Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

lol εγω δεν τα εγραψα για να σε προσβάλω. lol νασαι καλά

Αυτό είναι το πρόβλημα ότι προσβάλλεις κόσμο και δεν το καταλαβαίνεις ή δεν παραδέχεσαι ακόμα και το σχόλιο που λες ότι έκανες όταν έφυγα από το τραπέζι προσβλητικό είναι.

αντί για lol

εγώ περίμενα ένα συγνώμη

όσο για την πάσα με bouklinio

Η γνώμη μου είναι πως αν δεν έχω εγώ το call που ήμουνα sort stuck εσύ δεν είχες σίγουρα τα raise σε 6-7 χέρια σερί .

Σαν sort stuck μπορεί και να δικαιολογούμε να τζογάρω εσύ σαν chip leader γιατί?

Λέω ότι κατά την γνώμη μου τζόγαρες πολλά χέρια σερί χωρίς να έχεις πολλά να κερδίσεις ,μάλλον πολλά να χάσεις είχες .

Όσο για το προηγούμενο χέρι αν θυμάσαι που έκανες raise και σου έκανα all-in και foldares δείχνοντας μου Κ μπαστουνι .....ήμουνα όντως μπετόν.

• Απαντήσεις 90
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

bouklinio έγραψε:

ps:den thimamai to skiniko pou girnaei kai mou leei o antonis ayti tin ataka kai go gelao alla logiko mou fenetai na gelasa..kai gia mena to idio na lege o opoiosdipote xioumoristika pali tha gelaga..cu at the tables man..

looser εμφανώς δεν έχεις καν την αίσθηση του χιούμορ.

Τα σχόλια σε σχέση με το παιχνίδι σου στο πόκερ(που δεν έκανα) δεν έχουν καμιά σχέση με την προσωπικοτητά σου. Μην τρελλαθούμε κιόλας.

Οσο για τα "σκληρα" σχολιά μου (για τον ευατό μου οταν παίζω λάθος είναι χειρότερα), θα σου πω αυτό που λέει ο λαός μας:

"Αυτός που θέλει το κακό μου με κάνει κ γελάω και αυτό που θ΄λει το καλό μου με κάνει κ κλαίω.

Φυσικά οποιος δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει ..... ειναι άξιος της μοίρας του.

gl

Y.Γ.1. νταξ οτι ο Μπούκλας είναι μεγάλο πεπόνι το ξέρει γιατί του το λέμε όλοι(αυτός επιμένει οτι θα γίνει pro), δεν ήταν ανάγκη να του το πεις και εσύ. :laugh: :laugh:

Μπούκλαααα, σε πήραν χαμπάρι όλοι ρεεεεεεεε :laugh: :laugh:

Υ.Γ. Σε απάντηση του pm σου ελπίζω να μην εννοείς οτι αυτοί που το βλέπουν(οτι σε πρόσβαλα) είναι κ ο HULK μέσα, γιατί ειλικρινά, τώρα προβάλλεις εσύ τον ευατό σου.

Αν σε ικανοποιήσει τόσο σου ζητώ συγνώμη, αν κ επιμένω οτι δεν το έγραψα για να σε προσβάλλω. οκ?

Δημοσίευση

Μερικές φορές είναι άλλη η πρόθεση και άλλο το αποτέλεσμα άλλες φορές ευτυχώς και άλλες δυστυχώς .

Δεν είπα ότι είχες πρόθεση .

Αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλά ποστς σου στα οποία ακούγεσαι ειρωνικός -προσβλητικός .

Αν δεν έχεις πρόθεση (και ειλικρινά σε πιστεύω)να έχεις κατά νου πως αλλιώς είναι να διαβάζεις κάποια πράγματα και αλλιώς να τα ακούς .

Αλλιώς ακους κάτι από κάποιον που γνωρίζεις αλλιώς διαβάζεις κάτι απο κάποιον που γνωρίζεις και αλλιώς διαβάζεις κάτι από κάποιον που δεν γνωρίζεις .

Δυστυχώς όσες φατσούλες και να βάλουμε ο γραπτός λόγος είναι απρόσωπος κενός συναισθημάτων και για αυτό χρήζει ιδιαίτερης προσοχής .

Όσο για το χιούμορ μου ρώτα αυτούς που με είχαν στο ταπέζι πολλή ώρα ή περίμενε να με γνωρίσεις.

Ας το λήξω χαλαρά με ένα ανέκδοτο

Γιατί οι Ξανθιές δεν τρώνε μπανάνες??

Σας έχω πει να γίνει ένα fun section να γράφουμε τις μαλακίες μας να μην τις πετάω όπου να ναι αλλα......

Γιατί δεν βρίσκουν το φερμουάρ

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

bouklinio έγραψε:

Υ.Γ. Σε απάντηση του pm σου ελπίζω να μην εννοείς οτι αυτοί που το βλέπουν(οτι σε πρόσβαλα) είναι κ ο HULK μέσα, γιατί ειλικρινά, τώρα προβάλλεις εσύ τον ευατό σου.

Αν σε ικανοποιήσει τόσο σου ζητώ συγνώμη, αν κ επιμένω οτι δεν το έγραψα για να σε προσβάλλω. οκ?

[/quote:1c0lb4m5]

Επειδη ανεφερθηκε το προσωπο μου και πιθανοτατα καταλαβαινω τι εννοεις αν και δε ξερω τι ειπατε στο pm...

Δε ξερεις ποσο με στενοχωρεις.... μη με μειωνεις γιατι θα παθω νευρικη ανορεξια......

Χρησιμοποιησε τη φαντασια σου για να καταλαβεις που σε εχω γραμμενο και σενα και οσα λες...

Το θεμα ληγει εδω και θα ακολουθησω το δρομο του σοφου crf88... Δε ξαναγραφω για σενα και δε ξαναπανταω στις αηδιες σου.......Σε συμβουλευω να κανεις και συ το ιδιο....

Υ.Γ. Θα δυσκολευτω πολυ με τοσες συσσωρευμενες βλακειες που λες αλλα θα βαλω τα δυνατα μου !!!

Δημοσίευση

HULK έγραψε:

clansman έγραψε:
lol καθε ψαρας το βιολι του.O Αντωνης ξερει τι λεει ρε noobia

Ύπνο χαφιε...[/quote:1zkkgqtk]

Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς μαζί μου τα ίδια ισχύουν και για σένα

Μην μειώνεις τους συνομιλητές σου μην τους βρίζεις

Και πάνω από όλα μην το κάνεις ανώνυμα

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ

Δημοσίευση

looser έγραψε:

HULK έγραψε:
clansman έγραψε:
lol καθε ψαρας το βιολι του.O Αντωνης ξερει τι λεει ρε noobia

Ύπνο χαφιε...[/quote:gmesrhbd]

Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς μαζί μου τα ίδια ισχύουν και για σένα

Μην μειώνεις τους συνομιλητές σου μην τους βρίζεις

Και πάνω από όλα μην το κάνεις ανώνυμα

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ[/quote:gmesrhbd]

Κανείς ένα τεράστιο λάθος παρόλο που σύμφωνω απόλυτα μαζί σου..

Δε προσέβαλα πότε κάποιον άλλο χωρίς αυτός να το κάνει πρώτος..

Τεράστια διαφορά...

Δημοσίευση

takisnik έγραψε:

...πιστευω πως θα καταλαβεις πολυ περισσοτερα οταν το χερι παει στ showdown...

Αυτό μου ακούγεται πολύ σαν να παίζουμε απέναντι σε ένα συγκεκριμένο φύλλο του αντιπάλου κι όχι απέναντι σε ένα ευρύτερο πιθανό range φύλλων. Result oriented thinking όπως περίπου είπε κι ο crf88.

Εφόσον δεν έχεις δώσει εξ' αρχής στοιχεία για τον αντίπαλο (πχ ότι είναι calling station) χάνεις πολύ value από το RANGE του μέσου παίκτη αυτού του τουρνουά. Πχ όταν θα έχει 56 και θα κυνηγάει κέντα θέλεις αν είναι δυνατόν να μπουν όσο πιο πολλά λεφτά γίνεται πριν το river. Γιατί αν μέχρι και το river δε συμπληρωθεί το draw του δε θα πληρωθείς τα μέγιστα. Επίσης θέλεις να χτίσεις το ποτ έτσι ώστε με φύλλα 2nd best να νιώθει πιο pot committed από τα pot odds στο river και να μη χρειαστεί να κάνεις overbet. Κι αυτό γιατί απέναντι στο RANGE του μέσου παίκτη αυτού του τουρνουά η στρατηγική που επέλεξες δεν είναι πάντοτε η βέλτιστη δυνατή. Οι πιο πολλοί θα έκαναν πάσο στο river και θα είχες χάσει value που δε θα είχες φουσκώσει το Pot νωρίτερα...

Δημοσίευση

ΩΡαία ανάλυση sam. Τώρα ξαναδιάβασε το θέμα.

Καναμε raise sto flop k bet sto turn και προσπαθώ να καταλάβω πως θα φούσκωνες περισσότερο το πότ. ???????????

Σημειώνω οτι οι περισσότεροι που απάντησαν εδώ, δεν κάνουν bet sto turn αλλα check.

Περιμένω με αγωνία το δικό σου πλάνο gia max value.

Υ.Γ. Πρίν 2 χρόνια που πρωτοξεκίνησες να γράφεις σου είχα πει να διαβαζεις πρωτα τι λένε οι άλλοι κ μετά να απαντάς. Ακόμη είμαστε στην πρώτη παρατήρηση. :)

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Περιμένω με αγωνία το δικό σου πλάνο gia max value.

Υ.Γ. Πρίν 2 χρόνια που πρωτοξεκίνησες να γράφεις σου είχα πει να διαβαζεις πρωτα τι λένε οι άλλοι κ μετά να απαντάς. Ακόμη είμαστε στην πρώτη παρατήρηση. :)

Διάβασα πολύ καλά όλα τα posts και δεν είχα σκοπό να ποστάρω καθόλου, για τον προφανή λόγο ότι η υπερβολική σου σιγουριά ότι μας έπεισες όλους ότι έχεις δίκιο σε οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις. Πρώτα-πρώτα στο ότι ποστάρω χωρίς να διαβάσω τα προηγούμενα. Αν και δε θα το ήθελα, θα σου απαντήσω για το πλάνο μου από σεβασμό στο αίτημά σου.

Όπως προείπα και θα επαναλάβω, θέλουμε το ποτ να έχει πιο πολλά μέσα πριν από το river. Είναι προφανέστατο επομένως το τι πρέπει να κάνουμε. Μεγαλύτερο raise στο flop. Ένα φύλλο όπως 56 θα ακολουθήσει αν τα κάνουμε 7000 στο φλοπ. Θα πρέπει να βάλει 4500 για 17750, πολύ καλά odds για να κυνηγήσει drawing dead πιστεύω. Επίσης αν παίζει κάτι σαν 35s, θα γίνει πιο εύκολα committed στο river. Το ποτ αν κάνει call έχει 22250. Τώρα πλέον αν ποντάρουμε μισό ποτ στο turn και δεχτούμε call καταφέρνουμε να φτάσουμε το ποτ στις 44.5Κ μάρκες. Σε αντίθεση με τις 33.25Κ που είχε όπως το έπαιξε ο φίλος μας. Στις ουκ ολίγες περιπτώσεις που ο αντίπαλος είναι σε draw (που είναι drawing dead) μόλις κατάφερες να χάσεις 5625 chips. Γιατί στο push στο river αποκλείεται να κάνει call με 6 hi. Ενώ αντίθετα με το δικό μου πλάνο θα είναι να βάλει άλλα 23400 για 67900. Εσύ τι λες, με 35s δε θα ήταν δελεαστικό να τα βάλει;

Ουσιαστικά το πλάνο μου δε διαφέρει ιδιαίτερα από αυτό του TakisNik, απλά θεωρώ ότι χάνουμε value από το RANGE του αν δεν κάνουμε λίγο μεγαλύτερο raise στο flop. Η συνέχεια η ίδια, half pot bet turn και shove river. Τους λόγους τους ανέφερα.

Απαντήσεις του τύπου δες τι έγινε κλπ είναι άκυρες κι αντιποκερικές γιατί λαμβάνουν υπόψη τη μεμονωμένη περίπτωση (του απίστευτου αυτού calling station) κι όχι το μέσο αντίπαλο με όλο του το range.

Δημοσίευση

Δεν προσπάθησα να προσπαθήσω να πείσω κανέναν απο εσάς παίζοντας την πάσα έτσι, αλλα τον αντίπαλο.

