Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

PokerStars Game #35033222566: Tournament #209010266, $10+$1 USD Hold'em No Limit - Level IV (50/100) - 2009/11/07 15:46:43 EET [2009/11/07 8:46:43 ET]

Table '209010266 35' 9-max Seat #3 is the button

Seat 1: tet512 (1975 in chips)

Seat 2: XDUKE1 (9615 in chips)

Seat 3: dye111 (10640 in chips)

Seat 4: asticus (3150 in chips) is sitting out

Seat 5: TienCoBac (6235 in chips)

Seat 6: harorai (2800 in chips)

Seat 7: bobbylanos (16215 in chips)

Seat 8: xProKoPx (2100 in chips)

Seat 9: zuluGR (2650 in chips)

asticus: posts small blind 50

TienCoBac: posts big blind 100

*** HOLE CARDS ***

Dealt to XDUKE1 [Ks Kd]

harorai: folds

UTG+1 bobbylanos: calls 100

xProKoPx: raises 200 to 300

zuluGR: folds

tet512: calls 300

XDUKE1: raises 1000 to 1300

dye111: folds

asticus: folds

TienCoBac: folds

bobbylanos: raises 14915 to 16215 and is all-in

xProKoPx: calls 1800 and is all-in

tet512: calls 1675 and is all-in

XDUKE1: ??

Πραγματικα δεν ειχα καποιο στοιχειο οσων αφορα τον limper. Ειχε παιξει λιγο στο τραπεζι μας και δεν τον προσεξα καθολου..

Απλα θετω ενα σημαντικο ερωτημα.. Πετας ευκολα ΚΚ pre-flop ??

Η μαλλον πετας γενικα ΚΚ pre-flop ?

Ολα τα σχολια ευπροσδεκτα..

Δημοσίευση

nikos_10 έγραψε:

σε αυτο το site διαβασα οτι πασαρουμε ΑΑ σε τριπλο all in. άρα οι ΚΚ easy fold

Γενικα ρωταω φιλε. Τωρα αν εσυ πετας και ΑΑ pre-flop αυτο ειναι δικαιωμα σου αλλα οχι κανονας επειδη παιζεις στη Stars.

Δημοσίευση

KK call here απο εμενα.Δεν μπορω να το πεταξω.Πασο μονο απο missclick ή timeout εχω παει preflop ρηγαδες.Limp/raise allin ισως σημαινει ΑΑ,αλλα επειδη δεν ειναι στα βαθια ακομα το τουρνουα και το buy-in ειναι 10$, ειναι ενα ωραιοτατο call απο μενα.

Δημοσίευση

alienhack έγραψε:

KK call here απο εμενα.Δεν μπορω να το πεταξω.Πασο μονο απο missclick ή timeout εχω παει preflop ρηγαδες.Limp/raise allin ισως σημαινει ΑΑ,αλλα επειδη δεν ειναι στα βαθια ακομα το τουρνουα και το buy-in ειναι 10$, ειναι ενα ωραιοτατο call απο μενα.

Το buy in ειναι 10$ με rebuys και add-on. Συνολικο prize pool 44.590$... Ειχε και 20.000 guaranteed..

Περιμενω να δω και αλλα σχολια και μετα θα σας πω τι εγινε..

Δημοσίευση

Σε rebuy τουρνουά αν θεωρείς ότι ο limper που μετά κάνει all-in έχει συχνά ενα ζευγαράκι και προσπαθεί να τρομάξει τους υπόλοιπους με το στακ του βάζοντάς τους κυρίως σε overcards (το κάνουν αυτό συχνά σε τέτοια buy-in, δε σε βάζουνε σε range αλλά σε 1 το πολύ 2 hands ορισμένοι...) τότε κάνεις call. Οι shorter stacks δε σε απασχολούν, πιο πολύ σε απασχολεί ο big stack που πιθανότατα το παίζει ο bully του τραπεζιού. Αν έχει ο 1ος raiser AA δε θα σε πληγώσει και τόσο, στοχεύεις κυρίως στο μεγάλο side pot. Αν πιστεύεις ότι έχεις κάπου 45% με τον limper τότε μπες.

Δημοσίευση

Αν ο αντιπαλος ειναι καλος εδω εχει μονο ΑΑ,ΚΚ.

Αν δεν ειναι πολυ καλος μπορει να εχει παιξει ετσι AK QQ.

Εισαι ακομα στο rebuy period σωστα?Αν ναι snap call..

Μπορεις να δεις μεγαλο range φυλλων αν εισαι ακομα στο rebuy period.

Oi 2 παιχτες με τα μικρα στακ μπορεις να εχουν any PP η χερια οπως KQ,QJ,J10 ενω ο παιχτης που σε καλυπτει μπορει να εχει ανετα QQ JJ TT AK.

So ειδικα στο συγκεκριμενο τουρνουα και στο rebuy period ειναι snap call.

Οσο για την ερωτηση σου για fold τους KK εξαρταται το ειδος του τουρνουα,την φαση του τουρνουα και ολο το action.

Αλλα σε rebuy mtt και σε rebuy period δεν παραρεις ποτε ΚΚ pre

Δημοσίευση

SamGreek έγραψε:

Σε rebuy τουρνουά αν θεωρείς ότι ο limper που μετά κάνει all-in έχει συχνά ενα ζευγαράκι και προσπαθεί να τρομάξει τους υπόλοιπους με το στακ του βάζοντάς τους κυρίως σε overcards (το κάνουν αυτό συχνά σε τέτοια buy-in, δε σε βάζουνε σε range αλλά σε 1 το πολύ 2 hands ορισμένοι...) τότε κάνεις call. Οι shorter stacks δε σε απασχολούν, πιο πολύ σε απασχολεί ο big stack που πιθανότατα το παίζει ο bully του τραπεζιού. Αν έχει ο 1ος raiser AA δε θα σε πληγώσει και τόσο, στοχεύεις κυρίως στο μεγάλο side pot. Αν πιστεύεις ότι έχεις κάπου 45% με τον limper τότε μπες.

Το μονο ζευγαρι εκτος των ΑΑ που θεωρησα οτι μπορει να εχει ειναι QQ γιατι πραγματικα μου φανηκε τελειως random να το κανει με jj και κατω.. Ποιος ο λογος? Θεωρησε οτι καποιο απτα shortstaks θα βαλει ολο του το stack μεσα?? ισως.. Αλλα παλι κατι δεν μου καθησε καλα.

Εκτος ολων ξεχασα να πω πως το all in του ηταν ακαριαιο..Λες και περιμενε στη γωνια.. Typical play των αρχαριων..

Πραγματικα ποιο ευκολα θα με τραβουσε μεσα αν εκανε reraise γιατι ισως λανθασμενα θα μου δημιουργουσε την εντυπωση οτι θελει να μην μπω εγω και να παιξει με τα shortstaks εχοντας 88-99-ισως και Α-J..

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Αν ο αντιπαλος ειναι καλος εδω εχει μονο ΑΑ,ΚΚ.

Αν δεν ειναι πολυ καλος μπορει να εχει παιξει ετσι AK QQ.

Εισαι ακομα στο rebuy period σωστα?Αν ναι snap call..

Μπορεις να δεις μεγαλο range φυλλων αν εισαι ακομα στο rebuy period.

Oi 2 παιχτες με τα μικρα στακ μπορεις να εχουν any PP η χερια οπως KQ,QJ,J10 ενω ο παιχτης που σε καλυπτει μπορει να εχει ανετα QQ JJ TT AK.

So ειδικα στο συγκεκριμενο τουρνουα και στο rebuy period ειναι snap call.

Οσο για την ερωτηση σου για fold τους KK εξαρταται το ειδος του τουρνουα,την φαση του τουρνουα και ολο το action.

Αλλα σε rebuy mtt και σε rebuy period δεν παραρεις ποτε ΚΚ pre

Πολυ σωστη σκεψη μονο που εχοντας 9,000 και αρκετα νωρις μαλιστα ενιωθα λιγο ανετα. Και σκεφτηκα το αντιστοιχο γιαυτον. Εχεις 16.000 και βλεπεις τετοιο action πισω σου.. Για ποιο λογο να το κανεις με κατι λιγοτερο απο QQ.. Οποτε σκεφτηκα QQ η ΑΑ..

Δημοσίευση

Στο rebuy period δεν θα πετούσα ΚΚ ακόμη και με το stack που έχεις και κυρίως γιατί το allin του big stack μόνο ΑΑ δεν με πείθει ότι έχει. Για νά 'μαι ειλικρινής, όπως πήγε η πάσα, κανέναν δεν βάζω σε AA. Κάποια pp μάλλον για τα small stacks (κάποιες φορές και ΑΤ, AJ, AQ) και μάλλον ΑΚ/QQ/JJ για το big stack, που κατά τη γνώμη μου δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν σε θέλει στο pot. Στη θέση του θά κανες allin με ΑΑ όταν αυτός που θες να του τα πάρεις είναι αυτός που μόλις έκανε raise 13bb; Θα βάλεις 160bb γιατί αν όχι για να τον φοβίσεις;

Δημοσίευση

safesteps έγραψε:

Στο rebuy period δεν θα πετούσα ΚΚ ακόμη και με το stack που έχεις και κυρίως γιατί το allin του big stack μόνο ΑΑ δεν με πείθει ότι έχει. Για νά 'μαι ειλικρινής, όπως πήγε η πάσα, κανέναν δεν βάζω σε AA. Κάποια pp μάλλον για τα small stacks (κάποιες φορές και ΑΤ, AJ, AQ) και μάλλον ΑΚ/QQ/JJ για το big stack, που κατά τη γνώμη μου δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν σε θέλει στο pot. Στη θέση του θά κανες allin με ΑΑ όταν αυτός που θες να του τα πάρεις είναι αυτός που μόλις έκανε raise 13bb; Θα βάλεις 160bb γιατί αν όχι για να τον φοβίσεις;

Μπορει να οδηγηθηκα λαθος στην αποφαση μου αλλα τετοια noob moves ειδικα online εχω δει εκατονταδες! Ξερεις, limp και κατευθειαν all in ακομα και σε ελαχιστο raise.

Και τα εχω δει 9 στις 10 φορες με ΑΑ σαν να μην καταλαβαινουν οτι ετσι δειχνεις οτι φοβασαι τον αλλο και δεν τον θες.

Τις αλλες τεσπα ελαχιστες φορες ειχαν ΚΚ που στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι λιγο δυσκολο επειδη ειχα δυο εγω!

Anyway πηγα πασο τελικα για πρωτη φορα στη ζωη μου ΚΚ pre-flop και ο clown αυτος ειχε τελικα ΑΣΣΟΥΣ..

Και το αστειο τις ιστοριας ειναι οτι οι αλλοι ειχαν 77 ο ενας και 10-J αλλος και ανοιξε 7 στο turn με αποτελεσμα να σπασουν οι ΑΣΣΟΙ..

Ευχαριστω οποιον σχολιασε.

Δημοσίευση

nice flod.

και εγω fold θα εκανα εκει.

το μεγαλυτερο μου pre-flop fold εμενα ειναι με QQ στο 20+2$

Deepstack της PokerStars με αντιπαλο που ηταν απο αρχη στο τραπεζι και τον ηξερα καλα.

Βεβαια παρα πολυ δυσκολα θα πηγαινα fold με τους ΚΚ.

GG man.

Δημοσίευση

nikos_10 έγραψε:

σε αυτο το site διαβασα οτι πασαρουμε ΑΑ σε τριπλο all in. άρα οι ΚΚ easy fold

Αυτά τα ενδιαφέροντα για κάθε site που γράφεις και σε ένα άλλο ποστ σου που τα έχεις διαβάσει να τα δούμε και εμείς μπας και γλυτώσουμε κανένα bad bead.

Easy call και από εμένα και θα πήγαινα στοίχημα πως έχασες από από μικρότερο ζευγάρι που σέταρε ή από Αχ.

Δημοσίευση

D.uK.e έγραψε:

Μπορει να οδηγηθηκα λαθος στην αποφαση μου...

.

.

.

Anyway πηγα πασο τελικα για πρωτη φορα στη ζωη μου ΚΚ pre-flop και ο clown αυτος ειχε τελικα ΑΣΣΟΥΣ.

Τελικά δεν ήταν λάθος! Μπράβο για το όποιο read είχες στη συγκεκριμένη παρτίδα, απλώς η ιδέα της ανάλυσης είναι να δούμε σε βάθος χρόνου τι είναι +ev. Αν και δικαιώθηκες στο συγκεκριμένο χέρι, σε βάθος χρόνου νομίζω θα χάνεις value αν παίρνεις πάντα την ίδια απόφαση και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει. Αυτό που θέλω να πω είναι να μην είμαστε result oriented στην ανάλυση.

Δημοσίευση

safesteps έγραψε:

Τελικά δεν ήταν λάθος! Μπράβο για το όποιο read είχες στη συγκεκριμένη παρτίδα, απλώς η ιδέα της ανάλυσης είναι να δούμε σε βάθος χρόνου τι είναι +ev. Αν και δικαιώθηκες στο συγκεκριμένο χέρι, σε βάθος χρόνου νομίζω θα χάνεις value αν παίρνεις πάντα την ίδια απόφαση και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει. Αυτό που θέλω να πω είναι να μην είμαστε result oriented στην ανάλυση.

Ακριβως αυτο φιλε. Ακριβως. Απλα εκει που λεω στα πρωτα 2-3 δευτερολεπτα να κανω το κλικ call, ειμαι 100% σιγουρος οτι επεσα σε ΑΣΣΟΥΣ και λεω οκ εστω για πρωτη φορα πετα ΚΚ pre-flop.

Πραγματικα δεν το εχω ξανακανει..

Σιγουρα σε βαθος χρονο οπως ειπες θα χανω value αν κανω παντα το ιδιο..

Τωρα ηταν το read που δεν γινοταν να ειμαι πιο σιγουρος οτι εχει ΑΑ.

Anyway thanks για τις συμβουλες.

GL to all.

"..I can dodge bullets baby.." ! LoL..