Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ηθελα να κανω ενα post οσοω αφορα τα heads up sng, να μαθω τις αποψεις και πιο εμπειρων παικτων. Εχω διαβασει επανειλλημενα post για grinding theories μεσω sng και mtt sng, για να μεγαλωσεις το bankroll σου κτλπ κτλπ. Σε κανενα απο αυτα τα post δεν αναφερθηκε κανεις στα heads up sng's.

Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτη η κατηγορια sng ειναι coinflip. Ο λογος ειναι οτι δεν εχεις κανενα history για αυτον που εχεις απεναντι σου. Επισης εχω συναντησει πολλους tiltαρισμενους να μπαινουν, παιζοντας εντελως αλλοπροσαλλα. Προσπαθησα να παρω ενα δειγμα παιζοντας 30 heads up (20 με 5$ bi & 10 με 10$ bi) παιζοντας tight aggresive και κατεληξα να ειμαι ελλαχιστα θετικος σε αυτο το δειγμα μου.

Η ερωτηση μου ειναι: Αξιζει να ασχοληθει καποιος με αυτο το ειδος sng; Αν ναι, ποια στρατηγικη αξιζει να εφαρμοσεις;

Δημοσίευση

Εγώ προσωπικά παίζω tight aggressive τόσο στο holdem όσο και στο οmaha sng hu.Ο λόγος είναι το μικρό stack (1500) που έχει στα περισσότερα rooms.

Όσον αφορά αυτό που λες που μπαίνουν τιλταρισμένοι...Δεν είναι τιλταρισμένοι,απλά διασκεδάζουν. :)

Δημοσίευση

Againstodds έγραψε:

Ισως κ να εχεις δικιο για αυτους που λες οτι "διασκεδαζουν". Πιστευεις οτι αξιζει να ασχοληθεις long term για να boostareis το bankroll σου?

Όχι.Δεν είναι για να χτίσεις αυτά τα sng.

Τα καλύτερα sng γι αυτό που ζητάς είναι τα don.

Δημοσίευση

Τα DONS δεν είναι για bankroll boost. Απλά είναι ένας ασφαλής τρόπος για να συμπληρώσεις bonus και πόντους. Δηλαδή ότι το bonus σου και οι πόντοι που θα πάρεις είναι πολύ πιθανό να είναι περισσότεροι από το μέγιστο που θα χάσεις ότι και να γίνει.

Ένα post του timoros σε ένα άλλο thread έχει ωραία προσεγγιση για αυτά και ένα πρόσφατο άρθρο που έγραψα σαν εισαγωγή σε αυτά.

Για παράδειγμα τώρα δυο βδομάδες άνοιξα έναν νέο λογαριασμό στην stars για να αρχίσω να ξαναπάιζω όταν ηρεμήσουν λίγο οι δουλείες και με το καλό έχω το bankroll που έχω μυαλό μου.

Ανάμεσα στα τηλεφωνήματα για τις προ-εγγραφές και για να μην ζορίζω ιδιαίτερα το κεφάλι μου είπα ότι θα παίξω μόνο DONS του 1 δολαρίου για να πάρω το έξτρα bonus χωρίς ρίσκο (ντάξει έχω μπει στον πειρασμό κ έχω παίξει κ κάτι άλλα ελάχιστα τουρ).

Γύρω στα 4000 DONS θέλει, άρα μέσα σε κάνα μήνα, άντε ενάμισι αν έχω την υπομονή θα βγεί full bonus από τους πόντους στα 600$.. Ε.. και όλα στραβά να πάνε...πόσα να χάσω? 30? 40? -40 για +600 καλά είναι.

Προς το παρόν τα αποτελέσματα ως τώρα είναι αυτά από τα συγκεκριμένα DONS:

Ναι μεν θεωρώ τον εαυτό μου απλά μέτριο παίκτη και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι σε κάποιον άλλον πάνω του 5% ROI, σε αυτό το επίπεδο ειδικά, όπως είναι τώρα μετά από 248 DONS (μικρό αρκετά δείγμα ακόμα κιόλας), αλλά καμία σχέση δεν έχει με bankroll boost.

Εκεί θα κυμαίνεται πάνω κάτω. Δηλαδή αν ολοκληρωθεί το concept των 4.000 DONS του ενός 1$ άντε να είμαι +250$ από αυτά. Ούτως ή άλλως δεν αξίζει για ένα ενάμισι μήνα με 3-4 ώρες την μέρα με 10table minimum για να βγεί (ειδικά αν δεν υπήρχε το bonus αρχικής κατάθεσης). Φανταστείτε να παίζετε κ λιγότερα τραπέζια πόσο ανούσια είναι για boost και πόσο χρόνο θα πάρει για $250.

Για τα heads-up sit n' go δεν έχω επίσης την άποψη ότι είναι για bankroll boost. Αλλά να προτείνω κάτι που θα σου προσφέρει boost άνετα και εύκολα χώρις σκέψη και κόπο δεν έχω επίσης....

Το μόνο boost που έχω ανακαλύψει σε γενικές γραμμές, είναι μια δεύτερη ή τρίτη δουλειά για κανα τρίμηνο :Ρ

Αλλιώς και το πόκερ μεροκάματο είναι.. Ανάλογα το bankroll σου, τι παίζεις και τις δεξιότηες σου αλλάζει το ποσό.

Δημοσίευση

Οι μεγαλυτεροι νικητες στα leadboards της sharkscope ειναι HUSNGers.

30 παιχνιδια sample = τιποτα. 1000 παιχνιδια ειναι το ελαχιστο για να παρεις μια ιδεα που βρισκεσαι.

Το παιχνιδι των HUSNG βασιζεται (εκτος απο τα στοιχειωδη μαθηματικα) στο να μπορεις να αναπροσαρμοζεσαι στον αντιπαλο σου (οπως και γενικοτερα στο ποκερ).

Φυσικα μπορεις να κτισεις bankroll απο τα HUSNG, οπως και απο καθε ειδος ποκερ.

Δημοσίευση

ImbecIle έγραψε:

30 παιχνιδια sample = τιποτα. 1000 παιχνιδια ειναι το ελαχιστο για να παρεις μια ιδεα που βρισκεσαι.

Το παιχνιδι των HUSNG βασιζεται (εκτος απο τα στοιχειωδη μαθηματικα) στο να μπορεις να αναπροσαρμοζεσαι στον αντιπαλο σου (οπως και γενικοτερα στο ποκερ).

+1

Δημοσίευση

ImbecIle έγραψε:

Epitelous kapios edw pera pou den leei ΧΧΧΧΧΧ