Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Από Greek-lish το μετέτρεψα σε ελληνικά για να μην ζαλίζεται ο κόσμος (όσοι το διαβάσουν). Έχω το original αντιγραμενο σε αρχείο αν το χρειαστείς ξανά.

Κατά τα άλλα απόψεις είναι όλα...

Δεν παίρνω θέση γιατί δεν έχω σκοπό να γίνω οικονομικός σύμβουλος και υπέυθυνος marketing στην poker.gr με τα μυαλά που κουβαλώ και γιατί σε κάποια πράγματα που λες έχω την προσωπική αποψη ότι υπερβάλεις (65%;;; ). Φυσικά σεβαστά τα λεγόμενα σου και για αυτόν τον λόγο εκατσα και τα έγραψα ελληνικά για να τα διαβάσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται.

Σε κάποια άλλα συμφωνώ σαν καλή ιδέα, όπως για παράδειγμα για το "loyalty program" ας πούμε σε παιδιά με διαχρονικές παρουσίες με μέλλον.

Προσωπικά δεν γνωρίζω και πολλά περί poker.gr (προσφορές, bonus, rakeback, support κλπ) μιας και δεν παίζω εκεί εγώ. Κάποτε είχα βάλει 100 δολάρια, τα έκανα πάσπαλο σε μια βραδιά (2 τουρνουά και ένα τραπέζι με μετρητά) και δεν ξανασχολήθηκα (ήμουν βολεμένος στα μεγαθήρια :Ρ).

Πάντως όλα τα άτομα που μου έχουν μιλήσει για αυτήν όλοι τονίζουν για το support της και ότι ο Πάνος κάνει καλά την δουλειά του, άρα θέλω να υποθέσω ότι γενικά το ελληνικό team που έχουν ξέρουν τι τους γίνεται και ότι παίρνουν σωστές αποφάσεις.

Μια απορία με χιουμοριστικό ύφος και όχι ειρωνία.

Έγραψες: "or die trying" που λένε και στο χωριό μου. <----- Από το Bronx;;;

Δημοσίευση

Αν και διαβαζω το pokerland εδω και 3 μηνες περιπου den eixa ginei μελος γιατι βαριομουνα τη διαδικασια οπως γενικότερα βαριεμαι να κάνω δημοσιευσεις. Αυτό το θεμα ομως που εχε τοσα πολλά comments δε γινοταν να με αφήσει αδιαφορο. Οποτε εχουμε και λέμε

Προς τον otinanai

Προφανως φίλε δεν εχεις παιξει ποτέ ποκα σε καφενείο. Αν ειχες θα γνωριζες ότι σε καφενεια ΠΟΤΕ δεν παιζουν παιχνιδια με πολλά απλωμένα κλειστα φύλλα στο τραπεζι. Ελπιζω να κταλαβαινεις το γιατί.

Παιζουν κυριως Κουκο Μονό και μάλιστα "καινε" το πανω φύλλο της τράπουλας πριν απλώσουν το φύλλο στο τραπεζι. Παιζουν την "Κουτσή" 5 φυλλα στο χερι υποχρεωτικά τα δυο , ένα κοινο κατω υποχρεωτικό για όλους και μια τριάδα από τα οποία παιρνεις τα δυο. Και παιζουν και 2-3 ακομα αλλά δεν ειναι επι του παρόντος. Νεκροταφειο παιζεις γύρω στην 1η Λυκειου όταν αρχιζει η επαφή σου με την ποκα.

Συμφωνώ ομως μαζί σου ότι τον Ταραμά τοον ξέρουν όλοι οσοι προανέφερες και αυτό γιατί ξέρει να πλασάρει τον εαυτό του. Βέβαια μάλλον εχει βγάλει περισσότερα χρήματα από τις αγωγες και την έμμεση διαφήμιση που έκανε στα καζινο που υποτιθεται του εριχναν πόρτα παρά από το BJ. Υποτιθεται ότι ένα καλός counter στο BJ βγαζει 60-70 Ευρώ την ωρα (αν κάνω λάθος ας με διαψευσει ο Τζων)αν υποθεσουμε ότι επαιζε 6 ωρες τη μερα εβγαζε 420 Ευρώ ξερεις πολλά καζινο να εχουν προβλημα αμα τους παιρνει καποιος 420 τη μερα εγω ΟΧΙ

Γενικά για το θεμα του Post

O Taramas φανέλα άλλαξε απλά γιατί πάλι στην Ongame παιζει και η Eurobet που τον ειχε πριν εκεί στελνει κόσμο. Τωρα για το κοστος της χορηγιας ειναι δικαιωμα τους να δωσουν οτι θελουν. Με βάση δικες μου εκτιμήσεις υπολογίζω οτι δεν του δωσανε πανω από 70.000 το χρόνο αλλά και οχι κάτω από 35.000. Αστεία ποσά για τα κερδη μία εταιρείας που υποτιθεται εχει τους περισσότερους παικτες στην Ελλάδα.

Εγω δεν παιζω πολύ συχνά Online προτιμώ το Offline και παιζω κυριως OMAHA μιας και paixnidi που μπορει να παιχθει και με ΕΝΑ η ΚΑΝΕΝΑ φυλλο από το χερι .... ε πως να το κανουμε δεν ειναι και τοσο Poker. Δεν παιζω ουτε sto Poker.gr για δυο λόγους.

Αυτό που προσπαθεί να περάσει ελληνικό Pokerroom κτλ δεν μου λεει κατι. Γιατι να παιζω με Ελληνες που "το χουν το αθλημα" και να μην παιζω με χαζοβιοληδες τουριστες ας πουμε ; Αμα θελω να παιξω με Ελληνες παιζω με τους φίλους μου η παω εκει που παιζουν οι Ελληνες offline . Ασε που τι Ελληνικο ρε παιδια στο δικτυο της Ongame δεν παιζουν άλλοι; Και τέλος δε μου αρεσει να πηγαινουν τα λεφτά σε γνωστό μεγαλοκατασκευαστή-μεγαλοεκδότη-μεγαλοτετοιο γενικότερα που φερεται ως μέτοχος του εν λόγω site. Οφειλω ομως να πω ότι εχουν προσφερει πολλά στη διαδοση του Poker στην Ελλάδα και πρεπει να κανουν και καλή δουλειά απο αυτά που βλεπω εδώ

Τέλος ευχομαι στον Καπάλα πάντα νικες και στον Ταραμα καλη αρχη και να θυμαται εδω δεν ειναι μονο μαθηματικά και διαβασμα θέλει και καρδιά αν την εχει ας προχωρησει.

Δημοσίευση

Για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω φαίνεται πως ο εκπρόσωπος του poker.gr έχασε την ψυχραιμία του και απο εκεί που πετούσε κάποιες σπόντες περι ειρωνίας έχει αρχίσει ο ίδιος να ειρωνεύεται απλούς

αναγνώστες αυτού του forum.(Ελπίζω δηλαδή πως ξέφυγε λίγο και πως δεν είναι αυτο το επίσημο δόγμα της poker.gr ...ποιος ξέρει...)

Ειρωνίες όμως σαν και αυτή που θα παραθέσω παρακάτω μάλλον θα τον εκθέσουν:

Poker.gr έγραψε:

Φυσικά και δεν γνωρίζω τους όρους του συμβολαίου του κ. Τάραμα, απλά ότι έληξε η συνεργασία του με την άλλη εταιρεία.

Για τους όρους της προηγούμενης συμφωνίας μπορείς να ρωτήσεις τον otinanai, τον grafikos που τους ξέρουν!

Πάνος

Ως απάντηση παραθέτω ένα post του ίδιου του John Taramas απο άλλο ελληνικο forum.(Το link απο το original post του κ.Taramas εδώ)

John Taramas έγραψε: (26/11/2007)

Συμφωνία-μαμούθ του Τζον Τάραμας με τη Eurobet!

anaferete simera ke aurio kiriaki stis efimerides ethnos ke axia gia to 3 etes simvoleo pou ipograpsa enadi 500.000eu sinergasias mou me tin eurobet.com! euxome na pane ola kala oste se 3 hronia na diekdikiso kenourgio simvoleo pou apoti ematha tha exi 7ptapsifio noumero!!!

Αν υποθέσουμε λοιπον πως ο John Taramas δεν είναι κάποιος ανόητος ή κάποιος φαντασιόπληκτος και πως έχει επίγνωση του τι γράφει τότε έχουμε τα εξής δεδομένα:

1.Ότι ο κ.Taramas δεν έχει κάποιο πρόβλημα να δημοσιευτούν οι όροι της συμφωνίας του μιας και ο ίδιος το έχει κανει στο παρελθόν

2.Ότι ούτε η Eurobet ως μια διαφανής εταιρία είχε κάποιο πρόβλημα με αυτή την δημοσίευση - δημοσιοποίηση.

Αλήθεια το poker.gr τι έχει να κρύψει απο τους Έλληνες παίχτες που την στηρίζουν και δεν δημοσιοποιεί οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας?

Τί είναι αυτό που ΔΕΝ είχε να κρύψει για παράδειγμα η Eurobet αλλα έχει να κρύψει η poker.gr?

Ps1.Την καραμέλα της ανωνυμίας την αναμασούν όσοι δεν έχουν επιχειρήματα και θέλουν να υπεκφύγουν.Δέν ξέρω αν ο κ.Πάνος της poker.gr είναι 60-70 χρονών και δεν έχει μεγάλη επαφή με την τεχνολογία αλλα πρέπει να τον ενημερώσω ότι το internet δεν είναι τόσο ανώνυμο όσο νομίζει και πως όταν εγώ κάνω ένα post απο το σπίτι μου μόνο ανώνυμα δεν το κάνω και δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες περι ip κτλ...

Ps2.Αλήθεια αν απο το poker.gr ζητάνε να scannareis και να postareis την αστυνομική σου ταυτότητά για να σου απαντήσουν σε ένα post τι θα ζητάνε άραγε για να κάνεις ας πούμε ... μια ανάληψη απο το site τους?

Δημοσίευση

otinanai έγραψε:

Για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω φαίνεται πως ο εκπρόσωπος του poker.gr έχασε την ψυχραιμία του και απο εκεί που πετούσε κάποιες σπόντες περι ειρωνίας έχει αρχίσει ο ίδιος να ειρωνεύεται απλούς

αναγνώστες αυτού του forum.(Ελπίζω δηλαδή πως ξέφυγε λίγο και πως δεν είναι αυτο το επίσημο δόγμα της poker.gr ...ποιος ξέρει...)

Ειρωνίες όμως σαν και αυτή που θα παραθέσω παρακάτω μάλλον θα τον εκθέσουν:

Poker.gr έγραψε:

Φυσικά και δεν γνωρίζω τους όρους του συμβολαίου του κ. Τάραμα, απλά ότι έληξε η συνεργασία του με την άλλη εταιρεία.

