Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Concept : Die Shortstackers Die??

foustouki

Recommended Posts

• Απαντήσεις 138
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Nαι η ποκερσταρς εχει max tables 24 και για να παιξεις παραπανω

πρεπει να στειλεις email και να παρεις ειδικη αδεια.

ο boku αλλωστε συναργαζεται με την ποκερσταρς για το boku challenge και του επετρεψαν να παιζει οσα θελει.

Οταν ο Ηevad Khan επαιζα 30 τραπεζια του κλεισανε τον λογαριασμο λογω του γιατι νομιζαν οτι ειναι bot και μετα αυτος εκανε ενα video που επαιζε live 30+ τραπεζια ωστε να τον πιστεψουν.

Αυτο βεβαια λιγο παλιοτερα που δεν υπηρχαν τοσοι πολλοι massive multitablers.

bits10 ξερεις αν υπαρχει τροπος για να παιξει καποιος 16+ στην full tilt?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είχα στείλει mail παλαιότερα φίλε foustouki και μου είχαν πει ότι μέχρι 18 κάπου εκεί γινόταν κατόπιν δικού σου ενδιαφέροντος...

Καλή τύχη στο εγχείρημα σου...

Antonis έγραψε:

ευτυχώς που η νέα γενιά πόστερ μας ενημερώνει οτι είμαστε άχρηστοι σε αυτό το forum που η μαγκιά κ η δυσκολία είναι να πουσάρεις preflop k μάλιστα υπάρχει κ καθηγητής που θα μας το διδάξει πως να πατάμε το κουμπάκι του allin. :laugh: :laugh:

foustouki έγραψε:

Tα παιδια που μου εστειλαν pm με αποριες και οποιοσδηποτε θελει να ρωτησει κατι που δεν εχει καταλαβει η θελει περισσοτερες πληροφοριες για shoving ranges η οτιδηποτε αλλο ας το κανει εδω.

Ρε παιδιά ας περιμένατε τουλάχιστον μία μέρα ακόμη, μην τρεχετε να με επιβεβαιώσετε. :laugh: :laugh:

Τα stngos δεν εχουν καμιά σχέση με τα cash κ ο λόγος τα effectives stacks. Τα μειονεκτήματα πολλά, πλεονέκτημα σχεδόν κανένα το μόνο ίσως ειναι δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω τους α΄λλους παίκτες στα υπόλοιπα streets κ ρίχνω ζαριές.

Πρόβλεψη. Εαν συνεχίσεις κοντά στο -5,5ΒΒ/100 δεν θα χρειαστούν περισσότερα απο 20Κ hands για να χάσεις το bankroll σου, αλλα ότι κ εαν κάνεις όσο κ εαν βελτιωθείς δεν υπάρχει περ΄πτωση να φτάσεις τα 100Κ χωρίς να χρειαστεί κατάθεση ενω εαν ειμαι λίγο τυχερός στις προβλέψεις μου δεν θα φτάσεις ποτέ πάνω απο 50κΗ.

Δεκτες οι αποψεις σου.

"Εαν συνεχίσεις κοντά στο -5,5ΒΒ/100 δεν θα χρειαστούν περισσότερα απο 20Κ hands για να χάσεις το bankroll σου, αλλα ότι κ εαν κάνεις όσο κ εαν βελτιωθείς δεν υπάρχει περ΄πτωση να φτάσεις τα 100Κ χωρίς να χρειαστεί κατάθεση ενω εαν ειμαι λίγο τυχερός στις προβλέψεις μου δεν θα φτάσεις ποτέ πάνω απο 50κΗ."

Στοιχημα?

Φευγω για 2ημερο στην πολη μου οποτε δεν θα διαβασω το forum ως την κυριακη.

Τα λεμε την κυριακη.

foustouki έγραψε:

Στοιχημα?

Σαφέστατα όσα θες!!! Βρες μου μόνο τρόπο να μου εγγυηθείς οτι τα στοιχεία θα είναι παραγματικά κ όχι παραποιημένα κ βάζω κ την κόρη μου στοίχημα που διάβασα κ κάπου αλλού. :laugh:

d4ffyd3ck έγραψε:

Μια απορία...

Στο omaha μπορεί να δουλέψει to short-stack strategy?

Ρωτάω επειδή λόγω του pot-betting περιορισμού δε μπορείς να κάνεις shove...

Και γενικά μετά-flop αλλάζει πολύ η αξία του χεριού σου... :huh:

να σου πω εγω , που παιζω PLO cash tables.

πχ σε τραπεζι 0.05$/0.10$ με max buy in 10$ μπανεις με 2$

κανεις raise pre flop το pot(καπου 0,50$), αν ακολουθησει κανενα θυμα μετα το flop βαζεις και τα υπολοιπα...

Το πιθανοτερο ειναι να παει πασο,( και εχεις ενα μικρο κερδος) δεν εχει να κανει παιχνιδι .

Αν τα δει... κανεις το σταυρο σου και βλεπουμε...

Antonis έγραψε:

foustouki έγραψε:

Στοιχημα?

Σαφέστατα όσα θες!!! Βρες μου μόνο τρόπο να μου εγγυηθείς οτι τα στοιχεία θα είναι παραγματικά κ όχι παραποιημένα κ βάζω κ την κόρη μου στοίχημα που διάβασα κ κάπου αλλού. :laugh:[/quote:21tkt9bv]

Κατσε να γυρισω θεσσαλονικη αυριο και θα μιλησουμε μπας και βαλουμε τιποτα με συγκεκριμενους ορους.

Οσο για τα πραγματικα στοιχεια μην ανησυχεις εχω καποιους τροπους.

Θα τα πουμε απο αυριο.

Θα εχει ενδιαφερον :):)

100k hands είναι πολύ λίγα για δείγμα, θέλει τουλάχιστον 500k για να βγουν σωστά συμπεράσματα. Με 60 hands/hour * 16 tables είσαι στα 1000h/hour περίπου. Σε 2 μήνες τα φτάνεις άνετα τα 500k hands, και θα έχεις 5000$ + το rakeback αν αντέξεις το grinding. Καλό κουράγιο B)

NeoEllinas έγραψε:

100k hands είναι πολύ λίγα για δείγμα, θέλει τουλάχιστον 500k για να βγουν σωστά συμπεράσματα. Με 60 hands/hour * 16 tables είσαι στα 1000h/hour περίπου. Σε 2 μήνες τα φτάνεις άνετα τα 500k hands, και θα έχεις 5000$ + το rakeback αν αντέξεις το grinding. Καλό κουράγιο B)

"500K hands shortstacking sto NL 50" tha prepei na oristhei san poinh anti gia thn klassikh katheirksh, gia paiderastes, dhmosious ypallhlous pou ta pairnoun, emporous narkwtikwn kai allous tetoious "sympatheis"

holdemgr έγραψε:

NeoEllinas έγραψε:

"500K hands shortstacking sto NL 50" tha prepei na oristhei san poinh anti gia thn klassikh katheirksh, gia paiderastes, dhmosious ypallhlous pou ta pairnoun, emporous narkwtikwn kai allous tetoious "sympatheis"[/quote:38oturs9]

LOL

Θα σου ευχηθώ και εγώ καλή τύχη και επιτυχία γιατί μου είσαι συμπαθής. Κανονικά δεν θα ήθελα να δω να πετυχαίνει ένα τέτοιο εγχείρημα γιατί δεν είναι καλο για το game. Αν τα πας καλά προβλέπω όλοι οι καινούργιοι παίκτες του forum να παρατάνε τα micro cash, sng, mtt και να αρχίσουν το shortstacking. Εκτός του ότι δεν θέλω ss στα τραπέζια μου η προοπτική των παικτών αυτών να μάθουν πόκερ θα είναι πια μηδαμινή imho.

Ps die shortstackers die ofcourse :P

w0undy έγραψε:

Ο λόγος που αναφέρεσαι στο multitabling με τέτοιο ενθουσιασμό απο ότι έχω καταλάβει είναι το rakeback, αυτό που παραβλέπεις όμως είναι το πόσο μεγαλύτερο rake (και rakeback κατ' επέκταση) κάνει ένα full stack.

Τι λες ρε w0undy τώρα? :laugh:

ss biggest pot 40bb x5%=2bb rake 5% M.O rake 5%-rakeback

fs biggest pot 200bbx5%=10BB cap 2BB rake 1% M.O rake 2-3%-rakeback ανάλογα με το πόσο συχνα κάνεις μεγάλα πότ.

Το ss δεν έχει το πλεονέκτημα του cap.

Η χαρα των αιθουσών :laugh: :laugh: :laugh:

holdemgr lol

edit και τώρα που το ξανασκέφτομαι ισως εχεις δίκιο. Το fs συμμετέχει σε πιο πολλά ποτ το rake που πληρώνουμε είναι το ίδιο αρα το rakeback στο τέλος του μήνα σίγουρα θα είναι μεγαλύτερο για ένα fs εαν εχει παίξει τα ιδια χέρια με ενα ss η μοναδική τους τεράστια διαφορά είναι οτι ο ε΄νας θα το έχει πληρώσει 2-3% κ ο άλλος 5% ΛΗΣΤΕΙΑ :laugh: :laugh:

Antonis έγραψε:

ss biggest pot 40bb x5%=2bb rake 5% M.O rake 5%-rakeback

fs biggest pot 200bbx5%=10BB cap 2BB rake 1% M.O rake 2-3%-rakeback ανάλογα με το πόσο συχνα κάνεις μεγάλα πότ.

Το ss δεν έχει το πλεονέκτημα του cap.

Δεν είναι τόσο εύκολο να υπολογίσεις Μ.Ο. rake ή να πεις αν το ss είναι χειρότερο από την άποψη του rake. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω την απάντηση και χρειάζεται τεράστιο δείγμα για να τη βρεις. Αλλά για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και να πω κι ένα επιχείρημα της αντίθετης άποψης, θα σου έλεγα ότι δεν έλαβες υπόψη το γεγονός ότι ο ss κερδίζει πολλά Pots αμαχητί με 3bets all-in. Οπότε κάνει καλό ROI χωρίς rake από αρκετά pots που κερδίζει χωρίς flop. Απλά και πάλι εξαρτάται από το 3bet% κι από το πόσο light ή tight calls θα σου κάνουν οι fs αντίπαλοι που θα βρίσκονται στα τραπέζια που επιλέγεις.

Επίσης με fs παίζει μεγάλο ρόλο πόσο smallball-longball παίζεις. Πχ κάνεις 4bet με ΑΚ preflop? Το κάνεις κι από θέση και εκτός θέσης; Πόσο συχνά κάνεις semi-bluff reraise? κλπ

Αν θέλετε να βγάλετε συμπέρασμα φίλε Αντώνη και φίλε foustouki θα σας συμβούλευα το εξής: μετά από μεγάλο δείγμα (>100Κ hands) να συγκρίνετε μεταξύ σας (κατά προτίμηση από το ίδιο site κι αν είναι εφικτό κι από τα ίδια stakes) από ένα pokertracker ή HM να συγκρίνετε από το rake paid πόσα blinds/100hands είναι το rake που πληρώνετε. Ο foustouki ας παραθέσει το στατιστικό αυτό εκ μέρους του short stack κι ο Antonis του full stack. Επίσης ως ενδεικτικό ας παραθέσετε και το %3bet του καθενός σας.

Sam το νούμερο του ποσοστού για το rake δεν είναι τυχαίο κ προφανώς έχω τεράστιο δείγμα κ μείνε στο νούμερο που λέω.

Σιγα μην κάτσω κ συναγωνιστώ με κάποιον δεν ξέρει πόκερ. lol

Αυτό με τα 3bet που λες είναι κουτό. Ασφαλώς τα 3bet μετά απο ενα πoσοστό και πάνω δεν μπορεί να είναι επιτυχημένα και χάνεις λεφτά. Κ ενώ τα fs μπορούν να τα κάνουν γιατί έχουν FE τα ss πρέπει να τα μειώσουν ακόμη περισσότερο (lol) λόγω σχετικής απουσίας FE - effective stacks.

Αν προσωπικά σε ενδιαφέρει το δικό μου 3bet ειναι απο 7-8% :)

Εαν ενοοείς αυτό ακριβώς με το 4bet του Α-Κ .....

- όποτε αντιλαμβάνομαι οτι έχω τεράστιο FE ή πλεονέκτημα. Εαν εγω περιμένω τουλάχιστον ενα call μετά απο αυτό το action αλλα έχω κ κάποιο μεγάλο ποσοστό FE, αντιλαμβάνεσαι το FΕ tou ss? :laugh:

PokerStars Game #33823956361: Hold'em No Limit ($0.50/$1.00 USD) - 2009/10/09 19:26:07 EET [2009/10/09 12:26:07 ET]

Table 'Chimaera III' 6-max Seat #5 is the button

Seat 1: Antonisgr ($103.60 in chips)

Seat 2: murph0511 ($115.70 in chips)

Seat 3: HeliKa0N ($100 in chips)

Seat 4: ChrisChamber ($251.90 in chips)

Seat 5: w0undy ($100 in chips)

Seat 6: chase170 ($96.35 in chips)

chase170: posts small blind $0.50

Antonisgr: posts big blind $1

*** HOLE CARDS ***

Dealt to Antonisgr [Ah Ks]

murph0511: raises $2.50 to $3.50

HeliKa0N: raises $8.50 to $12

ChrisChamber: folds

w0undy: folds

chase170: calls $11.50

Antonisgr: raises $91.60 to $103.60 and is all-in

murph0511: folds

HeliKa0N: folds

chase170: calls $84.35 and is all-in

Uncalled bet ($7.25) returned to Antonisgr

*** FLOP *** [4h 4c 9s]

*** TURN *** [4h 4c 9s] [7c]

*** RIVER *** [4h 4c 9s 7c] [3c]

*** SHOW DOWN ***

chase170: shows [Jh Qh] (a pair of Fours)

Antonisgr: shows [Ah Ks] (a pair of Fours - Ace kicker)

Antonisgr collected $205.20 from pot

*** SUMMARY ***

Total pot $208.20 | Rake $3

Board [4h 4c 9s 7c 3c]

Seat 1: Antonisgr (big blind) showed [Ah Ks] and won ($205.20) with a pair of Fours

Seat 2: murph0511 folded before Flop

Seat 3: HeliKa0N folded before Flop

Seat 4: ChrisChamber folded before Flop (didn't bet)

Seat 5: w0undy (button) folded before Flop (didn't bet)

Seat 6: chase170 (small blind) showed [Jh Qh] and lost with a pair of Fours

Δεν ξέρω αν μιλάτε σε θεωρητικό επίπεδο αλλά πρακτικά δεν παίζουν ρόλο αυτά που λέτε. Στην ft που θα παίξει ο foustouki το rakeback είναι με την μέθοδο dealt. Δηλαδή αν είναι 1$ το rake σε ένα pot τότε αντιστοιχεί 1/6 σε κάθε παίκτη και ας κανανε fold pre. Άρα το πόσο rake θα κάνει generate αυτός δεν έχει σημασία.

ok gouster εχεις δίκιο. Προφανώς εγω κ ο w0undy αναφερόμασταν στην περίπτωση συμμετέχω στο ποτ για να συμμετέχω στο grak.

Σε κάθε περίπτωση είναι κουτό να λες οτι εχω πλεονέκτημα να παιζω ss λόγω rake back γιατί σίγουρα δεν 'έχεις τα οφέλη του cap κ πληρώνεις περισσότερο οταν κερδίζεις.

Δουλεύω περισσότερο, ρισκάρω περισσότερα, για να πάρω λιγότερα. :)

Exei όρεξη για τσαμπα δουλειά η νεολαία. :laugh:

Εαν ήταν τα πράγματα διαφορετικά θα εγραφα τουλάχιστον 20λόγους που δεν πρέπει να παίζεις ss.

Ομως άστον να γυρίσει απο το χωριό που έχει παέι να ζητήσει λεφτά απο μπαμπά για bankroll k θα βάλω στοίχημα μαζί του δινοντας του κ πλεονέκτημα. Θεωρώ την αποτυχία σχεδόν βέβαιη κ δεν νομίζω οτι θα μας "ταλαιπωρήσει" περισσότερο απο 1 βδομάδα το consept. :)

Μπορεί κάποιος moderator να κάνει off topic το παραπάνω ποστ του αυτόκλητου δικηγόρου οπως κ το παρόν δικό μου για να μην χαλάσει το τελευταίο tread που θα συμμετέχω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ναι απολογουμαι για το λαθος μου,απλα ακομη δεν εχω ψαξει το πως ανοιγει ενα νεο thread.Παρακαλω κ εγω αν γινεται να μεταφερθει αυτουσιο το κειμενο σε ενα αλλο thread.

Gouster έγραψε:

Δεν ξέρω αν μιλάτε σε θεωρητικό επίπεδο αλλά πρακτικά δεν παίζουν ρόλο αυτά που λέτε. Στην ft που θα παίξει ο foustouki το rakeback είναι με την μέθοδο dealt. Δηλαδή αν είναι 1$ το rake σε ένα pot τότε αντιστοιχεί 1/6 σε κάθε παίκτη και ας κανανε fold pre. Άρα το πόσο rake θα κάνει generate αυτός δεν έχει σημασία.

Ομολογώ δεν το ήξερα αυτό. :blush:

Ελπίζω μόνο το επόμενο concept να μην είναι table selecting τα πιο loose τραπέζια και fold any 2 για να δούμε αν μας συμφέρει το rakeback. :P

Σε κάθε περίπτωση το multitabling, το rakeback και το σύνολο των προνομίων που αναφέρει το foustouki δεν είναι προνόμια των ss. Το μόνο προνόμιο που έχουν τα ss είναι ότι ούτε ξέρουν, ούτε χρειάζεται να μάθουν πόκερ (σύμφωνα με την αποκαλούμενη στρατηγική -τυφλοσούρτι- τους, πάντα). Πράγμα το οποίο λίγο-πολύ έχει πει και ο ίδιος. Είναι κρίμα ένας άνθρωπος ο οποίος δείχνει τέτοια όρεξη να αναλώνεται σε τέτοια concept.

Antonis έγραψε:

ok gouster εχεις δίκιο. Προφανώς εγω κ ο w0undy αναφερόμασταν στην περίπτωση συμμετέχω στο ποτ για να συμμετέχω στο grak.

Σε κάθε περίπτωση είναι κουτό να λες οτι εχω πλεονέκτημα να παιζω ss λόγω rake back γιατί σίγουρα δεν 'έχεις τα οφέλη του cap κ πληρώνεις περισσότερο οταν κερδίζεις.

Δουλεύω περισσότερο, ρισκάρω περισσότερα, για να πάρω λιγότερα. :)

Exei όρεξη για τσαμπα δουλειά η νεολαία. :laugh:

Εαν ήταν τα πράγματα διαφορετικά θα εγραφα τουλάχιστον 20λόγους που δεν πρέπει να παίζεις ss.

Ομως άστον να γυρίσει απο το χωριό που έχει παέι να ζητήσει λεφτά απο μπαμπά για bankroll k θα βάλω στοίχημα μαζί του δινοντας του κ πλεονέκτημα. Θεωρώ την αποτυχία σχεδόν βέβαιη κ δεν νομίζω οτι θα μας "ταλαιπωρήσει" περισσότερο απο 1 βδομάδα το consept. :)

Αντωνη γιατι θεωρεις την αποτυχια του τοσο βεβαιη? Νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο δυσκολο αν καποιος παιζει στοιχειωδως σωστα.Αλλο αν δεν αξιζει τον κοπο (πολυ μικρο hourly rate klp).

w0undy έγραψε:

Το μόνο προνόμιο που έχουν τα ss είναι ότι ούτε ξέρουν, ούτε χρειάζεται να μάθουν πόκερ

Ehh auto den einai alitheia. Den einai oloi oi ss omoioi.

Einai sa na leme px oti oi paiktes tour den kseroun poker