w0undy Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2009 holdemgr έγραψε:w0undy έγραψε: Το μόνο προνόμιο που έχουν τα ss είναι ότι ούτε ξέρουν, ούτε χρειάζεται να μάθουν πόκερ Ehh auto den einai alitheia. Den einai oloi oi ss omoioi.Einai sa na leme px oti oi paiktes tour den kseroun poker[/quote:2dhjio0j]Δεν αμφισβητώ πως ξέρουν κάποια πράγματα αλλά τα θεωρώ πολύ στοιχειώδη. Η αποκαλούμενη στρατηγική τους είναι όπως χαρακτήρισα και πριν "τυφλοσούρτης". Έχουν κάποιο συγκεκριμένο range για κάθε move και λίγο πολύ εκεί περιορίζονται. Δεν νομίζω πως ο μέσος ss έχει ή θα αποκτήσει ποτέ reading skills κλπ. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2009 Antonis έγραψε:Sam το νούμερο του ποσοστού για το rake δεν είναι τυχαίο κ προφανώς έχω τεράστιο δείγμα κ μείνε στο νούμερο που λέω. Σιγα μην κάτσω κ συναγωνιστώ με κάποιον δεν ξέρει πόκερ. lolΑυτό με τα 3bet που λες είναι κουτό. Ασφαλώς τα 3bet μετά απο ενα πoσοστό και πάνω δεν μπορεί να είναι επιτυχημένα και χάνεις λεφτά. Κ ενώ τα fs μπορούν να τα κάνουν γιατί έχουν FE τα ss πρέπει να τα μειώσουν ακόμη περισσότερο (lol) λόγω σχετικής απουσίας FE - effective stacks. Αν προσωπικά σε ενδιαφέρει το δικό μου 3bet ειναι απο 7-8% ΟΚ για το στατιστικό που παρέθεσες, δεν το αμφισβητώ, αφού πλέον λες το έβγαλες από tracking software. Όμως άλλα διαβάζεις κι άλλα συμπεραίνεις από μόνος σου. Είπα εγώ να συναγωνιστείς με κάποιον; Εγώ παρέθεσα έναν τρόπο για να μάθετε κι εσείς οι 2 και γιατί όχι κι όλοι οι άλλοι αναγνώστες του forum ένα στοιχείο που απλά θα συγκρίνει από πλευράς rake τι είναι λιγότερο ζημιογόνο για τον παίχτη. Αν θες σύγκρινέ το με κάποιον άλλον shortstacker. Ή αν θέλει ο foustouki να το κάνει με κάποιον άλλον full stacker. Μια ιδεά έριξα, δεν είπα να τραβήξτε και πιστόλι...Δεν είναι κουτό αυτό που λέω για τα 3bets, γιατί αν με full stack κάνουμε μεγάλο overbet σε 3 bet, μπορεί να έχουμε μεγαλύτερο folding equity λόγω μεγαλύτερου στακ, όμως παίζουμε λάθος. Γιατί στην περίπτωση που πέσουμε σε monster θα είμαστε cmmitted και σε 4 bet δεν υπάρχει fold, απο την άλλη αν κάνουμε τέτοιο μεγάλο "τρομακτικό" 3 bet που λες μόνο με ΑΑ,ΚΚ,QQ τότε θα παίζουμε λάθος και οι αντίπαλοι θα καταλάβουν το στενό μας range και θα τους βοηθήσουμε να παίζουν πάντα σωστά και να πάνε πάσο πολλά φύλλα που κερδίζουμε, τα οποία θα μας έκαναν τουλάχιστον flat call. Άρα αν κάνουμε 3bets φυσιολογικού μεγέθους με το fs δε θα έχουμε το ίδιο folding equity που έχει ένα ss (που θα κάνει 3bet all-in και θα είναι λίγο μεγαλύτερο από το νορμάλ 3 bet ενός fs). Ο λόγος είναι απλούστατος: υπάρχουν κι άλλα λεφτά από πίσω. Υπάρχουν implied odds για κάποια φύλλα να κάνουνε call. Το μεγάλο πλεονέκτημα των shortstackers σε LAG 6handed cash games είναι περιπτώσεις που ένας LAG opener δέχεται flat call από το button που με θέση θα έχει τεράστιο range, any suited Ace, almost any suited connector& one gap suited connector, οπότε απέναντι στο 3 bet pushing range του shortstacker δε θα έχει τα odds για το call. Επίσης ο 1ος opener έχει κι αυτός μεγάλο range γιατί είναι LAG, οπότε κι αυτός σπάνια θα έχει φύλλο που να σηκώνει call απέναντι στο range του shortstacker. Άρα ο TAG shortstacker έχει μεγάλο folding equity ή πλεονέκτημα.Όσο για το παράδειγμα με το 4 bet push που κάνεις με ΑΚ φυσικά και δεν υπάρχει ως κίνηση στον ss γιατί θα ήταν all-in ήδη από το 3 bet. Και φυσικά εκεί το μεγάλο σου στακ έχει folding equity μεγάλο απέναντι στους άλλους λόγω του μεγάλου overbet του ποτ. Αλλά εγώ μίλησα για το 3 bet folding equity που είναι μεγαλύτερο για τον ss για τους λόγους που προανέφερα. Άρα, αυτό το μεμονωμένο παράδειγμα με το 4 bet σου με το ΑΚ δεν μπορεί να συγκριθεί με τα 3 bets του ss. Επίσης είναι ειδική περίπτωση ενός fish που σε έβαλε σε small pair και μόνο σε αυτό! Εγώ το αν κανεις 4 bet το ΑΚ ή όχι το ανέφερα για το avg pot που παίζεις με αυτό το φύλλο κι έχει να κάνει εν τέλει με το avg rake που πληρώνεις με αυτό το φύλλο και κατ' επέκταση γενικότερα με το στυλ παιχνιδιού σου. Αν θες να μοιραστείς μαζί μας τι αποτελεσματικότητα έχουν τα 4 bets σου (είτε με ΑΚ είτε γενικά τα 4bets) βάλε φίλτρα στο HM ή PT όποιο έχεις και δες πόσες φορές σου έκαναν call στο 4 bet. Το να ποστάρεις μια παρτίδα με ένα fish που έκανε ένα τραγικό call δεν έχει νόημα και θα οδηγούσες έναν αρχάριο παίχτη σε λάθος συμπεράσματα, γιατί ως νέος θα κρίνει τις τάσεις των παιχτών στο NL $100 από ένα και μόνο hand! Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2009 Antonis έγραψε:Ομως άστον να γυρίσει απο το χωριό που έχει παέι να ζητήσει λεφτά απο μπαμπά για bankroll k θα βάλω στοίχημα μαζί του δινοντας του κ πλεονέκτημα. Θεωρώ την αποτυχία σχεδόν βέβαιη κ δεν νομίζω οτι θα μας "ταλαιπωρήσει" περισσότερο απο 1 βδομάδα το consept. "Οταν τα λάθη αυτά τα επαναλαμβάνω (ακόμα κ σήμερα) στο παιχνίδι μου τότε γίνομαι πολύ αυστηρός κ καυστικός με τον ευατό μου. Η αλήθεια είναι οτι σε αρκετά ποστ μου χρησιμοποίησα Σωκρατική ειρωνία. Πότέ δεν το έκανα με σκοπό να προσβάλω κάποιον αλλά με τον χαρακτήρα που υποβάλλει η συγκεκριμένη φιλοσοφία.""Ξέρετε γιατί θαυμάζουμε την Σωκρατική ειρωνεία? Γιατί είναι η σκληρή αλήθεια και θέλει θάρρος κ θράσσος για να την πεις κ ο Σωκράτης δεν ζει σήμερα να μας την πει για να τον κρεμάσουμε ανάποδα στο Σύνταγμα.""Έτσι λοιπόν σε οτι έγραψα όπως κ εαν το έγραψα είχα πάντα αγνή διάθεση ομως ορισμένες φορές τα σχόλιά μου επιβάλλονταν να είναι καυστικά για να διαπιστώσω κ να δείξω πόση βλακεία κουβαλάει ο κόσμος."Aυτα εγραψες σε ενα ποστ σου πριν λιγες μερες και 1 πρωτη παραγραφος ειναι αυτο που εγραψες για μενα σημερα πριν 8 ωρες.Ωστε λοιπον ετσι ειναι η Σωκρατικη ειρωνεια Αντωνη?Προσωπικες προσβολες και ειρωνιες χωρις να γνωριζεις καποιον περιεχονται στην Σωκρατικη ειρωνεια?Μπραβο σου..Με αυτο τον τροπο ενισχυεις καποιους που ηδη σε βριζουν να συνεχιζουν και καποιους που τους ενδιαφερει η γνωμη τους να αναρωτιουνται προς τι οι προσβολες σου?Ξερεις καλα οτι ανηκω στην 2η κατηγορια αλλα αυτο που εγραψες δεν μου αρεσε.Οσο για το στοιχημα περιμενω να ακουσω τους ορους. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Κατά αρχήν θα μου επιτρέψεις μια πατρική συμβουλή (γιατί θα μπορούσα άνετα να είμαι πατέρας σου). Τα λεφτά αποκτούνται με κόπο κ ιδρώτα. Ακόμα κ στο ποκερ. Οι γονείς σου δίνουν λεφτά για να σπουδάσεις κ να διαβάζεις κ οχι να κάνεις σκονάκια αλλα ούτε να τρως τα λεφτά τους στα τραπέζια του πόκερ.Να μάθεις να σέβεσαι τον κόπο των γονιών σου να τον χρησιμοποιείς για σωστούς σκοπούς κ οχι να σκορπάς τον ιδρώτα τους. Εάν αντί για σκονάκια διάβαζες κ αντι για ss προσπαθούσες να μάθεις πόκερ κατά μία έννοια θα τον είχες σεβαστεί. Εαν κάνω λάθος φταίνε τα reads που έχω εως τώρα.Παρόλα αυτά αποφάσισα να σου δώσω ένα επιπλέον κίνητρο (για να τα καταφέρεις) στο concept σου με το στοίχημα.Το consept είναι MT 16*20ΒΒ στο 50NL. Start 1.000$Αν το bankroll σου πέσει κάτω απο 160$ το consept είναι αποτυχημένο κ χάνεις 50$.Εάν καταφέρεις να περάσεις τα 50Κ χέρια, χωρίς να συμβεί αυτό, θα κερδίσεις 25$Εάν καταφέρεις να φτάσεις στα 100,000 κ το ΒΒ/100 είναι πάνω απο 0,50 κερδίζεις άλλα 50$ Εάν το ΒΒ/100 είναι απο 0,50 εως -0,20 θα πούμε οτι έλειξε ισοπαλία, θα έχεις πάρει ήδη τα 25$ , θα έχεις όλο το bnkroll σου (ευτυχώς) κ θα συμφωνήσουμε οτι δεν αξίζει τον κόπο κ καλύτερα είναι η να βρείς άλλο τρόπο να παίξεις πόκερ ή να ασχοληθείς με τα μαθήματά σου. Εαν το ΒΒ/100 ειναι κάτω απο -0,20, αλλα έχεις διατηρήσει τα 160$, χάνεις μόνο 25$ -25$ που οφείλω που πέρασες τα 50Κ =0, αλλά σίγουρα το concept σου είναι κ πάλι πλήρως αποτυχημένο.Εύχομαι να αποτύχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όχι για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός μου ή να μην χάσω το στοίχημα, αλλά για να μην να αποτελέσεις το χείριστο παράδειγμα κ να αρχίζουν όλοι με τεμπελιά, ρίσκο κ αρκετή τύχη να προσπαθούν να βγάλουν χρήματα από το πόκερ. Δεν χρειάζεται να μου πεις τπτ παρά μόνο ένα οκ κ να μου υποσχεθείς οτι θα ποστάρεις κάθε 10κ τα πραγματικά στοιχεία αν κ θα παρακολουθώ την πορεία σου απο PTR. Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Σε 96,6 χιλιάδες χέρια (πες 100κ) στο ft στο 50nl έκανα rake (σύμφωνα με το hem που χρησιμοποιεί την μέθοδο dealt για να υπολογίσει το rake όπως και το ft) 4828$. Με 27% rb που δίνει το ft το rakeback είναι 1300$.Άρα 100κ hands = 1300$ rbή 1.3$ τα 100handsή 2,6bb/100Αν είναι έστω break even και παίζει 1000 χέρια την ώρα τότε 13$/hour δεν είναι καθόλου άσχημα για 50nl imo. Anyway, αν δεν χάνει με πάνω από 2,6bb/100 στο τέλος θα έχει κέρδος. Το αν αξίζει θα μας το πει στο τέλος ο ίδιος. Edit: omg omg omg το πρώτο propbet σε ελληνικό forum? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 "Κατά αρχήν θα μου επιτρέψεις μια πατρική συμβουλή (γιατί θα μπορούσα άνετα να είμαι πατέρας σου).Τα λεφτά αποκτούνται με κόπο κ ιδρώτα. Ακόμα κ στο ποκερ. Οι γονείς σου δίνουν λεφτά για να σπουδάσεις κ να διαβάζεις κ οχι να κάνεις σκονάκια αλλα ούτε να τρως τα λεφτά τους στα τραπέζια του πόκερ.Να μάθεις να σέβεσαι τον κόπο των γονιών σου να τον χρησιμοποιείς για σωστούς σκοπούς κ οχι να σκορπάς τον ιδρώτα τους. Εάν αντί για σκονάκια διάβαζες κ αντι για ss προσπαθούσες να μάθεις πόκερ κατά μία έννοια θα τον είχες σεβαστεί"Ευχαριστω για την συμβουλη..Θα ηταν περισσοτερο σωστη αν με ηξερες προσωπικα και ηξερες κανω αυτο με τα λεφτα των γονιως μου,οτι δεν παω καλα με τις σπουδες μου κλπ.Μην αναφερεσαι σε πραγματα που δεν γνωριζεις και απλα φανταζεσαι και μιλα μου καθαρα μονο για ποκερ οπου εκει η αποψη σου μετραει και παντα με βαζεις σε σκεψεις προσπαθοντας να καταλαβω τι πραγματικα ισχυει μαθαινοντας πολλα πραγματα.Απο εδω και περα επικεντρωσου σε θεμα ποκερ και ασε αυτα τα περι οικογενειας,χρηματων,σπουδων καθως δεν γνωριζεις τιποτα για αυτα.Οκ Αντωνη?Οσο για το στοιχημα.Μην τσεκαρεισ το PTR!!Πολυ απλα χανει πολλα χερια η εχω στοιχεια με account με παιγμενα πολλα χερια που δεν βγαζει τιποτα η τελειως λαθος στατιστικα.Θα ποσταρω εβδομαδιαια τα στατιστικα μου η αν θελεις αναλυτικοτερα μπορω να στα στελνω προσωπικα.Επισης μπορει να μπει εγγυητης ο Μιχαλης erevos η οποιοσδηποτε αλλος με γνωριζει.Θα βρεθει η λυση για αυτο.Οσο για τα πρακτικα του side bet.Εχω να σ αντιπροτεινω ενα πιο απλο σχεδιο :1)Αν συμπληρωσω 100.000 χερια κερδισμενος πανω απο απο 0.01$ μου δινεις 50$.Παντα μαζι με το rakeback.2)Αν συμπληρωσω 50.000 χερια χωρις να γινω busted που δινεις 25$.3)Aλλα τοσα=25$ μολις συμπληρωσω τα 100000 χερια ανεξαρτητα αν ειμαι + η - στο bankroll μου.4)Αν δεν καταφερω να παιξω 50.000 σ δινω 50$ και οποιαδηποτε στιγμη γινω busted η καταφερω να παιξω τα 100.000 χωρις κερδος 0.01$ σου δινω αλλα 50$Στην πραξη αν καταφερω να παιξω 100.000 χερια και ειμαι +0.01$ κερδιζω 50+25+25=100$ , αν παιξω 100.000 χερια οντας χαμενος κερδιζω 25+25-50=0 κερδος για μενα, και αν γινω busted πριν τα 50.000 χερια κερδιζεις 50$.Μην ξεχνας ποσο αρνητικος εισαι για το shortstack strategy και οταν μου εδινες 1 βδομαδα ζωη σε προηγουμενα ποστ.So deal?Αν θες συζηταμε αυτο το σχεδιο που σ εγραψα με x2,x3,/2,/3 money. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Gouster έγραψε:Σε 96,6 χιλιάδες χέρια (πες 100κ) στο ft στο 50nl έκανα rake (σύμφωνα με το hem που χρησιμοποιεί την μέθοδο dealt για να υπολογίσει το rake όπως και το ft) 4828$. Με 27% rb που δίνει το ft το rakeback είναι 1300$.Άρα 100κ hands = 1300$ rbή 1.3$ τα 100handsή 2,6bb/100Αν είναι έστω break even και παίζει 1000 χέρια την ώρα τότε 13$/hour δεν είναι καθόλου άσχημα για 50nl imo. Anyway, αν δεν χάνει με πάνω από 2,6bb/100 στο τέλος θα έχει κέρδος. Το αν αξίζει θα μας το πει στο τέλος ο ίδιος. Edit: omg omg omg το πρώτο propbet σε ελληνικό forum?ssssssssoutt Ναι 99% θα μπει το propbet οταν τα βρουμε με τον Aντωνη στις λεπτομερειες και στα ποσα. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Δεν κατάλαβα τι εννοείς με τα ποσά? Θες να βάλουμε μεγαλύτερο?Εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το rake back δεν αποτελεί προνόμιο των ss και μπορείς να είσαι brake even me fs και κάποια στιγμή με την εμπειρία να μαθείς να είσαι σταθερά κερδοφόρος κ οχι με τεράστιο variance κ καθόλου ικανότητα.Σαφέστατα το δικό μου πλάνο σου δίνει πλεονέκτημα. Αν θες να παίξω εγω με πλεονέκτημα δεν έχω κανένα πρόβλημα.Γράψε την προτασή σου με τα ποσά που θες να παίξουμε κ την πρόταση αν κ εγω επέλεξα αυτά για να μην αγχωθεις αλλα φαίνεται οτι πήρες γερό χαρτζηλίκι κ σκέφτεσαι να το επενδύσεις σε κάτι που δεν ξέρεις(αν κ ξέρεις οτι έχεις δοκιμάσει με αποτυχία στο παρελθόν), αλλα το μυαλό σου κ ο εγωισμός σου λέν οτι θα επιτύχεις!!Ακούω ποσά κ τους όρους στο στοίχημα. Παράθεση
LuckyKnight Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συμφωνω οτι το tableratings ειναι για τα μπαζα, χανει πολλες φορες ολοκληρα sessions και γενικα πολυ μεγαλο % απο τα χερια. Τουλαχιστον μεχρι πριν 9-12 μηνες που το ειχα τσεκαρει (μιλαμε για 50%+ !!!)Αντωνη δεν μου απαντησες γιατι εισαι τοσο βεβαιος. Επειδη θεωρεις κακο παικτη τον foustouki?? Η γενικα δεν μπορει να κερδισει καποιος ετσι? Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 LuckyKnight έγραψε:Συμφωνω οτι το tableratings ειναι για τα μπαζα, χανει πολλες φορες ολοκληρα sessions και γενικα πολυ μεγαλο % απο τα χερια. Τουλαχιστον μεχρι πριν 9-12 μηνες που το ειχα τσεκαρει (μιλαμε για 50%+ !!!)Αντωνη δεν μου απαντησες γιατι εισαι τοσο βεβαιος. Επειδη θεωρεις κακο παικτη τον foustouki?? Η γενικα δεν μπορει να κερδισει καποιος ετσι?Θεωρώ οτι ακόμα κ ένας πολύ έμπειρός stngo θα δυσκολευτεί αρκετά να προσαρμόσει το παιχνίδι του(range-moves) στο cash κ να είναι κερδοφόρος. Μπορω να του πω 3-4 στανταρντ κινήσεις preflop στο cash με τεράστιο FE.Δεν θα το κάνω φυσικά. ΑΥτό πρακτικά σημαίνει οτι ένας ss πρέπει να αποκτήσει την απαιτούμενη εμεπιρεία για να πάιζει καλά έστω τo preflop game πότε θα κάνει τι και γιατί που σημαίνει οτι για να μάθει κάποιος θα πρέπι να χάσει πρώτα κ να φάει αρκετό ξύλο αλλα αυτό είναι ανώφελο γιατί μπορείς να μάθεις να κάνεις το ίδιο παίζοντας fs, μαθαίνοντας να παίζεις ταυτόχρονα κ τα υπόλοιπα streets χειριζόμενος τέτοιες καταστάσεις μην αφήνοντας τα πάντα στην τύχη. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Aν φτασω τα 50.000 χερια κερδιζω Χ ευρωΑν φτασω τα 100.000 χερια κερδιζω αλλα 2Χ ευρωΑν φτασω τα 100.000 χερια με κερδος αλλα 5Χ ευρωΑν γινω busted πριν τα 50.000 χερια χανω 5Χ ευρωΑν φτασω τα 100.000 χερια χωρις κερδος χανω 2Χ ευρωΤοσο καιρο ελεγες οτι δεν δινεις πολυ χρονο σε ss play να γινει busted καιεγω απαντουσα οτι μακροπροθεσμα θα εχει κερδος.Οποτε σε αυτα τα 2 bets εβαλα το 5Χ.Οπως βλεπεις εχω ενα πλεονεκτημα ταξεως 1Χ.Παρατηρηση : Οταν λεω 100.000 χερια με κερδος εννοω εστω και 0.01$ γιατι εφοσον το 95% των online παιχτων ειναι χαμενοι μην μου πεις οτι ειναι ευκολο να εισαι break even παιχτης.Συμπεριλαμβανεται εννοειται το rakeback.Aπλα δωσε μου 1 μερα χρονο για το ποσο του Χ.Αν αποτυχω δεν προκειται να ξαναμιλησω για shortstack strategy και θα προσπαθησω να "μαθω ποκερ" οπως λες συνεχεια διαβαζοντας και μελετωντας το παιχνιδι.Αν πετυχω θα παραδεκτεις οτι μπορει να κανεις λαθος και εσυ καποιες φορες και να μην εισαι απολυτος σε πραγματα που δεν εχεις δοκιμασει.Ειτε πετυχω ειτε αποτυχω μεσα στους ορους του στοιχηματος ειναι μια συναντηση για συζητηση live.Λοιπον Αντωνη? Παράθεση
LuckyKnight Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 οκ.Αν καταλαβα καλα εννοεις οτι για να κερδισει καποιος ss πρεπει να ξερει καλα τι κανει και οτι δεν ειναι τοσο απλο. Συμφωνω κι εγω σε αυτο (βλ. κ thread gsbets peri shortstacking στο οποιο παρεπιπτοντωςειχαν γραφτει ενδιαφεροντα πραγματα). Διαφωνω με το ο,τι αξιολογεις τον αλλο βασει τειμπλρειτιγκς κ με τη βεβαιοτητα σου οτι θα αποτυχει. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Παρατηρηση : Οταν λεω 100.000 χερια με κερδος εννοω εστω και 0.01$ γιατι εφοσον το 95% των online παιχτων ειναι χαμενοι μην μου πεις οτι ειναι ευκολο να εισαι break even παιχτης.Συμπεριλαμβανεται εννοειται το rakeback.Φυσικά δεν έιναι εύκολο αρκεί να το κάνεις παιζοντας πόκερ κ οχι παίζοντας kino που εχει μεγαλύτερη διακύμανση κ τύχη.Το rake back δεν αποτελεί προνομιό σου πως δηλ να στο εξηγήσω? Εννοείται οτι δεν παιζεις για να έχει ΄κερδος 0,01 μαζί με το rakeback αλλα +-0ΒΒ/100 + κέρδος το rakeback το οποίο δεν μπορεί να αποτελεί επιτυχία, αλλα βοήθημα για να συνεχίσουμε επιτυγχάνοντας τον αρχικό μας στόχο που είναι να κερδίζουμε το παιχνίδι με σχετική ασφάλεια κ μηδενικό κίνδυνο καταστροφής.Καλά οτι αποφασίσεις με το bet μου λες κ μενα να μάθω. :laugh: Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Δηλαδη δεχεσαι το στοιχημα με τους ορους που ανεφερα απλα περιμενεις τον αριθμο Χ απο μενα?+Το οτι θα συζητησουμε τροπους για δισφαλιστει οτι τα νουμερα που θα ποσταρω η που θα σ στελνω ειναι real numbers. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Σαφέστατα αλλα οταν εννοείς κερδος ή ζημιά εννοουμε ΒΒ/100 κ θα αφήσεις το rake back στην άκρη καθώς δεν αποτελεί προνομιο των ss κ θα το χρησιμοποιείς οταν θα κάνεις αναλύσεις στους φίλους σου κ όχι σε εμένα. Όπως θα θα πρέπει να θέσεις όριο τα 160$(imo) καθώς πέφτοντας κάτω απο εκεί δεν μπορείς να πραγματοποιέις το 16ΜΤ χρειαζόμενος νέα κατάθεση οπότε το concept ειναι εκτός αρχικών σου εξξαγελιών. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Μολις το βάλετε βγάλτε και καμια απόδοση για να ξεκινήσουμε και εμείς τα sidebets.....Κανείς booker? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Antonis έγραψε:Σαφέστατα αλλα οταν εννοείς κερδος ή ζημιά εννοουμε ΒΒ/100 κ θα αφήσεις το rake back στην άκρη καθώς δεν αποτελεί προνομιο των ss κ θα το χρησιμοποιείς οταν θα κάνεις αναλύσεις στους φίλους σου κ όχι σε εμένα. Όπως θα θα πρέπει να θέσεις όριο τα 160$(imo) καθώς πέφτοντας κάτω απο εκεί δεν μπορείς να πραγματοποιέις το 16ΜΤ χρειαζόμενος νέα κατάθεση οπότε το concept ειναι εκτός αρχικών σου εξξαγελιών.Το rakeback αποτελει ουτως η αλλως "κερδος" οποιουδηποτε παιχτη.Σε εναν κακο μηνα πολλοι επαγγελματιες παιχτες βγαζουν κερδος απο το rakeback.Δεν εχω επιμεινει οτι το rakeback ειναι προνομια των ss αλλα εννοειται οτι ειναι μερος του κερδους ενος παιχτη.Δηλαδη αν εγω μετα απο 100.000χερια ειμαι break even και εχω 1000$ απο rakeback ειναι αποτυχια? Οσο για το 2ο σκελος για τα 160$ και τα 16τραπεζια δηλαδη αν μια μερα ειμαι λιγο κουρασμενος και παιζω μονο 6-8 τραπεζια παραβιαζω το concept και αυτοματως δεν ισχυει?Ανεφερα το 16tables γιατι ειναι το max στην fulltilt και θα παιζω τοσα τις περισσοτερες φορες.Αυτο που λες για τα 160$ ειναι λαθος. Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 kounamoutas έγραψε:Μολις το βάλετε βγάλτε και καμια απόδοση για να ξεκινήσουμε και εμείς τα sidebets.....Κανείς booker?lol :laugh: Δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη. Η όλη ουσία του shortstacking είναι ότι είμαι breakeven/slightly winning/ slightly losing player αλλά παίζω τα διπλάσια ή τριπλάσια χέρια την ώρα από τον μέσο fullstack οπότε το extra rakeback υπερκαλύπτει την χασούρα μου και έχω κέρδος ή προσθέτεται στο ήδη μικρό μου κέρδος. Για αυτό το λόγο ο foustouki λέει να έχει έστω και 1c κέρδος μαζί με το rakeback. Από την άλλη ο αντώνης δεν το δέχεται και καλά κάνει γιατί στην ουσία το στοίχημα μεταφράζεται στο να μην χάσει ο foustouki 1300$ (26buyins) σε 100κ χέρια στο 50nl. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Gouster έγραψε:Η όλη ουσία του shortstacking είναι ότι είμαι breakeven/slightly winning/ slightly losing player αλλά παίζω τα διπλάσια ή τριπλάσια χέρια την ώρα από τον μέσο fullstack οπότε το extra rakeback υπερκαλύπτει την χασούρα μου και έχω κέρδος ή προσθέτεται στο ήδη μικρό μου κέρδος. Για αυτό το λόγο ο foustouki λέει να έχει έστω και 1c κέρδος μαζί με το rakeback. Ποιος το λεει αυτό? lol Ενας fs δεν μπορεί να έχει ανοικτά 16ΜΤ k να παίζει τα ιδια χέρια ανα ώρα? lol Δεν αποτελεί προνομιό τους οπότε δεν μπορεί να περιληφθει στο στοίχημα. Αυτό λεω εγω κ τπτ άλλο. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Η μαζα των fullstakers δεν παιζουν 16 τραπεζια.Δεν ειπα ποτε οτι το rakeback αποτελει προνομια ενος ss που παιζει ιδια τραπεζια με εναν fs.Οπως και να εχει δεν καταλαβαινω γιατι επιμενεις οτι το rakeback δεν πρεπει να συμπεριληφθει στο στοιχημα αφου ειναι καθαρο κερδος οποιουδηποτε παιχτη ποκερ ειτε ειναι fs ειτε ss.Aπο την αρχη που ξεκινησα να αναφερω το συγκεκριμενο concept ειπα οτι θα υπολογιζω το rakeback στα κερδη μου γιατι πολυ απλα αυτο ειναι το σωστο ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις.To rakeback αποτελει ++$ για ολους τους παικτες ποκερ ειτε ειναι παιζουν fs/ss/mtt/sit&go.Τεσπα απο οτι καταλαβαινω το στοιχημα δεν το δεχεσαι? και εγω αρχιζω το concept απο αυριο. Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Περιμένω την στρατηγική με την οποία θα παίξεις foustouki. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Εχω ηδη απο σημερα αναρτησει στο blog μου ενα αρθρο με την βασικη στρατηγικη που προκειται να ακολουθησω.Απο αυριο θα τοποθετηθει και στην κεντρικη σελιδα του pokerland.Οποιος θελει μπορει να ριξει μια ματια και σημερα. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 22$ στο φουστούκι Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Foustouki ayto pou les me to rakeback de einai apolyto.Giati ean den epezes px stin FT pou dinei 27% rakeback , kai epezes stin pokerstars ...Me tin stratigiki pou tha akolouthiseis (apo periergeia) ti vip status pisteyeis tha pianes stin pokerstars se ena mina,wste na metatrepseis ta fpp se cash bonus? Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Οπως και να εχει δεν καταλαβαινω γιατι επιμενεις οτι το rakeback δεν πρεπει να συμπεριληφθει στο στοιχημα αφου ειναι καθαρο κερδος οποιουδηποτε παιχτη ποκερ ειτε ειναι fs ειτε ss.Aπο την αρχη που ξεκινησα να αναφερω το συγκεκριμενο concept ειπα οτι θα υπολογιζω το rakeback στα κερδη μου γιατι πολυ απλα αυτο ειναι το σωστο ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις.To rakeback αποτελει ++$ για ολους τους παικτες ποκερ ειτε ειναι παιζουν fs/ss/mtt/sit&go.Τεσπα απο οτι καταλαβαινω το στοιχημα δεν το δεχεσαι? και εγω αρχιζω το concept απο αυριο.Βασικά σου αρέσει να κοροιδεύεις όλο τον κόσμο ακόμα κ τον ΄διο σου τον εαυτό. Εγω όμως δεν είμαι πατέρας σου για να το ανεχτώ αυτό!!Ετσι φτάνοντας τα 80Κ χέρια κ σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα θα μπορόυσες να μου πεις οτι το αρχικό μου bankroll έχει χαθεί εχω όμως gr 5.000$χ27% rakeback = 1,350 άρα είμαι κερδισμένος 350$ αλλα δεν έχω άλλα λεφτά να παίξω κ ως εκ τούτου θα περιμένουμε να έρθει το rakeback για να μπορώ να αποκτήσω πάλι bankroll για να συνεχίσω κ εγω να πρέπει να πληρώσω κ στοίχημα? :laugh: :laugh: Εαν όλη η ιστορία δεν βασίζεται αποκλειστικά σε μία ηλιθια σκέψη σου, τότε θεωρώ σίγουρο οτι πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο εταιρίας μπας κ πείσει κ άλλους αφελής να περνάν τις ώρες τους στα τραπέζια τους βγάζοντας rake για τις εταιρίες χωρίς το πλεονέκτημα του cap πληρώνοντας πάντα το μεγαλύτερο ποσοστό!!! Ετσι λοιπόν ο σοβαρός επαγγελματίας λέει οτι έχω σταθερά απο 1-ΧΒΒ/100 κέρδος απο το παιχνίδι οπότε μαζί με το rakeback αυτό μεταφράζεται σε τόσο $ κέρδος τον μήνα, ενω σε περίπτωση που έναν μήνα δεν πάω καλά το rakeback(που αποτελεί σταθερό είσόδημα αλλα δεν αποτελεί αυτοσκοπό) θα μπορέσει να καλύψει τις προσωπικές μου υποχρεώσεις(λογαριασμούς, προσωπικά έξοδα) χωρίς να πειράξω το bankroll μου για τους σκοπόυς αυτούς, οπότε μπορώ να συνεχίσω να είμαι pro με μια σχετική ασφάλεια κ σχεδόν μηδενικό κίνδυνο καταστροφής, αρκεί να μη συνεχίσω να είμαι brake even ή χαμένος για παρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Κ φυσικά ψάχνει να βρει τρόπους να βελτιώσει το παιχνίδι του για να κερδίζει περισσότερα ΒΒ/100(που σημαίνει πολλα $$$) κ όχι πως θα παίζει περισσότερο, θα ρισκάρει περισσότερο το bankroll του, για να παίρνει μεγαλύτερο rakeback :laugh: Ξέρει επίσης οτι τα αποτελεσματά του βασίζονται, σε ενα μεγάλο ποσοστό απο ικανότητα κ ένα μικρό σε τύχη που ουτως η άλλως ειναι μια παράμετρος που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε σε οτι κ εαν κάνουμε στην ζωή μας.Θεωρώ λάθος μου που ασχολήθηκα μαζί σου για να σου πω τα αυτονόητα(που δείχνεις να μην καταλαβαίνεις) και ευελπιστώ στην παταγώδη αποτυχία σου (που απο πλευράς μου θεωρώ σίγουρη) για τους λόγους που εχω ήδη αναφερει. Παράθεση
Recommended Posts