Για τους όρους της προηγούμενης συμφωνίας μπορείς να ρωτήσεις τον otinanai, τον grafikos που τους ξέρουν!

Πάνος

Ως απάντηση παραθέτω ένα post του ίδιου του John Taramas απο άλλο ελληνικο forum.(Το link απο το original post του κ.Taramas εδώ)

John Taramas έγραψε: (26/11/2007)

Συμφωνία-μαμούθ του Τζον Τάραμας με τη Eurobet!

anaferete simera ke aurio kiriaki stis efimerides ethnos ke axia gia to 3 etes simvoleo pou ipograpsa enadi 500.000eu sinergasias mou me tin eurobet.com! euxome na pane ola kala oste se 3 hronia na diekdikiso kenourgio simvoleo pou apoti ematha tha exi 7ptapsifio noumero!!!

Αν υποθέσουμε λοιπον πως ο John Taramas δεν είναι κάποιος ανόητος ή κάποιος φαντασιόπληκτος και πως έχει επίγνωση του τι γράφει τότε έχουμε τα εξής δεδομένα:

1.Ότι ο κ.Taramas δεν έχει κάποιο πρόβλημα να δημοσιευτούν οι όροι της συμφωνίας του μιας και ο ίδιος το έχει κανει στο παρελθόν

2.Ότι ούτε η Eurobet ως μια διαφανής εταιρία είχε κάποιο πρόβλημα με αυτή την δημοσίευση - δημοσιοποίηση.

Αλήθεια το poker.gr τι έχει να κρύψει απο τους Έλληνες παίχτες που την στηρίζουν και δεν δημοσιοποιεί οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας?

Τί είναι αυτό που ΔΕΝ είχε να κρύψει για παράδειγμα η Eurobet αλλα έχει να κρύψει η poker.gr?

Ps1.Την καραμέλα της ανωνυμίας την αναμασούν όσοι δεν έχουν επιχειρήματα και θέλουν να υπεκφύγουν.Δέν ξέρω αν ο κ.Πάνος της poker.gr είναι 60-70 χρονών και δεν έχει μεγάλη επαφή με την τεχνολογία αλλα πρέπει να τον ενημερώσω ότι το internet δεν είναι τόσο ανώνυμο όσο νομίζει και πως όταν εγώ κάνω ένα post απο το σπίτι μου μόνο ανώνυμα δεν το κάνω και δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες περι ip κτλ...

Ps2.Αλήθεια αν απο το poker.gr ζητάνε να scannareis και να postareis την αστυνομική σου ταυτότητά για να σου απαντήσουν σε ένα post τι θα ζητάνε άραγε για να κάνεις ας πούμε ... μια ανάληψη απο το site τους?[/quote:dewqtv4s]

Καλημέρα και από μένα

Αγαπητέ otinanai δεν ειρωνεύτηκα απλούς αναγνώστες, αλλά απλά ανταπέδωσα την ειρωνεία προς το πρόσωπο σου.

Τα περισσότερα παιδιά στο φόρουμ με γνωρίζουν προσωπικά από Live events και δε νομίζω να με έχουν δει ποτέ ή ακούσει να ειρωνεύομαι και να έχω άσχημη συμπεριφορά μολονότι άφορμες μου εχουν δοθεί άπειρες. Πάρολα αυτά προσπαθώ να απαντώ σε όλους, να ακούω τα παράπονα και όχι μόνο και γενικά θεωρώ ότι είμαι δίπλα στον Έλληνα παίκτη εδώ και 3 χρόνια που είμαστε στον αέρα!

Είμαι 34 χρονών και έχω περισσότερη σχέση με την τεχνολογία από όση μπορεί να φανταστείς και να υποθέσεις.

Πάμε σε ένα ένα τα σημεία που έθιξες:

1) Οι όροι μιας συμφωνίας είναι ΠΑΝΤΑ εμπιστευτικοί και ΠΟΤΕ δεν δημοσιεύονται για διάφορους λόγους

2) Η συμφωνία του κυρίου Τάραμα με την προηγούμενη εταιρεία και οι λεπτομέρειές της δεν βγήκαν ΠΟΤΕ στον αέρα. ΜΙα απλή ανακοίνωση είχε βγει όπως βλέπεις και από το σχετικό ποστ στο pokerunion και απλά σχόλια και εικασίες για τα ποσά που πήρε ο κος Τάραμας.

Δε θα μπω σε αντιπαράθεση σχετικα με τους όρους γιατί είναι κάτι που όπως είπα είναι εμπιστευτικό. Ελπίζω να το καταλάβετε αυτό το πράγμα που ισχύει παγκοσμίως: η εμπιστευτικότητα μεταξύ των μερών που υπογράφουν μια συμφωνία είναι ενα από τα βασικότερα σημεία της.

3) Δοκίμασε να κάνεις μια ανάληψη από το Poker.gr και θα διαπιστώσεις μόνος σου τι έγγραφα ζητάμε. Και δε νομίζω ότι διαφωνεί κάποιος για τα μέτρα που λαμβάνουμε για να προστατέψουμε τα μέλη μας.

Προς τον oldtimer:

H δυνατότητα που σου δίνει το Poker.gr είναι να παίξεις ΚΑΙ ΜΟΝΟ με Έλληνες παίκτες αλλά και με ξένους! Το γεγονός ότι ανήκουμε στο μεγαλύτερο δίκτυο πόκερ μόνο ασφάλεια πρέπει να σε γεμίζει.

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και τα καλά σου λόγια

φιλικά

Πάνος

Δημοσίευση

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο εκπρόσωπος της poker.gr νομίζει οτι απευθύνεται σε ηλίθιους και συνεχίζει να κάνει τέτοια posts.

Poker.gr έγραψε:

2) Η συμφωνία του κυρίου Τάραμα με την προηγούμενη εταιρεία και οι λεπτομέρειές της δεν βγήκαν ΠΟΤΕ στον αέρα. ΜΙα απλή ανακοίνωση είχε βγει όπως βλέπεις και από το σχετικό ποστ στο pokerunion και απλά σχόλια και εικασίες για τα ποσά που πήρε ο κος Τάραμας.

Το post το έκανε ο ίδιος ο John Taramas.Υπάρχει κάτι που δεν

καταλαβαίνεις σε αυτό?

ΤΟ POST TO ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο JOHN TARAMAS.

Αυτό σημαίνει οτι

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΣΧΟΛΙΟ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙΑ

αλλα το ότι υπέγραψε όπως ο ΙΔΙΟΣ αναφέρει

- για 3 χρόνια (χρονική διάρκεια του συμβολαίου)

- για 500.000eu (συνολικές αποδοχές)

ειναι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ της συμφωνίας οι οποίες βγήκαν στον αέρα απο το ένα απο τα μέλη που υπέγραψαν τη συμφωνία.

Επαναλαμβάνω οτι ως υπόθεση εργασίας θεωρούμε οτι ο κ.Taramas δεν είναι ούτε ανόητος ούτε φαντασιόπληκτος άρα για να δημοσιοποιήσει τέτοιες λεπτομέρειες θα είχε και την συναίνεση της Eurobet.

Ας αφήσει λοιπόν ο εκπρόσωπος της poker.gr τις δικαιολογίες περι εμπιστευτικότητας τη στιγμή που είναι τόσο πρόσφατο,τόσο ξεκάθαρο και τόσο άμμεσο το παραδειγμα taramas-eurobet.

Πραγματικά πιστεύω πως το μόνο που απομένει απο τις περίεργες αυτές απαντήσεις του εκπροσώπου του είναι μια αίσθηση οτι το poker.gr έχει κατι να κρύψει.Πράγμα που στον ευαίσθητο χώρο του online τζόγου εμένα προσωπικά με βάζει σε σκεψεις.

Δημοσίευση

Aν το γεγονός ότι τηρούμε τους όρους της συμφωνίας μας και δεν τους δημοσιεύουμε σε βάζει σε σκέψεις, ειλικρινά δε μπορώ να κάνω κάτι.

Θα πρέπει να το σεβαστείς...γιατί είναι όρος απαράβατος!

Η ανακοίνωση της εταιρείας δεν αναφέρει πουθενά τους όρους. Ο κος Τάραμας δεν γνωρίζω τι είχε υπογράψει και κάτω από ποιους όρους.

Θα το πω τελευταία φορά για να μην επανερχόμαστε σε πράγματα ανούσια. Οι όροι της συμφωνίας με τους 2 παίκτες είναι εμπιστευτικοί και δεν δημοσιεύονται.

Ειλικρινα όμως θα ήθελα να ήξερα 2 πραματάκια για να κλείσω:

Υπάρχει κάποιος λόγος που σε έχει πιάσει τέτοια περιέργεια να μάθεις λεπτομέρειες της συμφωνίας? Θίγεσαι κάπου? Τα συμφέροντά σου ίσως?

Μπορείς σε παρακαλώ να μου λύσεις αυτή την περιέργεια?

Ευχαριστώ

Πάνος

ΥΓ. Απο εδώ και στο εξής δε θα ξαναπαντήσω σε θέματα σχετικά με τους όρους της συνεργασίας. Για οτιδηποτε άλλο ειμαι στη διάθεσή σας!

Δημοσίευση

καλημερα

προς otinanai

-ΕΛΕΟΣ-

1ον ο πανος ηταν ειναι και θα ειναι για παντα ειρωνικος

<δεν χρειαζεται να βγαζεις χολη>

<ουτε ακρη θα βγαλεις ποτε μαζι του>

2ον ο ταραμας τοτε ηταν στα φορτε του

<τον ηξεραν ολες οι γιαγιαδες>

και διαφημιζε το καζινο

αρα λογικα τα λεφτα που πηρε!!!

ασε που σαν φανταζη παιχτης

δεν θα αφηνε στο σκοταδι τετοιο ποσο.

τωρα ομως λογικα αποσκοπωντας

απλα αρκετα ταξιδια σε μεγαλα τουρνουα

<ποιος δεν θα ηθελε>

και ξεροντας οτι επιτελους δεν θα ξαναπαιξει προκριματικα

και καποιο χαρτζιλικι απο ongame

δεν υπαρχει λογος να ανακοινωσει τιποτα!!!!!

αν επερνε κατι παραπανω θα το μαθαιναμε απο την ΕΡΤ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΑΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ

αλλα και στην poker.gr

γιατη αυτο το παιδι οσο καλος η πηροτεχνιμα ειναι

το αξιζε και το αξιζει πραγματικα

σου ευχομαι φιλε για το 2010 κουπα στον πυργο τον λευκο

οοοοοοοοοο

Δημοσίευση

Kαλημέρα

δεν έχω καταλάβει ακόμη ποιο είναι το "point" σε αυτό το thread. Το γεγονός είναι ότι το Poker.gr υπέγραψε συμφωνία με τον Τάραμα. Η "αντίρρηση" ποια είναι; Ας προσπαθήσω να την προσεγγίσω και αν κάνω λάθος διορθώστε με.

