CrazyFrank Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ρεκόρ συμμετοχών στο Greek Series of Poker! Πάνω από 170 παίκτες! **Μια ιδέα ρίχνω, και όποιος θέλει ακολουθεί. Είστε την Παρασκευή (όσοι είναι εγγεγραμμένοι για Παρασκευή), αντί για το Apollonia, να πάμε να παίξουμε poker στο flamingo και να μας ψάχνουν????????? Παράθεση
AADUSKER Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 ....και να πειτε τα παιδια απο το PARTY-POKER χειμωνιασε ,να φερουν κανενα καλο χειμωνιατικο [με κουκουλα ] μπλουζακι να φορεσουμε και οχι τσιγκουνιες Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Μετα που θα κρυφτειτε? Παράθεση
fridis Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 αρα και την παρασκευη 1οο θα εχειαμα βαλεις και τους θαμωνεσ200αρισαμε χαλαραφερτε και αλλα τραπεζια Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Αντε να δουμε..Το συστημα με τις paysafecard θα λειτουργησει θετικα τελικα..Ελπιζω τουλαχιστον.. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Παμεεεεεε !!!!Πανικος θα γινει !!!!Υ.Γ. Καλο κουραγιο και καλη δυναμη στο Μιχαλη.. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 HULK έγραψε:Παμεεεεεε !!!!Πανικος θα γινει !!!!Υ.Γ. Καλο κουραγιο και καλη δυναμη στο Μιχαλη..Θα ανεβεισ τελικα? Παράθεση
HULK Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:HULK έγραψε:Παμεεεεεε !!!!Πανικος θα γινει !!!!Υ.Γ. Καλο κουραγιο και καλη δυναμη στο Μιχαλη..Θα ανεβεισ τελικα?[/quote:2t1q1btq]Ναι..Ποια μερα παιζεις ?? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Παρασκευη αλλα θα ειμαι πανω λογικα ολο το 3ημερο.Εσυ λογικα Σαββατο θα παιξεις σωστα?Θα σε βρω πανω. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Παρασκευη αλλα θα ειμαι πανω λογικα ολο το 3ημερο.Εσυ λογικα Σαββατο θα παιξεις σωστα?Θα σε βρω πανω.Που το καταλαβες ??? Και γω ομως μπορει να ανεβω απο Παρασκευη..Τεσπα θα τα πουμε ρε παιχτη !! Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 HULK έγραψε:Παμεεεεεε !!!!Πανικος θα γινει !!!!Υ.Γ. Καλο κουραγιο και καλη δυναμη στο Μιχαλη..(Τα bold και υπογραμμισμένα, δικά μου)Καλή δύναμη σε όλη την ομάδα του pokerland, και -για αλλαγή- αφού καταρρίψαμε το ρεκόρ, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα ακόμα. Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε αυτή τη φορά να μην αρχίσουμε τα παράπονα (αργεί το update, δεν μου αρέσει το update, δεν ανεβάσατε photo του τάδε, με τραβήξατε προφίλ και όχι ανφάς, η κάμερα μου προσθέτει κιλα κ.α.) αλλά να ευχαριστηθούμε το weekend (που λένε και στο χωριό μου στα Σέρρας) και να πούμε και μια καλή κουβέντα για αυτήν την ομάδα που επιμένει και επιμένει για κάτι καλύτερο κάθε φορά.Καλό ταξίδι και καλή επιτυχία σε όλους και πάνω από όλα ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ σε όλους.p.s. Μια πρόβλεψη μπορώ να κάνω? Θα υπάρξει όχι μόνο sold out, αλλά (δυστυχώς) και κάποιοι από την waiting list που δεν θα μπορέσουν να παίξουν. Και όταν γίνει και αυτό, τότε ναι! μπορούμε να νοιώθουμε και εμείς (ως παίκτες) περήφανοι για το κατόρθωμα αυτό.p.s.2 Σε όλους τους αντιπάλους μου την Παρασκευή, μεταφέρω μια αυτούσια ευχή του επίτημου προέδρου της Ν.Δ. ''σας εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...'' (μετά από αυτήν την ευχή, έχω βάσιμες ελπίδες να περάσω άνετα την day1 και να περιμένω την ευχή του προς τους παίκτες της day2). :silly: Παράθεση
ElKonte Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 ΩΡΑΙΟΣ ΩΣ ΣΕΡΡΑΙΟΣ Παράθεση
fridis Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 πλακα πλακα στα τραπεζια την παρασκευη θα παιζουν 1000000 μαρκες!!!!!!!! για μενα boys θα ειναι το μεγαλυτερο τουρ σε συμμετοχες ηθελα ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΣΤΡΙΑ να γιορτασω 11 μηνες ΠΟΚΕΡ αλλα με την κορη δεν γινετεχαλαλη τηςμε 200 ατομα εδω και 2000000 μαρκες απαρατηρητο θα περασει Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 fridis έγραψε:πλακα πλακα στα τραπεζια την παρασκευη θα παιζουν 1000000 μαρκες!!!!!!!! για μενα boys θα ειναι το μεγαλυτερο τουρ σε συμμετοχες ηθελα ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΣΤΡΙΑ να γιορτασω 11 μηνες ΠΟΚΕΡ αλλα με την κορη δεν γινετεχαλαλη τηςμε 200 ατομα εδω και 2000000 μαρκες απαρατηρητο θα περασει Αχ αυτές οι κόρες.... ότι θέλουν μας κάνουν! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί κι εγώ με το ζόρι θα αντέξω μακριά από την δική μου για δύο μέρες... Παράθεση
Recommended Posts