Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα.

Το gsop5 τελείωσε , και σαν παίκτης-συμμετέχων ας κάνω έναν απολογισμό. Κατ'αρχάς είναι το πρώτο gsop (στου Αυγούστου δεν συχχετείχα) που με ''έβαλε'' στο καινούργιο pokerroom του Apollonia. Πάμε στα γρήγορα : αίθουσα φ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-ή , διοργάνωση επαγγελματική , συμμετοχή φοβερή. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους (pokerland,Γιώργο Τσονούλη,συμμετέχοντες). Vamos για το gsop6!

Το έχω ξαναπεί, ότι η συγκεκριμμένη διοργάνωση μας δίνει την ευκαιρία -πλην του Main event- να ευχαριστηθούμε ποκερ , είτε σε gash-games είτε στο side event είτε σε -πιθανά- τραπέζια sit & go.

Στο main-event αποκλείστικα πολύ νωρίς (το σετ ρηγάδων μου έχασε από χρώμα) , και είχα την ευκαιρία να ''δω'' το τουρνουά με το μάτι του θεατή. Υπήρχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από όλους και δεν ήταν λίγες οι φορές που γινόταν εκκλήσεις να φυγουν οι θεατές πάνω από τα κεφάλια των παικτών. Τα τραπέζια γεμάτα, ο χώρος ''φίσκα'' και για να πάιξεις cash , γραφόσουν σε μια ατελείωτη λίστα αναμονής. Προσωπικά, το Σάββατο έπαιζα cash ως τις 4.00 , άφησα πίσω μου λίστα αναμονής και έμαθα ότι το Pokerroom είχε δράση μέχρι τις 10 το πρωί της Κυριακής!!! Anyway, η οργάνωση ήταν επαγγελματική και πολλές θαύμαζα την γρηγοράδα στην εξυπηρέτηση που είχαμε στο service. Και εδώ κάνω μια παύση, για να πω κάτι που πιστεύω ότι όλοι το έχουν καταλάβει. Είναι γνωστό ότι οι μισθοί στα Σκόπια είναι υπερβολικά μικροί, ενώ είναι γνωστό (το έχουν δει όλοι οι συμμετέχοντες) ότι τα παιδιά (Βίκτορ και ΣΙΑ) στο μπαρ δουλεύουν ασταμάτητα για 12άωρα, για την δική μας εξυπηρέτηση. Αν ο κάθε ένας από εμάς σε αυτό το 2ήμερο-3ήμερο που βρεθήκαμε πάνω, άφηνε από 2 ευρώ tips, το προσωπικό του Pokerroom θα μοιραζόταν 400-500 ευρώ , ποσό ασήμαντο για εμάς , σημαντικό γι'αυτούς. Θεωρώ ότι αν είμαστε ευχαριστημένοι από το service, πρέπει να το δείχνουμε στα παιδιά εμπράκτως. Θέλω να πιστεύω ότι την επόμενη φορά, θα το κάνουμε όλοι αυτό - μια μικρή κίνηση που θα δωσει σε αυτούς τους ανθρώπους την ικανοποίηση ότι εκτιμούμε ότι κάνουν.

Για το Pokerland και την ομάδα του, δεν θα πω τίποτα ιδιαίτερο. Θεωρώ ότι είναι γνωστή η γνώμη μου , τόσο για το ποιόν και το ήθος τους, όσο και για τον αν δουλεύουν σωστά. Και αν για τα παιδιά αυτά είναι ικανοποίηση ηθική να ακούνε ένα μπράβο, τότε από μένα χίλια μπράβο! Τώρα ,όμως, που φτάσατε το gsop σε θεόρατα μεγέθη , θα σας δώσω μια φιλική συμβουλή. Δουλέψατε σκληρά και πετύχατε. Μην ξεχνάτε μια παροιμία που λέει ότι είναι εύκολο να φτάσεις στην κορυφή-το δύσκολο είναι να κρατηθείς. Μην νιώσετε κορεσμό , μην νομίσετε ότι όλα τώρα θα γίνουν εύκολα. Προσοχή, γιατί τα 4.500 μέλη , έυκολα γίνονται 1.000. Τα 220 ατομα του gsop, εύκολα γίνονται 100. Εν ολίγοις, μην ξεχνάτε ότι για να είστε καλά (σε επίπεδο pokerland μιλάω) σήμερα, δουλέψατε χθες. Αν θέλετε να είστε καλά αύριο, πρέπει να δουλέψετε σήμερα. Μην χαίρεστε το σήμερα και αμελείτε το αύριο. Φιλικά πάντα το λέω.

