Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τα σχολιά μου δεν αφορούν τον Στέφανο που δεν τον ξέρω κ συγχαρητήρια, αλλα όλους.

Παρατηρώντας τις στήλες με τους πιο κερδοφόρους Έλληνες στα τουρνουά παρατηρώ οτι οι περισσότεροι είναι παρά πολλά χαμένοι στο cash κ με τραγικά ποσοστά. (ναι ξέρω το pokertablings τα λέει λάθος :) )

Υπάρχει περίπτωση παίκτη που κέρδισε 100κ σε τουρνουά κ την επόμενη μέρα παίζοντας 100-200 FLH έχασε το 1/4 απο αυτό και μέχρι σήμερα δείχνει και 16κ μείον απο τα αρχικά του κέρδη αλλα στην εδώ λίστα παραμένει στους πιο κερδοφόρους!!!!

Φυσικά παρατηρώντας σωστά τα στατιστικά(οχι τα τρελλά ROI) βλέπεις οτι κάποιοι απο αυτούς μόνο από θέμα τύχης (π.χ 5% ΙΤΜ κ.λ.π ) βρίσκονται εκεί κ είναι θέμα χρόνου πότε θα χάσουν όλα τους τα λεφτά, όσα κ εαν είναι αυτά!!!!

Οι περισσότεροι απο αυτούς(εαν οχι όλοι) κερδίζοντας ενα τουρνουά ανεβαίνουν όρια στο cash γιατί την έιδαν παικταράδες, επειδή κέρδισαν ενα donkament τουρνουά κ πάνε να το αποδείξουν εκει που ειναι το πραγματικό πόκερ κ φυσικά τα χάνουν όλα γιατί απλά δεν ξέρουν πόκερ!!!!

Pro-ktoi - respect!!!!

Υ.Γ. Ας πόυμε κ καμμιά αλήθεια που δεν βλάπτει. Ξέρω ορισμένα donk μπορεί να τα πειράξει κ να βγουν να μου την πουν(ζηλιάρης, κομπλεξικός κ.λ.π.) αλλα κάποιoυς μπορεί να τους προβληματίσει, ενω κάποιοι μπορεί να μην κάνουν τα ίδια λάθη(δύσκολο πολύ, πιστέψε με) οταν βρεθούν κ αυτόι στην ευχάριστη θέση με κάποια κέρδη κ ισως τα προστατέψουν για να μην ψάχνουν την επόμενη ..... για δουλειά στα goodys.

Υ.Γ.1. Τα στατιστικά ενός καλού παίκτη δεν είναι το ROI το οποίο είναι πάντα σχετικό, αλλά, άλλα πράγματα που δεν κοιτά κανείς (ή δεν θέλει να βλέπει), για να αποδείξει το πόσο καλός είναι κ όχι πόσο τυχερός στάθηκε σε 1-2 τουρνουά. ;)

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Υπάρχει περίπτωση παίκτη που κέρδισε 100κ σε τουρνουά κ την επόμενη μέρα παίζοντας 100-200 FLH έχασε το 1/4 απο αυτό και μέχρι σήμερα δείχνει και 16κ μείον απο τα αρχικά του κέρδη αλλα στην εδώ λίστα παραμένει στους πιο κερδοφόρους!!!!

ton tiktok23 leei

http://www.pokertableratings.com/stars- ... h/tiktok23

Δημοσίευση

ntompros7 έγραψε:

Antonis έγραψε:

ton tiktok23 leei

http://www.pokertableratings.com/stars- ... h/tiktok23[/quote:d62ddxng]

Για ρουφιανος μια χαρά τα πας. :) Δεν είναι ο μόνος αλλα είναι ενα τρανταχτό παράδειγμα πως να βγάλετε κ να χάσετε 100κ σε 10 μέρες.

Δημοσίευση

antoni den tha diafoniso mazi sou , to ksero oti den apefthinese sto stefano apla tha ithela na sou po an paratirisi poses fores eftase Final table kai exase 9os i 10os tha dis oti den ine tixea eki. Paradigma ine otan pezame mazi to Wcoop 2nd Chance to 6 event an den kano lathos kai pigame final table kai xasame 9is pirame 700$ kai o protos eperne 11.5k .

Δημοσίευση

Πραγματικά απίστευτο Αντώνη. Δεν το ήξερα. Ξέρω μερικούς που ότι κερδίζουν από τα Tour τα καταθέτουν στα cash αλλά πίστευα ότι και η βλακεία έχει τα όριά της. Είναι ψέμα τελικά ότι ο Θεός δεν κάνει λάθη. Απλά, τα διορθώνει γρήγορα.

Παρεπιπτόντως, συγχαρητήρια στο παλικάρι που του κλέψαμε και το thread και συγγνώμη γι' αυτό αλλά πραγματικά συγκλονίστηκα.

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

ntompros7 έγραψε:
Antonis έγραψε:

ton tiktok23 leei

http://www.pokertableratings.com/stars- ... h/tiktok23[/quote:mbn04iwu]

Για ρουφιανος μια χαρά τα πας. :) Δεν είναι ο μόνος αλλα είναι ενα τρανταχτό παράδειγμα πως να βγάλετε κ να χάσετε 100κ σε 10 μέρες.[/quote:mbn04iwu]

Allos einai o roufianos edw mesa. An itheles na mi stigmatiseis pios einai aytos de tha eleges "μέχρι σήμερα δείχνει και 16κ μείον απο τα αρχικά του κέρδη αλλα στην εδώ λίστα παραμένει στους πιο κερδοφόρους!!!!". Egw apla to onoma eipa gia na mi psaxnoun gi ayto allou ayta antwnaki, oxi edw pera.

Δημοσίευση

Βασικά το πόστ το έγραψα για την ηλιθιότητα μέσα απο την οποία παρουσιάζονται οι επιτυχίες κάποιων τυχαίων. "Απέδειξε μέσα απο 50-60-600 τουρνουά!!! με το ROI του να βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη" γραφουν οι ανεγκέφαλοι ποκερο-αθρογράφοι κ ενω τα υπόλοιπα στατιστικά του παραπέμπουν σε donk αυτός δηλώνει οτι θα γίνει pro λες και θα του είναι συνέχεια ανοιγμένος ο proktws. :laugh: :laugh:

Μεσα σε όλα αυτά αναρωτιέμαι τι εχω αποδείξει εγώ στον ευατό μου 3 χρόνια καθημερινής ενασχόλησης, μετά απο 500,000+ χέρια σε cash, 3,500+ τουρνουά κ αρκετές ώρες σε live cash k τουρνουά, αρκετή ανάλυση παρτίδων, καλό bankroll managment κ σταθερά αποτελέσματα κ παρόλα αυτά γνωρίζω οτι ενα πολύ κακό εξάμηνο μπορεί να με κάνει bust απο το πόκερ.

Οι όλες παρουσιάσεις λοιπόν θυμίζουν καλοστημένη διαφήμιση απο εταιρίες ή προέρχονται απο άσχετους ηλίθιους.

Την αλήθεια δεν την λένε ουτε στον πολύ κόσμο ούτε στους άμεσα εμπλεκόμενους που ονειρέυονται να γίνουν pro-ktoi. :)

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Βασικά το πόστ το έγραψα για την ηλιθιότητα μέσα απο την οποία παρουσιάζονται οι επιτυχίες κάποιων τυχαίων. "Απέδειξε μέσα απο 50-60-600 τουρνουά!!! με το ROI του να βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη" γραφουν οι ανεγκέφαλοι ποκερο-αθρογράφοι κ ενω τα υπόλοιπα στατιστικά του παραπέμπουν σε donk αυτός δηλώνει οτι θα γίνει pro λες και θα του είναι συνέχεια ανοιγμένος ο proktws. :laugh: :laugh:

Μεσα σε όλα αυτά αναρωτιέμαι τι εχω αποδείξει εγώ στον ευατό μου 3 χρόνια καθημερινής ενασχόλησης, μετά απο 500,000+ χέρια σε cash, 3,500+ τουρνουά κ αρκετές ώρες σε live cash k τουρνουά, αρκετή ανάλυση παρτίδων, καλό bankroll managment κ σταθερά αποτελέσματα κ παρόλα αυτά γνωρίζω οτι ενα πολύ κακό εξάμηνο μπορεί να με κάνει bust απο το πόκερ.

Οι όλες παρουσιάσεις λοιπόν θυμίζουν καλοστημένη διαφήμιση απο εταιρίες ή προέρχονται απο άσχετους ηλίθιους.

Την αλήθεια δεν την λένε ουτε στον πολύ κόσμο ούτε στους άμεσα εμπλεκόμενους που ονειρέυονται να γίνουν pro-ktoi. :)

elpizo na min anaferese ston stefano i se mena etsi?

Δημοσίευση

clickys έγραψε:

Antonis έγραψε:

elpizo na min anaferese ston stefano i se mena etsi?[/quote:2o84mlkt]

Αμα σου πω ΝΑΙ, θα παρεξηγηθείς ή θα προβληματιστείς?

Δημοσίευση

tha se xeso sta moutra , akous? kai gia sovarepsou ligo giati den mporis na ironevese kai na kanis oti thelis sta forums katalaves? na ta kanis eki pou mporis akous ? to potiri ksexilise mazi sou katalaves? kai an exis opio dipote provlima na sou po to til mou na me paris opote thes na ta poume kai mesa apo ena forum na min kanis to antraki , katalaves? den pai allo i katastasi mazi sou kai den ime o monos pou to leo ante

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Προσθήκη...