Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Cash games bbv thread

Gouster

Recommended Posts

kounamoutas έγραψε:

{pokerhandreplays}992272{/pokerhandreplays}

Έτσι για να μην χανόμαστε :P

Μπαντμπιντιά τρελή

Αν είναι δυνατόν. Και νόμιζα ότι εμένα δε με πάει τελευταία αλλά μετά απαυτό..

Κουράγιο στο 1,000,000 χέρια θάναι όλα κομπλέ lol :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 111
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kounamoutas έγραψε:

{pokerhandreplays}992272{/pokerhandreplays}

Έτσι για να μην χανόμαστε :P

Μπαντμπιντιά τρελή

Νομιζα οτι μονο εγω τα παθαινω αυτα!!!

Μπορει καποιος να μου εξηγησει με ποια λογικη, ο τυπος μπαινει στο all-in??

Ενταξει per-flop, εχει θεση και φυλλα για σειρα και χρωμα. Και ρισκαρει για implied odds. Μετα το flop, τι στο διαολο σκεφτεται και μπαινει στο all-in???

"χωσε 33 $ μπας και γινει ο κωλος μου σα βαρελι και κανω κανενα runner-runner χρωμα/κεντα";;;

• 2 months later...

-Νομιζω οτι το 3bet preflop ειναι πολυ μικρο.Κατω απο 5% πιστευω οτι ειναι passive.Θα σου προτεινα να προσπαθησεις τουλαχιστον να το διπλασιασεις 3Beting more στο Button/CO,ισως και απ'τα blinds αλλα κανοντας μεγαλυτερο το sizing OOP.Γυρω στο 6-7% καλα ειναι.Αν πιστευεις οτι εχεις καλο postflop game σε 3bet pots IP θα σου προτεινα να φτασεις το 8-10%.

-41% Continuation Bet.Πιστευω πρεπει να γινει τουλαχιστον 70%.Επισης post-flop aggr fact ειναι πολυ passive.

-Δεν μου αρεσει καθολου το VPIP/PFR ratio που εχεις.Θα προτιμουσα να δω κατι σαν 21/17 ή 18/15 ή 26/22.Μειωσε το cold/calling range με position και αυξησε το 3bet raise IP.Το vpip σου ειναι πιο loose απο οτι περιμενα να δω :).

-Blind stealing attempts μου φαινονται λιγες.Αν συνδιαστει με αυξηση του cbet θα αυξησεις τα κερδη σου imo.

alienhack έγραψε:

-Νομιζω οτι το 3bet preflop ειναι πολυ μικρο.Κατω απο 5% πιστευω οτι ειναι passive.Θα σου προτεινα να προσπαθησεις τουλαχιστον να το διπλασιασεις 3Beting more στο Button/CO,ισως και απ'τα blinds αλλα κανοντας μεγαλυτερο το sizing OOP.Γυρω στο 6-7% καλα ειναι.Αν πιστευεις οτι εχεις καλο postflop game σε 3bet pots IP θα σου προτεινα να φτασεις το 8-10%.

-41% Continuation Bet.Πιστευω πρεπει να γινει τουλαχιστον 70%.Επισης post-flop aggr fact ειναι πολυ passive.

-Δεν μου αρεσει καθολου το VPIP/PFR ratio που εχεις.Θα προτιμουσα να δω κατι σαν 21/17 ή 18/15 ή 26/22.Μειωσε το cold/calling range με position και αυξησε το 3bet raise IP.Το vpip σου ειναι πιο loose απο οτι περιμενα να δω :).

-Blind stealing attempts μου φαινονται λιγες.Αν συνδιαστει με αυξηση του cbet θα αυξησεις τα κερδη σου imo.

το 3bet δεν βλεπω ακομα αναγκη να το ανεβασω πολυ.

Δε βλεπω να χρειαζεται balance στο 0.5/1.

Το cbet μου ειναι χαμηλο πολυ και προσπαθω να το ανεβασω.

αν και κανω μικρα session , οποτε νιωθω οτι σε new tables δε

χρειαζεται να κανω advertising.Ειναι λαθος ομως.

Εχω παιξει αρκετα sessions , με 0 cbet , και αρκετα check-raise.

Πρεπει να μειωσω τα call σε 3bet , κανω πολυ light calls.

Εγώ θα σου πρότεινα να αυξήσεις λίγο τα preflop raise raise και να κάνεις περισότερα calls στα cbets... αν και 20κ hands δεν είναι και μεγάλο δείγμα του πώς παίζεις..

το δειγμα ειναι αρκετο για να βγει μια εικονα για το τροπο παιχνιδιου.

δεν ειναι αρκετο για να βγει ομως συμπερασμα για το αν ειναι ο λογος που το bb/100 εχει αυτο το νουμερο.

πιο ευκολα καποιος θα παει πασο σε cbet αφου πρωτα κανει check , παρα οταν εχει θεση και το cbet ειναι lead bet.Ειναι σα να παραταει το pot γρηγορα.Γιαυτο πολλες φορες oop , θα παιξω με c/r , c/f

αυτή είναι η προσωπική σου γνώμη.. Εγώ αντιθέτώς αν μιλάω πρώτος και κάνω check και ο άλλος κάνει cbet στο preflop-raise του τότε πιό πιθανό να κάνω call επειδή πιστεύω θα θεώρησε ως αδυναμία το check μου και έτσι να προσπαθήσει να πάρει το pot με bet..

gsbets έγραψε:

δεν ειναι αρκετο για να βγει ομως συμπερασμα για το αν ειναι ο λογος που το bb/100 εχει αυτο το νουμερο.

Ποιο νούμερο; Επίσης, βλέπω σχόλια για τα νούμερα και δεν έχει ειπωθεί αν είναι full ring ή short handed (εκτός και είμαι στραβός). Χωρίς αυτή την πληροφορία δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει ανάλυση στα νούμερα.

safesteps έγραψε:

gsbets έγραψε:

Ποιο νούμερο; Επίσης, βλέπω σχόλια για τα νούμερα και δεν έχει ειπωθεί αν είναι full ring ή short handed (εκτός και είμαι στραβός). Χωρίς αυτή την πληροφορία δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει ανάλυση στα νούμερα.[/quote:24yd6348]

ναι , εγω δεν εκανα καλο selection στο screen capture.

ειναι 6max τα τραπεζια.

30κ hands 5bb/100 , με το ev graph να ερχεται στα ισια στα τελευταια 10κ hands , στα πρωτα 20κ ειμουν σταθερα 10-15bb/100.