Υ.Γ. Κάποιος έκανε κάτι κατά την διάρκεια του gsop , που πρέπει να ντρέπεται. Δεν εννοώ κάτι σε μένα, μην παρεξηγηθούμε... Αυτός που έκανε αυτήν την επαίσχηντη πράξη δεν αξίζει να είναι μέλος όχι απλά σε αυτό το forum, αλλά δεν αξίζει να είναι μέλος σε καμία κοινωνία. Η πράξη τους μας στιγματίζει όλους-ντροπή του και πάλι (ξέρει αυτός).

Δημοσίευση

+1 για τα tips σε victor και στα αλλα παιδια.

Παρακολουθησα τον victor για 5 λεπτα και το παλικαρακι με το ενα χερι επλενε τα ποτηρια και με το αλλο εβαζε τα ποτα.

Αυτη ειναι η δουλεια τους βεβαια αλλα ενα ++ απο μας ειναι παντα καλο.

Οσο για το αλλο Tι εγινε crazyfrank?Θα το πεις η θα το κρατησεις μυστικο?

Δημοσίευση

Όπως πάντα εύστοχα τα σχόλια και οι παρατηρήσεις του crazy frank.Με την σειρά μου θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση στα παιδιά του Pokerland και ιδιαίτερα βέβαια στον Μιχάλη που πάντα ευγενικός και άοκνος με ζήλο φρόντιζε για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ,αλλά το διαπίστωσα και απο συζητήσεις και με άλλους παίχτες.Αυτονόητο οτι συμφωνώ και επαυξάνω τα σχετικά με τα tips.Εύχομαι αυτή η ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργείται και βαίνει απο το καλό στο καλύτερο σε κάθε GSOP να συνεχιστεί και να διατηρηθεί και κάποια επεισόδια όπως με εκείνον τον αργόσχολο(?)τύπο που καθόταν ανάποδα σε καρέκλα και βρίζοντας και φωνάζοντας όταν δέχθηκε παρατήρηση δεν έλεγε να απομακρυνθεί απο τα κεφάλια των πακτών παρόλες τις παρατηρήσεις απο τους υπεύθυνους του room,να μην μας χαλάνε την διάθεση,αλλά να συμβάλλουμε και εμείς με την συμπεριφορά μας στην βελτίωση του όλου consept προς "τέρψιν των ψυχών ημών" γιατί πρώτιστος σκοπός των τουρνουά θα πρέπει να είναι η ψυχαγωγία και η διασκέδαση.Αυτά τα ολίγα πριν ενδεχομένως επανέλθω...

Υ.Γ.

Crazy Frank δεν ξέρω αν εννοούσες τον προπεριγραφόμενο τύπο.Α και κάτι άλλο!!Στο τραπέζι του cash σε έβλεπα σαν να είχες χάσει το χιούμορ σου :) Αν ναί ελπίζω να είναι παροδικό!!

Δημοσίευση

Αυτό με τα tips είναι ένα θέμα. Έβλεπα συνέχεια το μπαρ γεμάτο απο κόσμο που ζητούσε χωρίς να αφήνουν τίποτα και στα τραπέζια το ίδιο, συνέχεια ακούγονταν άνθρωποι να παραγγέλνουν αλλά δεν είδα να αφήνει κανείς κάτι στα παιδιά. Ελπίζω να κάνω λάθος και να το έκαναν διακριτικά.

Δημοσίευση

Όντως διακριτικά,αλλά όπως διαπίστωσα και εγώ (γιατί καθόμουν αρκετά στο μπάρ) γινόταν πολύ σπάνια δυστυχώς,αφού όλο το προσωπικό πραγματικά το αξίζει γιατί εξυπηρετούσαν όλους μας με προθυμία και ευγένεια.

Δημοσίευση

ElKonte έγραψε:

Υ.Γ.

Crazy Frank δεν ξέρω αν εννοούσες τον προπεριγραφόμενο τύπο.Α και κάτι άλλο!!Στο τραπέζι του cash σε έβλεπα σαν να είχες χάσει το χιούμορ σου :) Αν ναί ελπίζω να είναι παροδικό!!

Στο πρώτο που ρωτάς, η απάντηση είναι όχι. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά δεν ήμουν και μπροστά στο ''επεισόδιο'' που αναφέρεις, οπότε και δεν ξέρω ποιός ήταν (μην αρπάξουμε και τίποτα ψιλές και δεν ξέρουμε γιατί και από που μας ήρθαν :silly: ), ούτε τι έγινε. Η αναφορά μου σε αυτό που ρωτάς , κακώς έγινε (λάθος δικό μου, γιατί πολλοί θα αναρωτιούνται ποιός έκανε τι- ξεχάστε το , αυτός ξέρει και ''ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου'').

Πάμε ,τώρα, στα της δεύτερης πρότασής σου. ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΤΗΣ! :angry:

Γιατί δεν μου μίλησες ? Φωτογραφία σου δεν έχω δει, άρα ''φατσικώς'' (εκτέλεση της ελληνικής γλώσσας...) δεν σε γνωρίζω. Αν ήξερα ποιός είσαι , ήθελα να σε γνωρίσω και από κοντά gamwto... Τώρα.....το χιούμορ μου δεν το χάνω ποτέ, και όπως έχω ξαναπεί, τα χρήματα που παίζω είναι χρήματα που περισσεύουν (εννοώντας ότι δεν στερώ κάτι από την οικογένειά μου, μην νομίσεις ότι τα έχω πολλά) και γι'αυτό δεν θα πεθάνω αν χάνω (που -φτου φτου- στο cash κέρδισα ....... τώρα που το σκέφτομαι στο cash πήρα κανα 100-200, στο bj πήρα κανά 500, στην ρουλέτα πήρα πάλι κανά 500-600.... τι διάολο, όπου εμπλέκεται το pokerland χάνω....pokerland is rigged!!!). Το αντίθετο, και όταν χάνω το διασκεδάζω, αρκεί η παρέα να σηκώνει χιούμορ και χαβαλέ. Και θέλω να μου κάνουν πλάκα ακόμα και όταν χάνω, το χιούμορ είναι πηγή ζωής. Αν ,όμως, με πέτυχες κατά τις 2-3 τα ξημερώματα της Κυριακής... εεεε έχω πατήσει και τα 24, κάποια στιγμή ''τα έφτυσα'' (Παρασκευή έγερσις 5.30 - δουλειά - ταξίδι οδηγώντας Αθήνα/Σκόπια - μπάνιο στο τσακ - τουρνουά - flamingo - λίγο ύπνο - Apollonia - bj - roulette - να βλέπω τι γίνεται στο τουρνουά - cash game εεεεεεεεεεε έλεος, είπαμε έχω πατήσει και τα 24).

Anyway, ελπίζω την επόμενη φορά να σε γνωρίσω και από κοντά ''επαναστάτη'' (όχι τίποτα άλλο, να ξέρω ότι κερδίζω τα δικά σου λεφτά :P

Δημοσίευση

Ρε συ crazy frank είσαι φοβερός και σε παραδέχομαι.Τώρα βεβαιώθηκα οτι δεν χάνεις το χιούμορ σου με τίποτα.Μόλις διάβασα το ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΤΗΣ στιγμιαία κιτρίνισα απο την στεναχώρια μου :blush:,μήπως έγραψα κάτι και σε πρόσβαλλα και μου το ανταποδίδεις με βρισιά.Ηρέμησα όταν διάβασα τα παρακάτω.Έχεις δίκιο ήταν αρκετά αργά όταν έκατσα στο τραπέζι (η waiting list ήταν ατελείωτη) και μάλλον αυτό έφταιγε που σε είδα έτσι.Πάντως την επόμενη φορά άν έρθεις και έρθω θα τα πούμε σίγουρα :)

Δημοσίευση

Πω ρε παιδιά...Διαβάζω συνέχεια για το πως περάσατε και ζηλεύω...

Σας παρακαλώ κάποιος που να μη πέρασε καλά για να με παρηγορήσει υπάρχει :P

Αλήθεια το επόμενο GSOP δε το χάνω...Δεν έβρισκα παρέα για να έρθω αλλά απότι φαίνεται είστε όλη μια τρελοπαρέα...

Στο επόμενο θα έρθω και μόνος μου, ελπίζω να μη με αφήσετε στην απέξω ε? B)

Δημοσίευση

Καλησπέρα "άρρωστοι" φίλοι μου!! ;)

Καλησπέρα Crazyfrank, El Konte και σε σένα kwste(αν και δεν έχω καταλάβει ποιος είσαι)(??)

Καταρχάς τα πολλά συγχαρητήρια μου σε όλους όσους συντέλεσαν στην ανευ προηγουμένου τεράστια επιτυχία της όλης διοργάνωσης!!!!

Eίχα μια μαύρη κούπα που έγραφε πάνω Poker Player με μια αστεία φατσούλα!!! Όπως και ο Crazyfrank μ'αρέσει το χιούμορ και όσοι ήταν μαζί μου στα τραπέζια θα το έχουν καταλάβει... Η αξία της κούπας είναι ευτελής, αλλά μου την είχαν χαρήσει και έχει για μένα συναισθηματική αξία... Την ειχα αφήσει στο lobby και "χάθηκε"!!!

Όποιος γνωρίζει περισσότερα, παρακαλώ ας βοηθήσει μήπως βρεθεί!!

Ευχαριστώ και θα τα πούμε και από κοντά στο GSOP 6....

Δημοσίευση

Έλα ρε Κώστα!!! :cheer:

Δεν έχω δει ακόμα ενημέρωση για το side event!!! (ΓΙΑΤΙ???????)

Εσύ τι έκανες?

Ποιος βγήκε τελικά πρώτος????

Μας βγάλανε και φωτογραφίες στο final table του side event... Πού είναι αυτές?? Σίγουρα υπάρχει πολύ δουλειά για τα παιδιά του pokerland, αλλά θα μπορούσαν τουλάχιστον για αρχή να κατέγραφαν τα αποτελέσματα με τους νικητές αυτών που μπήκαν ITM....

Επειδή δεν έχουμε φωτογραφίες και δεν θυμάμαι και τα ονόματα, πες μου ασ'πούμε τι έκανε ο μακρυμάλλης!!! :laugh:

Δημοσίευση

DEALER_TOMMY έγραψε:

"Όποιος γνωρίζει περισσότερα, παρακαλώ ας βοηθήσει μήπως βρεθεί!!"

Tomas! Δεν το είπες σωστά!Έπρεπε να γράψεις "ο ευρών αμοιφθήσεται".Έτσι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες ;)

Δημοσίευση

Kalhspera se olous!meta apo 3 oloklhres meres gemates me poker,wraies pases all in k fusika apeira bad beats epistrepsame sta patria edafh!

File tomas oso anafora thn erwthsh pou ekanes sto final table tou side event meta apo poluwro paixnidi kataferame egw kai alla 2 paidia(dystyxws den 8umamai ta onomata tous) na apomeinoume sto trapezi..otan 3afnika egine all in anamesa sta alla dyo paidia pou vrhke nikhth ton short stack.se ekeino to shmeio antilhf8hkame oti oloi eixame mprosta mas kata proseggish 120.000 markes.Epomenws ekei egine to DEAL apokomizwntas o ka8enas 1080 euro,kai afhnontas ena poso sta paidia k sthn dealer pou epi 3 oloklhres meres mas eksuphretousan!

EImai eytyxhs pou katafera kai anetrepsa olh ayth thn diafora twn markwn(ka8ws sto ft hmoun short stack mazi me ton filo tomas)kai katafera kai eftasa stous 3 teleutaious paixtes!

Dystyxws file tomas den kataferame na ftasoume mazi sto heads up opws eixame yposxe8ei(mallon o karxarias ap ta jumpo den htan kai toso gourlhs..... :woohoo: )

Δημοσίευση

Καλημερούδια..... (η ομάδα του pokerland ξύπνησε, ή ......)

Κατ'αρχάς χαίρομαι ειλικρινά γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των μελών αυτού του site είναι καλά παιδιά (γι'αυτό ο bas_kont την επόμενη φορά θα μας δώσει ''κοκολάτα'' - αν θέλετε μπορούμε να τον θεωρούμε την μαμα του λόχου!) και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι όλοι κατανοούν την πραγματική ανάγκη των εργαζομένων του Apollonia για κάποια tips. Μπράβο και πάμε να το κάνουμε -διακριτικά πάντα- πράξη στο gsop6.

Δεν ξέρω ούτε τι έγινε με την κούπα του φίλου Tomas (εξάλλου ως νέος αστυνόμος Σαίνης δεν δύναμαι να ασχολούμαι με κούπες-καρά-σπαθιά, έχω να πατάξω το οργανωμένο έγκλημα :silly: ), το συγκεκριμμένο ας κλείσει εδώ γιατί δεν χρειάζεται να το ''τραβάμε'' μήπως είναι αυτό, μήπως είναι εκείνο...

El Konte (μεξικανός κοντός?) please τον Νοέμβριο όπου και ότι ώρα με πετύχεις θέλω να σε γνωρίσω. Ειδικά αν είμαστε αντίπαλοι και μου έχεις πάρει κανά καλό κόλπο .... ουουουουου εκεί να δεις χαρά που θα κάνω!!!

Φίλε d4ffyd3ck σαφώς και όλοι είμαστε μια τρελοπαρέα και φυσικά είσαι καλοδεχούμενος στην παρέα αυτή. Αρκεί να χάνεις από μένα, αλλιώς.... μας λες τι νούμερο παπούτσι φοράς, και σου κάνω δώρω ένα ζευγάρι τσιμεντένια παπουτσάκια για καταδύσεις...άλλο πράγμα!! :P Αλήθεια, πες ότι λέει ο elkonte ''παιδιά πάω στο μπαρ, θέλει κανείς τίποτα?'' και όταν έχει φτάσει εκεί του φωνάζω ''elkonteeeeeeee φέρε και ένα ποτηράκι νερό..''. Εσένα πως θα στο φωνάξω? ''d4ffyd3ckιιιιιιιι ??''....... (πλάκα κάνω έτσι? :lol: )

Και πάλι καλημέρα σε όλους και σας ευχαριστώ που και στα δύο event μου πήρατε όλες τις μάρκες ανάγωγοι :P

Δημοσίευση

Επιστροφή και για μένα στο ηράκλειο κρήτης μετά από μία εβδομάδα που έμεινα μακριά από το σπίτι μου.

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και μην σας ανησυχεί το γεγονός ότι μπορεί να πέσει η ποιότητα των events που διοργανώνουμε. Κάθε φορά παλεύουμε για κάτι καλύτερο και κάθε φορά είναι σαν να ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια από την αρχή, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγωνία να επιτύχουμε.

Ελπίζουμε να περάσατε όλοι σας καλά μιας και όλοι γίνατε ένα κομμάτι της οικογένειας που ακούει στο όνομα pokerland.gr και ελληνική κοινότητα πόκερ. Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια και τώρα είναι πιο μεγάλη από ποτέ.

Σας ευχαριστώ προσωπικά όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που με την παρουσία σας δημιουργήσαμε το μεγαλύτερο Ελληνικό πόκερ τουρνουά που έχει διεξαχθεί ποτέ.

(Θα συμφωνήσω και εγώ με τα tips γιατί οι άνθρωποι αυτοί σφάζονται για το ποιος θα μας εξυπηρετήσει, με πρωτοπόρο τον Βίκτορ, όπου του έδωσα ένα καλό tip την περασμένη Τετάρτη.)

Δημοσίευση

οσον αφορα τα tips...

παροτι αφηνω παντου τιπς-και μαλιστα,γενναιοδωρα-σε καφε,εστιατορια κλπ,συνειδητα δεν αφηνω ποτε σε υπαλληλους καζινο παρα μονο σε dealers που δεν πληρωνονται απο το καζινο και τα εσοδα τους ειναι αποκλειστικα τα τιπς.Ο λογος ειναι απλος.Τα καζινο,με το προσχημα των δωρεαν παροχων (καφε,ποτα,φαφητο κλπ)απο το συνολο των τιπς κρατανε το μεγαλυτερο μερος και αποδιδουν ενα μικρο μερος αυτων στο προσωπικο.Αυτο ειναι κοροιδια,και προς το προσωπικο αλλα και προς τον πελατη κατα την αποψη μου και ειναι αυτο που ισχυε μεχρι πριν καποια χρονια τουλαχιστον.Αν εχει κατι αλλαξει,υπαρχουν καποιοι dealers μελη εδω μεσα,ας με διορθωσουν.

Οσον αφορα το προσωπικο του Απολονια,αν μπορει να μας διαβεβαιωσει ο κος Τσονουλης οτι τα χρηματα θα πανε εκει που πρεπει,θα ηταν σωστο κατα τη γνωμη μου ενα ποσοστο περιπου 3% του prizepool να πηγαινε απ'ευθειας ως τιπς στο προσωπικο κι απο κει και περα οτι εχει ο καθενας ευχαριστηση προαιρετικα.

Για τα παιδια του ποκερλαντ,δε θα δωσω συγχαρητηρια κλπ,παρα μονο ενα ευχαριστω και θα πω οτι ενας φιλος που ηρθε μαζι μου και επαιξε λαιβ ποκερ για πρωτη φορα καθε μερα με ρωταει αν ανοιξαν οι προεγγραφες για το επομενο!!! :woohoo:

Δημοσίευση

εχεις δικιο...ας το κανουμε 5%!!! B)

μην κολλαμε στα νουμερα.Σημασια εχει η ουσια και οχι το ποσοστο.Αυτο θα το συζητησουν και θα το ορισουν αλλοι.Το 3% δεν το εγραψα τυχαια,τοσο ειναι περιπου στα διεθνη τουρνουα.

Παντως αν θες να το παζαρεψουμε οπωσδηποτε,τα 1200ε δε μου φαινονται υπερβολικα για 25-30 ατομα που τρεχουν απο πισω σου για τρεις μερες!!!ακομα κι αν ειναι περισσοτερα κι απο τα μεροκαμματα τους.

• Προσθήκη...