Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

E OXI KAI EΤΣΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ... ΕΙΠΑΜΕ

ksotirak

Recommended Posts

E OXI KAI EΤΣΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ... ΕΙΠΑΜΕ

Καλήμερα σε όλους..

μια απορία αν μπορεί κάποιος πιο έμπειρος ας μου απάντησει.

χθες μεσημέρι στο poker star, παίζω σε sit n go 9 ατόμων με buy in 16$.

Στο τραπέζι έχουμε μείνει 5 παίκτες, οι τρεις πάνε πάσο, ο ένας κάνει ανέβασμα σε 300, εγώ από το μπουτον με Α Κ στο χέρι κάνω αύξηση σε 600, και αμέσως ο άλλος παει ρέστα, εγώ κάνω call .. ανοίγουν τα χαρτιά του και δείχνει J 2 !!!!!!!!!

Που το περίεργο ;;;; το flop ανοίγει και σκάνε J J 5 το turn 9 και το river 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας μου πει τώρα κάποιος αν εγώ είμαι βλάκας η αν η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά;;;;; η αν δεν ξαναπαιζεις ποτε στο poker star;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν είσαι βλάκας και η επιστήμη δεν σηκώνει τα χέρια ψηλά γιατί η πιθανότητα να χάσεις με δεδομένα τα χέρια σας preflop είναι γύρω στο 35%, δηλαδή 1 στις 3 χάνεις. Συμφωνώ πως δεν έπρεπε να κάνεις re-raise εκτός και αν το stack σου ήταν μικρό. Μην τα ρίχνεις στην stars. Αυτά συμβαίνουν πολύ συχνά και παντού.

pantsik έγραψε:

Δεν είσαι βλάκας και η επιστήμη δεν σηκώνει τα χέρια ψηλά γιατί η πιθανότητα να χάσεις με δεδομένα τα χέρια σας preflop είναι γύρω στο 35%, δηλαδή 1 στις 3 χάνεις. Συμφωνώ πως δεν έπρεπε να κάνεις re-raise εκτός και αν το stack σου ήταν μικρό. Μην τα ρίχνεις στην stars. Αυτά συμβαίνουν πολύ συχνά και παντού.

Να μας εξηγησει καποιος, γιατι το re-raise απο το button με A-K ηταν λαθος;;;;

Καλημέρα... Εσύ με αυτό το χέρι προφανώς θέλεις να κερδίσεις ότι καλύτερο μπορείς οπότε έπρεπε ένα reraise μεγαλύτερο να το έκανες σε αυτή τη περίπτωση.

Ο αντίπαλος σου είχε δύο live cards όπως λέμε στο πόκερ δηλαδή δεν είχες κάποιο ζεύγος ανώτερο ή είσαι dominated οπότε με ένα J ή 2 σωζόταν. Αυτά συμβαίνουν παντού και μάλιστα μία τέτοια παρτίδα συνέβη στο Greek Series με πολύ χειρότερο αποτέλεσμα για τον παίχτη με το καλύτερο φύλλο.

Ο Ήλιος Καματάκης κρατάει Κ-Κ και κάνει raise, ένας αντίπαλος του κάνει call και ο παίχτης από το small blind αποφάσισε να κάνει κάποιο squeeze ώστε να κλέψει τη παρτίδα. Έτσι ανακοίνωσε all in με τον Ήλιο να κάνει το call. Ο παίχτης από το small blind είχε 4-9 και το flop ανοίγει 4-4-J αποκλείοντας τον Ήλιο από τη συνέχεια.

Αυτά συμβαίνουν στο πόκερ σε καθημερινή βάση και είναι κάτι που εκμεταλεύονται οι καλοί παίχτες και σε βάθος χρόνου έχουν μεγάλο κέρδος γι αυτό και το table selection στα cash games μπορεί να είναι τόσο μα τόσο κερδοφόρο.

Nickakis! έγραψε:

Αυτά συμβαίνουν στο πόκερ σε καθημερινή βάση και είναι κάτι που εκμεταλεύονται οι καλοί παίχτες και σε βάθος χρόνου έχουν μεγάλο κέρδος γι αυτό και το table selection στα cash games μπορεί να είναι τόσο μα τόσο κερδοφόρο.

gia to hand megalutero reraise.

nickaki kalhmera,kai to squeeze to ekmetalleuontai oi kaloi paixtes.to squeeze to kaneis me any2.vevaia sti sugkekrimeni pasa pou anafereis,o ilios kserei oti nicecallsir mporei na to kanei me any2,apo tin alli o nicecalllsir kserei oti o ilios ton kserei k an skeftei auto o ilios mporei ontws na ton valei se ena megalo hand k na pasarei kapoia marginal opws at kai aj.vevaia eixe kk k stathike atyxos...(mperdeutika k gw pou to grafw :P )alla as mhn katakrinoume to squeeze ws kinhsh,dioti kerdizeis chips ta opoia den ypologizeis oti tha einai dika sou...

pantos merikoi exoyn poly plaka...

blepoyn ta xirotera bad beat se live tour, sto youtube, se aloys paixtes sta trapezia poy paizoyn kai lene popopo ti epa8e to palikari kai alla teteia alla otan simbeni saytous arxizoyn...oxi re p....sti moy giati se mena, giati me paizei etsi?, thn mama moy skotosa? kai alla teteia kai ksexnan akariea oti prin ligo piran pasa me 98-2 me runner-runner xroma i kenta i foyl i otidipote.....kai ksexnane poy elegan oti o tade paixtis se ena bad beat axase tosa xxxxx$ kai asxolounte me ena diko toys xeri poy stin teliki einai gia 10-20-30$ kai oyte kan me 80-20 kai trelenonte kai enai riggen kai kai kai kai kai...... poy gia mena an den einai 90+% den einai bad beat

sava apla kapoioi den mporoune na katalavoune px oti to j2 sto sugkekrimeno hand exei live cards.auto akrivws pou eipe o nickakis.den ton exei dominated.kai sto sugkekrimeno hand ekane reraise all in o typos me to j2.an ekane call ok megali mlkia...alla den mporeis na ton kathgoriseis gia to all in.stin teliki na ton euxaristeis prepei pou sou ta vale me 35%.

super mario megalutero reraise.eite pareis to pot ekei eite fouskwseis to pot me ak tha eisai euxaristhmenos opote ena reraise gyra sta 800 tha itane ok.

LUADARKO έγραψε:

sava apla kapoioi den mporoune na katalavoune px oti to j2 sto sugkekrimeno hand exei live cards.auto akrivws pou eipe o nickakis.den ton exei dominated.kai sto sugkekrimeno hand ekane reraise all in o typos me to j2.an ekane call ok megali mlkia...alla den mporeis na ton kathgoriseis gia to all in.stin teliki na ton euxaristeis prepei pou sou ta vale me 35%.

super mario megalutero reraise.eite pareis to pot ekei eite fouskwseis to pot me ak tha eisai euxaristhmenos opote ena reraise gyra sta 800 tha itane ok.

Ευχαριστω για την απαντηση!!

Εγώ δεν κατέκρινα το squeeze play εννοείται... έτσι και αλλιώς είναι απαραίτητο στο να εκμεταλεύεσαι ορισμένες καταστάσεις για να προχωράς σε ένα τουρνουά. Εγώ είπα ότι απλά ο Κουρής στάθηκε άτυχος εκεί να πέσει σε Κ-Κ αφού σε αυτό το σημείο είχε μεγάλη επιτυχία το squeeze σαν move.

Περισσότερο άτυχος στάθηκε εν τέλει ο Ήλιος που αποκλείστηκε...

Nickakis! έγραψε:

Εγώ δεν κατέκρινα το squeeze play εννοείται... έτσι και αλλιώς είναι απαραίτητο στο να εκμεταλεύεσαι ορισμένες καταστάσεις για να προχωράς σε ένα τουρνουά. Εγώ είπα ότι απλά ο Κουρής στάθηκε άτυχος εκεί να πέσει σε Κ-Κ αφού σε αυτό το σημείο είχε μεγάλη επιτυχία το squeeze σαν move.

Περισσότερο άτυχος στάθηκε εν τέλει ο Ήλιος που αποκλείστηκε...

no worries m8.sumfwnoume :)

Είναι λογικό και αναμενόμενο να συμβαίνουν αυτά..

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι το poker είναι ένα παιχνίδι που συμπεριλαμβάνει την τύχη. Απλά μέσα από την εξελιξή του έχουμε φτάσει να μιλάμε για παιχνίδι δεξιοτήτων. Άμα το πάμε στην τύχη και το αφήσουμε σε αυτή αποκλειστικά τότε όλοι έχουν τις ελπίδες να κερδίσουν. Άλλοι περισσότερες και άλλοι λιγότερες.

Σε βάθος χρόνου κερδίζουν μόνο οι ικανοί και όχι οι τυχεροί..

"Γιατί φτάνουν οι ίδιοι παίχτες στον τελικό του WSOP κάθε χρόνο; Τι είναι; Οι πιο τυχεροί άνθρωποι στο Λας Βέγκας;"

Matt Damon στην ταινία Rounders

Ntavelis έγραψε:

"Γιατί φτάνουν οι ίδιοι παίχτες στον τελικό του WSOP κάθε χρόνο; Τι είναι; Οι πιο τυχεροί άνθρωποι στο Λας Βέγκας;"

Matt Damon στην ταινία Rounders

OFFTOPIC

που παρεμπιπτόντως την ειχε προχτες η νετ νομιζω.

welcome to the club...exeis na deis tetia..Pantos mou kanei entiposi giati tosoi polloi paiktes gia paradeigma se autin tin periptosi skorpane 16$ etsi.. me j 2.Den leo oti einai polla xrimata alla GIATI???? ..pragmatika den mporo na to katalabo.

Sailer18 έγραψε:

welcome to the club...exeis na deis tetia..Pantos mou kanei entiposi giati tosoi polloi paiktes gia paradeigma se autin tin periptosi skorpane 16$ etsi.. me j 2.Den leo oti einai polla xrimata alla GIATI???? ..pragmatika den mporo na to katalabo.

Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτοί δεν αντιμετωπίζουν το poker όπως εσύ, με υπομονή και θέληση για βελτίωση. Απλά παίζουν για να τζογάρουν.

Όπως λέει η διαφήμιση του Τζόκερ: "Κι αν σου κάτσει;"

:laugh:

εχουν να δουν τα ματιακια σου φιλε μου...

σημερα σε ενα 18αρι sit n go 22$...

ενα fish χτυπαει raise 3 φορες το ΒΒ.εγω απο μεσαια θεση κανω 3-ΒΕΤ με QQ.Ενας shortstakcer μπαινει all in.και το fish callαρει και αυτος.re-raise all in εγω.το read μου για τον shortstacker ηταν JJ,TT,99,AK.για το ψαρακαι περιμενα μεχρι και ΑJ και 33.

τελικα ->shortstakcer : AA !! , fsh : ναι ειχε ΑJ :P !!

BOARD : 6-2-9- !!! Q !!! - !!!!!!!!!!!! A !!!!!!!!!!!

να μην μας αφησει να χαρουμε μια φορα.... :laugh: :laugh: :laugh:

paidia vasika sas efharisto olous.. to thema einai mipos telika o tipos den itan o maniakos paixtis pou mpike all in me J 2 kai oti katsi... alla mipos me kapoion tropo evlepe ta xartia pou tha pesoun sto flop;;;;; kai eixe dei oti vgenoun dyo valedes ;;; mporei na akougete trelo, alla leo mipoooooooss;;

epidi kai alli fora apo edo exo dei kapoion filo ellina na kanei paromoio parapono kai sto idio poker star alla den thimame pios htan...

gia afto leo mipos

ΣΤΗΝ POKERSTAR ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 22NL HOLDEM ΑΠΟ DEALER BUTTON EKANE RAISE 1200 ΜΕ ΤΑ BLINDS 200/400 ME 13500 STACK & EΓΩ ΑΠΟ ΤΟ SB ΜΕ STACK 5000 ΜΠΑΙΝΩ ΑLL IN ΜΕ QQ. ΑΜΕΣΟ CALL & ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ 8-2 OFF SUIT :silly: :silly: :silly: :silly: !!!!!!!!!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: FLOP A 8 8 TURN 4 RIVER 9 :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: TA ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ Η ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΕΣ. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