1)Αν η "αντίρρηση" είναι ότι ο Τάραμας δεν είναι ακόμη τόσο καλός παίκτης πόκερ, ότι δηλαδή υπάρχουν καλύτεροι Έλληνες και "αξιοκρατικά" θα έπρεπε αυτοί να "κερδίσουν" το συμβόλαιο λόγω της αξίας τους η γνώμη μου είναι η εξής:

Τέτοιου είδους συμβόλαια δεν είναι "τρόπαια" ούτε "μπρασελέ" αναγνώρισης. Είναι marketing κινήσεις που σκοπό έχουν να προσελκύσουν κόσμο, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ κόσμο μάλιστα, από άλλα παιχνίδια. Πρόσεξτε και κάτι επιπλέον. Το Poker.gr ανέβασε πρόσφατα και πλατφόρμα καζίνο. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη κίνηση από μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε αυτούς τους δύο χώρους, από μια συμφωνία promotion με το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο του τομέα.

Το Poker.gr με την κίνηση του αυτή δεν θέλει να απονείμει εύσημα "καλύτερου παίκτη". Τη δουλειά του κάνει. Να φέρει κόσμο στο προϊόν του. Στα προϊόντα του πια.

2) Αν η αντίρρηση είναι ότι "δίνονται χρήματα σε κάποιον καινούριο παίκτη ενώ υπάρχουν άλλοι πιο παλιοί που έχουν προσφέρει και στηρίξει την εταιρεία και θα έπρεπε αυτοί να πάρουν τα χρήματα, πάλι πρέπει να σκεφτούμε από τη θέση του marketing. Τα χρήματα από το συμβόλαιο δεν δίνονται χαριστικά, δίνονται για να φέρουν κι άλλα χρήματα. Διαφωνώ ότι είναι δυσφήμηση για οποιαδήποτε εταιρεία να έχει έναν γνωστό άνθρωπο του χώρου να φορά το μπλουζάκι της. Ίσα ίσα! Στο μέλλον πιστεύω ότι θα δούμε να παίζουν πόκερ με φανέλες εταιρειών ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες, ηθοποιοί ακόμη και άνθρωποι της τηλεόρασης. Αναγνωρίσιμα πρόσωπα που "ντύνουν" μια διαφημιστική καμπάνια και φέρνουν κόσμο και λεφτά!

Αν τα χρήματα δίνονταν σε έναν καλό παίκτη που κέρδισε το Leaderboard ή τα πάει καλά, θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα; Και ακόμη κι αν το πάρουμε έτσι, το Poker.gr δεν έκλεισε συμβόλαιο μόνο με τον Τάραμα, αλλά και με τον gkap13! Ο "καλός παίκτης" δεν έμεινε στο ράφι. Υπάρχουν κι άλλοι "καλοί παίκτες"; Φυσικά, και όσο οι ίδιοι το επιδιώκουν θα κλείνονται κι άλλα συμβόλαια. Μην όμως ξεχνάμε ότι ο "γνωστος" και ο "αναγνωρίσιμος" κάνει την καμπάνια επιτυχημένη, όχι ο "καλός". Έτσι λειτουργεί το Marketing.

Δημοσίευση

pros:

oti na nai

Giati tha arxisete pali ta sentonia edo mesa anef logou kai aitias: tis eforias eisai ? pes mou enan logo pou thes na matheis posa tsalakonei o john sto panteloni tou? exei ena onoma an afto sou lei kati kati pou den exeis oute esi oute ego opote. ase tis eteries na kanoune tis epiloges simfona me ta dika tous budget kai kritiria kai stay out of it. se plironei kapios na ta grafeis ayta?

pros:

Fridis

Gnorizo ton Pano apo to poker gr arketa xronia exoume paei tosa taksidia mazi ksekinisa na pezo sto GR, pote den eixa to paramikro provlima ite me to support ite me ton idio kai sinexizo na pezo giati apla maresei to klima kai einai soft to epipedo. Ti Zori travate de katalaveno oloi kai vasika oi idioi kai oi idioi pou sinexos kontrarete?

Ton aneferes eristiko sosta? ton ksereis? opos lei kai mia poli sosti paromia oti ''scripta manent'' pes mas lipon apo pou to simpereneis ayto an thes vevea gia na kseroume kai emeis me pious milame kai xeretame.

ithela na ta po apo pio palia se allo post den thimamai alla kapios kalos filos mou pe min asxolitheis. e tora den anteksa...

Δημοσίευση

Στο θέμα με τους όρους της συνεργασίας τώρα. Ο Τάραμας δημοσιοποίησε πράγματι τους όρους της προηγούμενης συνεργασίας του με εταιρεία με... ποστ! Είσαι 100% σίγουρος ότι τα ποσά είναι αυτά που γράφτηκαν; Είδες τους όρους, είδες το συμβόλαιο πουθενά;

Ο Τάραμας και οποιοσδήποτε Τάραμας, λογικό είναι να γράψει ότι έκλεισε συμφωνία με όσα περισσότερα λεφτά μπορεί να κάνει τους άλλους να πιστέψουν. Λογικό είναι να προσπαθεί να δημιουργήσει "κλίμα" και "ντόρο" για να πάρει μεγάλα ποσά στην επόμενη συμφωνία.

Οι συμφωνίες αυτές, είναι ιδιωτικές. Δεν μπορούμε να απαιτούμε από κανέναν να δημοσιεύεσει όρους, από μια ιδιωτική συμφωνία, ας μην τρελαθούμε. Μπορεί το poker,gr να είναι μια Ελληνική εταιρεία αλλά είναι ιδιωτική εταιρεία, όχι δημόσια ή κρατική.

Ζητάς να μάθεις ποσά και νούμερα, φίλε otinanai, γιατί υποπτεύεσαι αστρονομικά ποσά ίσως, πράγμα που θα ενίσχυε κάπως το επιχειρημά σου και τις αντιρρήσεις σου; Προσπαθείς να πείσεις να ακουστεί ας πούμε ένα ποσό ανάλογο με την προηγούμενη "συμφωνία" των... 500.000 για ένα χρόνο (lol), για να κερδίσουν credits οι αντιρρήσεις σου από την "πρόκληση" που θα δημιουργηθεί λόγω του υψους του ποσού; Συγνώμη, νομίζω τότε ότι οι αντιρρήσεις σου δεν έχουν και τόσο μεγάλη βάση ώστε να θέλουν κάποιο boost από δημοσίευση αστρονομικών ποσών για ενίσχυση. Ειδικά όταν τέτοια αστρονομικά ποσά δεν θα δημοσιευτούν γιατί απλώς δεν υπάρχουν!!!

Αν σου έλεγαν δηλαδή ότι η συμφωνία έγινε για 100 ευρώ το μήνα (ακραίο παράδειγμα φέρνω), θα είχες τις ίδιες αντιρρήσεις; Νομίζω όχι... Ποιος δεν θα ήθελε ένα πρόσωπο με την αναγνωρισιμότητα του Τάραμα στα banners του, με 100 ευρώ; Οι αντιρρήσεις σου όμως θα έπεφταν άμεσα. Είναι θέμα συμφωνίας λοιπόν, τι δηλαδή ικανοποιεί και τις δύο πλευρές σε μια ιδιωτική συμφωνία.

Καταλήγωντας, πιστεύω πως το Poker.gr έκανε μια πολύ καλή κίνηση marketing. Και μακάρι να πιάσει η καμπάνια για να κάνει κι άλλες. Να έχει μεγαλύτερα overlay, μεγαλύτερα έπαθλα στο leaderboard, περισσότερα tickets για live events και γενικά μεγαλύτερη προσφορά στο χώρο.

Δημοσίευση

Αγαπητέ otinanai,

Μάλλον το γεγονός ότι πρέπει να είσαι νέος σε ηλικία δικαιολογεί και το γεγονός ότι παίρνεις αψήφιστα δηλώσεις σε προσωπικά sites η ενημερωτικά sites σαν ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Το τι ισχυρίζεται ο καθένας για τα χρήματα που βγάζει και πως τα βγάζει και τι συμφωνίες κάνει είναι πάντα όπως έγραψε και ο Πάνος από το Poker.gr

"1) Οι όροι μιας συμφωνίας είναι ΠΑΝΤΑ εμπιστευτικοί και ΠΟΤΕ δεν δημοσιεύονται για διάφορους λόγους"

Σαν συμβουλή μην παίρνεις σαν δεδομένο ότι ακούς η διαβάζεις από δω και από κει (χωρίς να θέλω να υπονοήσω ότι ο Κύριος Ταραμας λέει ψέματα η οτιδήποτε στις "δηλώσεις" που έκανε. Οι συμφωνίες για να ισχύουν πρέπει να τηρούν τους όρους και τα δυο μέρη και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα συμφωνηθέντα και τα πραχθέντα)

Απλός τέτοιες συμφωνίες είναι μεταξύ των δυο μερών και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν μας για τους όρους των συμφωνιών αυτών

Ένα είναι το γεγονός

Ότι το Poker.gr μεγαλώνει και κάνει σωστές κινήσεις

Βέβαια θα ήθελα να επισημάνω ότι μου άρεσαν και οι θέσεις και οι απόψεις του Dougoudou και θα ήταν χρήσιμο για μας τους "μικρούς" και "μεσαίους" παίκτες αν το Poker.gr κάνει κάποιες "κινήσεις" και προς αυτήν την μεριά

Ίσως μια Poker.gr Team σκέτο χωρίς το PRO ????? χε χε χε

Μπράβο σας και εις ανώτερα και καλές επιτυχίες στην νέα σας PRO Team.

Ας ελπίσουμε να δούμε και άλλα ονόματα συμπαικτών να γίνονται μέλη αυτής της Team σύντομα και ας βελτιώνουμε το παιχνίδι μας μέρα με την μέρα αν θέλουμε να δούμε και εμείς το όνομα μας σε μια αντίστοιχη ανακοίνωση.

Φιλικά

Πέτρος

Δημοσίευση

Και για να μπούμε λίγο και στο κλίμα των ημερών.

POKER.GR αγαπητέ Πάνο

Από Δευτέρα εάν αλλάξει κυβέρνηση στην Ελλάδα πρέπει όλες οι συμφωνίες και υπόγραφες να ανεβαίνουν στο διαδίκτυο

Καθαρά πράγματα

Να τα ξεχάσεις αυτά που ξέρεις ;)

Φιλικά

Πέτρος

Δημοσίευση

Χωρίς να θέλω να μπώ σε διαξιφισμούς με κανέναν, νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά. Μια ιδιωτική κερδοσκοπική εταιρεία (γιατί αυτό είναι το Poker.gr και δεν είναι κακό - είναι μια εταιρεία που αποσκοπεί στο κέρδος για τους ιδιοκτήτες της. Δεν είναι κοινωφελές ίδρυμα, ούτε ΔΕΚΟ) αποφάσισε για λόγους διαφήμισης (τα ''ονόματα'' ενός χώρου πληρώνονται γι'αυτό που είναι, για το ευρέως γνωστό όνομά τους) να προσλάβει-συνάψει συνεργασίες με άτομα που ΑΥΤΗ διαλέγει, ΑΥΤΗ πληρώνει , ΑΥΤΗ κερδίζει (ή χάνει) από τη δημοσιότητά τους. Απλά πράγματα. Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει πόσα λεφτά παίρνει ο Τζων (για διαφήμιση) , ο Πάνος (για support) και η κυρα-Μαρίκα για καθαρίστρια. Θεωρώ αδιανόητο και επιχειρηματικά κουτό να παίρνει ο Τζων 3.000.000 το χρόνο, ο Πάνος 2.000.000 το χρόνο και η κυρα-Μαρίκα 800.000 το χρόνο. Αν ,όμως, θέλει το poker.gr να τους τα δίνει, πρόβλημά του. Αυτό θα φαλιρίσει σε έξι μήνες, όχι εγώ.

Αν αύριο το πρωί μάθαινα ότι όλοι οι πελάτες μου ''τρελαίνονται'' για poker, τότε θα σκεφτόμουνα σοβαρά να προσλάβω τον Μιχάλη από το pokerland ως αντιπρόσωπο με 300.000 το χρόνο (μην χαίρεσαι, ένα παράδειγμα δίνω :P ). Και για βοηθό του θα έβαζα έναν τωρινό μου αντιπρόσωπο, γιατί ο Μιχάλης δεν ξέρει να πουλά υφάσματα , αλλά οι πελάτες μου ξέροντας με τι ασχολείται και για τί συζητά, θα τον δέχονταν για δειγματισμό 10 φορές τον μήνα. Και όταν θα τους ''έψηνε'' με το poker, ο βοηθός του μια χαρά θα πούλαγε - ποτέ δεν θα ζήταγα από τον Μιχάλη να μάθει τα μυστικά του πωλητή, μου αρκεί που χάριν του poker θα ήταν η εταιρεία μου συνεχώς μέσα στο μυαλό των πελατών μου.

Έστω ,τώρα, ότι κάποιοι από το pokerland θέλανε να μάθουν τους όρους της συμφωνίας μας με τον Μιχάλη. Ρητώς και δια ροπάλου απαγορεύεται να γνωστοποιήσω το συμβόλαιό μας σε τρίτους (κρυφό για την εφορία δεν είναι - εκεί κατατίθεται για να έχει και νομική ισχύ). Όποιος λοιπόν θα ήθελε να το μάθει, ας ρωτούσε τον Μιχάλη, αυτός αν θέλει μπορεί να απαντήσει - εγώ ρήτρες δεν έχω όρεξη να πληρώνω.

Τελειώνοντας, για τον Πάνο του poker.gr . Δεν τον έχω γνωρίσει (ακόμα) , αλλά προ 2-3 μηνων ήρθαμε σε ρήξη και μάλιστα εδώ μέσα. Δεν μου έχει δώσει την εικόνα του ''κακού παιδιού'' ή του είρωνα ή του απολίτιστου ή ή ή ...... Παρότι συνεχώς βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να απολογείται για οτιδήποτε καλό ή κακό συμβαίνει στο poker.gr (και να απολογείται για τα άσχημα το καταλαβαίνω, αλλά τίποτα καλό δεν γίνεται εκεί μέσα?) , εντούτοις στις απαντήσεις του διακρίνω ένα ύφος απολογητικό και συνάμα συγκαταβατικό και φιλικό. Χιουμοριστικό πολλές φορές ναι, αλλά ειρωνικό όχι. Τώρα αν κάποιες φορές αντιμετωπίζει καταστάσεις ''πολιορκίας'' χωρίς λόγο, καλείται να απολογηθεί γιατί δεν ''τσοντάρει'' από την τσέπη του για να είμαι εγώ ευχαριστημένος, ή πρέπει να ''φάει χυλόπιτα'' από ελεφαντίνα για να αποδειχθεί ότι δεν είναι ελέφαντας.... ε τότε ναι , και παράπονο βγάζουν τα posts του αλλά ίσως και ειρωνία προς τους ειρωνευόμενους. Anyway, ρε παιδιά θεωρώ ότι τα πράγματα είναι απλά. Μ'αρέσει το poker.gr , παίζω στο poker.gr. Δεν μ'αρέσει το poker.gr , παίζω σε άλλο site. Δέχομαι ως σοβαρό συνομιλητή τον Πάνο , τον Μάνο και τον Κουτρουμάνο , ασχολούμαι και συνομιλώ μαζί τους. Δεν τους δέχομαι, τους γράφω στα ....... παλιά μου τα παπούτσια (τι νομίζατε ότι θα έγραφα ε? :woohoo: ) και ignore τα posts τους.

Αυτά και θέλω να πιστεύω ότι το thread ''έκλεισε'' σε ότι έχει να κάνει το δημοσιογραφικό του ενδιαφέρον. Δεν ήθελα και δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανένα μελος του forum, όποιος θέλει μπορεί να κράξει (αστειεύομαι έτσι?).

See you all guys την Παρασκευή στα Σκόπια.

Καλό μεσημέρι.

Δημοσίευση

CrazyFrank είσαι πολύ ωραίος τύπος και συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λές.Τα πράγματα είναι τόσο απλά και καθαρά όπως τα εκθέτεις.Ολα τα άλλα imo είναι φιλολογίες να περνάει η ώρα.Θα χαρώ πολύ να σε συναντήσω απο κοντά.Εγώ έρχομαι Σάββατο.

