goingup Δημοσίευση 28 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2007 Αυτό το θέμα αναφέρεται στο κείμενο: Η μη δυνατότητα προ-εγγραφών από τις online αίθουσες πόκερ συρρικνώνει το φετινό WSOPΧμμμμμ,αυτό καθιστά ακόμα πιο ελκυστική τη προσφορά της Ladbrokes. Λέτε να δώσουν στον πρώτο 16,500 στο χέρι σε αυτή τη περίπτωση?Άρτεμις, τι λες? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 28 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2007 Είμαι κι εγώ περίεργος να ακούσω την απάντηση της. Για την ακρίβεια ήδη έχω ανοίξει το software της ladbrokes και είμαι έτοιμος να δηλώσω συμμετοχή!!!!!16.500 ευρώ cash :woohoo: :woohoo: :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 29 Μαίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2007 Αν πάντως είναι να παίξεις, μάλλον πρέπει να γραφτείς σήμερα, αφού είναι μόνο ένας (1) που έχει γραφτεί μέχρι τώρα. Λες να πάρει το εισιτήριό του αμαχητί?Καλά άμα τη ξαναδούμε τη Ladbrokes να κάνει προσφορά μετά από τέτοιο φτύσιμο που της ρίξαμε, θα ξαφνιαστώ πολύ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts