moderator Δημοσίευση 11 Μαίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου, 2007 Αύριο θα πάω με ένα φίλο μου ποκερά μία βόλτα σε καζίνο της Βουλγαρίας που είναι κοντά στα σύνορα και κάθε 2η Παρασκευή οργανώνει τουρνουά Holdem με €7,000 guaranteed και buy-in €100.Επισκέπτομαι για πρώτη φορά το συγκεκριμένο καζίνο, οπότε και δεν καλώ κάποιον άλλον μαζί μου μήπως και αποδειχθεί φόλα - ξέρω εγώ αυτοί οι Βούλγαροι μέχρι και πλαστά πεντοχίλιαρα βγάλανε που δεν τα πιάνουν τα μηχανήματα, λίγο τό'χουν να μας παίξουν με σημαδεμένα φύλλα; :woohoo: :woohoo: :woohoo: Το Σάββατο το απόγευμα που θα επιστρέψω θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου στο blog. Αν παίζει κάτι καλό σε 15 μέρες να οργανώσουμε καμία εκδρομούλα.Ξέρω και πως θα ονομάσουμε την αποστολή: "Έλληνες χαρμάνηδες του live πόκερ!" :lol: Παράθεση
goingup Δημοσίευση 11 Μαίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου, 2007 Καλή τύχη και κυρίως καλή διασκέδαση poliscas! Παράθεση
vaskos13 Δημοσίευση 11 Μαίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου, 2007 kalh tyxh filaraki,mia apo tis pente prwtes theseis eyxomai na einai dikh sou.Pan ap ola na peraseis kala... Παράθεση
vergitsis Δημοσίευση 11 Μαίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου, 2007 kali tyxi poliscas kai na to efxaristi8eis!!ante kai se 15 meres oloi mazi! Παράθεση
JeanJK Δημοσίευση 11 Μαίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου, 2007 Kali tyxi poliskas!!! Kai panw ap ola kala na peraseis!!!Perimenoyme entypwseis!!! Παράθεση
NEKSAM Δημοσίευση 11 Μαίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου, 2007 kalh tyxh kai kala na peraseis poliscas...kala kerdh!!!:laugh: :laugh: Παράθεση
Recommended Posts