arourel Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 English Poker Game #14133587527: Table Bayfield (6 max) - $2.50/$5 - No Limit Hold'em Seat 1: holdemgr ($500)Seat 2: PO-KW-ER ($500)Seat 3: villian ($500)Seat 4: nimuuuh ($500)Seat 5: SafetyEskimo ($500)Seat 6: ntshclr ($500)PO-KW-ER posts the small blind of $2.50villian posts the big blind of $5The button is in seat #1*** HOLE CARDS ***Dealt to holdemgr [8s 7h]nimuuuh foldsSafetyEskimo foldsntshclr foldsholdemgr raises to 15$PO-KW-ER foldsvillian calls*** FLOP *** [Jc 5c 7d]villian checksholdemgr checks*** TURN *** [Jc 5c 7d] [9h]villian bets $18holdemgr calls $18 *** RIVER *** [Jc 5c 7d 9h] [7s]villian bets 36$holdemgr raises to 108$villian raises 108$ to 216$holdemgr ????Ελπίζω να βοήθησα λίγο...'Aποψή μου έιναι ο,τι συνήθως εδώ χάνουμε με τέτοιο action στο river..Δε ξέρω πόσο έχει δυσκολέψει το παιχνίδι στο 500nl και αν ο αντίπαλος είναι ικανός για τέτοια μπλόφα,πιστεύοντας οτι θα φολντάρεις χ% για να έιναι +ev το move του... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 δε ξερω ποσο agressive ειναι ο holdem , αλλα αφου το flop παει check check , ο αντιπαλος πιο δυσκολα πιστευει ενα move στο river.flat call +ev imo (6 ποτα , κατι σφηνακια). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nicecallsir Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Πολύ σωστο το check στο flop, εύκολο το call turn. Γενικώς μέχρι εδώ είναι μια abc παρτιδά. Εγώ μάλλον θα είχα κάνει απλό call στο river, μιας και όλα τα draw δικαιώθηκαν, συν το οτι δε μου αρέσει να μετατρέπω το φύλλο μου σε μπλόφα. Δεν θεωρώ σωστό να προσπαθώ σε παρόμοιες περιπτώσεις, να πιέσω τον αντίπαλο να πετάξει μεγαλύτερα trips, κέντα ή μικρά χρώματα. Δεν το θεωρώ επίσης εύκολο να κάνει call με κάποια ψηλή επάφή, που λόγω του 7, έγινε ζεύγη.Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω παίκτης μπορεί πολύ άνετα να έχει σπαθιά. H όλη του στάση στο φλοπ και το turn είναι απόλυτα συμβατή με αυτό το σενάριο. Το μόνο που μπορεί να μας κάνει να σκεφτούμε το call, είναι μια πολύ σημαντική πληροφορία που έχουμε. Αν είναι καλός παίκτης, με καλά read, ξέρει σχεδόν σίγουρα, από το check μας στο φλοπ, πως δεν έχουμε σπαθιά.. Επίσης με μικρά σπαθιά, το πιθανότερο είναι να κάνει απλό call στο reraise μας. Μπορούμε να υποθέσουμε επίσης πως με το 1/3 των σπαθιών του Α, μάλλον θα είχε κάνει reraise preflop, στον lag button. Το πιο πιθανό σενάριο βέβαια, είναι και με σπαθιά του Α να κάνει απλό call στο reraise μας, λόγω του διπλωμένου 7. Πρέπει επίσης να μειώσουμε την πιθανότητα να έχει JJ ακόμη και 99 ίσως, λόγω του preflop action. Μας μένουν λοιπόν, τα 55 καθώς και με μικρότερη πιθανότητα το 97 ή το 57, που κανένα όμως δεν δίνει nuts. Έχοντας και εμείς με τη σειρά μας, την πληροφορία πως δεν έχει nuts, μπορούμε εύλογα να αναρωτηθούμε με τι στο καλό κάνει 3ο reraise στο river, αν όχι με μπλόφα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Bump logw diortwshs sto post. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LuckyKnight Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Οπως παιχτηκε και απο τη στιγμη που εχεις κ την εικονα που λες, το call einai mallon καλυτερο tou fold.Ισως εχει δικιο o nicecallsir pou leei just call sto river, alla pali me ayto to image to reraise den mporei na einai kai tragiko. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AEL 88 Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Εγώ θα έκανα fold στο river.Θεωρώ απίθανο παίκτης σε τέτοιο τραπέζι (εκτός αν σου έχει δείξει στοιχεία maniac) να μπορέσει να κάνει τέτοια μπλόφα με reraise στο river. Απο' κει ξεκινάω και μετά ψάχνω να βρω το hand του.Πιθανότερο hand του αντιπάλου 55 ή 99.Αυτό λέει η λογική μου αυτό θα έκανα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αρχικα να αναφερω οτι δεν εχω Προσωπικα δεν εχω εμπειρια απο NL500..Παρατηρωντας την παρτιδα πιστευω οτι η μπλοφαρει η εχει 55/99..θα σκεφτομουν και το 10-8 (δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο στο nl500) αλλα με straight εκει απλα θα εκανε call εκτος αν σε διαβασε τοσο καλα οτι εχεις το 7αρι οποτε εκανε raise για value..Οποτε απο τα μπλοφα/99/55 δεν πιστευω επισης τα 99 γιατι preflop θα υπηρχε 3bet λογικα..Μενουν 55/μπλοφα..Ηoldem αν ησουν στην θεση του αντιπαλου και ειχεσ 10-8 suited ας πουμε πως θα το επαιζες?Σου κανω αυτην την ερωτηση για να δω αν υπαρχει περιπτωση να εχει το συγκεκριμενο φυλλο.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Chuck_Ali Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Από cash μαύρα μεσάνυχτα αλλά:To raise σου στο river, μπορεί και να το λάβει σαν busted flush draw μπλόφα, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα σου έκανε rereraise μόλις 2x καθώς θα πρέπει να ξέρει ότι δεν θα τον κάνεις call ποτέ. Μου δίνει την εντύπωση ότι θέλει το call σου και με το half pot bet και με το reraise. Θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε JJ,λόγω της δράσης preflop, αλλά και κάποιο weak J. Eίναι ιδανική περίπτωση ο αντίπαλος σου να κρατάει 55 (και 68s, T8s, με μικρότερες πιθανότητες όμως) Επίσης τα lead bet σε turn και river και το μέγεθος του reraise του, νομίζω ότι μειώνουν τις πιθανότητες να κρατάει 2 σπαθιά.Είμαι κι εγώ της άποψης του call του bet του στο river (το οποίο μοιάζει περισσότερο για value bet, παρά για προσπάθεια να σε βγάλει από το pot), καθώς το board έχει διπλώσει. Συμφωνώ και με τον gsbets, το check check στο flop, κάνει το river raise σου λιγότερο πιστευτό, αλλά αυτό τελικά ίσως και να λειτουργεί υπέρ σου.Νομίζω η παρτίδα εξαρτάται κυρίως από το image σου, αλλά και αυτό του αντιπάλου... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Γενικά η πάσα θα έλεγα οτι είναι καλά παιγμένη. Θα έλεγα οτι το raise sto river ειναι ενα καλό value καθώς παίρνεις call απο παρα πολλά φύλλα που κερδίζεις(βαση image) αλλα και χάνεις (κεντα, trips με καλύτερο kicker κ.λ.π.) ΤΟ πρόβλημα είναι οτι με αυτό το παίξιμο θα σου τύχουν και κάποιες περιπτώσεις που σε πουσάρουν και πρέπει να βρεις αν ο αντίπαλος έχει κάτι που σε κερδίζει ή κάνει μπλόφα busted draw κ.λ.π. Βαση image αντιπάλου (nitt passive) που δεν κάνει σχεδόν ποτε τέτοια μπλόφα δεν θα ψάξουμε να βρούμε τις ελάχιστες που το κάνει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 xaneis sigura Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 perimeneis na sou di3ei to fh gia na foldareis? sto flop protimw to bet giati exei 7 ekatomiria draws kai nit passive sini8izoun na ta kanoun c/c opote xanoume value kai dinoume free card me to check. episis to range merging den einai pote kako. vevaia einai arketa read dependend kai ipo proipo8eseis to check 8a mporouse na einai kaliterosto