batman Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 crf88 έγραψε:kai istera sizitame giati de ginotai sovares sizitiseis kai giati de simetexoun kaloi paiktes.sir achil exeis ksekinisei dio tria posts stratigikis sou exoun apantisei oi kaliteroi paiktes kai den exeis mpei kan sti diadikasia na katalaveis ti sou elegan... kai vrethike o holdem na sto episimanei..........batman to sxolio sou einai entelos off...Αυτό που είπα είναι ότι δεν άνοιξε ένα thread για να αναλύσει κάποια παρτίδα. Η ερώτηση ή απορία του αν θες νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρη και συγκεκριμένη.Αν το κατάλαβα λάθος τότε πάω πάσο. Δεν έχω διάθεση για αντιπαράθεση. Αυτό που κατάλαβα εγώ ήταν ότι ο Shir ρώτησε κάτι συγκεκριμένο για τα sit and go των 11 δολαρίων στην συγκεκριμένη εταιρία. Απλά και συγκεκριμέναΜπορεί η απορία του να ήταν άστοχη, αλλά ήταν συγκεκριμένη. Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 batman έγραψε:Αυτό που είπα είναι ότι δεν άνοιξε ένα thread για να αναλύσει κάποια παρτίδα. Η ερώτηση ή απορία του αν θες νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρη και συγκεκριμένη.Αν το κατάλαβα λάθος τότε πάω πάσο. Δεν έχω διάθεση για αντιπαράθεση. Αυτό που κατάλαβα εγώ ήταν ότι ο Shir ρώτησε κάτι συγκεκριμένο για τα sit and go των 11 δολαρίων στην συγκεκριμένη εταιρία. Απλά και συγκεκριμέναΜπορεί η απορία του να ήταν άστοχη, αλλά ήταν συγκεκριμένη.Nομιζω πολυ το αναλυσαμε αλλα μονο ο batman καταλαβε την προθεση μου sorry an κουρασα... :blush: :blush: :blush: :blush: Παράθεση
HULK Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 spiderman έγραψε:Με φώναξε κανείς???ΚΟΡΥΦΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :silly: Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 "Small stakes hold'em games are notoriously loose.Some people think thet are too loose:"Nobody folds.It turns the game into a crapshot.It's like playing bingo"The implication is that your opponents' ultra-loose play can somehow prevent you from winning in the long run,just as if you were playing craps or bingo.This notion,of course is absurd.Loose small stakes games are potentially the most profitable limit hold'em games available(in terms of bets won per hour).SKILL IS AS IMPORTANT A FACTOR IN SMALL STAKES POKER AS IT IS IN HIGHER LIMITS.PEOPLE WHO EQUATE POKER TO CRAPS LOSE,NOT BECAUSE THE GAME IS UNBEATABLE,BUT BECAUSE THEY MAKE NUMEROUS MISTAKES."Από το Small Stakes Hold'em (Ed Miller, David Sklansky & Mason Malmuth). Στο προτείνω ως μία αρχή για να ξεκαθαρίσεις κάποια βασικά πράγματα στον τρόπο που σκέφτεσαι. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 HULK έγραψε:Συμφωνω σε μεγαλο βαθμο με το συναδελφο υπερηρωα(που ομως εγω δεν ειμαι...σαν hulk παντα... αλλα με τυχαιους(σε κομικς και σινεμα) εχουμε να κανουμε τα περιμενουμε αυτα)Ομολογώ οτι είμαι "τυχαίος" οσον αφορά τους υπερήρωες..Οταν οι υπόλοιποι έτρεχαν στα περίπτερα να πα΄ρουν κομικς, εγώ έτρεχα να πάρω τσόντες. Αργότερα οταν οι άλλοι έτρεχαν να πάρουν τσόντες εγω είχα ανακαλύψει το γαμήσι κ.ο.κ, οπότε την 'εχασα την ευκαιρία να μάθω.Οταν πάω σινεμά βλέπω καμιά ηλίθια αμερικάνική περιπέτεια με ηλίθιους ήρωες κ όχι ποιοτικό σινεμά με φιλοσοφικές αναζητήσεις, οπότε κ μου είναι δύσκολο να ξέρω τι έιναι ο Hulk. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Johnny22 έγραψε:"Small stakes hold'em games are notoriously loose.Some people think thet are too loose:"Nobody folds.It turns the game into a crapshot.It's like playing bingo"The implication is that your opponents' ultra-loose play can somehow prevent you from winning in the long run,just as if you were playing craps or bingo.This notion,of course is absurd.Loose small stakes games are potentially the most profitable limit hold'em games available(in terms of bets won per hour).SKILL IS AS IMPORTANT A FACTOR IN SMALL STAKES POKER AS IT IS IN HIGHER LIMITS.PEOPLE WHO EQUATE POKER TO CRAPS LOSE,NOT BECAUSE THE GAME IS UNBEATABLE,BUT BECAUSE THEY MAKE NUMEROUS MISTAKES."Από το Small Stakes Hold'em (Ed Miller, David Sklansky & Mason Malmuth). Στο προτείνω ως μία αρχή για να ξεκαθαρίσεις κάποια βασικά πράγματα στον τρόπο που σκέφτεσαι.Θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο ευγενικός κ όχι να προσβάλεις προσωπικότητες. Ο sir Achil ξέρει πόκερ και καλό μάλιστα το προβλημά του είναι τα donks. Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 sir Achil έγραψε:Επαιζα τις teleytes meres toyrney με buy in 11$.Alla προς εκπληξη διαπιστωσα πως το επιπεδο των παιχτων ειναι χαμηλο με αποτελεσμα η τυχη να υπερτερει της ικανοτητας :silly: :woohoo: :silly: Σε ποια toyrney pisteyete πως ελαχιστοποιουνται οι donkeys?? :dry: :dry: :kiss: tha me trelaneis batman pou akrivos einai i erotisi gia to 11$????apla apofasizei monos tou oti η τυχη να υπερτερει της ικανοτητας .kai meta rotaei se pia tours de simvainei auto.einai dinaton opoiosdipote fisiologikos anthropos na apantisei se mia erotisi i opoia pernei san dedomeno aksioma kati pou einai lathos xoris na tonisei oti to aksioma pou xrisimopoiei einai lathos??oute ego exo oreksi gia kamia antiparathesi :laugh: :laugh: Παράθεση
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 dokimase pokerstars sunday 500 den exei polla donks....einai to mono tournoua pou me exei valei polu mesa... Παράθεση
batman Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 crf88 έγραψε:sir Achil έγραψε:Επαιζα τις teleytes meres toyrney με buy in 11$.Alla προς εκπληξη διαπιστωσα πως το επιπεδο των παιχτων ειναι χαμηλο με αποτελεσμα η τυχη να υπερτερει της ικανοτητας :silly: :woohoo: :silly: Σε ποια toyrney pisteyete πως ελαχιστοποιουνται οι donkeys?? :dry: :dry: :kiss: tha me trelaneis batman pou akrivos einai i erotisi gia to 11$????apla apofasizei monos tou oti η τυχη να υπερτερει της ικανοτητας .kai meta rotaei se pia tours de simvainei auto.einai dinaton opoiosdipote fisiologikos anthropos na apantisei se mia erotisi i opoia pernei san dedomeno aksioma kati pou einai lathos xoris na tonisei oti to aksioma pou xrisimopoiei einai lathos??oute ego exo oreksi gia kamia antiparathesi :laugh: :laugh:[/quote:2cwci357]ισως ειμαι faoul εγω crf88..ισως καταλαβα λαθος... Παράθεση
HULK Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:HULK έγραψε:Συμφωνω σε μεγαλο βαθμο με το συναδελφο υπερηρωα(που ομως εγω δεν ειμαι...σαν hulk παντα... αλλα με τυχαιους(σε κομικς και σινεμα) εχουμε να κανουμε τα περιμενουμε αυτα)Ομολογώ οτι είμαι "τυχαίος" οσον αφορά τους υπερήρωες..Οταν οι υπόλοιποι έτρεχαν στα περίπτερα να πα΄ρουν κομικς, εγώ έτρεχα να πάρω τσόντες. Αργότερα οταν οι άλλοι έτρεχαν να πάρουν τσόντες εγω είχα ανακαλύψει το γαμήσι κ.ο.κ, οπότε την 'εχασα την ευκαιρία να μάθω.Οταν πάω σινεμά βλέπω καμιά ηλίθια αμερικάνική περιπέτεια με ηλίθιους ήρωες κ όχι ποιοτικό σινεμά με φιλοσοφικές αναζητήσεις, οπότε κ μου είναι δύσκολο να ξέρω τι έιναι ο Hulk.[/quote:f7qlsk7q]Κυριε γαμια σου εχω πει να μην ξανααναφερθεις σ εμενα εκτος αν ειναι για ποκερικη αναλυση..Δε λες να το καταλαβεις...Μην αυτοξεφτυλιζεσαι αλλο καθως υπαρχουν πολυ "ψαγμενα" κομικς με φοβερο νοημα που δε πουλανε τα περιπτερα...(ενα απ τα κορυφαια ειναι αυτο που λεει για το κυριο που εχω σαν avatar)..To ποσο ψαγμενος ειμαι αστο να το ξερω εγω για σενα βεβαια ειναι προφανες οτι εκτος απο ποκερ δε παιζει να εχεις διαβασει τιποτα αλλο(μη μου πεις εχω σπουδασει ή οτι εχεις κανει γιατι πραγματικη μορφωση και εξευγενισμο που προσφερουν τα λογοτεχνικα και φιλοσοφικα βιβλια(οχι μονο) ειναι προφανες οτι δε διαθετεις... πως αλλιως θα προσεβαλες και θα ειρωνευοσουν ολη την ωρα τους συνομιλητες σου....)Κοιτα να χαλαρωσεις λιγο κυριε "τα κανω ολα πρωτος και καλυτερος" !!! Παράθεση
Captain_Obvious Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:HULK έγραψε:Συμφωνω σε μεγαλο βαθμο με το συναδελφο υπερηρωα(που ομως εγω δεν ειμαι...σαν hulk παντα... αλλα με τυχαιους(σε κομικς και σινεμα) εχουμε να κανουμε τα περιμενουμε αυτα)Ομολογώ οτι είμαι "τυχαίος" οσον αφορά τους υπερήρωες..Οταν οι υπόλοιποι έτρεχαν στα περίπτερα να πα΄ρουν κομικς, εγώ έτρεχα να πάρω τσόντες. Αργότερα οταν οι άλλοι έτρεχαν να πάρουν τσόντες εγω είχα ανακαλύψει το γαμήσι κ.ο.κ, οπότε την 'εχασα την ευκαιρία να μάθω.Οταν πάω σινεμά βλέπω καμιά ηλίθια αμερικάνική περιπέτεια με ηλίθιους ήρωες κ όχι ποιοτικό σινεμά με φιλοσοφικές αναζητήσεις, οπότε κ μου είναι δύσκολο να ξέρω τι έιναι ο Hulk.[/quote:2k3g899g]Και τωρα που οι αλλοι γαμανε εσυ παιζεις ποκερ, σωστα? Παράθεση
Dusan Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Μωρέ καλά σας κάνει κ σας κράζει ο Αντώνης.. Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Eλεος ρε μαγκες.Μεσα απο ενα απροσωπο forum ολοι γαμιαδες βγαινετε.Σταματηστε να βγαζετε τα κομπλεξ σας εδω και επικεντρωθειτε στο θεμα.Μια συζητηση ανοιξα και ο "γαμιας" ο holdem με τον αντωνη το ξεφτιλισαν. :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ουτε μια σοβαρη απαντηση δεν πηρα ρε παιδια Παράθεση
clansman Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Tι σοβαρη απαντηση να παρεις ρε.Οσο αυξανει το buy in τοσο καλυτεροι οι παικτες.Αν δεν μπορεις να κερδισεις το 10$ σιγουρα δεν μπορεις το 100$Τυπικο δειγμα νουμπα ειναι να πιστευει οτι δεν κερδιζει επειδη οι αλλοι ειναιdonks.Οσο για τα υπολοιπα ποστ σου σε αυτο το thread ειναι σιχαμενα.Tον holdem γιατι του την επεσες και το λες καμμενο?Επειδη εχει 800 ποστ?Αφου ειναι εδω 3 χρονια και συζητα για κατι που τον γεμιζει.Εσυ ποσα ποστ νομιζεις οτι θα εχεις σε τοσο καιρο.Ετσι οπως πας κ παραπανω.Το προβλημα ειναι οτι τα δικα σου τα ποστ θα λενε ολα βλακειες.GTFO Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 sir Achil έγραψε:Eλεος ρε μαγκες.Μεσα απο ενα απροσωπο forum ολοι γαμιαδες βγαινετε.Σταματηστε να βγαζετε τα κομπλεξ σας εδω και επικεντρωθειτε στο θεμα.Οι μοναδικοί απρόσωποι σε αυτό το tread εσυ και οι λοιποί υπερήρωες που έφτιαξαν αccount για να βγάλουν το κόμπλεξ τους όπως και εσύ βρίζοντας κ κοροιδεύοντας όποιον σου έγραψε την αλήθεια.Μια συζητηση ανοιξα και ο "γαμιας" ο holdem με τον αντωνη το ξεφτιλισαν. :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ουτε μια σοβαρη απαντηση δεν πηρα ρε παιδια [/quote:1hnuhn7z]Δεν το πιστεύω οτι έχεις και παράπονο!!!! Το θέμα σου αντιμετωπίστηκε οπως ακριβώς του άξιζε. Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:Οι μοναδικοί απρόσωποι σε αυτό το tread εσυ και οι λοιποί υπερήρωες που έφτιαξαν αccount για να βγάλουν το κόμπλεξ τους όπως και εσύ βρίζοντας κ κοροιδεύοντας όποιον σου έγραψε την αλήθεια.Aστο ρε,δε βγανει νοημα.Ασ το ξεχασουμε και ασ πουμε τπτ για ποκερ,αλλα περιμενα να καταλαβεισ τον τροπο με τον οποιο εκανα την ερωτηση μου,οπως ο batman,και οχι να κανεις τον χαζο μονο και μονο για να το παιξεις"γαμιας".Αυτο με πειραξε εμενα,και πιστευω το εχειε καταλαβει Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Σοβαρές απαντήσεις δωθήκαν απλά ήταν κωδικοποιημένες και μετά αρχίσαν τα περί ηρώων και ξεφύγανε.Αν δεν καταφέρεις να βγεις κερδισμένος μακροπρόθεσμα σε αυτά τα τουρνουά που λές ότι είναι γεμάτα με d0nks, τότε μην περιμένεις να βγείς κερδισμένος στα τουρνουά με μεγαλύτερο buy-in.Αν ρωτήσεις τον Moorman για παράδειγμα θα σου πει ότι ολοι είναι d0nks παντού σε ολα τα stakes. Για αυτό παίζει..γιατί συγκριτικά με αυτόν οι άλλοι είναι χειρότεροι ας πούμε κ για αυτό έχει 800Κ + κέρδος. Το ίδιο κάνουν και όσοι σου απάντησαν. Antonis, crf, Johnny_Drama, Holdemgr, είναι κερδίσμενοι αρκετα για αυτό τον λόγο. Ότι συγκριτικα με τους υπόλοιπους που επιλέγουν να παίζουν είναι μπροστά. Απλά έχεις πάρει ως δεδομένο κάτι που είναι άτοπο όπως σου είπε κ ο crf. Θέλουμε περισσότερα d0nks.Αν θες άλλο προβληματισμό να βάλεις στο μυαλό σου άρχισε να σκέφτεσαι μήπως το field που παίζεις δεν είναι το ιδεατό για σένα, για αυτό κάπως απογοητεύεσαι. Άσε τα τουρνουά 2.000 παικτών για αρχή και πέσε σε πιο νορμάλ αριθμούς και γιατί όχι και sit n go.Πανω από όλα υπομονή. Παράθεση
Chuck_Ali Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Συμφωνώ με τον Erevos. Παίξε σε τουρνουά με λιγότερα άτομα και sng. Παίξε αρκετά tight κι αμέσως αποκτάς πλεονέκτημα απέναντί τους. Απλοποίησε το παιχνίδι σου και ξέχνα τις μπλόφες. Κράτα σημειώσεις για τους αντιπάλους σου. Ξέχνα τις μπλόφες. Διάβασε. Eξασκήσου στο post flop play. Στο Final Table του 50R χτες, δεν ήμουν και πολύ χαρούμενος να παίζω με το Βεργίτση κι άλλους 4 κερδισμένους regulars της Ongame. We are all donks.PS. Ξέχνα τις μπλόφες. Παράθεση
dionisis Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Πιστευω οτι σου ειπε κοψε τις μπλοφες Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 egw tha sou proteina na katseis mia vdomada k na deis apo tin arxi mexri to telos kapoia tournoua tou swedenfish px.tha pareis polla pragmata k prospathise na ta efarmoseis k sto game sou.ps kopse tis mplofes. Παράθεση
vas Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Erev0s έγραψε:Αν θες άλλο προβληματισμό να βάλεις στο μυαλό σου άρχισε να σκέφτεσαι μήπως το field που παίζεις δεν είναι το ιδεατό για σένα, για αυτό κάπως απογοητεύεσαι. Άσε τα τουρνουά 2.000 παικτών για αρχή και πέσε σε πιο νορμάλ αριθμούς και γιατί όχι και sit n go.εγω ξεκινοντας,οπως νομιζω εκανε και ο καθενας,επαιζα ΜΤΤ 2000+ ατομων.σιγα σιγα αλλαξα νοοτροπια οπως και για πολλα αλλα (rigged κλπ) και τωρα πια συνηθως παιζω sng 180 ατομων και τουρνουα μεχρι και 500 ατομα.βεβαια που και που κανα μεγαλο ΜΤΤ δεν βλαπτει.Στο μονο που με βοηθησε το ΜΤΤ στην αρχη ειναι η ΥΠΟΜΟΝΗ. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 "Ουτε μια σοβαρη απαντηση δεν πηρα ρε παιδια "lol δεν το πιστεύω. Φτάνει Παράθεση
vaskos13 Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΑΠΟ 5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ 2-3 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ...ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Παράθεση
Recommended Posts