Αν ξαναδείς το πλάνο σου τελείωνεις την π΄ασα στο flop(δείχνεις 3άρι) κ την συνέχεια την ονειρεύεσαι.

Το πόστ σου θα είχε πιά ενδιαφέρον αν προσπαθούσες να βάλεις εμας σε μπλόφα (5-6) και πως θα έπρεπε να παίξουμε με τον αντίπαλο(πιθανά σενάρια) με το ιδιο board κ έπρεπε να προσποιηθούμε monster.

Αλλα μην το κάνεις εκτός εαν κατάλαβες τι είπα.

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Αν ξαναδείς το πλάνο σου τελείωνεις την π΄ασα στο flop(δείχνεις 3άρι) κ την συνέχεια την ονειρεύεσαι.

Δηλαδή αποκλείεται να δεχτώ call αν ο αντίπαλος είναι σε draw ή έχει αυτός 3άρι (και να φουσκώσω το ποτ με σαφές προβάδισμα). Εξακολουθείς να βάζεις τον αντίπαλο σε ένα και μόνο φύλλο: αυτό που τελικά είχε...

Antonis έγραψε:

Το πόστ σου θα είχε πιά ενδιαφέρον αν προσπαθούσες να βάλεις εμας σε μπλόφα (5-6) και πως θα έπρεπε να παίξουμε με τον αντίπαλο(πιθανά σενάρια) με το ιδιο board κ έπρεπε να προσποιηθούμε monster.

Αυτό το λες σαν να ξέρουμε από την αρχή ότι ο αντίπαλος έχει Α hi, οπότε ο μόνος τρόπος να πάρουμε το max value είναι να προσποιηθούμε μπλόφα, που είναι το μοναδικό που κερδίζει! Αλλιώς δεν έχει αξία να ασχοληθούμε με κανένα άλλο πλάνο. Δηλαδή πάλι κάνεις το ίδιο πράγμα, βάζεις τον αντίπαλο σε ένα και μόνο φύλλο. Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα στα προηγούμενα posts. Δεν παίζουμε απέναντι σε ένα φύλλο, αλλά σε RANGE!

Επίσης αξίζει όλοι να θυμηθείτε κι όσοι δεν έχετε δει να πρωτοδείτε πώς έπαιξε εδώ η Harman:

http://www.youtube.com/watch?v=IzbKk8RGmAU

από το turn και μετά, όπου κι έκανε full house. Δείτε ακριβώς πόσο ήταν το ποτ, πόσο raise έκανε στο turn και πόσα λεφτά άφησε για το τέλος. Το πώς θα φουσκώσουμε το ποτ με ένα πολύ μεγάλο φύλλο είναι τέχνη.

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Sam δεν σε αντεχω. lolololol Αμα έχουν κ οι δύο Monster δεν χρειάζεται τέχνη για να μπουν τα λεφτά στο ποτ αφού το κάνει το setup. pls δεν αντέχω άλλο την βλακεία. pls pls pls

Άμα έχει draw, πχ Α5, 56? Μην απαντάς επιλεκτικά και δώσε προσοχή σε ολόκληρα τα posts. Το έχω ξαναπεί για τα draws. Monster για τον αντίπαλο εδώ θα θεωρείται προφανώς το Α3 και το 34. Αν επίσης θεωρείς ότι στο video που παρέθεσα μπήκαν εύκολα τα λεφτά μέσα επειδή είχαν και οι 2 monsters θα σε συμβούλευα να ξαναδείς την αντίδραση του Zeidman όταν δέχεται το check raise στο turn. Καθόλου εύκολα δεν έκανε το call. Ήξερε ότι έχανε αλλά δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από το φύλλο του...

Επίσης πόσο monster θα θεωρούσες το 35s στη θέση του αντιπάλου limper τώρα; Εσύ δεν είπες ότι η κίνησή μας αναπαριστάνει 3άρι και τον διώχνει; Ο αντίπαλος θα το πετούσε στο 100% των περιπτώσεων το 35s? Ο μέσος αντίπαλος αυτού του τουρνουά που θα κάνει limp ακόμη και το 35s με αυτό το στακ, δε θα είναι πιο εύκολα cοmmitted στο river αν φουσκώσουμε το pot με τον τρόπο που περιέγραψα;

Περιμένω απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά μου, κι όχι επιλεκτικές αυτή τη φορά.