river ta hands sas einai face up kai mou fenete eukolo fold Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bouklinio Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 preflop flop kai turn stadar play..to river check-call..to raise einai peponia,,,plironeis de plironesai..long term panta kai imo pos ta lete eseis tou internet.. :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Οτι και να λεμε ετσι ειναι λιγο υποθετικο γιατι πιστευω πως βασικοτερος παραγωντας για την αποφαση ειναι η εικονα που εχει αυτος αλλα και η δικια σου..Μαλλον δυσκολευετε να σε πιστεψει λογο του οτι εχεις παιξει πολυ passive ως εκει..αυτο του δινει δυναμη να σου κανει τετοιο reraise εκει ακομη και με top pair η 10αρια(μου εχουν κανει κλικ με το τροπο που παιχτηκε η παρτιδα αν και πιθανοτατα θα ειχε κανει 3bet preflop)αρα υπαρχουν καλες πιθανοτητες για να κανεις το call(αποκλειω με τετοιο πονταρισμα να ειναι cold stoned bluff)..Γενικα ομως δινω και βασιμες πιθανοτητες σε full house..(τελικο κριτηριο και πιο αποφασηστικο για το σεναριο που επικρατει θα ηταν η εικονα του)Παντως εγω θα ειχα κανει raise απο το flop.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 bouklinio έγραψε:preflop flop kai turn stadar play..to river check-call..to raise einai peponia,,,plironeis de plironesai..long term panta kai imo pos ta lete eseis tou internet.. :laugh: :laugh:Μπούκλα ειμαι εγω στην θέση του holdem και εσύ στην θέση του Nit.Δεν μου πληρώνεις το raise μου στο river μετα απο τέτοια δράση? Εγω βάζω στοίχημα οτι με πληρώνεις και με Α hi και πας τα φύλλα σου στο muck. PeponiΑυτό που σου λέω δεν το λέω για να το παίξω έξυπνος αλλα για να σου τονίσω για άλλη μια φορά οτι οταν παίζεις μία πάσα θα σκέπτεσαι με το μυαλό του αντιπάλου σου και τον τρόπο παιχνιδιού του και οχι με τον δικό σου. Ξανά πεπόνι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 Na prosthesw oti to JJ kai poly perissotero to 99 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 "I knew my K hi was the best hand. I just wanted to make sure"looool.Το call το είχες σίγουρο. Το μόνο που δεν κατάλαβα γιατί έκανε το 4bet εαν πιστευε οτι κέρδιζε!!! :silly: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tolpkr Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 holdemgr έγραψε:Otan loipon kanei to mikro 3bet tou nomizw oti de bloffarei pote kai den yparxei kai kapoio xeirotero hand pou mporei na kanei re-raise for value. Kanei poly kala represent trips+ kai ekana sxetika grhgoro foldAkoma ki an ta pot odds einai apisteyta eynoika den perimenw oti kapoios unknown nitty regular pou paizei pshlotera ap'oti synithws, mporei na kanei tetoio move. Mexri apodeiksews tou enantiou.+1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AEL 88 Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 Δηλαδή holdem,ποιό είναι το συμπέρασμα από τη συγκεκριμένη παρτίδα? Παίξτε λάθος γιατί ο αντίπαλος μπορεί να παίζει χειρότερα από εσάς και να κερδίσετε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 Ο αντιπαλος πιστευε οπως ειπε οτι το K high ηταν καλο..απλα ηθελε να το σιγουρεψει..Γιατι δεν εκανε απλα call στο raise για να το σιγουρεψει 100% κανει reraise?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 πιθανοτατα ο αντιπαλος ηταν απλα ειρωνικος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 foustouki έγραψε:Ο αντιπαλος πιστευε οπως ειπε οτι το K high ηταν καλο..απλα ηθελε να το σιγουρεψει..Γιατι δεν εκανε απλα call στο raise για να το σιγουρεψει 100% κανει reraise?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 AEL 88 έγραψε:Δηλαδή holdem,ποιό είναι το συμπέρασμα από τη συγκεκριμένη παρτίδα? Παίξτε λάθος γιατί ο αντίπαλος μπορεί να παίζει χειρότερα από εσάς και να κερδίσετε?Pws bgainei ayto to symperasma?Auto isxyei se kapoies periptwseis (pou paizeis lathos gia na kaneis exploit kapoio antipalo) alla edw de blepw pws isxyei.Ti kaname lathos edw? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2009 holdem στην ερωτηση τι καναμε λαθος στη παρτιδα που αναλυεις η απαντηση ειναι τιποτα δεν ειναι καθαρο λαθος..Απλα προσωπικη μου αποψη σε παρομοιες καταστασεις σε NL50 και NL100 κανω απλα call στο river αν εχει παιχτει η παρτιδα με παρομοιο τροπο..Μπορει βεβαια να χανω αρκετο value πολλες φορες..Αλλα ενα raise μου στο river μπορει να δεχθει reraise ειτε απο better hand ειτε απο bluff οποτε μετα τις περισσοτερες φορες πρεπει να foldαρω..Για αυτο προσωπικη μου παντα αποψη αν και παιζω σε χαμηλοτερα ορια ειναι call the river!Απο εκει και περα ειναι και θεμα reads/history.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 holdemgr έγραψε:Ti kaname lathos edw?To check behind στο flop είναι συζητήσιμο, αλλά όχι λάθος. Θα μπορούσες να κάνεις και CB αλλά για mixed play επιβάλλεται και το check αρκετές φορές. Στο river όμως το raise το θεωρώ -EV. Εδώ μετράνε τα levels of thinking και των 2 σας. Μερικές φορές θα κάνει bet turn με draw και στη συνέχεια 2nd barrel στο river με ένα φτηνό bet του τύπου που έκανε, προσπαθώντας να κλέψει το ποτ με το μοναδικό τρόπο που μπορεί να κερδίσει. Άρα στην περίπτωση αυτή η σωστή κίνηση είναι το call (δε θα κερδίσεις περισσότερα αν κάνεις raise). Με ένα μετρίου επιπέδου φύλλο γι' αυτό το board πχ Α7 που σε κερδίζει, θα ήταν πιο πιθανό να είχε κάνει ένα bet μεγαλύτερο από half pot που έκανε, για να πάρει value από χειρότερα trips, που θα φοβόντουσαν ακόμη πιο πολύ να κάνουν value raise μετά από ένα πχ full pot size bet out of position, από 2 pair κλπ. Άρα το range του είναι κάπως polarized, γιατί ακόμη και τα πιο δυνατά του φύλλα (straights, full houses) δύσκολα θα πληρωθούν ένα μεγάλο river bet μετά από τέτοιο αδύναμο post flop action από μέρους σου. Αυτό και μόνο αρκεί για να κάνεις απλό call κι όχι raise. Με το raise που κάνεις βάλε τον εαυτό σου στη θέση του αντιπάλου. Με τι φύλλα θα έκανε call? Σε τι φύλλα θα σε έβαζε; Straights-full hoouses και πιο σπάνια A7, με ένα μικρό ποσοστό busted draw. Τα busted draws τα κερδίζει με απλό call, άρα για να κάνει 3bet πρέπει να έχει τουλάχιστον full house, γιατί ακόμη και αν είχε nut straight θα ήξερε ότι με 3bet πολύ δύσκολα θα έπαιρνε call από χειρότερο φύλλο, άρα θα ήταν -EV. Το παίξιμό του ταιριάζει απόλυτα με full house που κάνει μικρό το reraise για να πληρωθεί αν είναι δυνατό τουλάχιστον από το nut straight. Για να κάνει την κίνηση που έκανε με stone cold bluff θα έπρεπε να έχει strong online tell ότι κάνεις move με busted draw. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 an auto einai blofa einai wolrd class epipedo..diladi check flop bet turn check raise river den einai line pou dialegeis gia blofa...house sigura i fold Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts