι all in επειδη μαλλον ειναι κακος παικτης και θα σε πληρωσει με εναν πιο αδύναμο άσσο ή gutshot. αλλα και πρεπει να βαλεις τα λεφτα τωρα, πριν πεσει το επομενο χαρτι.Φοβού το ΑQ, αλλά είναι τόσα τα φυλλα που νικας που δεν με πειράζει με αυτόν τον παίκτη. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 14 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Μαίου, 2009 O Dusan rwtaei ti tha ekane me 200BB stacks.Kai s'atyh thn periptwsh de mporoume na kanoume pot control dhl an kanoume check sto flop pali mporoun na mpoun ola ta lefta mexri to river.Den einai kai to teleio flop alla exoume babia top pair top kicker kai mpolika backdoor outs, px exoume 30% apenanti se AQ Παράθεση
Recommended Posts