Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Παρτίδα από το GSOP

Guest

Recommended Posts

Ίσως πολοί ακούσατε στην συνέντευξη να μιλάω για αυτή την παρτίδα παρόλα αυτά θα ήθελα την γνώμη σας και να μου πείτε τι λάθη βλέπετε.

blinds 150/300

Λοιπόν ειμαι σε θέση btb

call μόνο ο προηγούμενος από εμένα που κρατάω Αs 5s call ,fold 0 button ,fold ο sb , raise 600 ο bb

call-call

flop

Ks 6c 7h

check bb

check

check και εγώ

turn 4s

bet 1200 ο bb

call

call

river 7s

bet 2500 ο bb

fold

call από εμένα

shows bb K7 και την ήπια την πορτοκαλάδα

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο bb έπαιξε λάθος με δύο ζεύγη στο φλοπ αλλά του έκατσε απίστευτα ή μπορεί και εγώ να έπαιξα λάθος

εσείς τι λέτε ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

looser έγραψε:

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο bb έπαιξε λάθος με δύο ζεύγη στο φλοπ

Αν με αυτό που λες θεωρείς πως ο bb "όφειλε" να ποντάρει ένα καλό bet στο φλοπ και αυτό θα σε έδιωχνε, τότε ίσως να τη γλίτωνες. Σε διαφορετική περίπτωση νομίζω πως ήταν πολύ δύσκολο να ξεφύγεις. Με nut flush draw στο turn και τέτοιο bet του αντιπάλου και μετά με nut flush στο river τα λεφτά πηγαίνουν πιο εύκολα στη μέση. Βέβαια το check στο φλοπ του bb ως initial raiser να με προβλημάτιζε λίγο αλλά σίγουρα ήταν δύσκολη απόφαση. Να σου πω την αλήθεια πιο πολύ πίστευα ότι ο αντίπαλός σου στο τέλος θα ανοίξει Κ-Κ ή ακόμα και 6-6 παρά Κ-7. Όπως είπες απλά του έκατσε.

Δε θυμαμαι ακριβως ποσα σου εμεναν αλλα εγω πιθανοτατα θα ειχα γυρισει all in...Το call στο turn ειναι σωστο και λογο pot odds(και ευνοικα να μην ηταν εχεις πολυ καλα implied odds)...

Ειναι απ τις περιπτωσεις που η τυχη παιζει σημαντικο ρολο γιατι κατα καποιο τροπο σε εστυσε...

gambler81 έγραψε:

looser έγραψε:

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο bb έπαιξε λάθος με δύο ζεύγη στο φλοπ

Αν με αυτό που λες θεωρείς πως ο bb "όφειλε" να ποντάρει ένα καλό bet στο φλοπ και αυτό θα σε έδιωχνε, τότε ίσως να τη γλίτωνες. Σε διαφορετική περίπτωση νομίζω πως ήταν πολύ δύσκολο να ξεφύγεις. Με nut flush draw στο turn και τέτοιο bet του αντιπάλου και μετά με nut flush στο river τα λεφτά πηγαίνουν πιο εύκολα στη μέση. Βέβαια το check στο φλοπ του bb ως initial raiser να με προβλημάτιζε λίγο αλλά σίγουρα ήταν δύσκολη απόφαση. Να σου πω την αλήθεια πιο πολύ πίστευα ότι ο αντίπαλός σου στο τέλος θα ανοίξει Κ-Κ ή ακόμα και 6-6 παρά Κ-7. Όπως είπες απλά του έκατσε.[/quote:siy612wq]

Και εγώ ότι έχει σετάρει κάτι φοβόμουνα γιατί μόνο έτσι δικαιολογείται το αρχικό του raise και το check (παγίδα?) στο flop ή ακόμα κάτι όπως KQ KJ AK μόλις είδα το Κ7 καράφλιασα και φυσικά το πλήρωσα.Αλλά έπρεπε να μου δώσει την κέντα να δεις αν με 2 ζεύγη θα ξανακάνει check!! :woohoo:

Γεια σας "άρρωστοι" φίλοι μου και σε σένα looser! B)

Ηλία (αν θυμάμαι καλά), η προσωπική μου άποψη είναι ότι εσύ έπαιξες καλά αφού με το str8- nuts flush draw και μετά το free turn card που σου δώθηκε, δεν είχες και πολλές επιλογές! Έπαιξες πολύ σωστά!!

