b00kz Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2006 ok esthla kai egw thn aithsh alla prepei na pw oti gia kapoio xroniko diasthma den tha boresw na peksw,Exoume eksetaseis sto panepisthmia se ligo kai den kserw ama to kserete all xasame thn eksetastikh tu iouniou logo katalypsewn kai mu exun minei ola mazemena twra. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djroof Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2006 Paidia apo Septembrio 8a ksekinisoume giati tora i periodos einai diakopon ktl... Kales Diakopes na exete na fortosete tis mpataries sas me energeia kai ta leme apo Septembrio dynata!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djroof Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2006 ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ... ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!ΑΝΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ONLINE ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2006 Εγώ επέστρεψα djroof και είμαι έτοιμος! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
parisaktos Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2006 ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takisnik Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 paidia ego perimeno k ime panetimos IoI Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 Λοιπόν ας ανακεφαλαιώσουμε λιγάκι τα πράγματα. Μέχρι τώρα μέλη της ομάδας είναι τα εξής:poliscas - Aug 1, 2006 alexat11 - Aug 26, 2006 b00kz_GR - Aug 26, 2006 takisnik - Aug 6, 2006 djroof - Aug 2, 2006 The_Gamester - Aug 2, 2006Αυτά είναι τα ψευδώνυμα στο pokerroom, και από ότι φαίνεται είναι πάνω κάτω τα ίδια που χρησιμοποιούνται και στο pokerland. Ο φίλος parisaktos αν θέλει να μπει στην ομάδα, ας διαβάσει από την αρχή το θέμα για να δει πως γίνεται, και ευχαρίστως να τον βάλουμε μέσα.Τώρα από τους παραπάνω παίκτες ξέρω σίγουρα ότι ο φίλος The_Gamester έχει εξεταστική και μάλλον προς το παρόν δεν θα μπορεί να συμμετέχει άμεσα (αν δεν είναι έτσι ας με διορθώσει..).Για να ξεκινήσουμε χρειαζόμαστε τουλάχιστον 5 παίκτες. Προς το παρόν αυτοί που φαίνεται ότι είναι έτοιμοι είναι οι εξής:poliscas, djroof, takisnik.Άρα περιμένουμε να απαντήσουν οι:alexat11, bookz_GR και να κάνει εγγραφή ο parisaktos.Για νεότερα θα σας κρατάω ενήμερους. Μόλις συμπληρωθούν οι 5 και δηλώσουν ετοιμότητα, θα ξεκινήσουμε να μιλάμε για τις λεπτομέρειες:σε τι τουρνουά θα παίζουμε, τι ώρες, από τι κεφάλαιο θα ξεκινήσουμε κλπ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 Γειά σας συναθλητές,έτοιμος και εγώ (alexat11) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
b00kz Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 opws egrapsa kai pio panw exw kai egw eksetastikh. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TheGamester Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 Αν δεν δίνω κάποιο μάθημα τις ώρες του τουρνουά, ενδεχομένως και να μπορώ να ξεκλέψω 2-3 ώρες για να παίξω... Όμως για να μπορώ να πω 100% πρέπει να ξέρω τις ώρες και τις μέρες του τουρνουά...TheGamester Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djroof Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!!!ΩΡΑΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 Πάντως έριξα μια ματιά για team events, αλλά δεν βρήκα κανένα. Ο/η support μου είπε ότι ναι μεν δεν έχουν ακόμα events αλλά θα έχουν σε λίγο. Μήπως περιμένουν να τελειώσει η εξεταστική των συμπαικτών μας? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2006 Μήπως περιμένουν να τελειώσει η εξεταστική των συμπαικτών μας? :laugh: :laugh: Έχεις απόλυτο δίκιο. Οι τελευταίες λίγκες έληξαν στις 10 Ιουνίου..Τους έστειλα ένα email, και περιμένω απάντηση.Εγώ έχω μία άλλη θεωρία.. Μήπως έμαθαν ότι θα πάμε να παίξουμε και φοβήθηκαν??:laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2006 Ok, ήρθε η απάντηση:Δεν αναφέρουν γιατί διέκοψαν το TeamPlay όλο το καλοκαίρι, αλλά λένε ότι θα ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο. Οπότε περιμένουμε να αρχίσουν οι αγώνες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
parisaktos Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2006 ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΗΔΗ ACCOUNT ΣΤΟ POKEROOΜ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ NICKNAME ΑΠΟ TO PARISAKTOS ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?ΤΟ NICKNAME MOY EINAI NIKOVO Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2006 Δεν έχει σχέση το ψευδώνυμο που έχεις...Κάνε join στην ομάδα Pokerland, και θα σε προσθέσουμε στην ομάδα. Τώρα είμαστε 7 άτομα, και μία ομάδα μπορεί να έχει το πολύ μέχρι 10 παίκτες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
parisaktos Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2006 OK EKANA JΟΙΝ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takisnik Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2006 kalispera paidia.ti ginetai me thn omada?pote tha xekinisoume thn enhmerosi? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djroof Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2006 ΤΙ ΕΓΙΝΕ??? ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ???ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΚΥΡΙΕ MOD ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ POKER ROOM ??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
parisaktos Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2006 ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η΄ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2006 Φίλε parisakte, η αλήθεια είναι ότι το PokerRoom το παράκανε με τη διακοπή των Team Events. Τώρα όμως που μπήκα και πάλι είδα ότι πριν από 3 μέρες ξεκίνησαν οι δοκιμαστικοί (Beta) αγώνες. Τους λένε έτσι γιατί μάλλον δοκιμάζουν κάποιες νέες λειτουργίες και η πλατφόρμα δεν είναι εντελώς έτοιμη.Το καλό νέο είναι ότι είχε εχθές και προχθές δύο πολύ καλά freerolls για τις ομάδες, το 1 με $700 και το άλλο με $800 ! Το άσχημο είναι ότι δυστυχώς τα χάσαμε.Από εδώ και μπρος θα παρακολουθώ καθημέρινά τα τουρνουά, κι αν διοργανώσουν κάποιο freeroll, θα σας ενημερώσω εδώ. Παρακαλώ και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να δηλώσουν ετοιμότητα. Και για να μην ξεχνιόμαστε είναι οι εξής:poliscas owner Aug 1, 2006 b00kz_GR member Aug 26, 2006 alexat11 member Aug 26, 2006 takisnik member Aug 6, 2006 nikovo member Oct 2, 2006 (αυτός είναι ο parisaktos) djroof member Aug 2, 2006 The_Gamester member Aug 2, 2006 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
b00kz Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2006 egw eimai etoimos :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sklop Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2006 Παιδιά γίνεται να μπω και εγώ στην ομάδα? Αν ναι σας παρακαλώ μπορείται να μου εξηγήσετε πανω κάτω τι θα γίνεται θα παίζουμε μεταξύ μας ή με άλλους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takisnik Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2006 ante paidia... kaika apo to zestama.READY!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
parisaktos Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2006 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΑΤΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ. ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥMΕΥ.Γ. poliscas ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ Ε-MAIL Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts