Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

PokerStars Game #35530646602: Tournament #213473716, €1.00+€0.15 EUR Hold'em No Limit - Level IV (50/100) - 2009/11/18 21:49:28 EET [2009/11/18 14:49:28 ET]

Table '213473716 5' 9-max Seat #6 is the button

Seat 1: los pietze (7170 in chips)

Seat 2: kyng1 (6035 in chips)

Seat 3: adigs45 (4575 in chips)

Seat 4: eduardo782 (2610 in chips) is sitting out

Seat 5: $1boahst1i$ (3500 in chips)

Seat 6: thony61 (4785 in chips)

Seat 7: davidof51 (18664 in chips)

Seat 8: panosxvii (4795 in chips)

Seat 9: Conradsegert (9470 in chips)

davidof51: posts small blind 50

panosxvii: posts big blind 100

*** HOLE CARDS ***

Dealt to panosxvii [Qc Qd]

Conradsegert: folds

los pietze: folds

kyng1: raises 200 to 300

adigs45: folds

eduardo782: folds

$1boahst1i$: folds

thony61: folds

davidof51: calls 250

panosxvii: raises 1200 to 1500

kyng1: calls 1200

davidof51: calls 1200

*** FLOP *** [8c 8s Ad]

davidof51: bets 1000

Τα βλέπουμε?Πετάμε τις Ντάμες μας?Σπρώχνουμε όλες τις μάρκες μέσα?

Δημοσίευση

Δε μας δίνεις πληροφορίες καθόλου για τον παίχτη..

Όλα είναι πιθανά σε μία παρτίδα με δεμένα μάτια.

Αν το πάρεις απλά από τη μαθηματική του πλευρά είναι tough call γιατί με αυτό το call γίνεσαι commited στο pot.

Για μένα με αυτό ως το μοναδικό παράγοντα που μας δίνεις είναι fold.

Δημοσίευση

Δε λέω ότι έκανε defence. Απλά προσπαθώ να δημιουργήσω μια εικόνα..

Το χειρότερο φύλλο το οποίο τον έχω βάλει είναι το A-Ts.

Όσο για τον άλλο το range του είναι πολύ μικρότερο και κατά πάσα πιθανότητα θα πάει fold.

Από την άλλη, λόγω του επιπέδου (buy-in 1.10) φοβάμαι μήπως έχει κάνει call και με suited connectors όπως 9-8 και να κρατάει κάποιο 8.

Δημοσίευση

Ορίστε η συνέχεια της παρτίδας αλλά θέλω και την γνώμη κι άλλων αν είναι εύκολο.

panosxvii: folds

kyng1: calls 1000

*** TURN *** [8c 8s Ad] [Qs]

davidof51: bets 5900

kyng1: calls 3535 and is all-in

Uncalled bet (2365) returned to davidof51

*** RIVER *** [8c 8s Ad Qs] [7s]

*** SHOW DOWN ***

davidof51: shows [Ah Kd] (two pair, Aces and Eights)

kyng1: shows [As Kh] (two pair, Aces and Eights)

davidof51 collected 6785 from pot

kyng1 collected 6785 from pot

*** SUMMARY ***

Total pot 13570 | Rake 0

Board [8c 8s Ad Qs 7s]

Seat 1: los pietze folded before Flop (didn't bet)

Seat 2: kyng1 showed [As Kh] and won (6785) with two pair, Aces and Eights

Seat 3: adigs45 folded before Flop (didn't bet)

Seat 4: eduardo782 folded before Flop (didn't bet)

Seat 5: $1boahst1i$ folded before Flop (didn't bet)

Seat 6: thony61 (button) folded before Flop (didn't bet)

Seat 7: davidof51 (small blind) showed [Ah Kd] and won (6785) with two pair, Aces and Eights

Seat 8: panosxvii (big blind) folded on the Flop

Seat 9: Conradsegert folded before Flop (didn't bet)

Δημοσίευση

Μάλιστα..

Σωστό fold στο post-flop αλλά όπως αποδείχθηκε, άτυχο στο turn..

Νομίζω ότι σύμφωνα με τα μαθηματικά και τα reads που έκανες είναι μία σωστή απόφαση..

Κι εγώ θα ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις.

Δημοσίευση

SamGreek έγραψε:

Φυσικά σωστό το πάσο. Δεν έχεις λόγο να ποντάρεις. Αν έχουν μικρότερα ζεύγη (77,99,ΤΤ,ΓΓ) δεν πρόκειται να σε πληρώσουν ένα bet στο flop, μόνο από Α θα φας call. Άρα check-fold ¨οπως ορθά έπραξες.

+1. Επισης να σημειωσω οτι η παρτιδα ειναι σε σχετικα early stage του τουρνουα, και επισης το bi ειναι μικρο που σημαινει οτι θα δεις τα απιστευτα να συμβαινουν σε τετοιες φασεις.. Μου εχει συμβει παιζοντας τετοια tour σε αναλογη φαση να δω showdown φυλλα τυπου απο 82ο, 33, εως..... τα παντα! Εσυ κανε το παιχνιδι σου κ μην επηρεαζεσαι απο αυτα που βλεπεις!!

Δημοσίευση

Για τα stakes δεν μπορώ να κάνω κάτι αφού το bankroll μου δεν επιτρέπει κάτι παραπάνω ως 18χρονος φοιτητής με 350ε το μήνα απ την δουλειά.(μέχρι να κάνω το μεγάλο cashout :woohoo: )

Αυτό που θέλω όμως είναι να παίζω σωστά και ξέρω πως τα κέρδη θα έρθουν.

Δημοσίευση

Δεν σε κρίνει κανένας για τα stakes που παίζεις..

Προς Θεού!

Αυτό που λέμε είναι ότι πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι οι περισσότεροι εκεί παίζουν για διασκέδαση και δεν τους νοιάζει αν θα χάσουν 1.10 σε ένα τουρνουά με ένα donkey call ή bet.

Με λίγα λόγια δεν είναι donkies.. Σπάταλοι είναι! ;)

Δημοσίευση

panosxvii έγραψε:

Για τα stakes δεν μπορώ να κάνω κάτι αφού το bankroll μου δεν επιτρέπει κάτι παραπάνω ως 18χρονος φοιτητής με 350ε το μήνα απ την δουλειά.(μέχρι να κάνω το μεγάλο cashout :woohoo: )

Αυτό που θέλω όμως είναι να παίζω σωστά και ξέρω πως τα κέρδη θα έρθουν.

Δεν προσπαθησα να σε μειωσω για τα stakes που παιζεις, απλα θελω να σε προειδοποιησω οτι θα δεις πολλα τρελα πραγματα. Εσυ το βλεπεις λιγο πιο σοβαρα κ ασχολεισαι κτλ κτλ, αλλα υπαρχουν πολλοι που μπαινουν σε τετοια τουρ χωρις στοχο την νικη, ειτε tilt-αρισμενοι, ή θελωντας να πεταξουν 1ε για πλακα.

Δεν θα ξεχασω ποτε μια παρτιδα σε ενα παρομοιο τουρ που foldαρα preflop jj εχοντας δεχτει raise k reraise, οπου οι αλλοι δυο κατεληξαν να παιξουν ρεστα (pre) κ ο ενας κραταγε 94 κ ο αλλος q9!!!

Δημοσίευση

Παίδες προς Θεού δεν παρεξηγήθηκα για τα stakes.Αυτό έλειπε!Εφόσον όμως σε αυτά τα stakes υπάρχουν τόσοι τζογαδόροι,αυτά γίνονται πιο προσδοφόρα για κάποιον επιπέδου πάνω απ'το μέτριο?Δηλαδή συμφέρει να παίζει κανείς εκεί όπου υπάρχουν πολλοί "άσχετοι" ή καλύτερα να παίζει με παίχτες ίδιου επιπέδου?

Δημοσίευση

Τα μαθηματικά λένε ότι είναι καλύτερα να παίζεις με τζογαδόρους και με ανθρώπους χαμηλότερου επιπέδου.

Αλλά πρέπει κάποια στιγμή να κάνεις και το επόμενο βήμα (όταν στο επιτρέπει και το bankroll σου φυσικά) ώστε να εξελιχθείς και σαν παίχτης γιατί διαφορετικά θα παραμείνεις στάσιμος.

Δημοσίευση

συμφωνώ με όλα τα παιδιά στο post,αλλα να θέσω το έξεις,νομίζω ότι preflop το raise στα 1500 ήταν πολύ μεγάλο,γιατί αν θέλεις να πας σε showdown κινδυνεύεις από άσσο και riga,άρα ένα raise γύρω στα 850-1000 είναι το καλύτερο,αν θέλεις να τους διώξεις αφού κανεις raise το 1/3 του stack σου και όπως είπατε στα χαμηλά buy in μπορούν να κάνουν call με οτιδήποτε,καλύτερα να πας all in.

εσείς τι νομίζετε?