Guest Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες είχα ακούσει αλλά δεν τους άκουγα και έλεγα ΕΓΩ ποτέ δεν θα βγω ποτέ έξω από τουρνουά στο πρώτο χέρινα που έτυχε να ερωτευθώ το πρώτο χέρι που έπιασα σε τουρνουά ....Στο παρακάτω χέρι όποιος μου βρει με την πρώτη προσπάθεια τι κρατούσε ο αντίπαλος τον κερνάω 5 μπύρες στο επόμενο GSOP που θα τον πετύχω σας έχω δώσει είδη το στοιχείο ότι κέρδισε το φουλ μου οπότε σας περιορίζω δραματικά τα χέρια !(πληρώνω μόνο τον πρώτο που θα το βρει!)*** HOLE CARDS ***Dealt to ΕΓΩ [7d 7c]kose78: folds ΕΓΩ: calls 20Seki66: calls 20Fullapic: folds ToneGuru: calls 200bee0ne: folds MrOrca: raises 80 to 100SLSEVY: folds ostereo: folds ΕΓΩ: calls 80Seki66: calls 80ToneGuru: calls 80*** FLOP *** [Th 8c 7h]ΕΓΩ: checks Seki66: checks ToneGuru: bets 340MrOrca: folds ΕΓΩ: raises 340 to 680Seki66: folds ToneGuru: calls 340*** TURN *** [Th 8c 7h] [Tc]ΕΓΩ: bets 900ToneGuru: calls 900*** RIVER *** [Th 8c 7h Tc] [9d]ΕΓΩ: bets 1320 and is all-inToneGuru: calls 1320 and is all-in*** SHOW DOWN ***ΕΓΩ: shows [7d 7c] (a full house, Sevens full of Tens)ToneGuru: shows [???????????????????? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 10-10 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 θα τζογαρω στα 99..Το river παντα ποναει.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 T9 ship it! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 10-7 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Οι πιο πολλοι θα σκεφτονουν πρωτα το 96h η J9h αλλα εγω θα τζογαρω στα 99..Δεν κερδίζουν οι κέντες εδώ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Φτου! Με πρόλαβε ο Vatal. Πριν καν δω καμία απάντηση θα έλεγα επίσης Τ9. Παρ' ότι είμαι ο 2ος ελπίζω να δώσεις μια μπύρα λιγότερη στο Vatal και να δώσεις μια και σε μένα στη Λάρισα ή Θεσσαλονίκη ή στο Απολλώνια, όπου τέλος πάντων βολέψει να πιούμε αυτή τη ρημάδα την μπύρα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 sam θα την πιούμε πολύ σύντομα αυτή την ριμάδα την μπύρα ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ Λοιπόν τα χέρια που με κερδίζουν είναι 10-10,10-7,10-8,10-9,8-8 και 9-9 όταν συμπληρωθούν όλες οι πιθανές απαντήσεις ανακοινώνω τον νικητή!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonios1984 Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 10 8 πιστεύω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dinos89 Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 10-9 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 10-9 λέω και γω αν και κακώς κερνάς.αυτός που θα το βρεί πρέπει λογικά να σε κεράσει καφέ.Ξέρεις τις παρηγοριάς Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Πότε θα μάθουμε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 είπα να συμπληρωθούν όλες οι πιθανές απαντήσεις περισσεύει το 8-8 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonios1984 Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 μαζί με το 10 8 να πάρω και το 88 για να τελειώνουμε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 δεκτόΝα σας πω καταρχήν γιατί κερνάω ..Είχα βάλει ένα προσωπικό στοίχημα να κεράσω όταν φτάσω τα mtt στατιστικά μου στο 15% ΙΤΜ πριν 3 μήνες (και από τότε έχω να κάνω κατάθεση)ήμουνα στο 12% παίζω κάθε μέρα κατά μέσο όρο σχεδόν 2 Τουρνουά .Και επειδή είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να κεράσεις και να καταλαβαίνει τι του λες γι αυτό διάλεξα αυτό το αγαπημένο μου φορουμ .Στα τελευταία 10 τουρνουά χάνω στο river και πάντα πριν πόνταρα πολύ δυνατά.Όταν θα σπάσω και την χασούρα στα στατιστικά (είμαι κοντά) και βγω θετικός στο ROI θα κεράσω 10 μπύρες !*** HOLE CARDS ***Dealt to ΕΓΩ [7d 7c]kose78: folds ΕΓΩ: calls 20Seki66: calls 20Fullapic: folds ToneGuru: calls 200bee0ne: folds MrOrca: raises 80 to 100SLSEVY: folds ostereo: folds ΕΓΩ: calls 80Seki66: calls 80ToneGuru: calls 80*** FLOP *** [Th 8c 7h]ΕΓΩ: checks Seki66: checks ToneGuru: bets 340MrOrca: folds ΕΓΩ: raises 340 to 680Seki66: folds ToneGuru: calls 340*** TURN *** [Th 8c 7h] [Tc]ΕΓΩ: bets 900ToneGuru: calls 900*** RIVER *** [Th 8c 7h Tc] [9d]ΕΓΩ: bets 1320 and is all-inToneGuru: calls 1320 and is all-in*** SHOW DOWN ***ΕΓΩ: shows [7d 7c] (a full house, Sevens full of Tens)ToneGuru: shows [9c 9h] (a full house, Nines full of Tens)ToneGuru collected 6230 from potAND THE WINER IS FOUSTOUKI P.S ένας εκτός από το επόμενο GSOP γιατί θα τον σουρώσω και θα του τα πάρουμε εύκολα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αν θες να με σουρωσεις μαλλον δεν θα παιξεις ουτε εσυ στο Gsop..Δεν συμφερω.. :) :)Δεν το ξεχναω το κερασμα..Θα σε δω πανω η οποτε θελεις τα λεμε και θεσσαλονικη.GL στα επομενα τουρνουα σου.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kounamoutas Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Για τους χαμένους κερνάω εγω στο επόμενο GSOP στο απολλόνια όσες μπύρες θέλουν.... Απλά πείτε απο τον kounamouta...Δικές μου όλες κερασμένες... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TSINT Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 KATALAVA......GIA NA PIOUME MPIRA ALLA KAI GIA NA XASOUME THA PREPEI NA KANOUME 800 KM.....KALA PERNAME!!!FTINI MPIRA....... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 kounamoutas έγραψε:Για τους χαμένους κερνάω εγω στο επόμενο GSOP στο απολλόνια όσες μπύρες θέλουν.... Απλά πείτε απο τον kounamouta...Δικές μου όλες κερασμένες...xaxaxaaxxaxaxaxaxaxaxa Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts