crf88 Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 kai me icm call einai niko.alloste to icm einai ena montelo kai oxi tiflosourtis.alla auto thelei megali analisi Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Είχα ξεκινήσει υπολογισμούς το απόγευμα και τους άφησα στη μέση για αργότερα αλλά θα με αναγκάσετε να τους τελειώσω 6 η ώρα το πρωί! Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Καταρχήν, πριν γίνουν υπολογισμοί, πρέπει να συμφωνήσουμε σε hand ranges. Κατά τη γνώμη μου SB: QQ-99, ΑΤs+, AJo+ (KK, AA συμφωνώ ότι δεν παίζει έτσι εκεί με αυτά)Button: TT+ AQs+, AQo+Βλέπει κάποιος κάτι άλλο;Ένα πολύ tricky button θα έχει εκεί πιο πολωμένο range όπως QQ+, AK αλλά και any two που προφασίζεται monster. Σημειώστε επίσης το εξής: μην θεωρείτε auto call το button αν το bb κάνει call! Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 niotho oti einai para poli off auta ta ranges ala thelo na koimitho tora.aurio... Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Μετά από άπειρες πράξεις και αν δεν έχω κάνει κάποια τεράστια 'πατάτα' ώρα που είναι, τα νούμερα είναι πολύ κοντά. Θα παραθέσω μόνο αποτελέσματα και όποιος θέλει διευκρινήσεις θα δώσω:Θεωρούμε ότι όλοι οι αντίπαλοι είναι ισοδύναμοι άρα βασιζόμαστε μόνο σε stack sizes για το prize pool equity. Επίσης δεν έχω υπολογίσει antes εφόσον δεν δόθηκαν και δεν έχει κάνει κάποια προσθήκη ο Βασίλης σχετικά.Πριν μοιραστεί το hand, το prize pool equity που έχουμε είναι €3.785 (empags στο ICM που πόσταρες έχεις βάλει το ΒΒ με 500Κ ενώ έχει 550Κ)Αν κάνουμε fold, prize pool equity €3.772 (κυρίως επειδή χάνουμε το bb)Αν κάνουμε call, prize pool equity €3.821Έχουν υπολογιστεί όλα τα πιθανά σενάρια με την αντίστοιχη βαρύτητα και τα αντίστοιχα pot equities βάσει των range που ανέφερα πιο πριν.Αυστηρά μαθηματικά είναι call καθώς αυξάνουμε το prize pool equity κατά ~€50. Είναι όμως θέμα variance. Στην περίπτωση του call, στο 60% περίπου των περιπτώσεων το prize pool equity που θα φτάσουμε θα είναι μεταξύ €4.000 και €4.500, αλλά στο υπόλοιπο 40% πέφτει περίπου στο €3.000. Αν πιστεύετε ότι €50 παραπάνω prize pool equity αξίζουν -€800 στο 40% των περιπτώσεων και +€200 έως +€700 στο 60%, τότε κάνετε call. Αν δεν σας αρέσει το variance αυτό, τότε 'πετάτε' €50 σε αυτή την πάσα και ψάχνετε καλύτερο spot. Προσωπικά, για τόσο κοντινά prize pool equities θα εξέταζα αν έχω edge απέναντι στους αντιπάλους μου. Αν νομίζω ότι είμαι καλύτερός τους και επειδή είμαστε αρκετά deep, θα κάνω fold. Αν όχι θα κάνω call. Παράθεση
PeterPan Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 ..εγώ μπορώ να πω κάτι που με ξυνίζει?όταν παίζετε "ζωντανά" ένα τέτοιο χέρι, έχετε απο δίπλα τα "κομπιουτεράκια" και κάνουν όλους αυτούς τους ωραίους υπολογισμούς που δίχνετε μερικοί εδώ πέρα λες και είναι η ΒΙΒΛΟΣ του ΠΟΚΕΡ?! Συγγνώμη κιόλας ρε παίδες, αλλά όσο καλός και αν είσαι σε αυτά, όταν θα έρθει η ώρα να το παίξεις το χέρι, είτε "ζωντανά" και ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ "διαδικτυακά" δεν πρόκειτε να προλάβεις να τους κάνεις όλους. Εκτός βέβαια αν "τρέχει" και το "κομπιουτεράκι" μαζί και προλάβεις να διαβάσεις τις..."συμβουλές" του! Που αν χρειαζόμαστε τέτοια για να παίξουμε πόκερ, οπουδήποτε, τότε αστο καλύτερα... Όπως προείπαν μερικοί εδώ μέσα το χέρι κατα τη ταπεινή μου γνώμη πάντα είναι:- Είτε snap call.- Είτε απλά, μετά από αρκετή σκέψη, Fold.Αλλά πάντα το θέμα βρίσκεται στο παίχτη!Θες να ρισκάρεις το "λιντ" σου εδώ ή θες να πας safe? Που εδώ που τα λέμε δεν είναι ρίσκο....δεν έχεις Πεντάρια!!!Βασικά όσο και δύσκολο να είναι συνήθως το call γίνεται και ας πιστεύεις ότι είσαι πίσω. πχ. δλδ απέναντι σε 2 λοζέ και από τους 2.3/4 θα έκανα call.Αλλά καμιά φορά παίζω και λίγο στο πως το νιώθω, μπορεί να νιώθω πολύ safe απέναντι στους παίχτες και να πιστεύω ότι μπορώ να τα βάλω αλλού μέσα, ή να τους κάνω να τα βάλουν αυτοί όταν θα έχω εγώ το "τερατάκι", οπότε μην κατηγορείτε αυτούς που το πάνε και πάσο το χέρι.Υπάρχει και αυτή η επιλογή ξέρετε. Παράθεση
PeterPan Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Και για να συμπληρώσω τα δικά μου απλά λόγια, είναι όπως τα έιπε κ ο safe στα μαθηματικά πριν λίγο. Αλλά όπως είδατε και ο άνθρωπος παρόλο τα μαθηματικά, πάλι στο θέμα της ΕΠΙΛΟΓΗΣ κατέληξε!Ούτως ή άλλως το ΠΟΚΕΡ πάντα θέμα επιλογών δεν είναι?Θες πολλά...θες λίγα?Θες τζόγο, δεν θες?...κλπ... Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Η ανάλυση γίνεται ακριβώς γι αυτούς τους λόγους που ανέφερες. Ώστε όταν θα παρουσιαστεί παρόμοια περίπτωση στο μέλλον να ξέρεις τι να κάνεις ώστε να μην πρέπει να τα υπολογίσεις εκείνη τη στιγμή.Όσο για το θέμα επιλογής, ήταν σαφές νομίζω ότι γίνεται θέμα επιλογής καθώς τα μαθηματικά βγάζουν κοντινά αποτελέσματα και στα δύο σενάρια. Αν έβγαζαν μεγάλη διαφορά είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω δεν θα ήταν θέμα επιλογής και γούστου πια... Παράθεση
PeterPan Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Μα ακριβώς αυτό θέλω να τονίσω και εγώ.Τα μαθηματικά που έκανες εσύ οκ, δεν διαφωνώ.Αλλά όταν φτάνουμε στα μαθηματικά για ένα τέτοιο χέρι απλά δεν αξίζει.Δεν χρειάζεται, μιας που είναι χέρια που απλά είτε ξέρεις (γιατί το πιστεύεις πραγματικά) ότι είσαι πίσω (κάτι το οποίο νομίζω μόνο "ζωντανά" το κάνεις), είτε είσαι άμεσα μέσα στο ποτ.Εγώ πχ. τις προάλλες παράτισα το ίδιο χέρι (σε ζωντάνο με φίλους) αλλά στο raise μου μπήκε ένας και μετά έπεσε re-raise από έναν πολύ καλό μου φίλο που απλά τον είδα πολύ άνετο και χαλαρό και πήγα πάσο, βλέποντας τελικά στη πορεία των φύλλων ότι κρατούσε τα ΑΣΣΑΚΙΑ.Εδώ πέρα δεν έιδατε τις προάλλες στο WSOP που είχαν 5 παίχτες σερί λοζέ απο 10-ΚΚ? (περίπου έτσι δλδ.)Και τελικά μόνο 2 παίξανε ta resta tous?Αφού όλοι ξέρουμε ότι τέτοια χέρια σε 4-handed ειδικά είναι δύσκολο να παρατήσεις, μιας που το range ανοίγει κατα πολύ.Δλδ ποίος θα πήγαινε πάσσο στην ίδια περίπτωση αν είχε QQ's h JJ's όπως είπε ένας άλλος φίλος?Εγώ θα έλεγα να μιλούσαμε αν έιχαμε ένα range πχ. από 88-ΤΤ, εκεί τι θα κάναμε?! Εγώ νομίζω σε τέτοιες περιπτώσεις είναι που θα θες απόλυτα μαθηματικά. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Γιατι ειναι λαθος να παμε πασο ενα +ev call αν μπορουμε να βρουμε μια καλυτερη κατασταση αργοτερα?4-8k blinds παιζουμε με 550κ stack...αν το τραπεζι ειναι ευκολο , παω πασο.αν το τραπεζι με δυσκολευει και εχει καλους παιχτες κανω auto-call. Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Easy call και από μένα χωρίς να κάνω τις πράξεις. Συμφωνώ ότι, ΑΑ ΚΚ δεν τους παίζει έτσι σχεδόν κανένα button ειδικά, αν δεν υπάρχουν antes. Νίκο θεωρώ πολύ πιο wide το range του SB και λίγο πιο wide το range του button. Αφού λοιπόν και με αυτά τα ranges είναι call με τα ranges που έχω στο μυαλό μου είναι easy call. Είχαμε κάνει και μια άλλη τέτοια κουβέντα παλαιότερα. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Θα συμφωνήσω με όσους είπαν ότι ΑΑ,ΚΚ δε θα τα έπαιζε έτσι ο SB, όπως κι ότι ο btn δύσκολα θα έχει κάποιο πιο marginal φύλλο τύπου Α7s ή 22-44 (που θα τα έπαιζε all-in μονομιάς για να τρομάξει πιο πολύ). Απλά έβαλα κάποια hand ranges που δεν απέχουν και πολύ από την αλήθεια κατά τη γνώμη μου. Βέβαια από αντίπαλο σε αντίπαλο θα διαφέρουν πολύ τα ranges αλλά με ΑΑ και ΚΚ θα είναι σχετικά μικρές οι αποκλίσεις αφού κρατάμε ΑΚ. Απλά έκανα μια αρχή με υπολογισμούς και βλέπω ότι συγκριτικά με τη δουλειά του safesteps δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές για το αποτέλεσμα.Επίσης θα συμφωνήσω ότι αν πχ κλέβουμε blinds πολύ συχνά ή γενικά κυριαρχούμε στο τραπέζι θα πετάξουμε το ΑΚs σε αυτό το οριακό call και θα ροκανίσουμε τα στακ των αντιπάλων μας στη συνέχεια. Παράθεση
baskont Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Peter Pan. οι αναλύσεις και οι υπολογισμοί γίνονται κυρίως μετά το τουρνουά, όταν έχεις καθήσει και μελετήσει τα κρίσιμα χέρια. Οι αναλύσεις θα σε βοηθήσουν πρώτον να διαμορφώσεις φιλοσοφία στο παιχνίδι σου, αυτή που φυσικά θεωρείς σωστή μακροπρόθεσμα. Και δεύτερον, την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε παρόμοια κατάσταση και όπως λες δεν θα έχεις χρόνο, να έχεις βγάλει συμπεράσματα από την ανάλυση και να πάρεις τη σωστή απόφαση.Θέλω να επισημάνω ότι η νοοτροπία "περιμένω να βγάλει κάποιος το short stack για να πάρω μεγαλύτερο έπαθλο, δεν είναι μακροπρόθεσμα θετική. Το αντίθετο, ουσιαστικά χάνουμε χρήματα έτσι, αφού χάνουμε chips περιμένοντας και ενισχύουμε τους αντιπάλους μας στην "κούρσα΄" για τα μεγαλύτερα έπαθλα.Ο hero έκανε call σε αυτή την παρτίδα, και το sb άνοιξε K-K (το button A-9). Δεν ήμουν εγώ στο τουρνουά, ήταν ένας φίλος με τον οποίο συζητήσαμε για το χέρι. Η αρχική μου γνώμη ήταν το πάσο, μετά από την ανάλυση όμως πείστηκα ότι (ανεξάρτητα από τους Ρηγάδες) αυτό που προσπαθεί το sb έχει πολύ μεγάλο range εκεί για να πετάξουμε το Α-Κ μας σε 4 handed. Παράθεση
voukefalas4 Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 gsbets έγραψε:Γιατι ειναι λαθος να παμε πασο ενα +ev call αν μπορουμε να βρουμε μια καλυτερη κατασταση αργοτερα?4-8k blinds παιζουμε με 550κ stack...αν το τραπεζι ειναι ευκολο , παω πασο.αν το τραπεζι με δυσκολευει και εχει καλους παιχτες κανω auto-call.+1 THERES ALWAYS A BETTER SPOT Παράθεση
nikos_10 Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 παντώσ ήταν πολύ περίεργο το call του bt. τελικα 3ος τερμάτισε ο hero? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 "Θέλω να επισημάνω ότι η νοοτροπία "περιμένω να βγάλει κάποιος το short stack για να πάρω μεγαλύτερο έπαθλο, δεν είναι μακροπρόθεσμα θετική. Το αντίθετο, ουσιαστικά χάνουμε χρήματα έτσι, αφού χάνουμε chips περιμένοντας και ενισχύουμε τους αντιπάλους μας στην "κούρσα΄" για τα μεγαλύτερα έπαθλα."Πολυ σωστο Βασιλη.Οσο υπαρχει ο shortstack πρεπει να το εκμεταλευομαστε για να αυξανουμε το stack μας σε σχεση με τους αλλους 2 αντιπαλους και οχι να κανουμε fold για 5 γυρες μεχρι να φυγει χανοντας σημαντικα chips.Οσο για το χερι πολυ καλο το σχολια του gsbets.Αν ειμαι πολυ καλυτερος απο τους αντιπαλους ισως foldaro γιατι δεν θελω με τιποτα να κανω call και να δω 99,ΤΤ.Αν παλι ειμαι στο ιδιο επιπεδο με τους αντιπαλους η χειροτερος snap call. Παράθεση
PeterPan Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 baskont έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Θέλω να επισημάνω ότι η νοοτροπία "περιμένω να βγάλει κάποιος το short stack για να πάρω μεγαλύτερο έπαθλο, δεν είναι μακροπρόθεσμα θετική. Το αντίθετο, ουσιαστικά χάνουμε χρήματα έτσι, αφού χάνουμε chips περιμένοντας και ενισχύουμε τους αντιπάλους μας στην "κούρσα΄" για τα μεγαλύτερα έπαθλα.Αυτή συνήθως είναι η σωστή νοοτροπία πιστεύω, άλλο που δεν την ακολουθούμε πάντα Και φυσικά +1 σαυτά που είπε ο gsbets. Αυτό νομίζω είναι επίσης το "ζουμί" Αν νιώθεις δλδ. ότι τους "έχεις" τους παίχτες μπορείς να το πας και πάσσο και να τους τα πάρεις στη 3αδα.Διαφορετικά auto-call.Απλά να αφήνουμε και πιθανότητα πάσσου αναλόγως των παιχτών και όλα τα άλλα που ειπώθηκαν.Να επισημάνω ότι οι δεν διαφωνώ με τις αναλύσεις γενικότερα, αφού και γώ ο ίδιος το κάνω για πολλά χέρια μου, απλά το συγκεκριμένο χέρι νομίζω είναι ΠΩΣ ΘΕΣ να το παίξεις και όχι πως πρέπει.Αν πχ. την επόμενη φορά βρεθεί κάποιος σε ίδια κατάσταση και θυμηθεί αυτό το χέρι, πασσάρει το ΑΚ, και τελικά το sb δείξει ένα ΑJs, πάλι λάθος παίξιμο θα το πούμε? Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Δεν είμαι σίγουρος ότι όσοι συμφωνούν στο call συμφωνούν για τους σωστούς λόγους και γι αυτό θα συνεχίσω λίγο την κουβέντα για να μην υπάρχουν λάθος συμπεράσματα.Αν δεν είχαμε 550Κ αλλά 290Κ, αλλάζει η απόφαση και γιατί; Όσοι είπαν call στο αρχικό πρόβλημα, να δώσουν ranges για button και SB και τι κάνουμε εδώ. Παράθεση
melancholy Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 safesteps έγραψε:Καταρχήν, πριν γίνουν υπολογισμοί, πρέπει να συμφωνήσουμε σε hand ranges. Κατά τη γνώμη μου SB: QQ-99, ΑΤs+, AJo+ (KK, AA συμφωνώ ότι δεν παίζει έτσι εκεί με αυτά)Button: TT+ AQs+, AQo+Βλέπει κάποιος κάτι άλλο;Ένα πολύ tricky button θα έχει εκεί πιο πολωμένο range όπως QQ+, AK αλλά και any two που προφασίζεται monster. Σημειώστε επίσης το εξής: μην θεωρείτε auto call το button αν το bb κάνει call!Δηλαδή Νίκο το button κάνει open fold εκεί 99/88 ή ακόμα και 33?! Με λιγότερα από 9BB?!!?Αν εξαιρέσουμε το σενάριο που ανέφερες περί tricky play του button και απλά θεωρήσουμε οτί είναι σαν να έκανε ΑΙ μάλλον ένα ποιο λογικό range είναι κάτι σαν: any pair/any ace σχεδον any king/και μερικά φύλλα ακόμα. Μάλλον τα νούμερα αλλάζουν δραματικά. Και ναι αφού κάνουμε εμείς το call θα πετάξει (και θα είναι σωστό) πολλά από αυτά τα φύλλα. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 melancholy έγραψε:Δηλαδή Νίκο το button κάνει open fold εκεί 99/88 ή ακόμα και 33?! Με λιγότερα από 9BB?!!?Αν εξαιρέσουμε το σενάριο που ανέφερες περί tricky play του button και απλά θεωρήσουμε οτί είναι σαν να έκανε ΑΙ μάλλον ένα ποιο λογικό range είναι κάτι σαν: any pair/any ace σχεδον any king/και μερικά φύλλα ακόμα. Μάλλον τα νούμερα αλλάζουν δραματικά. Και ναι αφού κάνουμε εμείς το call θα πετάξει (και θα είναι σωστό) πολλά από αυτά τα φύλλα.Δεν νομίζω ποτέ ότι κάνει open εκεί 3bb με 99/88 κλπ γιατί είναι too easy να κάνουν call όλοι μόνο και μόνο για να τον πετάξουν postflop. Με όλα αυτά εκεί κάνει allin preflop και σχεδόν ποτέ open 3bb. Γι αυτό λέω το range εκεί. Και τα ΤΤ είναι επιεικώς μέσα, ίσως ούτε αυτά.Off topic: Είναι φοβερή η συγκυρία που απαντάς εσύ στο post μου, ενώ στο υποθετικό μου ερώτημα είχα ως μπούσουλα δικό σου post στο union πριν 15 μήνες και το οποίο ξαναδιάβασα μια δυο φορές όλο το thread με την ευκαιρία του post του Βασίλη! Παράθεση
melancholy Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 Off topic: Είναι φοβερή η συγκυρία που απαντάς εσύ στο post μου, ενώ στο υποθετικό μου ερώτημα είχα ως μπούσουλα δικό σου post στο union πριν 15 μήνες και το οποίο ξαναδιάβασα μια δυο φορές όλο το thread με την ευκαιρία του post του Βασίλη!Συγκυρία? Προφανώς γιαυτό πόσταρα, δεν περίμενα τέτοιο misread από σένα lol! Παράθεση
Guest Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 Πάντως ένας φίλος λέει πως με ΑΚ είναι καλύτερα να πηγαίνεις all-in από το να κολάρεις all-in. Παράθεση
melancholy Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 looser έγραψε:Πάντως ένας φίλος λέει πως με ΑΚ είναι καλύτερα να πηγαίνεις all-in από το να κολάρεις all-in.Nai kai egw to protimw alla ti na kanoume twra afou otan hrthe to action se mas htan hdh AI. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 melancholy έγραψε:looser έγραψε:Πάντως ένας φίλος λέει πως με ΑΚ είναι καλύτερα να πηγαίνεις all-in από το να κολάρεις all-in.Nai kai egw to protimw alla ti na kanoume twra afou otan hrthe to action se mas htan hdh AI.[/quote:2dggalig]Εντυπωσιακό παίζεις σε 6 τουρνουά ταυτόχρονα απαντάς και στο φορουμ!!Απλά RESPECT Παράθεση
melancholy Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 looser έγραψε:melancholy έγραψε:looser έγραψε:Πάντως ένας φίλος λέει πως με ΑΚ είναι καλύτερα να πηγαίνεις all-in από το να κολάρεις all-in.Nai kai egw to protimw alla ti na kanoume twra afou otan hrthe to action se mas htan hdh AI.[/quote:tw0p2aq9]Εντυπωσιακό παίζεις σε 6 τουρνουά ταυτόχρονα απαντάς και στο φορουμ!!Απλά RESPECT[/quote:tw0p2aq9]6 sto stars kai 6 sto tilt ennoeis lol. Prospathw na ta meiwsw genika giati kanw tragika lathh alla whatever. Παράθεση
Recommended Posts