Το μεγάλο λάθος του ΒΒ για μένα δεν είναι το check στο flop, αφού είχε δύο ζευγάρια και κατάσταση rainbow (δεν φοβόταν άμεσα για χρώμα), οπότε το slow play σε αυτή τη φάση δεν είναι λάθος και μετά με τα πονταρίσματά του επαιξε αρκετά καλά!!

Το μεγάλο κατά τη γνώμη μου λάθος του ΒΒ είναι το minimum raise preflop με Κ7 (???????????)....Ε Λ Ε ΟΣ!!!!!

Ελπίζω να έρθεις και στο επόμενο GSOP και να τα πούμε και από κοντά!!

Όπως σου είπα φίλε αυτό με καράφλιασε και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ,πίστευα πως έχει κάτι σαν AK,KQ,KJ ή κάποιο ζευγάρι αυτό το Κ7 raise preflop θα το θυμάμαι .Αλλά και μετά το φλοπ κατά την γνώμη μου πρέπει να κάνει bet μην δώσει τζάμπα κάρτα και αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι πως όταν εγω δίνω τζάμπα κάρτες ΠΑΝΤΑ το πληρώνω ρε γαμώτο :angry::angry::angry::angry::angry:

ΑΔΙΚΗ ΖΩΗ :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

:silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Μην τρελαίνεσαι φίλε μου Ηλία!!...

Δυστυχώς δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος παίχτης στο πόκερ...

ΑΛΛΑ, αν συνεχίσεις να παίζεις σωστά και καταφέρεις να μην σε επιρρεάζουν παιχτικά τα αναμμενόμενα bad beats... θα δεις ότι σε βάθος χρόνου θα βγεις κερδισμένος!! B)

gl στα επόμενα tournaments που θα παίξεις και μακριά τα bad beats από μας!!!

raise στο turn imo , αλλα αφου εφτασες στο river χανεις αρκετο value κανοντας μονο call.Γιατι το κ7 δε δειχνει και image απο τον πιο tight του τραπεζιου.

ti stacks exete preflop?einai poli simantiko.an kati einai lathos sti partida isos(analoga me to stil kai ti krisi tou kathenos) einai to preflop call sou meta to call kai tou allou.apo ekei kai pera epaikses mia xara imo

i pasa file mu itan me mena to raise mu itan 850kati tetoio giati genika den prepei na ehw kanei pote min raise se tour(mporei na eprepe na itan k megalutero).na su pw k tin diki mu apopsi:sto trapezi imoun leader(konta 30000chips) k genika itan pathitiko k oloi oi paiktes k i eidika esy(hwris na thelw na kontraristo giati isoun polu sumpathis k den uparhei logos apla suzitame mia pasa)eisoun polu epifilaktikos me ta pot k egw genika oli ti diarkeia etsi epaiza giati raise ginotan mono me kk aa.....ws k i qq itan call panta...k apla pieza parapanw k thelontas na paixw k post flop pola pot efoson xanalew oloi itan polu sfihtoi sto paihnidi tous.

opote afou mazeva sunehws chips pre flop k post flop ekmetalevomenos to pathitiko paihnidi twn antipalwn mu egw apla vlepw mia apli pasa

efoson se kathe orbit ekana at least 3 raise k arketa call k pistevw na to thimasai...

Βασικά σε μια παρτίδα live μετράνε άλλα πράγματα που δεν μπορείς να μας τα μεταδώσεις από ένα απλό ποστ. Σε τέτοια τουρνουά, ανάλογα πάντα με το ποιους έχεις στο τραπέζι σου φυσικά, συμφέρει να κάνεις τέτοια light calls preflop. Ειδικά με τον suited Α που κρατάς θα πάρεις πολλές φορές το max value, ακόμη κι αν δεν έχουν μεγάλο βάθος τα stacks, πληροφορία που όντως είναι απαραίτητη για ανάλυση μιας και τη ζήτησες. Βλέπεις πολλά limps από κακούς παίχτες μόνο κ μόνο επειδή το χέρι τους "ήτανε suited". Εσύ μπορεί να είχες κάποιο live tell που δεν περιγράφεται εύκολα και να θεώρησες σωστό το call αντί για το raise. Από την άλλη έχω να ρωτήσω τους υποστηρικτές του raise στο river: με ποια φύλλα ο αντίπαλος αυτός θα έκανε min raise preflop, check στο flop, bet 3/5 pot στο turn από μπροστά μόλις το board γίνει λίγο πιο wet? Μικρότερο χρώμα; Μάλλον αδύνατο, αλλά όχι εντελώς απίθανο (ίσως πχ QJs που κάνει φτηνή semi bluff βλέποντας την αδυναμία των αντιπάλων του στο flop). ΑΑ, ΚΚ που ψοφάει για action? Συνηθισμένο για τέτοιους παίχτες. Αυτοί οι παίχτες θέλουν να πληρωθούνε σίγουρα τα γερά τους φύλλα κι ας τα πληρωθούνε και λίγο. Α7s? Πιθανό, αλλά όχι και τόσο (ταιριάζει απόλυτα με το στυλ του παίχτη και με το όλο το action, αλλά έχεις ήδη έναν Α). Και μετά μένουν όλα τα traps (flopped sets) και οι ΑΑ, που όμως δε θα πόνταραν στο river μετά από το δίπλωμα και από το 3ο μπαστούνι. Και φυσικά δύσκολα θα σε πλήρωναν ένα raise, αν τυχόν πόνταραν από μπροστά.

Γενικά είναι πιστεύω πολύ close decision το call or raise στο river κι αυτό λόγω των ειδικών συνθηκών στο τραπέζι, τις τάσεις των παιχτών, τα tells κτλ που μόνο εσύ θα ήξερες καλύτερα εκείνη τη στιγμή. Εμπιστευόμενος την κρίση σου μάλλον σοφά έκρινες για το call, αφού λογικά θα ήταν δύσκολο αν κάνεις raise να σε πληρώσει ένα φύλλο που θα σου έκανε 2 barrels σε turn&river out of position. Σε cash game ωστόσο θεωρώ πιο σωστό το raise.

Υ.Γ.: Για το loose limp preflop έχω δει να το κάνουνε κατά κόρον καλοί Έλληνες παίχτες σε τέτοια τουρνουά. Ο λόγος φαντάζομαι είναι για εκμετάλλευση της ικανότητάς τους σε flop turn&river απέναντι σε τέτοιους αδύναμους παίχτες σαν αυτόν που έκανε min-raise το Κ7 από το ΒΒ.

malista akiri i partida loipon.o kotsiras einai prosopikos mou filos exoume paiksei polles fores mazi kai live kai online kai exoume sizitisei para para poli gia poker stous kafedes.exei kai peripou 20000 se live cashes.den iparxei oute sto ekatomirio na ekane minraise kserei ti kanei sto table kai se kamia periptosi den einai weak player

a k ap oti thimamai den egine call sto turn ap ton allo paihti.

nomizw oti syzitisame gia tin pasa kai se rwtaga pws xefyges k den ta evales ola sto river vasi tis exelixis...den thimamai na leme an eimai trelos pou ekana min raise..

tespa mporei na mperdeutikes k esy giati genika pote den lew onomastika to raise apla ta vazw.twra na egine kana mperdema me ton dealer na sou pw den ehw k to mualo mou alla efoson mpika sti diadikasia na kanw raise me k7 den nomizw oti eipa apo mesa mu irthe i wra gia min raise:)...

tespa lathi ginontai omws..den tha ebena sti diadikasia na grapsw an gia na pw mlkies tuhaia eida to post k thimithika ti fasi k apla thewrisa afou egine mazi mu na pw tin apopsi mu.

cu to the next gsop!!!(theou thelontos k kairou epitrepontos)

tora p postare o kotsiras to pragma egine ligo pio ksekatharo.opos eipa kai prin kai opos eipe kai o crf ta stack sizes p den ta kseroume eiani pl simadika.dld an to pot itan to 50/100 apo to stack sou(sam greek)tha ekanes call???an den exei KK kerdizeis kai mporei na pareis call me polla fila sto shove sto river.

pio polli varos omos pistevw exoun aftap egrapse o sam greek gia to live read kai den perigrafontai apo ena post.

@kotsiras.

dn adilegw oti an itan pathitikoi oi adipaloi sou kai paizane mono aa-kk klp oti prepei na epitetheis,alla gia pio logo na kaneis raise me k-7 apo to bb??gt apla na min deis to flop??tha exeis polles efkeries se 2 girous na kaneis steals.

kotsiras έγραψε:

a k ap oti thimamai den egine call sto turn ap ton allo paihti.

nomizw oti syzitisame gia tin pasa kai se rwtaga pws xefyges k den ta evales ola sto river vasi tis exelixis...den thimamai na leme an eimai trelos pou ekana min raise..

tespa mporei na mperdeutikes k esy giati genika pote den lew onomastika to raise apla ta vazw.twra na egine kana mperdema me ton dealer na sou pw den ehw k to mualo mou alla efoson mpika sti diadikasia na kanw raise me k7 den nomizw oti eipa apo mesa mu irthe i wra gia min raise:)...

tespa lathi ginontai omws..den tha ebena sti diadikasia na grapsw an gia na pw mlkies tuhaia eida to post k thimithika ti fasi k apla thewrisa afou egine mazi mu na pw tin apopsi mu.

cu to the next gsop!!!(theou thelontos k kairou epitrepontos)

Από ότι δείχνει στο επόμενο θα έχουμε και εκλογές !! γάμησετα

Αλλά δεν θυμάσαι καλά στο turn έκανε call και o άλλος !!

Το [ρώτο raise σου ήταν 600 το bet στο river 1200 και το bet στο turn 2400

crf88 έγραψε:

ti stacks exete preflop?einai poli simantiko.an kati einai lathos sti partida isos(analoga me to stil kai ti krisi tou kathenos) einai to preflop call sou meta to call kai tou allou.apo ekei kai pera epaikses mia xara imo

Τα stacks το δικό μου περίπου 9000- και του bb περίπου 20000+-

Ως επί το πλείστον είναι άκυρο το προηγούμενό μου ποστ, θα είχε πολύ μικρή διαφορά δημοσίευσης από του kotsira. Όσο για το 60% του ποτ το αναφέρω απλώς σαν παράδιεγμα betting pattern κάποιων παιχτών passive (όχι του kotsira) που "για να πληρωθούν σίγουρα" υπερχρησιμοποιούν τέτοια μικρά bets με αποτέλεσμα να δίνουν πολύ καλά odds.

sto trapezi opoios den eihe dunato fullo ekane call k proswpiki mu apopsi ta call pou pira itan call ade mpas k vgalei 2 pair mpas k vgalei hrwma mpas k vgalei trips mpas klp klp k mono an ginei auto tha riskarw

twra erhomai me to k 7 pou mporw na to xiristw opws thelw pou eimai o raiser. oi antipaloi mu den einai oi lathos ? pou pane gia to thauma opws sto sugekrimeno flop pou etyhe k xtypisa,tha eblekan an the floparan kati kalo?

pistevw stin prokeimeni periptwsi ena raise apo bb sou dinei ti dunatotita gia ena eukolo pot meta an oi alloi den einai tuheroi ohi egw(allo pou upirxe exelixi uper mu to pot me cbte pali tis perissoteres fores diko mu tha itan k apla etsi epeidi den eimaste k magoi apla theloume na eimaste pio polles fores swstoi ap oti lathos apla)...

ara pistevw oti to spot mu einai kalo opws episis pistevw gia na pareis mia apofasi swsti apla prospatheis na prosarmosteis se kathe katastasi.etsi ekana k egw ekeini tin wra hwris na bw sti diadikasia an tha einai kalutero na dw flop gia na htipisw 2 pair(opws imoun tuheros) i na pw kanw raise gia na to parw twra i meta...

είπες

den thimamai na leme an eimai trelos pou ekana min raise.

δεν ήθελα να στο πω εκείνη την ώρα γιατί μπορεί να χαμογέλαγα αλλά όπως καταλαβαίνεις μέσα μου έβραζα και ερχόταν και άλλη πασα

Και αν θυμάσαι πριν το πρώτο διάλειμμα (νομίζω δεν ήσουν στο τραπέζι)έκανα αρκετά λάθη και προσπαθούσα να συγκεντρωθώ

Και σκεφτόμουνα όταν σχολίασες πως και δεν τα έβαλες όλα (καλα θα μας τρελάνει μας τα πήρε έτσι όπως μας τα πήρε και τα ήθελε και όλα?)γιατί τους βλέπω όλους με συμπάθεια και προσπαθώ να έχω χαλαρό κλίμα στο τραπέζι που παίζω απεχθάνομαι τις πολλές αντιπαλότητες και τα νεύρα.

to teleutaio post einai gia ton bizinako

oso gia t alla prokuptoun alla themata ediaferonta gia suzitisi opws leei o sam greek

egw osa eiha na grapsw ta egrapsa k file mu looser den xreiazetai na ginoun ekloges oute tpt doxa to theo oloi mas ehoume k alla pragmata na kanoume(xwris na eimai eirwnikos)

ciaoooooooooooooooooooo

kotsiras έγραψε:

to teleutaio post einai gia ton bizinako

oso gia t alla prokuptoun alla themata ediaferonta gia suzitisi opws leei o sam greek

egw osa eiha na grapsw ta egrapsa k file mu looser den xreiazetai na ginoun ekloges oute tpt doxa to theo oloi mas ehoume k alla pragmata na kanoume(xwris na eimai eirwnikos)

ciaoooooooooooooooooooo

Βρε φίλε (και το φίλε το εννοώ και θα με δεις πως θα είμαι στο επόμενο απέναντι σου)

Όλοι έχουμε καi άλλες δουλειές να κάνουμε προς θεού για τις εκλογές το έγραψα γιατί λόγο δουλειάς προσπαθώ να κανονίζω από καιρό τα ρεπό μου έτσι(βλέπεις δουλεύω και σαββατοκύριακα)ώστε να πηγαίνω να παίζω .

Και μόλις άκουσα για εκλογές εκείνη την ημερομηνία είπα: ωχ θα έχει πλάκα να το αναβάλουν λόγο εκλογών

cya at next one

Από εσάς το άκουσα για τις εκλογές.. Τηλεόραση σπίτι δεν εχώ.

Θα δούμε τι θα γίνει με το επόμενο GSOP. Το ερώτημα είναι αν μας επιτρέψουν να πηγαινοερχόμαστε από τα σύνορα εκείνες τις ημερομηνίες βασικά...

Επίσης ντάξει..Γαιδουριά είναι να μην ψηφίσουμε όσο και αντιπαθώ εντελώς τους πολιτικούς και το υπάρχον σύστημα γενικώς.

(Μια άποψη της στιγμής είπα, μην αρχίσουμε πολιτικές συζητήσεις plz).

Θα δούμε και θα ζυγίσουμε ποιες λύσεις υπάρχουν και θα ανακοινώσουμε εντός ημερών τι θα γίνει. Αρχικά είχαμε σκοπό να το κάνουμε κλασσικά τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτ. αλλά η αίθουσα είναι κλειστή για μια εκδήλωση που είχαν κλείσει εδώ και τρεις μήνες... Το κάναμε αρχές Οκτώβρη.. Ανακοίνωση για εκλογές!

Για να δούμε...

Όσο για την παρτίδα... Ότι έγινε έγινε.

Ο Κότσιρας και ο Καλλιάφας έπαιξαν όπως έκριναν σωστά εκείνη την στιγμή. Το raise πριν το φλοπ στέκει εφόσον δεν ήταν min raise και το πάσο ήταν δύσκολο κ για αυτό σε ρώτησε Ηλία το παληκάρι, πως κ δεν τα έβαλες όλα μέσα. Εννοείται ότι δεν ήθελε να σε κοροιδέψει, αν το πήρες έτσι.

φυσικά και δεν το πήρα έτσι (μετά)

έτσι και αλλιώς αυτοί που είναι ειρωνικοί δεν φαίνονται πάντα την πρώτη φορά

Και το παλικάρι μου είναι πολύ συμπαθής

Φυσικά επίσης ότι έγινε έγινε απλά για εμένα προσπαθώ μετά να αναλύω όλες τις παρτίδες (λόγο του bridge τις θυμαμαι όλες μέχρι και τα διπλά) φυσικά κρατάω αυτές που φτανουν στο shows out αν έχεις mail (pm)να σου τις στείλω σήμερα τελείωσα και τις σημειώσεις

Και έκανα δυστυχώς πολλά λάθη σε άλλες πάσες.