Δημοσίευση

Προς Otinanai

Δύο πράγματα

α) Από τη στιγμή που το Poker.gr εδρευει στην Κοστα Ρικα οχι μονο δεν εχει υποχρεωση να σου πει τους ορους αλλά ουτε καν να σου μιλαει στα Ελληνικά΄. Αν ηταν εταιρεια του Ελληικου Δημοσίου θα ειχε υποχρεωση να δημοσιευσει τους ορους στην Εφημεριδα της Κυβερνησεως.

β) 500.000 δραχμες μπορει να πηρε 500.000 Ευρω ουτε στο πιο τρελο του ονεριο και ακου το γιατί. Η Eurobet ήταν από τις πρωτες εταιρείες που μπηκαν στην Ελληνική αγορά , εκανε ομως ένα λάθος μπηκε στο ματι του ΟΠΑΠ όταν πριν μια 5ετια περιπου ξεκινησε μια μεγάλη καμπανια με ποστερ στους δρομους κτλ. Αυτό ήταν το μοιραιο λάθος έφαγε μια αγωγή από τον ΟΠΑΠ ο οποίος κερδισε τα ασφαλιστικά μετρα και εκτοτε χαθηκε από το προσκήνιο γιατί πολύ απλά έτσι και εβγαινε διαφημιση eurobet.com την ειχαν βαψει. Πριν καμια διετια αρχισαν να διαφημιζουν Poker και casino για το ξεκαρφωμα μιας και οι στοιχημαατικές εταιρείες το μεγαλύτερο μέρος των εσοδων τους ερχεται απο το στοιχημα και οχι από ποκερ και casino. Το να δωσεις λοιπον 500.000 σε ενα τυπο οταν εχεις περιορισμένες δυνατοτητες προβολής δεν ειναι απλά εγκλημα ειναι αυτοκτονια.

Ο Ταραμάς τωρα μπορει να λεει οτι πηρε 500.000 γιατί οχι μηπως θα του τα ζητήσει η εφορία ?. Εγω ξαναλεω αντε να πηρε μεχρι 70.000 το χρόνο και επιμένω σε αυτό.

Προς το Poker.gr

Ειστε μεγαλα γατονια τα αποτελέσματα της συνεργασίας με τον Τζονάκο άρχισε ηδη να αποφερει αποτελέσματα. Δυο μέρες τώρα εδω μέσα για εσάς μιλάνε σας βγάζω το καπέλο. Και το κορυφαίο δε μιλάει κανεις για τον Καπάλα μίλάει για τον άλλον ο οποίος σε σχεση με τον Καπάλα είναι πολύ βήτα. Αυτο θα πει Marketing καταλαβες otinanai;

Ασφάλεια θα ένιωθα έτσι κι αλλιώς αν επαιζα σε εσας βγαζει τοσα φράγκα ο μεγαλοεργολαβός-μεγαλοεκδότης-μεγαλοαπολα που ειναι απο τους βασικους μετοχους (τουλάχιστον φερεται να ειναι) του poker.gr που δεν υπήρχε περίπτωση ουτε μία στο εκατομμύριο να χασω ουτε ένα σεντς απλά κύριε Πανο δε γουστάρω να του δώσω ουτε ένα σεντς απο τη γκανιοτα μου. Ειναι καθαρα ιδεολογικό το θέμα τιποτα παραπάνω και αν καποιος με ρωτησει για εσάς δεν προκειται να σας κακολογήσω το αντιθετο. Απλά εγω ειμαι να πουμε "αιρετικός" οπότε το δικό σας Marketing δε με αγγιζει. Ευτυχως ομως για εσας ειμαι μειοψηφια και μάλιστα ισχνή :laugh:

Α και μια απορία το γεγονός ότι λίγο μετα την ιδρυση σας το MEGA αρχισε να μεταδιδει εκπομπές poker να υποθέσω ότι ειναι καθαρά σύμπτωση; :laugh:

Δημοσίευση

Captain Obvious to the Rescue!

Ο λόγος των ενστάσεων για τον Τάραμα είναι ΠΡΟΦΑΝΗΣ, και γιαυτό άλλωστε αναγκάζομαι να επέμβω. Το φόρουμ είναι ελληνικό και πολλοί forumistas νοιώθουν προδομένοι από τον 'Ιωάννη της Ελλάδας', γιατί πούλησε τη γαλανόλευκη για την πράσινη φανέλα του Poker.gr.

Ο έρωτας που μετατρέπεται σε μίσος είναι πολύ δυνατό συναίσθημα, μη σας κάνει εντύπωση αν στο επόμενο live που θα κατέβει σκάσουν μύτη κούκλες Kermit στο rail...

Δημοσίευση

Captain_Obvious έγραψε:

Captain Obvious to the Rescue!

Ο λόγος των ενστάσεων για τον Τάραμα είναι ΠΡΟΦΑΝΗΣ, και γιαυτό άλλωστε αναγκάζομαι να επέμβω. Το φόρουμ είναι ελληνικό και πολλοί forumistas νοιώθουν προδομένοι από τον 'Ιωάννη της Ελλάδας', γιατί πούλησε τη γαλανόλευκη για την πράσινη φανέλα του Poker.gr.

Ο έρωτας που μετατρέπεται σε μίσος είναι πολύ δυνατό συναίσθημα, μη σας κάνει εντύπωση αν στο επόμενο live που θα κατέβει σκάσουν μύτη κούκλες Kermit στο rail...

:huh: ??????? :huh: